89387
PlayStation3
-
#55153 hát igen, ezt írtam decemberben, hogy addig örüljünk amíg 270, mert lesz ez még ígyse ;) azért nem gondoltam hogy ilyen hamar lesz az a mégse -
Foxhound1980 #55152 épp ennek apropójából írtam. várok én is megjelenés előtti 1-2 napig. -
#55151 Reggel 314 Ft volt, tiszta szanalom, amit akartam megrendeltem decemberben! :) Kicsit belendul eveleje utan piac, majd megy ez vissza! -
0ckH4M #55150 Nagyon dúrva... Lehet hogy a végén visszamondom a Killzone 2 előrendelésem, és Magyarországon veszem meg. -
#55149 Jah én is néztem ma. 40ft-ot emelkedett az utóbbi 2 hétben... :( -
Foxhound1980 #55148 310 a font. -
#55147 én annyit vettem észre hogy mostanában az 5.1 profilosak is mennek,mindenféle állítás nélkül a muxer-el,szal én már nem értem h akkor mitől függ az egész:) -
#55146 Erre senki nem tud választ? co_O? -
#55143 Nekem is volt ilyen problémám, de csak az 1080p-s filmeknél. Próbáld ki EZT a programot. A Configuration-nál a Video Transcoding-ot állítsd Automatic-ra, az Output file extension-t pedig Vob-ra!
Így működnie kell! Nekem ez segített! -
#55142 PS3-as HD lejátszással kapcsolatban lenne kérdésem:
Miért van az hogy tSmuxer-rel m2ts-be átkonvertált 1080p-s mkv-k közül néhánynál (pl. Truman Show, V for Vendetta) csak hangot játszik le a PS3, képet nem ad, míg másoknál (pl La Femme Nikita) a képet is lejátssza? (a 4.1-et beállítom rendesen ahol felette van).
Köszi aki ért hozzá és válaszol. -
ggeerryy #55137 Köszönöm a gyors válaszokat ... -
Foxhound1980 #55136 KZ2 trophy list -
#55135 nincs magyar store. igen ajánlott egy új felhasználót csinálni és onnan regelni. -
#55133 Qoreba néha vannak zsít témák,de sajnálok rá költeni,akkor már előbb egy store játék vagy vmi add-on -
ggeerryy #55132 Van magyar store ? /ez most lehet hogy elég gáz kérdés, egy picurit le vagyok maradva :D / meg ha az usa-ra akarok regelni akkor végülis úgy felhasználót hozok létre ? -
Foxhound1980 #55131 Hát mondjuk azt kétlem :) , de a Fear első részéből kiindulva meg a Qore-os promocós anyagot számításba véve elég meleg lesz a cucc. -
#55130 firmware update ha jól tudom -
#55129 Rosszul írtad:
Mert ők IS idióták. :D:D -
#55128 jólvan,akkor a demóját meglesem.végűlis lehet jobban rákapok mint a kz2-re -
#55125 looooooooooooooooooooooooooooool
gdgdgdgdgdgdgdgdgdgdg -
Foxhound1980 #55122 Én tuti, de majd csak nyáron. Jó lesz a cucc. -
#55121 a killzone mellett veszi ezt vmelyikötök?:P -
Foxhound1980 #55105 Na, hogy valami lényegest is említsünk: F.E.A.R 2 demó a héten! -
#55100 Nehogy azt hidd hogy te vagy ezen a bolygón az egyetlen aki azon agyal hogyan lehetne feltörni:D
Ha létezne amiről beszélsz már régen,hallotunk volna róla... -
Foxhound1980 #55099 uccsó kb 20 post az frankó vagy vki leregizett kam nickel tolja? .D -
#55098 you have earned one more trophy,go on! -
#55097 Najó, ilyen marhaságokra, "mert nekem van" elemzésekre tényleg van itt külön topik :) -
donatus13 #55096 Hidd el hogy van nem egy ember aki sokkal komolyabb dolgokat is kipróbált ennél is ,ps 3 ra nincs WAREZ és remélhetőleg nem is lesz -
Foxhound1980 #55095 :DDD -
rambo600 #55094 mondtam ez csak egy ötlett,és amig valaki meg nem valositja az is marad,és lehet hogy igy fog megtörni a ps3-om.
nem lehet tudni amig valami ki nincsen probálva!
-
donatus13 #55093 Azt még hozzá lehet tenni hogy online támogatottság is egy kalap szar :D -
#55092 bakker kéne csinálni egy trófea listát a topicnak,szerintem hamar összehozná a nép -
donatus13 #55091 Pedig hidd el hogy amiatt vezet nekem van és toltam vele eleget egyedül az éri meg rajta hogy mindent letudsz tölteni rá az irányítás egyáltalán nem jó tiszta hibás és ha kis fényt kap már rosszul érzékeli az érzékelő a távirányítót, a játékok grafja 0 az ára kúrva drága mivel 2 személyre 90 k szóval hidd el hogy a wii ereje csak a warez... És ez 100% -
#55090 "Ha már itt tartunk pc sosem fog bukni mert munkára egyenlőre az dominál :)"
És ezt vki kétségbe vonta??
De mint játékgép leáldozott neki,az fix -
#55089 Úgy látszik ma a bekeretezendő hozzászólások napja van. Te is nyertél egy ilyen trófeát :D:D -
#55088 ezt a szégenyt -
rambo600 #55087 egyszerü azért érdekell a pontos formátum mert egy kicsit probálgatnám hogy a rendes ps3 as játékot olyan formátumra átalakitása esetén mi lenne a gép reakcioja,igaz ahoz még kell olyan oldalt is találni ahonnan le udok tölteni ps3 teljes játékot,és azt valamilyen progival abba a formátumba átalakitani ,majd pen ree rárakni azt a gépbe és már telepiteni is a ps3 vinyora.
persze ez csak egy ötlett ,aztán lehet hogy semmi esélye,de tudjátok proba szerencse(. -
donatus13 #55086 Ha már itt tartunk pc sosem fog bukni mert munkára egyenlőre az dominál :) az hogy venni kell a játékot az ugyan úgy megvan pc re is szóval nem engem zavar ez a dolog a pcs játék ipar haldoklik főleg a warez miatt ezért került előtérbe nálam a konzol... A pc s rész 12 éves játék tapasztalattal mondom szóval azért régóta játszom régen emlékszem még prehistoric mekkora gamme volt XD első játékom volt:D -
#55085 hát a stratéga mániás vagy akkor a pöcök a te barátod,ha viszont ha hosszútávon tervezel akár anyagi szempontokat figyelembe véve,akár praktikusságot,nem jársz rosszul egy ilyen masinával sőt...! -
#55084 itt a hír és állítólag a dán újságokban is benne volt az esett szal nem hiszem hogy kamu :D