89387
PlayStation3
-
#55679 no az elég gáz lenne ha hirtelen vihar lenne, megfordulna a szél, és visszarepítené a gránátot rám -
#55678 de nálam már abban is lekőrözi a Crisys-t,hogy a végletekig lemodellezték,egy ember mozgását...kezdve a fegyvertöltéstől a térdreereszkedésig,vagy,hogy ha lendítesz egyet a gránáton akkor értelemszerűen a tekinteteted sem merev....Ez már a KZ1-ben is volt...ettől válik életszerűbbé az egész látvány.... -
#55677 A fizikáról az jut eszembe, hogy a lentebb belinkelt videjóban, a technikai részletekről magyaráz az emberke, hogy a KZ2-ben pl. valós idóben számolt szél van, ami a zászlókat is az mozgatja. De ami dúrva, hogy széllel szembe nehezebb futni, vagy a gránát is máshogy esik. Na ez azért már nem semmi! -
#55676 Annak meg miértelme? :O WTF?? -
#55675 Gyorsvagy bameg!;DDD -
#55674 valaki tud normális programot amivel mp3 ból flac-ot csinálok??? -
#55673 Azért azt is bírom, hogy már 2 oldalon azon vitatkoznak, hogy most akkor van, vagy nincs szemöldöke/szempillája ennek a Visarinak (persze a nevét nem tudják), és hogy ez direkt volt-e vagy ilyen primtívbénaállatok a készítők, hogy ezt is lefelejteték a gámáról, ami ezért aztán tök gagyi!
-
jocco #55672 meg birom hogy az a legnagyobb bajuk hogy az introba nincs szempillája a fickónak
Részemröl meg már most több hangulat meg technikai megoldások tömkelege van benne mint a Cyisis-ben játék közben. Ott milyen nagy számna tarortták, hogy szét lehet löni a plmafákat, meg hogy milyen szépen csillog a viz a naplamentében, kész röhely. A fizikáról nem beszéleve, mert szerintem az extra eröt is csak amitt rakták bele hogy kicsit lepelezze hogy mennyire távol áll a valóságó az a fizika, ja meg ha a grafiaki beállitásoknál lejebb a fizikát máris törhetettlen lett majd nem minden még a fene nagy szupererö mellett is....persze crysis koppintás LOL
-
-
#55670 "Kár, hogy nem lesz pécére "
Ennek a mondatnak az elkerülése miatt elég ritkán olvasok hír alatti kommenteket :D -
#55669 Normális, dobozos verziók, egyedül az különbözteti meg őket a boltban vásároltaktól, hogy a vonalkód helyén egy "Bundle" felirat van. -
qper #55668 Köszia választ!
Közben az a bundli el is fogyott, rendelnék méásikat (game.co.uk-ról), de az ismerősöm Írországban él, ezek meg csak UK-ba szállítanak ingyért. Nehezíti a dolgot, hogy akkor így Eur-ban kéne fizetni, ami lényegesen megdrágítaná a dolgot :(:(:(:
-
#55667 fifához tölthető a magyar kommentár a store-ról,valszeg a játékok teljesek,mert nem léteznek még platinumban...A Fifa 09 pedig atomdurva,bár ez magánvélemény. -
qper #55666 SZiasztok!
Vennék UK-ból egy bundli csomagot (LBP+Fifa 09+I'm a legend film egyben) jóárasítva 93.000 körül mozog, kint lakó hazánkfiával hazahozatnám, a Fifát rögtön el is adnám mert a trióból az egyáltalán nem érdekel. Kérdésem az lenne, hogy az ilyen gép mellé csomagolt játékok bundlisak vagy teljesen frankó dobozos verziók? PS-en is úgy van mint X-en, hogy letölthető a Store-ról (X-en Live ugye) a magyar szinkron+honosítás?
előre is köszi a segítséget. -
#55665 Killzone 2 aranylemez -
#55664 Némelyik kommenten akkorát nyerítettem!;)))
Életében csak ezt a videót látta az egész játékból, és úgy nekiáll osztani az észt, hogy Crysis koppintás meg ilyenek...ááááá! -
#55663 de ami nem semmi,a sok kiégett f*sz a kommentekben....kiváncsi vagyok min játszanak.... -
Foxhound1980 #55662 Platinum 24-ére írja az usa verzát. Über meg 25-re az EU-t. -
Foxhound1980 #55661 -
#55660 nemhiszem. :) de sztem is qrvajó, nagyon hangulatos és kidolgozott. -
#55659 Szegény ember, aki majdnem összecsurrantotta magát a felvezető szöveg írása közben azt hitte, hogy ez ingame? :D -
Foxhound1980 #55658 Kratosék jönnek a LBP-be. -
Foxhound1980 #55657 Annyira nem jön be, nem technikai értelemben. Mikor a csatamezőn vannak az azért tettszik. -
#55656 KZ2 büntetés -
#55655 A szeptemberben kijött patch óta igen. -
#55654 az 576 kbyte tesztben azt olvastam h igen,ha jól emléxem:) -
Papesz #55653 Még egy kérdés: ez a gitár kompatibilis a Rock Band-del? -
#55652 gondolom azért terjesztették ki európára mert a fullos angoloknak már leárazás előtt is megvolt -
#55651 Igen úgy kell azt:P Kreálsz egy új usert, utána pedig regisztrálod magad a storera amcsi címmel:_) -
csigafog #55650 Hi!
Szeretnék egy új accountot létrehozni amerikai címmel de nem találom hogy hol kell mert nekem ha teljesen baloldalra megyek akkor csak új usert tudok létrehozni ahol csak nevet adhatok meg.A segítséget előre is kössz! -
Papesz #55649 Aha, most nézem, lekerült a not for sale to Europe felirat.
Akinek kell tehát: Guitar Hero III: Legends Of Rock (gitárral együtt) = 38 ont (kb. 11500 forint+postaköltség.
Szerintem mindenképpen megéri, kár, hogy részemről már két hete hónap vége van. -
Jimanszky #55648 Jaja.Lassan nekem is be kéne szerezni egyet...Rock Band jobb lenne, ott van dob meg ének is -
#55647 viszont ami a leáldozottba zajlik fentebb stíl,a részemről olykor már too much,az eszmefuttatások túl filozofálása sem az én asztalom... -
#55646 szerintem az átlagember örül, ha egy kis gyakorlás után mediumon a végére ér :) -
#55645 Jó leszedve, holnapra megérdeklődöm :) -
#55644 jah látszik fél éve nem raktam fel új frissítést a vírusirtóra meg úgy gépre sem, de még megy:P nálam flash player 9 van:P -
#55643 nálam a flash player 10 síkit hogy nem tudja rendesen betölteni a srciptet -
#55642 Nekem sem jó:( -
#55641 Nálam nem működik, ráadásul a flash player 10 állandóan rákérdez, hogy tiltsa-e a scriptet, mert lassú lesz tőle az oldal, hiába nyomok neki nemet, csak igenre reagál. -
#55640 valóban nem látszik a számláló...