89387
PlayStation3
-
#55199 Hát nem tudom hogy lesz ezután!? Mert bármilyen címet nézek mostanában, pláne multiplatformosokat olyan érzés mintha valami felskálázott PS2 játékot látnék.
;( -
#55198 Most néztem egy FEAR 2 videót és hihetetlen az mennyivel szarabb... -
#55197 ja hát vannak szép pillanatai a gémnek! -
#55196 Napi betevő KZ2 videjó!
Azért néhol döbbenetesek ezek a fény/árnyék effektek!!! -
#55195 nekem wifi van,azzal egész gyors,de viszont a kapcsolat állandóan ingadózik,olyat nem lehet hogy közvetlen csak a psre küldöm a wifi jelet a routerral?
-
#55194 Nah mindenki küzd az A pontból B-be jutással vagy mi ez a kihaltság?
Tegnap sikerült a netet rákötni a gépre notin keresztül, de a letöltési sebesség nem a legjobb. Notin jön 5-600k között rendesen, de a ps ennek kb a tizedét produkálja. (Amúgy meg lehet nézni valahol a letöltési sebességet?) Tudja valaki miért ilyen lassú? -
Foxhound1980 #55193 Thx :) -
#55192 Kipróbáltam Resistance 2-öt multiban, nem semmi. De azért még gyakorolnom kell, mert kb. 1kill/ 6 halál az az arányom. Amit megfigyeltem magamon, hogy bátran megyek játszani multiba, bármelyik játékról is legyen szó, anno pc-n csak CS-ztem, azon kívül soha sem multiztam. -
#55191 Héj boldog Szülinapot FOXHOUND!!:)) -
#55190 borító + kézikönyv :) -
Foxhound1980 #55189 hun az egész gáma? -
#55188 Szert tettem ma Überkonzolban egy Lotr Conquest-re, elég jó árban is volt meg magyar is, meg kaptam sms-t is róla, szóval így tovább, köszönjük! -
#55187 Egy magazinos review nyugodtan olvasható vmi alapján tájékozódni kell:)
A videóteszt az már más,ott azért óvatosabbnak kell lenni,spoiler veszélyesebb műfaj... -
#55186 Tényleg nehéz lesz. Főleg így, hogy mostantól folyamatosan jönnek majd az infók/review-k.
( Amúgy én nem mertem elovasni:) ) -
Foxhound1980 #55185 Jah basszus már kezdek beőrülni azt még másfél hónap :D -
#55184 Már vannak scannek is: ITT -
Foxhound1980 #55183 KZ2 OPM UK - 9/10. (állitólag) -
#55182 takrítás on -
#55181 mármint azért vették ki mert + költség, és jóárasítani kell -
\mivel hogy Isildur is egy nagyobb patakban lelte halálát és a demoban is meghaltál ha vízbe estél\ -
Foxhound1980 #55179 Nem lesz KZ2 CE jelen állás szerint. -
szokal #55178 Hoppá, közben megtaláltam. Floridai cím kell. És így valoban nem tesz rá adót. -
szokal #55177 Mintha régebben azt olvastam volna, hogy az USA Store szempontjából nem mindegy, hogy melyik államba regisztrálsz. Valahol még plusz adót is feszámítanak a vásárláskor. Nem tud erről valaki bővebben? Melyik államba érdemes "költözni"?
-
#55176 Azért viszont a PS1 emu, nagyon szépen elfutkorász PC-n. Esetenként már egy 1 GHZ-es proci is elég neki, még jó hogy a PS1 asszem 30MHz-es CPU-t tartalmazott. Hát kb ilyen HW többlet kell egy tök más architektúrához.
A PS2 emu szerintem bőven belefér a PS3 tudásába. Valamelyik SPU maggal, akár az összessel simán lehetne JIT fordítani a kódot. az általános PPC mag így is többszörös sebességgel futtatná. Az RSX meg kb fényévre van az GS csiptől, szal a grafikába is nagyon sok minden beleférne.
Ez kőkemény üzlet.
A Sony fejlesztőinek, amúgy megvan az a "kicsiny" előnyük, hogy azért teljes leírással rendelkeznek a PS2 hardverét illetően, így csak az nem tud normális emut csinálni, aki nem is akar!;))) -
#55175 "Más kérdés, hogy annyira van optimalizálva, mintha Palikék egy metálfényű sportverolex-szel indulnának augusztusban a F1 magyarnagydíjon."
így van, megint más kérdés, hogy szinte lehetetlen jól optimalizálni, mivel teljesen más architektúrája van egy ps2-nek hardveresen. -
#55174 Jajjajajjjaaajjj!
Nem kell ám bexopni mindent, amit a Szotyi prpagandagépezete hint a népnek!
PS2 szoftveres emu PC-n is van! Más kérdés, hogy annyira van optimalizálva, mintha Palikék egy metálfényű sportverolex-szel indulnának augusztusban a F1 magyarnagydíjon.
Az, hogy a FWbe nem raktak bele még normális PS2 emut, eddig valszeg 2 dolgon múlt. 1. Hogy szopásszerint a Szotyi megint marhára nem tudja tartani a határidőket. De a mi a fontosabb, hát nem lennének hülyék elnyiszetelni a zaranytolyótojás tyúkját, vagy mi a fenét, mi volt előb, na!!?? Amíg a PS3 nem igazán műxik üzletitleg, bármennyit is adtak el belőle, addig PS2 a motor!
-
#55173 Vazze, ez mikorgyünmá!?
:))) -
#55172 13500
magyar kézikönyv van, de dlc bukta. amúgy durva, mert eu-ban 16.tól kapni. -
#55171 az allstars féle lotr conquest-et nuke-olták xbox-ra, úgyhogy a dagger-t töltsd le, 6.61gb. én holnap megyek érte a boltba :) -
#55170 -
#55169 micsoda látványorgia lenne egy god of war vagy egy black natív 720ba,atya ég libabőrös is lettem -
#55168 Az lenne a tökéletes világ hogy ha 720pbe futtathatók lennének a prevgenjátékok, pl a Halo 2 Xen korrektül néz ki, persze SDtévén így is szebb ( ápol s eltakar ), de bőven elviselhető kategória, csak sajnos kevés játék támogatja/lett megpöccsölve. -
#55167 "és kb a ps3 játéknak a fele egy szinten van a ps2 vel"
-
#55166 te csak a warezon tudsz gondolkozni? -
Renátó1985 #55165 én a mai napig veszek ps2 játékokat és csak ps3-am van
nem minden a grafika nem tudok ellenállni a 3 meg 5 fontos játékoknak :) -
rambo600 #55164 de eggyébként igazad van mivel akkor is csak az eredeti ps2 lemezt viszi igy ha a másoltat nem akkor ugy sincs jelentösége. -
rambo600 #55163 én nem szoktam hazudni itt a leirás http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/ps2esemulatorps3on
és kb a ps3 játéknak a fele egy szinten van a ps2 vel -
#55162 en speciel azt hogy baromsagnak tartom, nem tom honnan szedted. a ps3bol pont azert szedtek ki a ps2 supportot (az ujakbol), mert a kutyanak nem kellett. mielott flame lenne megint: en birom a ps3mat, es jopar jatek megvan mar hozza, jo szorakozas, de azert egy 2 meternel kozlebb sosem mereszkedem a tv-hez, mert ugy mar nem olyan szep..mi lenne ha meg rondabb ps2 jatekokat kene neznem rajta.. -
rambo600 #55161 és ahoz mit szoltok hogy a sony fejlesztöi egy ps2 emulátoron dolgoznak,ami ps3 hoz lesz kifejezetten,hogy igy keresetteb legyen a ps3 és megnöveljék az eladás számot!!!!! -
#55160 egész pontosan #55138-al kezdve ;)