PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
a minap énis cseréltem egy orange boxot....A hang valóban botrány,mert serceg vadul néhány helyen(valószínû a cell-el nem bírnak egyes programozók,mert több játékban gond:Condemned,BF:BC),viszont nem tûnt fel,hogy csak sztereó,ugyanis az erõsítõ nem kapcsol sztereó módba,mint szokot,ráadásul körbejön a hang..érdekes...A grafika olyan amilyen,PC-s papírmásé,szögletes minden,béna mo-cap,dehát nem mai játék...A multi olyan amilyen,nálam rögtön laggolt,sõt ki is dobott egy játékban,és ahogy olvastam a Valve szarik rá magasról,a userek már petíciót írtak...elég köcsög hozzáállás mindenesetre....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Mennyiért?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Smuge
Unchartedet vennék, aki eladná szóljon!

Jöhetne már a KZ2...<#violent><#gun><#phone><#circling><#duma>

predator0
Igen ez elég valószínû, hogy így van. Ezzel valószínû nem fogsz tudni úgy játszani, ahogy szeretnél, de ha jack (vagy RCA, tévétõl függ) dugós fülesed is van azt simán rátolhatod a tévére.

Fapuma1977
Tehát egy másik fórumon azt a kimeritõ választ kaptam hogy filmet,zenét és játékot nem is fogok fülesröl hallgatni mert csak az egymásközti beszélgetést lehet.Akkor ha ez igaz ,értem mi a helyzet mert mugy mint headset müködik.Tehát a mikrofon müködik és hallom is magamat.
Szóval akkor ennyi?Soha nem fogok fülessel jáccani hogy a teljes Game ott szóljon?

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

predator0
Audio settingsben input / output device-nál ki van választva az eszköz? Mikrofon része sem megy? Probálkozz vele többször is, de azt vedd figyelembe, hogy a PS3 nem egyenlõ a PC-vel, amihez külön drivereket fel lehet pakolni. Ne keseredj el amiatt, hogy nem megy vele. Legközelebb ha azt szeretnéd, hogy mindennel kompatibilis legyen, akkor kicsit keress rá google-n, mik a tapasztalatok, vagy pedig kérdezd meg magától a gyártótól. Sajna ez egy ilyen dolog, sok mindent támogat (bluetooth szerintem esélyesebb), de azért közel sem mindent.

Fapuma1977
Sziasztok!A segitségetek kérném.Semmi extra csak fejhallgatón szeretnék jáccani.Be is szereztem egy Logitech ClearChat pro USB-s fejhallgatót.Viszont az istenért nem tudom rábirni hogy megszólaljon.(Notin kipróbáltam,mûködött)Az audió settingben látja,ki is irja a nevét,felismeri de semmi.(A melóhelyen vagyok és itt csak a 3db RCA-val tudom csatlakoztatni a TV-re)Újra is inditottam de semmi!Tanácstalan vagyok.Egyre több a bajom vele.Eddig a lapimon szoktam jáccani és most nemrég vettem a PS3-at.Gondoltam az direct erre van kitalálva.Lemez betesz a game indul és kész.Erre már egy rohadt fülessel bajlodóm akkor még mi lesz itt?Hozzáteszem nem kezdõ vagyok a pc világában.Csak a PS3 ami új nekem.Azt hittem rádúgom felismeri és kész,ugy mint egy PC-nél.
PLZ Help v tanács v magyarázat mit is csináltam rosszul!!!

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

dualview
Megvan végre az Uncharted. Igazatok volt, ez nagyon ott van! Valami eszméletlen szép a játék, arról nem is beszélve hogy a hangzásvilág is egyedülálló, szinte megdöbbentõ ahogy beszippantja az embert a játék hangulata. Lehet hogy hülye hasonlat de valahogy olyan mint valami interaktív mozifilm😊
Sajnos már most látszik hogy a játékidõ tényleg nem túl hosszú, kicsit több mint egy óra játék után már 10 %-nál tartok, pedig szinte percenként megállok "nézelõdni". Mondjuk gondolom amint elõkerülnek a fegyverek kicsit lelassul majd a dolog a sok visszatöltés miatt... legalábbis ahogy a demóból emlékszem néha igencsak meg kellett izzadni a rosszfiúkkal szemben😊

PSN ID: dualview

deep
Valószínû ugyanúgy mint ahogy 360-on is van amiért kevesebb pont jár, van amiért több. Csak ott 1-200 ig már mindent láttam, itt meg van 4 féle szóródás😊
Megjegyzem, lol😄
predator0
http://blogofwishes.com/wp-content/uploads/2006/08/sony-bdrdl.jpg

Sippie
valami nem jó a linkel
predator0
Erre a kérdésre a válasz bazi nagy piros betûkkel ki van írva.

predator0
Ja és egységesen így fognak kinézni a lemezek, csak sárga változatban, alul felül platinum felirattal... ez kimaradt 😄😄

létezik ps3 chipelés vagy átalakítás vagy valami hogy le lehesen jáccani másolt játékokat mint az xbox360-ra???

Ps3 ID:mis10 vegyetek fel a barátok közé

NEXUS6
Ezt az igénytelenséget bameg😉 (DT)
Dehát akkor is Platiiinuuum!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Akit érdekel: leveztem kicsit Überkonzollal és az derült ki, hogy a Harry Potter and the Order of the Phoenix PS3 Platinum változata magyar hanggal, magyar felirattal és magyar kézikönyvvel jön ki.

Sippie
Wii Fit paródia lehet már régi, de attól még nagyon jó, és igaz 😊
Még nem sajna. Ma viszont megjött a Narancs Doboz. Eltekintve attól, hogy botrányos a hang helyenként grafikailag nem értem a szétalázást amit kapott, remek port lett. Igaz egy 130MB-os patch letöltésével indít. Gyors, Vsync hiba sincs, textúrák is rendben vannak. Hangra vissza: bakelitet idézõ sercegés nem egy helyen! Giga LOL. Ez elött természetesen az ember szembesül azzal a ténnyel, hogy csak Stereo a hang!! 😄D

HAF Rigel
Trofea rendszer , és EmThor linkelte elötte , én meg megcsináltam a magamét. Az ezüst trofeát azért kaptam mert nem használtam boostot és úgy mentem végig egy pályán.
Sajna eddig csak a Stardust ami ténylegesn támogatja több játékhoz csak igérik . Egyébként a pixeljunkhoz lesz ? mintha úgy rémlene 😊 😊 😊

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Wazz te kész vagy 😄DD

brodix
thx

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

DanielT
Csak a trágya borító, a fing kézikönyv és az, hogy azt mondod vele a világnak: Igénytelen vagyok!

😄
aabelus
semmi

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

brodix
hali!
nem tudjátok,hogy ps3 game platinumváltozat és origi változat között mi a különbség?
csak a sz*r borító,vagy valamivel másabb a játék?
Jobb?Rosszabb?
thx!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

cloud.strife
Ezkulonbenmiisezez? 😊

www.digimomentsvideography.com

cloud.strife
Csak a mentéseimet raktam ki memorystick-re, azokat bemásoltam az új vinyóra. Viszont valszeg a GT5p nem csak a mentés file-ba rakja el az állást, hanem a felinstallt file-ba is. Fogtam a mentésemet, átraktam egy máik PS3-ba, de az se ismerte fel.

A backup utility sztem az installált gamedata utility cuccokat nem menti le, vagy?

GTA4, MGS4, stb mentéseim rendesen muxenek, csdak a GT-vel van a gond. 😞

Nehezebb tettért jár a jobb trófea. <#mf1>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Istencsászár
A kérdés nem az volt hogy milyen színü... azt szeretném tudni hogy mi a különbség, milyen tettért jár "elõkelõbb" trófea <#nezze>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csak egy ártatlan kérdés: az olimpiai érmek között mi a különbség? <#vigyor2>

A negyedik a Platinum.

Papesz

Lehet nem itt kéne kérdezni, de itt mindig tudtok segíteni. Olyat akarok csinálni, hogy egy avi-s sorozatról levenni az egyik hangsávot úgy, hogy avi maradjon. Az mkvmerget néztem, de az mkv-t csinál.

PSN ID: Zottyantas

Istencsászár
Mit jelképez a Level? ahogy látom más szinû ( szintû? ) trófeák vannak... mi a különbség?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

HAF Rigel
Na megcsináltam én is 😊 😊 .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

EmThor
video store részben elérhetõ

usa store, trailers, xamd ikon, 4$ kölcsönzés, HD anime elsõ rész, elsõ nézéstõl számítva 24 óráig marad fenn

Mire próbáltad másolni és hogyan? Mert a back up utility-nél mindent át kéne másolnia...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Van itt valakinek PS3-sa USAbol? Ugy gondolom hogy mukodni fognak a jatekok csak a filmek nem, (bar sok filmem van az USAbol szoval nem gond.) Jol gondolom? Mert en itt szeretnek venni de nem tudok valasztani, hogy a 40est vagy a 80ast vegyem e meg, mert nem tudom a 80as mukodik-e rendesen nalunk. Bar nem ertem hogy a PS3 specifikacioinak leirasakor miert irjak kulon ki hogy PAL meg NTSC amikor elmeletileg regio fuggetlen, nem? Vagy ez csak a filmekre vonatkozik
Jah es hasznal valaki FragFX-et? Melyik jatekhoz jo? Meg annyit akarok meg hogy az Intercooler hasznalata (extra hutoventik) megnovelhetik-e a gep "eletet"?
EmThor
kösz, de nekem alul a ravaszra tehetõ trigger érdekel 😊

Kreeder44
http://www.golemkonzol.hu/webshop/ én itt vettem anno dualshock 3 -asat anno 2-3 hónapja...

EmThor

Sippie
micsoda?? ha vinyót cserélek, nem lehet visszahozni ameddig eljutottunk?
cloud.strife
Nabazze, most szívok a vinyócserével.

GT5p mentése nem elég az állásod visszahozására... 😞 elszállt mindenem. monnyuk megvan még a régi hdd, de a gamedata content-et nem lehet másolni... 😞

Scotty99
Tényleg Fox, megérkezett már a "ravasz-tapasz", amit rendeltél?

PS3 ID: ghost_hun

Az Über oldalán bóklásztam és mit látok, hogy 12 játék jelenik meg platinum kiadásban augusztus 1.-jén! <#taps>
Heavenly Sword, Medal Of Honor: Airborne, Resistance: Fall of Man, Harry Potter & the Order of the Phoenix, Uncharted: Drake's Fortune, FIFA Street 3, Fight Night 3, Skate, UEFA Euro 2008, Motorstorm, Need For Speed Carbon, Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction.

aabelus
e3-on probaltam,nem rossz. <#taps><#awink>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

EmThor
itthon ilyet lehet kapni, vagy rendeljek shopto-ról?? übernél nem láttam, sem platinumban :\ 3 font

Alien!
jaja....de a Resistance 2 is egyre vadabb...ráadásul ráaggatták az e3 legjobb multija címet,ami bizalomra adhat okot....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sippie
miva? berúgtál? <#nyes>
DanielT
Elég brutális a KZ, remélem elhozzák kipróbálható formában a Gamescom-ra és nyomhatom.
Alien!
nálam a COD4 multi alatt szokott jelentkezni ilyen túlpörgés...néha már tényleg le kell tenni a kontrollert.

Alien!
viszont a kz2 nem tuningolt....😊 bazz a multiban gyakorlatilag 32fõvel hozzák ugyanazt a minõséget mint a single-ben...a sniperes kép pedig atomdurva.