89387
PlayStation3
-
#55359 :) nekem is bejelentkezett félig:P 3 barát várakozik rám... höhöhöhöhö:P
igaz duplázódtak a pontjaim:P -
marcinger #55358 Reggelt. Pslive már félig meddig megy viszont bejelentkeztem és a 4000 pontom helyett csak 1300 van:S:S -
#55357 49:58-ra lefaragtam Besenyeivel az időmet :) -
#55356 force unleashed milyen? nekem a demó eléggé bejött. -
#55355 én felvettelek friends-be, hogy nyomjunk egy kis lbp-et. -
#55354 Atomakciós? Megártott neked a sok videótesztanyag vágása :D -
#55353 ea címeken kivül vicces leértékelések vannak:D -
#55352 PS2-PS3-PSP EA Game-k occsóéér... :D -
#55351 tiszta sor,rosszkor voltál rossz helyen!:P
Viszonylag hamar még októberbe vettem,de a multiplayert szerencsére csak decembertől csapatom és azóta le is kopogom(koppkopp)nem laggol,jó perzse kifagyások voltak már...
Userkreáltba már szép a választék,persze amik télleg jók is
-
#55350 Simán, az csak egy játék. Egyébként amikor érdekelt, akkor nem lehetett vele játszani, mert az okos bolt egy héttel megjelenés előtt adta el (ráadásul a "Korános" verziót). Magyarul 2 nap alatt végigvittem a story mode-t. Aztán kb. nem tudom hány hétig, mire kijött a végleges koránmentes változat és felhúzták a szervereket csak hébe-hóba játszottam vele. Multiba nyomtam jópár órát, kiprobáltam rakat userkreált pályát, játszottam egy-két frienddel (na ezért már megérte megvenni, mert szétszakadtam a röhögéstől). Aztán elcsesződtek a szerverek, minden laggolt, alig lehetett játszani, én meg meguntam a szarakodást és a nemjátszást vele, eladtam a francba és vettem belőle mást. Jó volt, szép volt, ennyi volt részemről :D -
#55349 najó hagyjál,volt szíved elpasszolni?:) -
#55348 Neked már minden megvolt, megvan, de játszani nem is látlak, kb egy évbe egyszer. -
#55347 Lemaradtál, meg volt az is. -
#55346 áá pedig reménykedtem egy LBP-be:D
Jól jártál volna,network-ön felvettelek volna mint friend de így nem érdekelszXD -
#55345 Nem, még nem. Igazából ahogy kiküldte game az """újként"""" vett játékot (normál borító, piszkos platinum lemez, bontott persze, mert tuti használt) nem igazán van gyomrom eladni.
tarti: Egyszer végigvittem és tervezem, hogy mégegyszer megteszem, mert a nemtudodfolytatni vége miatt több, mint a fél világ kimaradt. Így is 4x óra volt a végigjátszás. -
#55344 Hmm, FoM-ot nem adtad el? -
#55343 FaLLOUT 3-t tolod is rendesen , mert nekem rengeteg kérdésem lenne:D :D -
#55342 Sajnálom, de nem tartok védett madarakat.
Egyébként, ami jelenleg van: Army of Two, Prince of Persia, Fallout 3, The Bourne Conspiracy (from Fox; szégyellem, de ki sem probáltam még ), Star Wars: The Force Unleashed, Resistance: Fall of Man, Burnout Paradise). Plusz volt egy "rakat", amiket már eladtam :D -
#55341 Írtam, bazze -
#55340 Az új Gyűrűk ura elnyelte:D -
Foxhound1980 #55339 Emthorral mi van? -
#55338 akkor megnyugodtam:D
Pred neked milyen gémjeid vannak? -
#55337 Nem te vagy az egyetlen, aki keveri a két topikot :D -
#55336 bakker irtam egy hsz-t de nem esett le h nem ebbe a topicba vagyok hanem a leáldozottba:D
a lényeg h a skate 2 demó alapján csalódás,jobbra számítottam...(az első rész kimaradt) -
marcinger #55335 Na én mentem aludni Pslive remélem holnap már jó lesz! -
#55334 Aha, értem! Köszi az infót! -
#55333 Locoroco pályát próbáljátok ki az LBP-ben,óriási főleg többen nyomatva -
marcinger #55332 Sikerült! Csak eddig nem adta be:S:S:S -
#55331 Menj a göbzikhez! -
#55330 szolgáltatótól függ... egész napos munkának tűnik:( -
marcinger #55329 Akkor valszeg ma nem lesz már pslive?:'( -
marcinger #55328 Ezt a Red Bullos játékot, hogy lehet jácani a Homeban? Mert itt vok ezen a helyen de itt hova menjek? -
#55327 Ma felhívott Chriss s azt mondta hogy szerverkarbantartás van... szóval eltarthat egy ideig... Hidarinak meg üzenjétek meg, hogy máskor írjon oda rendes nevet is ha csomagot vár:) -
#55326 2.35:1->ez a bűnös! -
#55325 Az annyi is,higgyél neki!:)
Azért kapsz alul,felül csíkot mert olyan képaránnyal készült a film(2:40)
1:78 lesz ami neked kell,sajnos relatíve kevés filmet adnak ki így...
Viszont egy tanács a csík eltüntetésére psen:a film lejátszásakor állítsd be hogy zoomoljon a képre,elfogja tüntetni a sávokat.
Cserébe a kép széleiből is lenyisszant egy csöppet,de legalább úgymond teljes képet kapsz.;) -
#55324 Resolution....: 1920*1080, 23.976fps, 2.35:1
Ez van az nfo-ban! -
#55323 Próbáltam, de úgy nem írja ki a felbontást! Csak a címet, a hangot, és hogy hány Mbps-es a film! Ja, meg a hosszát lent! Vagy Neked több infót is ad? -
#55322 Ja amúgy lejátszás közben nyomsz egy select-et és lám. :D -
#55321 Attól még lehet szélesebb a film. A legtöbb friss film már szélesebbvásznú! :D -
marcinger #55320 De most mi lehet a baj? Mert semmit nem ír ki?:S:S