PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom tudom ezek számodra mind szar játékok boxon jobbak vannak és nem is aaa produkciók, és nem érnek semmit . de azért én eljátszogattam velük föleg a Rachet nem tünt olyan tucat játéknak .
Ismét nem tudom, hogy ezt mibõl szûrted le, a Ratchet a legkedvencebb játékom, az összes nagykonzolos része megvan/megvolt.
Papesz
A joymeg egyszeruen porfekt. Amúgyis akartam joy-t venni a 2P gammákhoz. 😄
www.digimomentsvideography.com
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Lehet ám a közeljövõben megjelenõ nagy címekrõl is beszélgetni, ha erre van igény.
Öööö... izé.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
mind1, jo reggelt.
GTA4-ben fel lehet maszni a "szabadsag szoborra"? nekem nem sikerult, igaz csak vagy 20%-nal tartok.
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
ez az egesz most olyan, mint pl amikor az iskolaban a gyerekek egy resze hetekig verekedik, de senki nem veszi eszre
PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.
shaken, not stirred
Mellesleg az miért nem személyeskedés, nem von maga után semmilyen büntetést, ha itt vagy másutt egy egész közösséget "aláznak meg", vesznek szarba <#vigyor>#vigyor>? Ez csak költõi kérdés volt, tudom mi rá a megoldás, legközelebb alkalmazni is fogom, ha beválik, ha nem.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Nem azért mert nagy gond lenne a jelenlegi moderátorral, de ez a helyzet jelenleg nincs kezelve, mostanában elvan hanyagolva a topik.
És már megbocsásson a világ, nem akarok itt törzsgárdázni, meg elitistáskodni meg ilyenek, de akkor is! EmThor mióta itt van már és erre beesik valami beginer gyerek és szopathatja itt az embereket. Na ne má'!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egyetértek.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
És itt lezártam a magam részérõl. Nem fogok belemenni olcsó, kicsinyes vitákba aminek semmi értelme, Pár unatkozó (ide vehetjük danielt is, bár Õ már szót sem érdemel a tegnapi ideköpése után) forumhuszár akiknek azaz öröme, hogy ide jöjjön és abszolút túlzó (fanboyoknak bicskanyitogató) hsz-t írjon.
Nincs boxom, se nintendóm, a pc-t meg nem játékra vettem(amennyi idõm van játékra, bõven elég 1 konzol) és ha megnézed az itteni viselkedésemet, nem járok ezek közül semelyik topikba, hogy leszóló, (mégegyszer)olcsó hsz-t nyomjak.
Ha meg komolynak érzed magad, akkor az elõzõ válaszomból nem ezt ragadod ki, hanem a "megbukott mozgásérzékelés" szövegedre adott válaszomra reagálsz.
Azt, hogy Neked és danielnek ez a hobbija csak sajnálni tudom.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Régi PS3 topik olvasgató vagyok. Még gépem sem volt, de már jó volt olvasni róla a híreket, a játékokról szóló leírásokat, egyéni tapasztalatokat. Aztán ez megváltozott... Egyre jobban azt érzem, hogy teljesen felesleges ide bejönni. Manapság szinte csak átfutom az olvasatlan üzeneteket.
A dolog 1-2 hónapja kezdõdött. Idejött pár srác, akik direkt szították a tüzet. Moderálás hiányában ezt meg is tehették és továbbra is meg fogják tenni. Hiába minden, mert akinek PS3 van akkor is fogja szeretni, mert valamiért ezt választotta a másik konzol helyett - nem 100%-os konzol, de nem is 0%-os. Én pl. az exclusive játékok miatt, nekem a másik nem ad annyit, hogy amellett tettem volna le a voksomat. Mostanában igaz gondolkozom a másik beszerzésén, de ez nem a PS3 topik témája.
Ha valaki több ideje itt van, és olvassa azokat a hozzászólásokat, amikre utaltam, láthatja, hogy mi is a helyzet. Azt hittem a tegnapin túl is vagyunk. De nem. Valami miatt az ügyeletes feljelentõ csak az egyik félre vonatkozóan kért moderálást és büntipontot. Nem értem a dolgot. A másik simán is megérdemelné azt a két kis háromszöget!
Ja, még egy adalék:
"© EmThor - 2008. júl. 29. 15:30
ps3 topikba kérünk egy új moderátort, köszi" Érdekes nem?
Nekem egyik fél sem haver, nem utálom, mert nem ismerem. Kívülállóként írtam ezeket.
Egy utolsó: meg kell nézni, hogy a két érintett fél közül kinek mennyi PS3-mal kapcsolatos hozzászólása született az elmúlt 47.000 HSZ közül és mennyi volt a PS3ról szóló, nem utálkozó...
Erre nem kell reagálni, csak picit elgondolkozni a dolgon. Jó lenne, ha a topik új gazdához kerülne és visszakapná megfelelõ helyét a témák között!
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
" Megszellõzteted kicsit a trágyát? 😄 Kell is rajtuk lazítani néha, mert berohadnak a bárványimádatba"
Ezekután miért parasztozol te másokat ? Külöbb vagy te nála , nálunk , nem úgy látom . Az a szerencséd hogy senki nem foglalkozik a Forum moderálásával . Bünti pontot lehet adni Emthornak , de neked nem jár mert te gond nélkül titulálhatsz szarnak , igénytelennek, bárányimádonak mindenkit aki nem Xbxo360 játszik hanem egy másik gépen. Sajna megint itt vagy és örülsz ,hogy belék tudsz kötni. Nem értem neked ez miért jó ? Mond már el légyszi
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
meg bár nem említetted, de nyilvánvalóan ide veszed a ps3-at is blu-ray-el cakpakk
Ha nem említettem, akkor mitõl nyilvánvaló?
Papesz
Szerintem 720p bõven elegendõ jelenleg hogy élvezetes legyen bármi is, sõt...
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Én nem czoptam le magam a különbségtõl full HDn a játékok terén... majd akkor érdemes szerintem az extra KP, ha már a játékok zöme simán támogatja.
A filmek beszaratósak 720pben is, simán.
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
sebaj ilyeniskell. csakakk léci neitt reklámozd h te mekora warezistenvagy köszi
Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:
alulmúlhatatlan volt köszönjük
még pár ilyen és arconvág a banhammer
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Csak számolni kell. Tegyük fel, hogy a vinyót lehet 100x feltölteni, letörölni - azért gondolom több alkalom is menne, de a példáhopz elég.)
Ez 100×450 giga. Ez hány lemez is lenne? Mennyibe kerülne ez a sok lemez? Azt írtad, hogy 100 lemezt veszel 7000-ért - ez lenne neked a 450 giga -, ennek a 100 szorosa? Tovább is számolhatsz, már könnyû...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Persze vannak olyan filmek, amikhez nincs szívem kettévágni 😊
Aztaaa, de sok idõd és pénzed van erre. 😊
Én nem csinálnám.
DL lemez ára még 350-500FT körül van... és legyen szó MEmorexrõl ami jó márka dl lemez esetén ami 400 Ft.
100*400 az 40k annyiért éppen most kapott linkben 1T-s 3,5-es mybookot kapsz
Szóval?
Letörlöd a 450 gigát a lemezekrõl? Vagy veszel RW-ket?
Egy vinyó mennyi is bír ki? Milyen élettartama van?
én 70ft-ért veszem az egyrétegû Verba lemezt.
Számoljunk kicsit:
Egy lemez 4,5 gb , 70 ft
Száz lemez 450 gb , 7000 ft
Egy 450 gigás külsõ HDD 20.000 ft körül kapható...
Persze tény, hogy kényelmesebb HDD-n tárolni, de amíg nem kerül ugyanannyiba mint a DVD, addig nincs mirõl beszélni.