PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudom tudom ezek számodra mind szar játékok boxon jobbak vannak és nem is aaa produkciók, és nem érnek semmit . de azért én eljátszogattam velük föleg a Rachet nem tünt olyan tucat játéknak .

Ismét nem tudom, hogy ezt mibõl szûrted le, a Ratchet a legkedvencebb játékom, az összes nagykonzolos része megvan/megvolt.

Papesz

aabelus
koszi,megprobalom <#worship>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

cloud.strife
Igen, tegnap fél kettoig nyomtam az Uncharted-et, trófea rendszer qrva jó, idáig nem is nagyon érdekeltek a titkos dolgok a játékban, de így, hogy kapom a kupákat érte nagyon állat.

A joymeg egyszeruen porfekt. Amúgyis akartam joy-t venni a 2P gammákhoz. 😄

www.digimomentsvideography.com

Helikopterbõl tudsz ráugrani. Teknikás de nem túl nehéz.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Azt nem értem, hogy a sírásrívás helyett miért nem ingnoráljátok azt ami nem tetszik/nem érdekel.

Lehet ám a közeljövõben megjelenõ nagy címekrõl is beszélgetni, ha erre van igény.

Öööö... izé.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

aabelus
.. ezert megbuntetik -> igy akartam.

mind1, jo reggelt.

GTA4-ben fel lehet maszni a "szabadsag szoborra"? nekem nem sikerult, igaz csak vagy 20%-nal tartok.

aabelus
nyilvanvalo,hogy Emthor nem erdemelt buntipontot.

ez az egesz most olyan, mint pl amikor az iskolaban a gyerekek egy resze hetekig verekedik, de senki nem veszi eszre , majd ha egy gyerek - (aki iskolaba is alig jart az utobbi idoben, es ha ment is, nem a verekedes miatt ment,mint sokan masok) - visszadobja a kretat, amivel megdobaltak, megbuntetik. <#wilting><#wilting>

Szintúgy csatlakozom, kedvem sem volt reagálni a tegnapi szövegekre, mert ilyenekre nem lehet normálisan.

shaken, not stirred

predator0
Én is egyetértek <#eljen>, és megint csak azt tudom mondani, hogy akinek nincs ps3-ja, nem akar venni, utálja, szarasonyszaraps3 hozzáállása van, az monnyon le. A fikázásra már van egy jól bevált topik.
Mellesleg az miért nem személyeskedés, nem von maga után semmilyen büntetést, ha itt vagy másutt egy egész közösséget "aláznak meg", vesznek szarba <#vigyor>? Ez csak költõi kérdés volt, tudom mi rá a megoldás, legközelebb alkalmazni is fogom, ha beválik, ha nem.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

NEXUS6
Én is csatlakozom.

Nem azért mert nagy gond lenne a jelenlegi moderátorral, de ez a helyzet jelenleg nincs kezelve, mostanában elvan hanyagolva a topik.

És már megbocsásson a világ, nem akarok itt törzsgárdázni, meg elitistáskodni meg ilyenek, de akkor is! EmThor mióta itt van már és erre beesik valami beginer gyerek és szopathatja itt az embereket. Na ne má'!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Én reagálnék....

Egyetértek.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Papesz: attól nyilvánvaló ahogy itt megnyilvánulsz.
És itt lezártam a magam részérõl. Nem fogok belemenni olcsó, kicsinyes vitákba aminek semmi értelme, Pár unatkozó (ide vehetjük danielt is, bár Õ már szót sem érdemel a tegnapi ideköpése után) forumhuszár akiknek azaz öröme, hogy ide jöjjön és abszolút túlzó (fanboyoknak bicskanyitogató) hsz-t írjon.
Nincs boxom, se nintendóm, a pc-t meg nem játékra vettem(amennyi idõm van játékra, bõven elég 1 konzol) és ha megnézed az itteni viselkedésemet, nem járok ezek közül semelyik topikba, hogy leszóló, (mégegyszer)olcsó hsz-t nyomjak.
Ha meg komolynak érzed magad, akkor az elõzõ válaszomból nem ezt ragadod ki, hanem a "megbukott mozgásérzékelés" szövegedre adott válaszomra reagálsz.
Azt, hogy Neked és danielnek ez a hobbija csak sajnálni tudom.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Nagyon nem akartam írni, de most megteszem.

Régi PS3 topik olvasgató vagyok. Még gépem sem volt, de már jó volt olvasni róla a híreket, a játékokról szóló leírásokat, egyéni tapasztalatokat. Aztán ez megváltozott... Egyre jobban azt érzem, hogy teljesen felesleges ide bejönni. Manapság szinte csak átfutom az olvasatlan üzeneteket.

A dolog 1-2 hónapja kezdõdött. Idejött pár srác, akik direkt szították a tüzet. Moderálás hiányában ezt meg is tehették és továbbra is meg fogják tenni. Hiába minden, mert akinek PS3 van akkor is fogja szeretni, mert valamiért ezt választotta a másik konzol helyett - nem 100%-os konzol, de nem is 0%-os. Én pl. az exclusive játékok miatt, nekem a másik nem ad annyit, hogy amellett tettem volna le a voksomat. Mostanában igaz gondolkozom a másik beszerzésén, de ez nem a PS3 topik témája.

Ha valaki több ideje itt van, és olvassa azokat a hozzászólásokat, amikre utaltam, láthatja, hogy mi is a helyzet. Azt hittem a tegnapin túl is vagyunk. De nem. Valami miatt az ügyeletes feljelentõ csak az egyik félre vonatkozóan kért moderálást és büntipontot. Nem értem a dolgot. A másik simán is megérdemelné azt a két kis háromszöget!

Ja, még egy adalék:
"© EmThor - 2008. júl. 29. 15:30
ps3 topikba kérünk egy új moderátort, köszi" Érdekes nem?

Nekem egyik fél sem haver, nem utálom, mert nem ismerem. Kívülállóként írtam ezeket.

Egy utolsó: meg kell nézni, hogy a két érintett fél közül kinek mennyi PS3-mal kapcsolatos hozzászólása született az elmúlt 47.000 HSZ közül és mennyi volt a PS3ról szóló, nem utálkozó...

Erre nem kell reagálni, csak picit elgondolkozni a dolgon. Jó lenne, ha a topik új gazdához kerülne és visszakapná megfelelõ helyét a témák között!

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

DanielT
Dehhogy mondom. Ellenben az említett mondat tõlem valóban erõs volt. Bocs a jónéptõl!
HAF Rigel
Feltenném a kezem . Gondolkodom hol is használtam a sixaxis . Ja a Bolingban , a Rachetben ( az a rész mikor végig kell repülni a városban Clank szárnyaival) , Blazin Angel sorozat 1-2. Tudom tudom ezek számodra mind szar játékok boxon jobbak vannak és nem is aaa produkciók, és nem érnek semmit . de azért én eljátszogattam velük föleg a Rachet nem tünt olyan tucat játéknak .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

HAF Rigel
Kedves DanielT lehet ,hogy Emthor lezsidozott az elöbb, de minta te elötte szarkupacnak és bárányimádónak tituláltad itt lévõ közösségüket , mindenkit köztük engem is.

" Megszellõzteted kicsit a trágyát? 😄 Kell is rajtuk lazítani néha, mert berohadnak a bárványimádatba"

Ezekután miért parasztozol te másokat ? Külöbb vagy te nála , nálunk , nem úgy látom . Az a szerencséd hogy senki nem foglalkozik a Forum moderálásával . Bünti pontot lehet adni Emthornak , de neked nem jár mert te gond nélkül titulálhatsz szarnak , igénytelennek, bárányimádonak mindenkit aki nem Xbxo360 játszik hanem egy másik gépen. Sajna megint itt vagy és örülsz ,hogy belék tudsz kötni. Nem értem neked ez miért jó ? Mond már el légyszi

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Alien!
én is osztom azt,hogy 40" fölött érdemes a fullhd-be beruházni,viszont sokszor a felskálázott végeredmény is nagyon szép tud lenni pl:COD4...amit szívesen kipróbálnék,az egy minden forrásból 1080p-re felskálázó hdmi-s erõsítõ...kiváncsi vagyok milyen képet adna,egy 720p-s ps3 játék....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

meg bár nem említetted, de nyilvánvalóan ide veszed a ps3-at is blu-ray-el cakpakk

Ha nem említettem, akkor mitõl nyilvánvaló?

Papesz

Smuge
Egyetértek az írottakkal , full hd elõnye a nagy képméretnél jön elõ igazábol(42" +) , de meglátszik a különbség kisebb tv-ken is.
Szerintem 720p bõven elegendõ jelenleg hogy élvezetes legyen bármi is, sõt...

CHEAPBOY
Igen, mindenképpen az ember 110 Cm felett gondolkodjon ebben, így vettem észre az eddigi látottaim alapján én is.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Sajat tapasztalat, az alant leirtak.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Bar plazmam van de egyet biztosan tudok, 37" full HD kb semmi ertelme, egyszeruen kicsi hozza a kep meret, hogy ki jojjon a kulonbseg. 50" es a felett mar szembetuno kulonbseg lesz 720P es 1080P kozott.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

CHEAPBOY
Még csak kezdõ, kérlek😊 Nekem korona+ csillagaim vannak😛 Márha VIPznék, de manapság nem, mert ritkán járok errefelé.

CHEAPBOY
Szerintem full HD plazmán beszarsz, akármit is kötsz rá a tvre... de ugye a plazma hátrányai... idõvel...

Én nem czoptam le magam a különbségtõl full HDn a játékok terén... majd akkor érdemes szerintem az extra KP, ha már a játékok zöme simán támogatja.

A filmek beszaratósak 720pben is, simán.

CHEAPBOY
Fogásra ua, csak a súlya miatt, kényelmesebb a hatása, jobb érzetet kelt.

CHEAPBOY
Ezzel is kitolják a gameplay élményt, míg végre újra lesz jó, s értékelhetõ cím PS3ra😛

zozo2001hu
Szasztok! Lehet ezerszer kitárgyaltátok már és kérem elsõsorban az válaszoljon, aki full HD LCD tévével használja a PS3-at, hogy megérte-e megvenni hozzá a full HD technikát? Mert ugye a játékok zöme 720p, viszont a bluray filmek esetében meg jól jön az 1080p. Szóval milyenek a 720-as gammák full HD tévén? (37 collos HD ready mondjuk 150k-ért, vagy ugyanebben a méretben full HD kb. 260k-ért, azért nagyon nem mindegy szvsz...)

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Sipee
bocs ez nemerrevolt válasz félreolvastam

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

Prince of Máté
Gyere a kõbányai piacra xD

Szerintem hagyjuk. Megyek lemezt venni. 😄

Sipee
arconvágja demég hogy : D ráadásul még ottvanneki h PSP Slim 3.90 M-33! warez az élete úgylátom ^^
sebaj ilyeniskell. csakakk léci neitt reklámozd h te mekora warezistenvagy köszi

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

Prince of Máté
Vinyó szektorhiba... egyre többet fordul elõ! Simán meglehet gyõzni, ha nem érdekelne a téma, akkor nem hoztam volna fel 😄

gazgoblin
pazar!

alulmúlhatatlan volt köszönjük

még pár ilyen és arconvág a banhammer

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Téged úgysem lehet meggyõzni.

Csak számolni kell. Tegyük fel, hogy a vinyót lehet 100x feltölteni, letörölni - azért gondolom több alkalom is menne, de a példáhopz elég.)

Ez 100×450 giga. Ez hány lemez is lenne? Mennyibe kerülne ez a sok lemez? Azt írtad, hogy 100 lemezt veszel 7000-ért - ez lenne neked a 450 giga -, ennek a 100 szorosa? Tovább is számolhatsz, már könnyû...

Prince of Máté
rendelek 25 lemezt, 1800 ft... pár év alatt max 5 meg tönkre belõle, nagy cucc, veszítettem 300 ft-ot 😄

Pont az ellenkezõjét teszed: feleslegesen dobsz ki rakás pénzt, de a te dolgod.

Prince of Máté
Felesleges és kényelmetlen, de sok pénzt takarítok meg... Hidd el utálok ránézni a másolt lemezeimre, és a lemez írás se a kedvenc tevékenységem, de rászorulok... Eddig mindent vinyón tároltam, de mikor betelt az olcsóbb (és kényelmetlen) utat választottam.

Alien!
kényelmetlen,feleslegesen melózgatsz vele...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tarti19
Ráaádsul ezeket a mybookakat gondolom oda viszed ahová akarod , mert usb-rõl felcsatlakoznak mindenhová😄 így van ugye?

Prince of Máté
20 perc alatt fennt van a gépen egy 8 gigás fájl... Ennyit képes vagyok várni.

Prince of Máté
A DVD5-nél nagyobb méretû fájlokat feldarabolom, kiírom két vagy több DVD5-re, majd mikor használni akarom összemuxolom õket és úgy nézem meg...
Persze vannak olyan filmek, amikhez nincs szívem kettévágni 😊

Tehát megírod lemezre, majd a lemezrõl átrakod?
Aztaaa, de sok idõd és pénzed van erre. 😊

Én nem csinálnám.

Alien!
BF:BC patch aug.7. ha javítanak mindent,végre elkezdhetünk multizni....

Prince of Máté
Nem tom, én mindig úgy csinálom, hogy filmnézés elõtt a .mkv-t felmásolom a vinyóra és onnét nyitom meg. Így csendes, és nem pörög a lemez.

tarti19
de haver mirõl beszélsz?
DL lemez ára még 350-500FT körül van... és legyen szó MEmorexrõl ami jó márka dl lemez esetén ami 400 Ft.
100*400 az 40k annyiért éppen most kapott linkben 1T-s 3,5-es mybookot kapsz

Alien!
az 1080p-s filmek kevéstõl eltekintve,mind dl-t igényelnek,ami legjobb helyen is 3-400ft..meg egyébként is,kiméled a ps3 fejét. nálam már dobva az írható lemez,van helyette pendrive,hdd,memkártya.

Nem beszélve, hogy a MyBook tényleg korrekt kinézettel bír és a szekrényed sem lesz tele egyszer megnézett filmekkel, amit 1-2 év múlva elfelejt a lemez.

Szóval?

Ahan. Hányszor nézel meg egy filmet?
Letörlöd a 450 gigát a lemezekrõl? Vagy veszel RW-ket?
Egy vinyó mennyi is bír ki? Milyen élettartama van?

Prince of Máté
Erre visszatérve...
én 70ft-ért veszem az egyrétegû Verba lemezt.
Számoljunk kicsit:
Egy lemez 4,5 gb , 70 ft
Száz lemez 450 gb , 7000 ft
Egy 450 gigás külsõ HDD 20.000 ft körül kapható...
Persze tény, hogy kényelmesebb HDD-n tárolni, de amíg nem kerül ugyanannyiba mint a DVD, addig nincs mirõl beszélni.

tarti19
De nincs joga ahhoz, hoyg mást szidjon vagy arrogánsan sértegessen valakit, mert ugye õ sem különb nálunk...