89387
PlayStation3
  • DoNorBi
    jól mondod,nagyzolás nélkül azt mondom a szakmai és az általános érettség a kulcs szó a történetben.
  • JohnnySmith
    Banner KZ2...
    Mukodik-e? Asszony gépéről vagyok és nemtom hogy nála szar vagy tényleg nem látszik a számláló....
  • erik10
  • DarkSector
    Holnap FEAR 2 DEMO!!!!!!!!!!
  • krissz88
    Szerintetek lesz holnap PSL?
  • marcinger
    Boldog születésnapot aabelus!!!
  • Shenlong
    Ez nagyon király, nekem kell ez a kép:)
    A baloldali csaj hardwarré varázsolja szoftverem:D
    Na jó, a többi is
  • balljuggler
    Srácok gyertek teniszezzünk!!!
  • balljuggler
    ezt akartam irni én is de meggondoltam magam a leoltás terrén....

COD 5 az tényleg nagyon durvára sikeredett
    Bár a 4 nem volt meg nekem ps3-ra...ezért most megköveztek tuti:D
  • predator0
    Mindegyik CD nélkül megy, ugyanis Blu-ray az adathordozó formátum :D
  • balljuggler
    atore= store :D:D:D:D:D
  • Alien!
    hááát,hogy őszinte legyek,engem a Resi 2 nem ingatott meg...borzasztó felemás érzéseim vannak....egyrészről gyönyörű viziók vannak benne,néha szenzációs skálán mozog minden...ugyanakkor pl a belső terek kifejezetten undorítóak,az árnyékok szemlátomást hol vannak,hol nincsenek....Ott a San Franciscoi ostrom,gyönyörű,meseszép,pár perc múlva meg narancsárga buta matchboxok között írtom a baszott nagy dögöket...érdekes....az irányítás sem az igazi,többször nem megy a futás,az egész olyan sarkos,az animáció meg darabos...a meglepetésszerű átvezetők sem operálnak olyan jól mint mondjuk a Cod4-ben...egyszerűen több olyan kötelezően használandó nextgen trükköt hagytak ki belőle,ami ma már alap....A hang meg abszolút átlagos,pl az erdőben szinte alig van hang,a cod5-ben éjszaka csillió tücsök vesz körül,borzasztó feelinget adva....nemtudom,a játék jó,vannak benne szép dolgok,de én sokkal többet vártam.
  • balljuggler
    ha a atoreról vásárolsz abban az esetben nem kell hozzá lemez, vagy a demo na ahhoz sem kell
  • GoLLeO
    Én is úgy gondoltam, csak rosszul tettem fel a kérdést...:)
    Bár az lenne a jó, ha a cd nem kéne a játékhoz...:)
  • balljuggler
    persze.....
    nem
    de vannak olyan játékok amik installálnak..example GTA4 vagy GT5P..ezekhez csak addig kell a lemez amig elinditod a gammát
  • GoLLeO
    Hy! Ha egy játékot felmásolok a vinyóra megy cd nélkül?
  • HUNMarcus
    TNT global express-el küldik
  • HUNMarcus
    pedig elküldték, nem irtak semmit h nem lehet...15 font volt a posta
  • Jimanszky
    Dragonforce.Valószínű az a legegyszerűb:DD.Szerintem sokan el se játsszák, főleg Experten.Ismerem a számot és hát jah..15ért gitárral??Bazz.Annyiért nekem is kéne!!
  • NEXUS6
    Sok minden csak most jött át, amikor magyarázták, pl az AI néhány megmozdulása, ahogy pl jöttek fel a lépcsőn az nagyon emberi volt. A particle effektek az tényleg bexarás. Ahogy a falat alakította az is dúrva volt.

Hihetetlenül realisztikus, de pl a grafika még is egyedi. Az a megdöbbentő, hogy sok képről az újságban nem tudom megállapítani, hogy valami prerend, vagy koncepció grafika, vagy éppen egy screenshot a játékból!

A jelenlegi infók alapján egyszerűen nem találok gyenge pontot a játékban. Érdekes, hogy pl a Resistance2 gameplay szempontjából nem kerül szóba, pedig az szerintem FPS-eknél új szintet állított fel. Pl a COD4 se volt rossz, de az annyira halálra volt szkriptelve, ráadásul elég bután, hogy azt végig se játszottam. Szal ilyen szempontból egyszerűen meg sem említik ezeket a játékokat. Érdekes!

Aztán a Resi2-nél azért lehetett sejteni, hogy nem lesz minden rendben a multiplayerrel, ami sajna be is jött. Itt viszont szinte semmi ilyen félelmem sincs. Pl az hogy minden egyes lövedéket számol a progi, az azért sokat jelent. (COD4-nél általában a multiban a lövedékek feét elvarázsolta Dévid Coperfield, aki ráadásul valszeg ezért jó pénzt akasztott le a készítőktől is;)

Szal:
  • Foxhound1980
    Na ez az... magam is gondoltam rá, hogy berenedelem hátha megtettszik meg jó kis családi móka.
  • Papesz
    Hogy jött össze? Én is láttam, de oda volt írva, hogy not for sale to Europe.
  • HUNMarcus
    gitárral együtt

shopto-s
  • Ombika
  • predator0
    Ööööö.... PSlive-ra biztos, hogy nem, de még PSN-re sem :) Viszont azért nem árt néha bejelentkezni PSN-re és szinkronizálni a szerverrel.
  • Alien!
    szimpatikus brigád,sztem nemis vágják igazán mi a f*szt hoztak tető alá...minden tiszteletem az övéké.
  • krissz88
    Héhhééj!!! Látom mindenki ittvan^^
  • Ombika
    En sose rakom fel uj szoftot, minumum 1 hetet varok , minthogy 2 honapig szervizbe legyen! :)
  • NEXUS6
    Nagyon jó ez a vidijó!
    Még csak az elején vagyok, de azért volt 1-2 érdekes info, hogy pl. valszeg nem kell 4 évet várni a köv részre, meg esetleg a Föld is bejön a képbe.
  • mrzsul
    Csá!!!! Ahhoz hogy kapjam a trófeákat bekell hogy legyek jelentkezve psliveon????
  • NEXUS6
    Nekem csak az a gondom vele, hogy mostanában nem olyan változatos, mint régebben volt!
  • Forrest Gump
    Nálam is oké a 2.60-s fw.
    A photo gallery fícsőr meg bejön, sztem jó cucc. Használható.
  • balljuggler
    nekem majd este derül ki mert délután 2.60 leszed utánna photo matyi is letölt azóta offon van , majd este ha beindul a móka mindneki derül...vagy minden kiderül...:D:D:D:D
  • predator0
    Enyém köszöni jól van a frissítés után is. Én kamikaze módban nyomom :D
  • marcinger
    A pléjsztésünlájv a legjobb magyar oldal!!!!!!!!
  • Alien!
    végre felirattal Making of KZ2 14.perctől kezdődik a buli amikor bemutatják a motort...kemény...
  • balljuggler
    ki is tagadnálak az emberi fajbol....
  • Alien!
    a PSL nekem is bejön,de jó lenne ha hű maradna a nevéhez...nemistudom talán az egyik szerkesztő lökte,hogy márpedig ő akkor is fog írni x-es blogokat,mert gamer szempontból nézi az egészet...Végülis ez olyan mintha én beülnék a fradi b-középbe és akkor is ugrálnék ha az ellenfél rúgna gólt,hisz én a focit szeretem...sztem sokan nem értenék meg....nagyjából senki....

ez meg ugye vonzza a botokat...
  • tarti19
    talán az oldal címében is benne van a kulcsszó amit te keresel...
  • balljuggler
    de legalább van!