89387
PlayStation3
-
#55639 jól mondod,nagyzolás nélkül azt mondom a szakmai és az általános érettség a kulcs szó a történetben. -
#55638 Banner KZ2...
Mukodik-e? Asszony gépéről vagyok és nemtom hogy nála szar vagy tényleg nem látszik a számláló....
-
#55637 -
#55636 Holnap FEAR 2 DEMO!!!!!!!!!! -
#55635 Szerintetek lesz holnap PSL? -
marcinger #55634 Boldog születésnapot aabelus!!! -
#55633 Ez nagyon király, nekem kell ez a kép:)
A baloldali csaj hardwarré varázsolja szoftverem:D
Na jó, a többi is -
#55632 Srácok gyertek teniszezzünk!!! -
#55631 ezt akartam irni én is de meggondoltam magam a leoltás terrén....
COD 5 az tényleg nagyon durvára sikeredett
Bár a 4 nem volt meg nekem ps3-ra...ezért most megköveztek tuti:D -
#55630 Mindegyik CD nélkül megy, ugyanis Blu-ray az adathordozó formátum :D -
#55629 atore= store :D:D:D:D:D -
#55628 hááát,hogy őszinte legyek,engem a Resi 2 nem ingatott meg...borzasztó felemás érzéseim vannak....egyrészről gyönyörű viziók vannak benne,néha szenzációs skálán mozog minden...ugyanakkor pl a belső terek kifejezetten undorítóak,az árnyékok szemlátomást hol vannak,hol nincsenek....Ott a San Franciscoi ostrom,gyönyörű,meseszép,pár perc múlva meg narancsárga buta matchboxok között írtom a baszott nagy dögöket...érdekes....az irányítás sem az igazi,többször nem megy a futás,az egész olyan sarkos,az animáció meg darabos...a meglepetésszerű átvezetők sem operálnak olyan jól mint mondjuk a Cod4-ben...egyszerűen több olyan kötelezően használandó nextgen trükköt hagytak ki belőle,ami ma már alap....A hang meg abszolút átlagos,pl az erdőben szinte alig van hang,a cod5-ben éjszaka csillió tücsök vesz körül,borzasztó feelinget adva....nemtudom,a játék jó,vannak benne szép dolgok,de én sokkal többet vártam.
-
#55627 ha a atoreról vásárolsz abban az esetben nem kell hozzá lemez, vagy a demo na ahhoz sem kell -
GoLLeO #55626 Én is úgy gondoltam, csak rosszul tettem fel a kérdést...:)
Bár az lenne a jó, ha a cd nem kéne a játékhoz...:) -
#55625 persze.....
nem
de vannak olyan játékok amik installálnak..example GTA4 vagy GT5P..ezekhez csak addig kell a lemez amig elinditod a gammát -
GoLLeO #55624 Hy! Ha egy játékot felmásolok a vinyóra megy cd nélkül? -
#55623 TNT global express-el küldik -
#55622 pedig elküldték, nem irtak semmit h nem lehet...15 font volt a posta -
Jimanszky #55621 Dragonforce.Valószínű az a legegyszerűb:DD.Szerintem sokan el se játsszák, főleg Experten.Ismerem a számot és hát jah..15ért gitárral??Bazz.Annyiért nekem is kéne!! -
#55620 Sok minden csak most jött át, amikor magyarázták, pl az AI néhány megmozdulása, ahogy pl jöttek fel a lépcsőn az nagyon emberi volt. A particle effektek az tényleg bexarás. Ahogy a falat alakította az is dúrva volt.
Hihetetlenül realisztikus, de pl a grafika még is egyedi. Az a megdöbbentő, hogy sok képről az újságban nem tudom megállapítani, hogy valami prerend, vagy koncepció grafika, vagy éppen egy screenshot a játékból!
A jelenlegi infók alapján egyszerűen nem találok gyenge pontot a játékban. Érdekes, hogy pl a Resistance2 gameplay szempontjából nem kerül szóba, pedig az szerintem FPS-eknél új szintet állított fel. Pl a COD4 se volt rossz, de az annyira halálra volt szkriptelve, ráadásul elég bután, hogy azt végig se játszottam. Szal ilyen szempontból egyszerűen meg sem említik ezeket a játékokat. Érdekes!
Aztán a Resi2-nél azért lehetett sejteni, hogy nem lesz minden rendben a multiplayerrel, ami sajna be is jött. Itt viszont szinte semmi ilyen félelmem sincs. Pl az hogy minden egyes lövedéket számol a progi, az azért sokat jelent. (COD4-nél általában a multiban a lövedékek feét elvarázsolta Dévid Coperfield, aki ráadásul valszeg ezért jó pénzt akasztott le a készítőktől is;)
Szal: -
Foxhound1980 #55619 Na ez az... magam is gondoltam rá, hogy berenedelem hátha megtettszik meg jó kis családi móka. -
Papesz #55618 Hogy jött össze? Én is láttam, de oda volt írva, hogy not for sale to Europe. -
#55617 gitárral együtt
shopto-s -
#55616 -
#55615 Ööööö.... PSlive-ra biztos, hogy nem, de még PSN-re sem :) Viszont azért nem árt néha bejelentkezni PSN-re és szinkronizálni a szerverrel. -
#55614 szimpatikus brigád,sztem nemis vágják igazán mi a f*szt hoztak tető alá...minden tiszteletem az övéké. -
#55613 Héhhééj!!! Látom mindenki ittvan^^ -
#55612 En sose rakom fel uj szoftot, minumum 1 hetet varok , minthogy 2 honapig szervizbe legyen! :) -
#55611 Nagyon jó ez a vidijó!
Még csak az elején vagyok, de azért volt 1-2 érdekes info, hogy pl. valszeg nem kell 4 évet várni a köv részre, meg esetleg a Föld is bejön a képbe. -
mrzsul #55610 Csá!!!! Ahhoz hogy kapjam a trófeákat bekell hogy legyek jelentkezve psliveon???? -
#55609 Nekem csak az a gondom vele, hogy mostanában nem olyan változatos, mint régebben volt! -
#55608 Nálam is oké a 2.60-s fw.
A photo gallery fícsőr meg bejön, sztem jó cucc. Használható. -
#55607 nekem majd este derül ki mert délután 2.60 leszed utánna photo matyi is letölt azóta offon van , majd este ha beindul a móka mindneki derül...vagy minden kiderül...:D:D:D:D -
#55606 Enyém köszöni jól van a frissítés után is. Én kamikaze módban nyomom :D -
marcinger #55605 A pléjsztésünlájv a legjobb magyar oldal!!!!!!!! -
#55604 végre felirattal Making of KZ2 14.perctől kezdődik a buli amikor bemutatják a motort...kemény... -
#55603 ki is tagadnálak az emberi fajbol.... -
#55602 a PSL nekem is bejön,de jó lenne ha hű maradna a nevéhez...nemistudom talán az egyik szerkesztő lökte,hogy márpedig ő akkor is fog írni x-es blogokat,mert gamer szempontból nézi az egészet...Végülis ez olyan mintha én beülnék a fradi b-középbe és akkor is ugrálnék ha az ellenfél rúgna gólt,hisz én a focit szeretem...sztem sokan nem értenék meg....nagyjából senki....
ez meg ugye vonzza a botokat... -
#55601 talán az oldal címében is benne van a kulcsszó amit te keresel... -
#55600 de legalább van!