89387
PlayStation3
-
#55279 2-szorra fagy le a gta4 ps3mon.. -
Demeter #55278 Ez felettébb fura, de azért köszönöm. Akkor marad, hogy megnézem PC-n.
Thx! -
#55277 Sosem volt még olyan, hogy egy termékemért nekem kéne fizetnem és ettől a figyelmeztetéstől függetlenül sem lesz :D:D Azért köszi. -
Wild007 #55276 Hali all !!! Lenne egy figyelem felhívó üzim azoknak, akik bármiféle terméket árulnak neten. Ez az e-mail: [email protected] Pénzt és bankkártyaszámot akar, mi közbe magas összegeket ígér a termékekre. Főleg PS3, Xbox 360, és Ipod hirdetésekre ír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csak óvatosan -
ggeerryy #55275 Köszönöm a válaszokat! -
#55274 Nekem is ugyanez a problémám volt ezzel a filmmel! Nem tudtam megcsinálni, így megnéztem gépen! -
Demeter #55273 Srácok van vkinek vmi 5lete, hogy az miért lehet, hogy egy divix film második felét nem játsza le a ps? Ezt idáig még nem csinálta ez az első film (A Romok) aminek a második felével nem boldogul. Az a fura az egészben, hogy PC-n viszont gond nélkül megy. Ez vajon mitől lehet??? -
#55272 Semmilyen mappanevet nem kell adni, csak megkeresed a Saved Data Utility-ben a megfelelő mentést, háromszöget nyomsz és Copy. Viszont az nem biztos, hogy a másik gépen működni is fog.
Bekapcsolás közben USB-s eszközökön kívül mást ne nagyon húzogass ki/be, szerintem. Kikapcsolt állapotban dugdorászod biztos nem lesz baja :D -
ggeerryy #55271 Hali Mindenkinek!! azt szeretném megtudni hogyha pendriveren szeretnék egy másik ps3 ra mentést vinni azt hogy kell csinálni milyen mappa nevet kell pd.re csinálni ?? meg még azt szeretném megkérdezni hogy az gáz ha az internetkábelt ki be húzgálom a gépből? -
#55270 Mind 2 kotelezo jellegu! :) -
#55269 fórum szempontjából szerintem ez a best,de én is csipázom a live-ot! -
#55268 Jééé azér ugylátom vanitt sok pslive-s arc.:D pred,tarti,fox,ombi,marci:D régen egyébként énis itt toltam ^^ -
#55267 ilyen nekem is volt egyszer h 6kor fekvés 1kor kelés akkor reggeliztem és reggel 7ig kockultam utána visszafeküdtem XD -
Foxhound1980 #55266 KZ2 occóér -
Foxhound1980 #55265 6kor feküdtem le és 1kor ébredtem meg :D -
#55264 Alugyá már lefele!;))) -
Foxhound1980 #55263 Atomdurva RE5 trailer -
#55262 -
#55261 Gondolom azért mert már kint van a teljes játék, és nem pazarolják a szervereket a demo miatt. -
#55260 LOTR demót miért nem tudom online nyomni? Amikor csatlakozni akarok az EA Network Deactive hibával leáll. Oda külön regizni kéne vagy mi? -
ipnightle2 #55259 Köszönöm! Frankó lett, grat! Így tovább. 576 után azért jó Martinról hallani! ;) -
#55258 2008 szeptember 7-e óta. -
ipnightle2 #55257 A pslive oldal mióta van? Eddig nem is hallottam róla. :D -
#55256 Jövő heti store frissítéssel lesz fent. -
#55255 Nah szóval?
Ps3 FEAR 2 demo mikorra várható? Már gametrailers-en is fent van róla egy pár vid ,, ps 3 fear 2 demo gameplay" néven..:S -
Renátó1985 #55254 köszönöm -
#55253 Mint ahogy a nevében (add) is benne van ez nem ráégeti, hanem hozzáadja a divx file-hoz a feliratot, ezért megy olyan gyorsan. A ráégetés az, amikor belerajzolja a filmbe képkockánként a feliratot, ez azért lassabb folyamat, mert újra kell kódolni hozzá az egészet.
Azért írtam le, mert két eltérő dologról van szó. -
0ckH4M #55252 Van egy AVIAddXSub nevű progi, amivel rá tudod égetni a feliratot a filmre, és ps3-n lejátszás közben ki tudod választani a feliratot, mintha dvd-t néznél. -
Renátó1985 #55251 Sziasztok
Valaki mondja meg legyen szives, hogyan kell feliratot a divx vagy avi filmeknél elővarázsolni ps3-on.
A felirat hagyományos .srt kiterjesztésű fájl de a ps valamiért nem érzékeli
a válaszokat köszönöm előre -
#55250 Most fel tudtam lépni PSLive-ra,egyelőre nincs gond az oldallal,remélem nem lesz már semmi gond vele! -
tibitoth #55249 jatszottunk melloba a kz2. hath...marha jo szerintem. tuti elorendeles. a fegyverek meg a mozgas az vmi eszvesztoen utoler7tetlen lett :) ajanlom batran barkinek. -
#55248 felhívtam:)
este elérték, majd a rendszer helyre is állt, de utána valami beütött s megint működésképtelen az oldal...
szolgáltatónál van a gond... -
marcinger #55247 Beszéltél vele? Akkor a szolgáltatónál van a gond? Akkor még nem érték el a szolgáltató? Én ezt nem bírom ki:'( -
#55246 Chriss papa üzeni ne aggódjatok, működni fog az oldal , ahogy elérik a szolgáltatót s akkor az adatbázis probléma is megoldásra találtatik... -
#55245 Napok óta szarakodik az oldal..vagyis 2 napja...tök szar igy.... -
Louis Cyphre #55244 Killzone 2 Trófeák -
#55243 En senkinek se tudo az elerhetoseget, de kizartnak tartom,h martin ne nezne ra az oldalra napi 20szor, szal tuti tudnak a hibarol! Nemtudomtam,h mar kijott a korhazbol! -
marcinger #55242 Kenchi már kijött a korházból. De ő még tuti nem érzi annyira jól magát, hogy nekiálljon az oldalt csinálni. Chrissel nem beszélt senki? -
#55241 Mivel Kenchi korhazba van,mas meg nemert hozza , igy passz en tudomasom szerint!! -
donatus13 #55240 Érdekes ez a cikk az sgn :D Azt mondják áprilisban csökkenhet az ára a ps nek de azt nem értem hogy hogy amikor így is írták hogy veszteséges az előállítása:S szóval ha még lejjebb viszik az árát még nagyobb veszteség hacsak nem tudnak valami új gyártás technikát csinálni... de azt kétlem...