PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
Akinek nem inge ne vegye magára... Zsidó vagy? Szerintem nem. Akkor szard le mit mondtak.

Nexxuss
vaze így elment az idõ melóval, hogy közben meglett a kis koronám.😊 Király vagyok már itt is ehhh?😄

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

DanielT
Ok nélkül te kis féreg? Te ugattál itt folyamatosan, hogy közöm nincs az oldalhoz, csak a pofám jár. Hát megkaptad, aztán csak lestél nagy kerek szemekkel, hogy akkor most mi van.

Azóta meg nyomod a zsidózást. A legalja vagy, ismerem a fajtádat, nem ma kezdtem.
Nexxuss
a zsidózás azért kemény dolog...sajnálom, hogy ide süllyedt a topic, csak azért mert egy kissé exhibicionista arc beszól a haverjának?! Gyerekek ne essünk már túlzásba...meg ha nem tetszik, valakinek valami ne reagáljon rá és jóvan...

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

EmThor
azok amit levágtál még neked áll feljebb mi? 😊 hát lol 😊

ok nélkül letiltani valakit, az megy... meg aztán sírni és áldozatot játszani, enni vagy, mért kell itt rontani a levegõt? nem elég a box topik?

DanielT
Minek van valóságalapja?
tarti19
Szerintem van néámi valóságalapja, bár téyn , hoyg nem így kell kifejteni a személyed ellen való nem tetszést...
Viszont neked sem ártana elgondolkodnod a stílusodon, mert mindekinek jól esik ha szeretik az emberek...

Prince of Máté
<#law>

DanielT
Nem tudom mire vélni ezt a zsidózást. Nem az elsõ eset.

Illetve arra igen, hogy egy hatalmas primitív bunkó paraszt vagy.
EmThor
erre igazán irigy vagyok, nagy grat 😊 <#eljen>

EmThor
te is megjöttél, te önértékelési zavarokkal küzdõ karvaj horgasorrú 😊

tarti19
igen csak 1080p-t a tv nem tud nem is baj 720p meg lenne, csak általában 2.1-es magyar szinkron van csak😞

Alien!
írható média már a múlté lassan....olcsók a mybook-ok..😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
hogy mi a jó a cloverfield-ben? minden. egyedi,kurvajó ötlet,beszarás trükkök(90%-ban nem is az utcán forgatták),és referencia hang, a kézikamera meg azért kellett,hogy testközeli legyen az élmény....én még talán egy saját szemszöges verziót tudnék elképzelni...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tarti19
tudoom, csak elõtte pár dl lemez😄

Alien!
720p már van neten....de én is a bluray-re hajtok,ddtruehd-t meghallgatnám....

cloud.strife
Igen, most tolom az Uncharted-et, a DS3 is hibátlan, meg a trófea rendszer!!!!!
Bakker, kibeb.szott jó az Uncharted trófea ficsõr. 😄

www.digimomentsvideography.com

HAF Rigel
Dec óta megvan a ds3 és hibátlan . kellet ez a sixaxis helyett . vagyis igy kellet volna kiadni alapból , tudom hogy volt a per és azért nem . de akkor is

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

cloud.strife
Bizony, bizony.. F1 kirr sixaxis-el. 😄

Amúgy meg most hoztam haza a DS3-at. Fogásra jobbnak tûnik, a súlya jobb, nehezebb.

SOS!!!

PS3-at keresek! Aki tud valami jó ajánlatot kérem írjon privit.

Üdv.
cloud.strife
Flow?

tarti19
már láttam a filmet és nagyon egyedi s ötletes filmnek tituláltam 😊 _Nagyon bejött nekem😊

NEXUS6
Szerintem is töxar lesz az egész, meg azt is hallottam, hogy a 60km/h-nál nagyobb sebességet az emberi szervezet nem képes elviselni. Szal ez a teknika egy átbaxás!;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Istencsászár
Cloverfieldnél HDben 2 perc után elszédülsz az idétlen kamerarángatások miatt... mi a jó benne?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

tarti19
az a logitech Z-5500 is nagyon vad, nemhogy egy komolyabb subbal megáldpott szoba😊 Bár itt 150-20nm-es szobába nem kell komolyabb rendszer szerintem😊
Cloverfieldre majd HD minõségben leszzek kíváncsi😊 Addig nem is hajto rá😊 vagy DVD legalább😊

Alien!
jó hang + rezgés....bár mondjuk eltudom képzelni,hogy esetleg eltudja nyomni egy jó rendszer(nem a z5500),én pl próbáltam bivaly hangerõnél játszani,egyszerûen idegesít egy idõ után....

btw....cloverfield 40"-on lefutottmá'??...😊

tarti19
szerintem egy jó hangrendszerrel ez feledhetõ, persze jó érzés 😊 nem tagadom

Papesz: Úgy látszik nekem bejönnek ezek a "megbukott" dolgok (gondolok itt mozgásérzékelõre, meg bár nem említetted, de nyilvánvalóan ide veszed a ps3-at is blu-ray-el cakpakk)
High Velocity Bowling mond valamit? A PSN-rõl letölthetõ, szvsz az egyik legszórakoztatóbb játék az elmúlt 4-5 évben(még gyorsan idevenném a HotShotGolf szériát). És tudod miért? Pont a mozgásérzékelés miatt. Pár barátom kijön, berakjuk 4 playerbe meg 4 sör, nameg a ps3 vinyóján található kedvenc zenéim fílingnek. Ja és ez az egész progi kemény 10 dolcsi volt, van benne vagy 100 óra multi játékom. Épp az ilyen játékok miatt vettem ps3-at(nomeg a blu-ray filmek).

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Alien!
mondjuk avval nem értek egyet,hogy semmit sem számít a rezgés...Ha egy játék faszán támogatja a DS-t,beszarás jó tud lenni(pl a BF:BC-ben amikor a lövegek dúrván visszarúgnak,vagy az MGS4-ben,ahol minden hang érzõdik a kontrolleren)...egyszóval,nagy élmény...

predator0
Király, akkor most már én is megveszem <#eljen>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Miért írjam be a google-ba? <#confused> Tudom mi az a Lair.

Papesz

quack
kijött az uncharted trophy peccs, az a zseniális hogy új játékot kell kezdeni, ami fõleg azért vicces mert három napja kezdtem el és a végefele voltam már

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

CHEAPBOY
Elvileg késõbb lehet majd letölteni, alapból csak Vader az úr a háznál😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Nagyon komolyan ki lettek dolgozva ezek a karik😊

fsgh
Egy kérdés. A Soul Calibur4-ben ps3-on elõ lehet hozni valahogy Yodát? alapból benne van vagy majd késõbb esetleg le lehet majd tölteni?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

CHEAPBOY
Szerintem dúrva jó lett ez a Ferrari PS3ra... messze felülmúlta a várakozásaimat.

NEXUS6
A Lair az télleg nagyon jó volt sixexissel, és tök érdekes volt, hogy utána a Blézingendzsölt is amikor elkezdtem mozgásérzékelõs beállítással akkor simán ment. Aztán viszont visszatértem karokra, mert ugye ez csak egy repszimszerûség nem igaz, akkor meg egy fél óra bénázás volt amíg megszoktam.

Szal a fejlesztõk kapják be. Bizonyos játékoknál igen is jó a hattengelyes

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Akinek Unchartedbõl európai változata van nézze meg a kedvemért, hogy tényleg letölthetõ-e hozzá a trophy patch, ami állítólag mától elérhetõ <#wave>

Prince of Máté
Jaj tényleg a motorstorm is támogatja 😊 Azért nem rossz dolog mikor a motorral a levegõben vagy és repkedsz 😄

aabelus
ééééééén!

lair 😉 ird be a google-be,olvashatsz rola.

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

aabelus
a Lair-ben szerintem az iranyitas nagyon jo is!

amugy a F1-ben szerettem a sixaxis modot,szerintem konnyu ugy vezetni. motorstormot mar nehez. 😄

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

DanielT
Igen. Vagy HDCP kompatibilis monitoron. 5% alatt van az esélye, hogy olyanod van.
Prince of Máté
GTA IV Bowling 😄

predator0
Nem, de a legjobb képélményt akkor kapod, ha LCD tévén játszol.

tomy8614
meg ott a bowling 😊

valamelyik NBA játékban büntetõt lehetett dobni vele

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Folklore-t kihagytad, ott faszán ment 😊 .

shaken, not stirred

akkor ps3 csak LCD tv-n lehet játszani?
Megvan az 500 gigás my book-om, basszus olyan mintha valami PS3 kiegészítõ lenne 😄 Teljesen hasonló a design.

tarti19
mondanám a LAIR-t amiben elengedhetelen 😊
GTA 4-ben is volt pár típusú jármû amit kellemesen lehetett vezetni

Petyus_
Három játékot emelnék ki:

Heavenly Sword: íjazás/ágyúzás nagyon vicces volt
R&CTOD: több jó sixaxis-fícsör, a "golyós" minijáték különösen jópofa volt
Uncharted: egyensúlyozás, "lerázás", nem rossz, kicsit színesítette a játékmenetet

Másban (amivel én játszottam) említésre sem méltó. De nem egy rossz fícsör. Nem váltja meg a világot, de kis fantáziával egész jó dolgokat ki lehet hozni belõle.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com