89387
PlayStation3
  • Csabesz100
    :-) Oldalt nem látok! Hol tudom megnézni, hogy mekkora a felbontása? A ps azt írja ki, hogy 1920x1080!
  • predator0
    Ha oldalt nincs fekete csík (hehe), akkor nem akkora a felbontása.
  • marcinger
    Amúgy annyira király a GT5 kormánnyal! Nem tudom abbahagyni...
  • marcinger
    Még mindig nem megy:'(:'(
  • Csabesz100
    Letöltöttem egy FullHD-s filmet! Rámentem az információra a ps-en és a felbontáshoz azt írja ki, hogy 1920x1080, de mikor elindítom nem teljes képernyőn megy, hanem alul és felül is van fekete csík! Miért lehet ez? Elméletileg az ilyennek nem teljes képernyőn kellene menni?
  • Amse
    :) amúgy nem kaptam érte semmit :( pedig hibátlan kör volt
  • NEXUS6
    Na asszem, most elindítom a Lock-On-t és minden utamba kerülő gépet levadászok.
    Hgrrr...
  • NEXUS6
    Megyugodtam!
  • Amse
    najó abbahagytam egy 54:39-el :)
  • Amse
    Már leírtuk párszor, hogy a HOME ban lévő RED BULL AIR RACE lokációban van.

Amúgy most mentem egy 00:58:11-et és volt benne egy 3mp es bünti...
  • Ombre977
    Ez milyen repülős játék amiről beszéltek?Vagy honnan van meg?Store?Mert nagyon felcsigázott az olvasottak láttán.
  • predator0
    Nálam sokkal jobb vagy!
    (Mondjuk amióta kijött a Home publik nem voltam fent, ergo ezzel a Red Bullos játékkal sem játszottam)
  • Ombika
    Nekem is kurva nagy hianyom volt nelkule! :(
  • NEXUS6
    Jól van, alázzatok csak, a mai napom erről szól!!!
  • marcinger
    Még mindig nem jó a pslive... Kezdek kikészülni...
  • NEXUS6
    Na ez a PSL lassan olyan jó, mint a PSN.
    Már megint nemműxik.
  • tomi890125
    1:16ot mentem másodjára :P
  • NEXUS6
    Az kúl! ;)))
    Asszem nekem is inkább 1:32 volt a legjobb. Szerintem egész jól röpködtem, kb 15 kőrt mentem. Csak azt nem tudom, hogy ahol mutatja, hogy milyen pozícióban kell átrepülni, azt, hogy tudom megcsinálni. Kell lenni valami oldalkormány gombnak is. Valszeg a hátsó shoulder gombok lehetnek. Majd kipróbálom.

Az 1 perc alatti idő valszeg úgy van, hogy pontosan a megadott pozíció szerint repülsz át a kapukon és akkor nem kapsz 3 mp büntit.

Amúgy nem tudod, ad valami pólót/trófeát/redbúlt, akármit, ha bünti pont nélkül repülsz, vagy időlimit alatt?
  • erik10
    .. hidari.
  • cloud.strife
    Vagy ha simán rányomsz egy melletted álló emberke nevére és utána nyomkodod jobbra-balra. Egyszercsak ott lesz a RBAR felirat. :D

PSLive meg megy hamarosan, igaz KenChi-vel még nem beszéltem.

KZ2 felkonf videója meg kész van. :D
  • Ombika
    Ahh itt lenne mar az ideje regiznem! :)
  • brodix
    Ha R3-at nyomsz,könnyebben elő tudod csalogatni a Red Bull Air Race feliratot.
  • Amse
    Odamész a gépekhez és megpróbálsz egy üres területet keresni. Ha nincs körülötted senki akkor alul előjön a Red Bull Air Race felirat. Ha azt látod gyorsan nyomj egy X-et és mehet is a móka. Sajnos nagyon érzékeny a körülöttünk lévőkre és, ha valaki a közelben van az ő nevét írja ki és nem a RBAR-t.
  • brodix
    Home-os Red Bull Air race vagy mi.
  • brodix
    Én az újságban olvastam.
    Következő számban Multi test!
  • Ombika
    Ti most milyen gamerol beszeltek?! :O
  • tomi890125
    hogy sikerült repülni? én az istennek se találom hogy kell
  • jocco
    Hát nem tudmom lesz a szerverükkel miután majd kirakják a KZ2 video tesztet, ha már most is ennyit szarakszik . Addigra kéne vele csinálni vmit, mert akkor aztán biztos le lesznek terhelve.
  • tarti19
    hmm Resi várjuk:P
  • Amse
    Én is nyomtam Besenyeivel, de 1:20 lett a legjobbam... Gondolom te nem használtad a jobb analóg kart a gyorsításhoz. :) Amúgy 0:54-et is ment valaki mikor ott voltam. (mondjuk nem ellenőrizhető ez az eredmény csak saját bevallása szerint)
  • orskovacs
    uncharted nekem amikor vizen kellett felfele menni jetsky-vel. de kétszer csinálta és abbahagyta. nem tom mi lehetett:S
  • NEXUS6
    Aham.
    Asszem 2.32 volt a legjobb idő. Sajna ahol késben kellett repülni, ott mindenhol megkaptam a 3 mp büntit, szal van még mit fejlődni.
    :)))
  • tomi890125
    sikerült már valakinek menni a homeos red bull air race repülőivel?
  • NEXUS6

576KB - KZ2 teszt a N4G oldalon.
  • marcinger
    Nálam se megy:S:S:S:(:(:(:(
  • Ombika
    Nalam se megy, csak ures kepernyo, ismet server kin lehet! :(
  • Amse
    pslive megint nem megy vagy csak nálam van gond? timeout van nálam...
  • Amse
    végefelé amikor kamera felé kell futni a kis genyók elől? nekem ott fagyott le.
  • Ombika
    Az tan hibas volt gyarilag 1 resznel es mai napig benne is maradt!
  • orskovacs
    nekem uncharted fagyott le kétszer. azóta se csinálja