PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õszintén mit vártál?
Erre várt sunyiban, hogy végre valaki beírjon egy ilyet amit le tud csapni. Maximálisan egyetértek EmThor hozzászólásával.
Természetesen tuningolt a kép, mivel egy még félkész játékról van szó, de optimistán nézve (csak így szabad, Daniel meg maradjon csak pesszimista biztos élvezetes így élni) valami nagyon hasonlóra lehet számítani.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

predator0
Akkor a papagály is? 😄😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

ÁÁÁÁÁ a muszáj pontos j-vel van. http://muszaj.tx.hu/

NEXUS6
Most muszály a lelkemet szarrá taposnod? Végre kis lelkesedést gyûjtök össze mert már lassan ott tartok mint te is, hogy hetek óta nem kapcsoltam be a konzolt, erre jössz és a jól felépített önbizalmamat a porba döntöd!
;D

(Azért, hogy ne kellejen messze menned, a Gears2-rõl is nagyon faják a képek, még is a videó szerint a játék már olyan mintha egy vonatkocsiban kéne kûzdened miközben az ablakok elött fut a táj, szal nem sok szabadság van.)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
SZARRÁ vannak tuningolva a képek. Ahogy az összes promó bullshot.
NEXUS6
Hát az utóbbi idõben egy kicsit elbizonytalanodtam, de azért láthatólag amire rágyúrnak az ott van a toppon.

Csak hát csakhát közben meg még ezek is csúsznak, ha nem a fejlesztõk miatt, akkor más szól be. Pl a Wipeoutnál, hogy Epilepsziát okoz!

Atyaúristem, egy arra hajlamosnak mi nem okoz epilepsziát!?
1 hete folyamatosan nyomom a Civ-et, aminél lassúbb játékmenetû alkotást mostanában nem nagyon adtak ki, de szerintem mára tartós egészségkárosodást szenvedtem a sok játék miatt, és voltak órák amivel nem tudok elszámolni, szal lehet hogy közben rohamom volt😉))

Nem szabad túlzásba vinni, ráadásul manapság minden használati utasításban benne van a figyelmeztetés.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
combosodik a gép rendesen...lehet,hogy a Sony magabiztossága nem véletlen....most kezdenek csepegni a dolgok....és akkor még hátrvan egy GC meg egy TGS...szerintem lesz még itt jaw-dropping...már most annyi 1st party cím van 2009 elejére,hogy kész anyagi csõd...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Reméld.

Hardveresen sem tudták hiba nélkül emulálni a PS2 játékokat, szoftveresen majd menni fog, nem?

Papesz

brodix
csak nem játsza le a ps2 gameket.
DE OKTÓBERI FRISSÍTÉS UTÁN IGEN!!!!!(remélem valódi ez a hír!)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

NEXUS6
Ez ingame baxus??????!!!!
Mer' ha igen, akkor most jelentkezzem aki látta az államat!
😉))

A régebbi erõs UE3 engine beütést szerencsére felváltotta, egy erõs Resi2/KZ2 beütés a motorban!!!
Szerintem ezek a Sony fejlesztõ studiók kiba módon összejátszanak és ennek köszönhetõen mára van egy olyan motorjuk, ami azért jelenleg úgy tûnik világverõ.

tarti19
nem rosszabb

tomi890125
a 40gbos ps3 tényleg rosszabb mint a 60gbos? 😮

The Only One!

fsgh
gondolkozom hogy megvegyen-e majd... elvileg mind3 megy a 60gigás ps3-on...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

aabelus
motorstorm+pes2008 kell valakinek? 11k,de a csere is felizgat <#wilting>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Már ha csak a bugokat javítják az engine-en elégedett leszek.

Sajnos nincs,de majd beszerzek egyet,ha lesz pénzem😞Vigyétek el a 2 játékomat.Írjatok és megegyezünk.MGS4 is eladó!!!!

Alien!
Uncharted 2 bejelentve ejjj....kiváncsi vagyok a Naughty Dog mit fog mûvelni technikailag.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

wordsworth
Jim neked van singstarod?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

külön is eladók!!!
Warhawk 5000
GT5P 7000

Warhawk meg GT5P valakinek kell olcsón?12k a kettõ!!!

musha
nem lesz jó, én próbáltam.
12 ezerért vettem kábeleket, és nem lett jó. aztán most már vettem egy lcd tv-t, és az átalakítós kábelre (hdmi->dvi->vga) meg rákötöttem a pc-t 😊

xDS
Én annó a mediamarktban vettem ilyen átalakítót, nézd meg ott.

tarti19
HAJRÁ Ratchet Clank😊 NAgyon faja

Akkor már csak ilyen DVI-VGA átalakítót kell rendelni mert ma infoboltban az eladó közölte hogy ilyen nem létezik.
predator0
Lehet mûködni fog, de jó biztos nem lesz 😄

Igen.<#idiota>
predator0
Két átalakítóval szeretnél játszani monitoron?

Szerintetek ha egy ilyet rárakok a HDMI-DVI végére akkor jó lesz a vgas monitoron?
aabelus
en a mult heten voltam pont igy,a motorstorm-nak nagyon nagy a feeling-je. fasza

zozo2001hu
Skacok! Elõvettem ma a starterpack-os motorstorm lemezemet, leporoltam és szépen megcsináltam benne az 1-3 levelt. Meg kell mondjam jó pár órán át kellemesen szórakoztam vele, úgy hogy mégis csak jó lesz õsszel az a 2. rész! Ti is várjátok már?

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

predator0
Simán elképzelem, hogy valaki grillezés közben nyomja a Fat Princess-t... 😄😄

tarti19
Emmost komoly????? ez valami díjat megérdemel😄

predator0
Jajmár olyanok vagytok... PS3-ra is van tuning-modding-miegymás:

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Super DANTE
Hát én csak akkor hagynék a házban 24h-ra bekapcsolva egy dobozt, ha lenne tûzjelzõ.<#hehe>

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

tarti19
Ps3-on mit tuningolsz?😄 jah nem kell sokat mert igéynes etrvezésvégsõ alkotása a masina😄
Jáj ha ezt meglátja DAnielT 😄😄😄
mondjuk nem alunnék jóízûen ha 1 éccakán át menne a x360-m😄 így is 3 ledes lett a mocsok--> s sebaj Wadarr megjavíjja😄

Alien!
közben az x-nek már hardver topikja is van....modding,tuning,miegymás...😊

tarti19
a 3 led kísértsen téged😊

HAF Rigel
Oké én elhiszem hogy tönkre megy a gép , miért ne menne tökre. Murphy törvénye szerint is tönkremehet . De azért ez nem 30% a gépeknek . Tudom nem jó benne lenni abban a 1-5% ban , de azt is el kell ismerni ,hogy nekem pl 2007 márc. 23 óta van gépem és megy rendesen. Most akkor hihetek magamnak hogy megy a gépem vagy Fanboy vagyok ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

tarti19
ezt mind a 2 verzába megteheted😊

aabelus
lehet bele tenni HDD-t,ami nem jar garivesztessel. usb-st is lehet (szerintem), de jobb ha beleteszed 😄

aabelus
kevesebbet fogyaszt, 4 helyett 2 usb van (jobb 4,de igy is jo), nincs kartyaolvaso (kutyat sem erdekli) es nincs ps2 tamogatas (lehet lesz,lehet nem).

tarti19
nincs vele semmi para, ha kevés az usb akkor veszel 2k-ba egy elosztót hozzá, nm tusdz ps2-es gémekkel játszani?, nem hiszem, hogy ez para volna... de majd szoftveresen idén már talán ezt is megoldják, nincs benne kárytaolvasó? pfff én nem is használom.

xDS
Mi a gond a 40gb-os ps3 változatokkal? Butított bennük valami vagy mi ez az oltás hogy "csak 40es", ha jól tudom akkor cserélhetõ a hdd vagy ráköthetõ extra usbs? Most állok ps3 vásárlás elõtt ezért kérdezem, hogy mit érdemes.

predator0
mkv formátumot nem játszik le a gép. Át kell konvertálni elõtte mkv2vob-al (vagy GotSent-el).

ha egy mkv-t kiirok egy dl dvd-re akkor a ps3om lejátsza?
És itthon melyik bd van többségben a független vagy valamilyen régiókódú? Ja meg még egy olyan kérdésem lenne hogy a PSP-t lehet a PS3-hoz joy-ként használni?
Alien!
hát nemtudom,nekem elég sok barátomnak ps3-a van,60-as is 40-es is,senki sem panaszkodott még....pedig kenik vele napiszinten...