89387
PlayStation3
-
#55083 PS3-ra csak és kizárólag a PSN-en lévő store-ból lehet demokat vagy kiegészítéseket letölteni. A kiterjesztése ezeknek egyébként *.SPU, vagy *.CELL már nem tudom :D (Utsó (igen, ami ez előtt van) mondat vicc, ne higyje el senki)
donatus13: Szerintem PC (Van rá warez, ezáltal biztos a sor elején áll és nem fog bukni. Legalábbis az általad felvetett logikából ez jön le.), ha már megint felhoztad ezt a témát. (Persze tudom, hogy majd te eldöntöd, csak akkor nem értem minek írod le, hogy mi között nem tudsz dönteni? :D) -
#55082 szerintem az úgy nem fog sikerülni. -
#55081 neee,ez biztos vmi kamu -
#55080 xboxon kinek arcade gépe van azok letöltögetik a demokat,de ps-en nem hallottam róla hogy szoktak ilyet...
De miért is fontos az hogy milyen formátumba van? -
#55079 hát ez jó Dániában két srác ps3on játszott valamivel jó hangosan a szomszéd meg azt hitte hogy lövöldöznek náluk és kiküldték rájuk a SWAT-ot XD -
rambo600 #55078 és tiszerintetek it pc re letudok valamilyen oldalrol tölteni a ps3-am ra demot? és azt rátolnám pendrájvra és ugy a gépbe?ti tudtok ilyen oldalrol?és kiváncsi lennék amit a ps3-al letöltök a storrol és feltelepitem demot az milyen formátumban van még telepités elött? ezért is érdekelne hogy pc re letöltsem mert ott meg tudom nézni a formátumot!mert ps3 rol pen re nem engedi másolni. -
donatus13 #55077 De am még mindig ps 3 meg pc között ingázok ps3 az lbp mgs4 nagyon tetszik pc melett starcraft 2 és a supreme commander tart egyedül :D
-
Foxhound1980 #55076 LOL fasza bolt lehetett. -
Shelton #55075 hát én csak szervizeltetni akarok azt írják a fejcserére h 30 perc. -
#55074 ;)))
Jó nagy seggfejek lehettek akik mondták. -
rambo600 #55073 igen a konzolok szervize még elég bajos mivel velem is közölték amikor megvettem a ps3 at hogy ha akár milyen gond van a készülékkel vagy alkatrészekkel akkor garanciába javitják ha javitják és akkor is minimum 3 honapot várni kell rá,mondom minimum.
na ez azért nem semmi utánam jött be egy csávo aki a jojt hozta vissza és mondta neki az eladó hogy inimum 3 honap és azt javasolta neki inkább vegyen egy másik kart.
na ez sem semmi,. -
donatus13 #55072 wii m az van azt szanaszét chip elték x360 at nekem a boltban azt mondták megcsinálják ha kell egyedül ps 3 at mondták hogy nem lehet de azt mondták ne is vegyek mert csúnyák rajta a játékok. -
#55071 Az x360at feltörték? Én nem tudok róla. A wii-hez nem értek. -
Foxhound1980 #55070 Mert ez magyarország ergo ne ebből indul ki ha globális adatokat vizsgálunk. Egyébként itthon is jó számokkal dolgozik a Box. Világszinten meg 1:7 az attach rate-je a warezolhatósg ellenére. -
#55069 Ez is baromság... Vagy legalábbis ne az ismerősödből általánosíts. -
Shelton #55068 hi! és ez a konzolok szervíze mint üzlet sztetek mennyire megbízható? -
0ckH4M #55067 Magyarországon az vesz boxot aki warezolni akar. Ismi is így akart tenni, csak mondtam neki, hogy már a boxot sem lehet warezolni, úgyhogy január közepén vesz egy Ps3-t. -
Demeter #55066 Thx! -
#55065 ps3-ból többet adtak el a megjelenésétől kezdve, mint x360-ból ugyanennyi idő alatt. az egyetlen előnye, hogy előbb dobták piacra. az az ökörséget pedig tényleg be lehetne keretezni és kirakni valahova, valami félelmetes, hogy a csóró magyar onnan indul ki, hogy minden más országban is luxus játékot venni. szerinted mégis miből élnek a játékfejlesztők? -
Foxhound1980 #55064 Nem a warez miatt vezet a Wii, sem a 360. köze nincs az eladásoknak a warezhez. -
donatus13 #55063 Faszság?:) össze hasonlítod xbox360 al vagy a wiivel tudod hol van a ps 3 ? utolsó sorban:) -
Foxhound1980 #55062 LOOOOL -
rambo600 #55061 igaz a demo az jo ötlett volt talán csak ezért jobb még mint az xbox -
rambo600 #55060 igen sejtem én is hogy nem nagyon fogják tudni megoldani ,de szerintem azért idö kérdése,mert mint tudjuk a ps2 es gépre is azt mondták hogy feltörhetettlen és tessék -
#55059 Ekkora faszságot be kéne keretezni :D:D -
donatus13 #55058 Közel jövőbe nem valószínű sőt nem hinném hogy lesz ps 3 at jól megcsinálták és ebbe is bukik bele úgy isten igazán... ahova nem lehet warezolni az általába hátul van a sorban :S -
rambo600 #55057 sziasztok tiszerintetek mikor lesz már irot játék is játszhato ps3-on,vagy lehet hogy nem is lessz! -
#55056 Nem tudom mit mondott, de vidd végig normálisan és meglátod.
Elvileg ha megszerzed az összes light seed-et, akkor felszabadulna a legutolsó skinkészlet. Gyakorlatilag egy bug miatt ez csak a PC-s változatban van így :D:D -
#55055 ÁÁÁ, dehogy írod! :-) Már én is a végén vagyok, ma fogom befejezni szerintem! Akkor amit Ő mondott nekem, az nem a vége?! Érdemes megszerezni minden "fényt" vagy csak a trófeákhoz kell? -
#55054 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy eset van, akkor sem hal meg. avengirnak igaza van, nem fejezte be a pajtás a game-t. Leírjam, hogy mi az? :D:D:D -
#55053 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt írtam én is, hogy nem tud visszamenni! Vissza akart menni, hogy felszedje az összes fényt, de már nem tudott! Akkor befejezte rendesen!
Elika minden esetben meghal gondolom...?! -
#55052 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amit leírtál az alapján a haverod nem fejezte be a játékot. Ha rendesen befejezed a játékot, akkor már nincs lehetőséged visszamenni, csak load vagy a new game segít rajtad. -
#55051 Egyik haverom most játszotta ki a Prince of Persia-t és elmondta, hogy mi a vége! (gondolhatjátok, hogy mennyire örültem neki, mikor meglátott és "Na végeztem a Prince-el és ez meg ez lett a vége!") Azt hittem leütöm!
A lényeg, hogy olyan kérdésem lenne, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén ugye meghalt Elika. Érhet úgy véget a játék, hogy Elika nem hal meg? Gondolok itt arra, hogy pl. minden "fényt" összegyűjtök, akkor esetleg túléli! Vagy neki sajnos ez a sorsa a játék végén?!
Másik kérdésem, hogy miután végzett a haverom a játékkal, akkor nem tudott visszamenni a pályákra, hogy a maradék fényt összegyűjtse! Van erre lehetőség vagy elölről kell kezdeni a játékot? Lehet, hogy ezzel nagy hülyeséget kérdeztem, én még nem fejeztem be, de szólt, hogy kérdezzek már rá erre is!
Aki nem játszotta még végig, az ne olvassa el, mert nagyban ronthatja a játék végét, ha tudod, mi lesz a vége! -
#55050 nekem is ilyen kategoriaju van, es eleg szep a jel azert. A lenyeg, hogyha a TV, es a PS3(ez alap), es a kabel is MIND tamogatja az 1.3mat akkor a szinmelyseg jobb lesz, mert tobb jelet tud atvinni, hogy ez mennyire latszik azt nem tudom, de mivel 1.3mas kabel is viszonylag olcso (mediamarkt nehany ezer, en is mostanaban veszek szerintem), igy szerintem erdemes. Az 1.3masokon belul meg szerintem nincs nagyon lathato kulonbseg...kulonbseg biztos van, de nekem nem er meg 18K-t egy olyan kabel, ami lehet hogy jobb de eszre sem veszem.
Egyebkent amikor a tv-t neztem ki, akkor se vettem eszre a kulonbseget 2 egymas melletti kozott (egy X meg egy W szerias sony volt ott, 100K arkulonbseggel).
kivancsi lennek egy olyan tesztre, hogy aki bizonygatja hogy megeri 20K korulert kabelt venni, azt mondjuk odatenni 2 tv ele, ahol minden ugyanolyan kiveve a 2 kabelt... -
#55049 2 killzone2 video:
http://www.gamekings.tv/index/videos/minidocu-killzone-2-special-part-1/
http://www.gamekings.tv/index/videos/minidocu-killzone-2-special-part-1/
-
#55048 HDMI kérdés: Amikor a PS3 új volt nálunk vettem 2000ft-ért egy ilyen hdmi kábelt, mert azt hittem mindegyik ugyan olyan. Azóta olvastam itt, hogy nem mind1 milyen a kábel (1.2 vagy 1.3), de fogalmam nincs ami van nekem az milyen. Egy 40"-os tévén elég szépek a játékok szóval nincs gond, de egy drágább kábel tényleg jobb lenne? Ha igen milyet érdemes venni? -
#55047 mint irtam a 1080i-t játéknál felejd el,a 720al jobban jársz! -
#55046 az 1080i sem jöhet szóba. -
Demeter #55045 Srácok köszönöm a válaszokat a kérdésemet illetően. Amúgy csak azért kérdeztem, mert ha bepipálom az 1080i-t a és persze mellette még a 720p és a 576p is aktív akkor minden gémet illetve filmet ezen indítja el. Majd ha "nem megy" akkor átvált 720p-re. De próbaképp mindig az 1080i-vel teszteli a beállítást. Épp emiatt kérdeztem, hogy a 720p a jobb felbontás egy HD ready TV-n vagy az 1080i. Mert akkor a settings-ben kihagyom az 1080i-t. És mivel HD ready TV-ről beszélünk szóba sem jön az 1080p!
Thx! -
#55044 Gyakorlatilag éppen arról van szó, csak éppen nem kalkulálták bele, hogy ha a közelben emberkék kóricálnak, akkor automatikusan rájuk fókuszál a progi. Mert hogy biztos éppen FckURM-oDer128-at akarod biztos megkérdezni valamiről, és nem röpülgetni akarsz.
;)