PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lol, megint sikerült a lényeget kiragadnod a hsz-bõl és mintha valahogy DIREKT kerülnéd ezt a mozgásérzékelõs bowling dolgot (ami mellesleg TELJES EGÉSZÉBEN ERRE ÉPÜL) gondolom ismered, biztos játszottál vele....(jelzem: erre érdekelne a válaszod)
A játékot ismerem, játszani nem játszottam vele. Mindenesetre belsõs fejlesztés ez is.
Sõt a hsz-edbõl itélve, legalább annyi ps3 játékot ismersz mint az itt forumozgatók, tehát tök normális, hogy tényként közlöd.
Ebben igazad van, valóban legalább annyi játékot ismerek.
És akkor itt vissza is kanyarodnék amit kiemeltél tõlem(én legalább a kérdésedre válaszolok)....tehát ha jóóóól elolvasnád kiviláglik belõle, hogy azért nem járok az emlitett topikokba mert nincs olyan gépem, bár jópár boxos játékot kipróbáltam, de ennek ismeretében én nem megyek fikázni, tényként benyögni valamit.
Szó szerint ugyanez vonatkozik rám is, ugyanezt leírtam már korábban.
Te magad is beismered, hogy a sony használja, sõt jópár olyan psn játék van ami erre épül.
Papesz
Másrészt nagyobb textúrák nem megoldás, mivel fizikailag nem fér bele a videómemóriába akkor textúra, és nagyobbnál is ugyanúgy elõjön ez a hiba. A LOD meg iszonyú fontos, az nagyon sokat tud segíteni.
Arról sajnos nem tehetünk, hogy ilyen szintû manapság a játékfejlesztés, de ez van. Attól még kell az AA és az aniso (bár inkább az uccsó, jobban elviselek egy recés játékot mint a szétesett textúrákat).
Persze hogy lehetséges a full HD, csak nézz meg egy wipeout HD és mgs4 grafot. Teljesen más az egész, jóval kevesebb részlet, sokkal egyszerûbb shaderek stb. Én is játszottam full HD gémekkel a PS3-on, de ott butítani kell a shadelést, hogy bírja a rendszer, mivel fizikailag esélytelen rá a kártya. Talán a mostani generációs kártyák, lennének képesek normális minõségû full HD géminget adni, de nem egy 7900gtx. Az még gyenge hozzá. Majd a következõ generáció, vagy néhány egyszerûbb grafikájú játék.
Ez a szöveg ami miatt néha jogos a seggnyalás és a bálványimádat szóhasználat pár PS3 userre, képes a full HD-ra, de ne várd hogy teljes, fullos AAA játékok olyan minõségben fussanak, ha ahardver fizikailag nem képes rá. Vagy lehet full HD, de romlik a képi minõség, textúrák, shadelés ésatöbbi.
Mindegy, nem ez a lényeg, csak az hogy ésszel tegyük a kijelentéseket. Majd a PS4 és X720 képes lesz kihasználni a full HD megjelenítõket (vagy egyszerûbb lelkeknek ott a PC, ott én is full HD-ban játszom, ilyen-olyan AA-val).
shaken, not stirred
Másrészt azért itt a fórumon vagyunk egy páran olyan "betegek", hogy minden nap ránézünk, ha nem is kommenteljük végig, de elolvassuk a hsz-eket. Nagy gond lenne ha ezt te is megcsinálnád?
Nem kell elolvasni az olyan féloldalas szájmenéseket sorrol sorra, mint amilyeneket én is eleresztek ha nagyon ráérek, de ha eldúrvul a helyzet azt azért figyelemmel kéne kísérni! Márpedig erre az utóbbi hónapokban volt néhányszor példa.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Foleg ha nem csak jatszol ha nem mondjuk filmet is nezel.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Lehet valami elmosást alkalmazni, de az valamilyen blur vagy bloom effekt lesz, de az már más kérdés.
Az anizo az lehet, hogy kell, de optimalizálással az is kiváltható (nagyobb texturák, kisebb LOD).
Persze ha licenszelek egy UE3 engine (amit ugye eleve nem túlzottan optimalizálnak egyes platformokra) fejelsztõi kitet, elkezdek rá média fájlokat gyártani és 2 év után kiadom, mint játékot a Tomklenszísz:The deadly nuclear gears of the last battle in space 3 címen, akkor asszem nem fogok világot váltani.😉
Márpedig jelenleg játékfejlesztés címen kb ez folyik.
Csak néhány cég próbálkozott meg saját engine-nel és azok egyáltalán nem lettek rosszak. Mondom, a native 1080p is benne van a rencerben, pl a WipeoutHD-rõl is azt regélik!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Azt nem gondoljátok komolyan hogy jön egy modi aki folyamatosan olvasgatja majd a kommenteket és ebbõl fog állni a napja? Azért álljon már meg a menet meg a sírás-rívás....
Ennyi erõvel az összes PS3-mal kapcsolatos negatív kommenteket törölhetném, (persze amiket fõleg az Boxos kollegák gerjesztenek), igazából nem kéne rá reagálni...
Még valami én nem tudok büntipontokat osztogatni még mielõtt valakinek eszébe jutna...
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
shaken, not stirred
FullHD-ban az a recés, amit alacsonyabb felbontásról skáláznak fel. De ha ilyen magas felbontásban generálnák eleve a képeket, akkor a texturák élesítésére sincs szükség. Szal nyugi szerintem pár éven belül el fogunk csodálkozni, hogy bizony a PS3 igen is tudja a natív FullHD játékokat!!!
Nagy méretben persze kell, mert ott azért kijönnek a hibák a nagyobb kijelzõ miatt. De akkor is nehéz:S Nagy szívfájdalmam, hogy a Warhawk sem olyan szép így már. A Resistance-t nem volt még idõm megnézni, se az Unchartedet. MAjd ha megyek haza meglesem.
FullHD plazma? Jelenleg olyan a kontrasztja már az LCDnek is hogy HD anyaghoz marhaság megvenni a plazmát.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Tényleg annyi kéne csak, hogy a modi kilöki az észrevehetõen támadó szándékkal írt hsz-eket.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Sõt a hsz-edbõl itélve, legalább annyi ps3 játékot ismersz mint az itt forumozgatók, tehát tök normális, hogy tényként közlöd.
És akkor itt vissza is kanyarodnék amit kiemeltél tõlem(én legalább a kérdésedre válaszolok)....tehát ha jóóóól elolvasnád kiviláglik belõle, hogy azért nem járok az emlitett topikokba mert nincs olyan gépem, bár jópár boxos játékot kipróbáltam, de ennek ismeretében én nem megyek fikázni, tényként benyögni valamit.
Hol itt a probléma? Lol mégegyszer:
"Megbukott a mozgásérzékelés."
Nos itt.
Valszeg nem vagy tisztában a megbukott szó jelentésével (asszem általános iskola 3-4 osztály), mert Te magad is beismered, hogy a sony használja, sõt jópár olyan psn játék van ami erre épül.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Gyerekek,
most hogy eladtam a kacatot, nálam marad egy eredeti blu-ray távirányító. Nagyon szép állapotban van, keveset használtam. Ha kell postázom is, az ára 4k. Az árban a posta benne van.
köszi!<#heureka>#heureka><#heureka>#heureka><#heureka>#heureka>
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
(De kicsit magasabb fokozatra állítottam az érzékenységemet, hogy mikor rohanok én is panaszkodni anyucinak-apucinak a moderátor szobában, hogy BAN-t kérjek az illetõnek)
Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:
A patch tartalmaz egy csomó olyan újítást, ami szerintem nem illik a játékba, és ezért jogosan hagyták ki belõle, célkereszt meg ilyenek. Valójában ettõl nem lett jobb a játék.
A hiba ott volt, hogy nem sikerült a fõhangoskodókara rábizonyítani, hogy nem az irányítás a szar, hanem õk a bénák! Pl ha a WiiFit-es fejelõs játákkal valaki piskóta, akkor miért nem kezdi el szídni a Nintendót?;D
Ez a téma egyszerûen túl lett lihegve.
Amit ez a Miller gyerek is mûvelt az olyan szintû bénázás, ami arra enged következtetni, hogy ilyen repülõs játékkal nem nagyon játszott, vagy csak nincs hozzá érzéke.
Az Ace Combatban, ami szerintem ebben a mûfajban a csúcs, elég jó opciók vannak az irányítás beállítására nézve, hogy a lamerek is megnyugodhassanak, itt sem szabadott volna kevesebbel beérni, de történet, vagy választható/átszabható sárkányok tekintetében sem.
Szal ez szerintem egy "média pecs", persze az új sárkányok meg kicsit tuningolt játékmenet is jól jönnek😉))
de ne félj, nem vagy elfelejtve, ami járt az járt neked is, ha ki kell osztani aki nem tartja be itt a játékszabályokat, akkor ki kell osztani, modi ide vagy oda, de sajnos oda 😞
Idézz be a moderátor topicba tõlem valami szabálysértõt. Semmi takargatnivalóm nincs.
Viszont mostmár tényleg zárjuk ezt le.
Papesz
És igazad van, vállald is büszkén, hogy a szarkenésben fõkolompos voltál!;D
Lezárhatnánk ezt már tényleg, de fõkolompos az végképp nem voltam. Sehol nem írtam semmi sértõt senkire.
Papesz
Ferrari Challange
még nem tudni h retroaktív-e, azaz a mentésbõl kiolvassa a megkapható trófeákat
De mivel a világ úgy van felépítve, annyira még sem gáz a dolog.
A zene, hangok azok nagyon szépek 10 pont (aki szereti az ilyen SW fílinges nagyzenakaros dolgokat), az irányítással szerintem semmi gond, ha valaki bírja a repülõs cuccosokat, akkor szokni sem kell, egybõl rá áll a kezed. Aztán van néhány unlockolható dolog is.
Van 1-2 hibája, kicsit sablonos történet, pályákat is jobban megtervezhették volna, de a mûfajon belül olyan 7-8 pont közötti a gém valójában, kb mint a Heavenly Sword, nem rosszabb, nem jobb.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
www.digimomentsvideography.com
OK ne menjünk el ízléstelen irányba, de az ízléstelenség nem az úgynevezett zsidózással kezdõdik. Lexarom a zsidózást, a zsidókat vagy akik zsidóznak. És szerintem igen is a nevetségesség határát súrolja, de már felülrõl, amit egyesek álérzékenység szinten elõadnak. Azt nem xarom le ha valaki széttrollkodja a topikot. Már örültem, hogy DT a korábbihoz képest egy minimális szintre szorította vissza a szabotázsakcióit, erre ez nagyon hiányzott.
Szal ez nagyszerû, hogy sikerült ezt így összehoznotok. És igazad van, vállald is büszkén, hogy a szarkenésben fõkolompos voltál!;D
Leírod ezt a kis szent beszédet , mintha rajtad kívül senki nem ismerné. Pontosan tudom hogy a sixaxis egy kényszer volt . Azt is tudom hogy a Sony marketingesei az elsõ idõben mennyire magyarázták hogy nem is kell rezgés , és ez az írányitás az isten . Aztán mégis lett Ds3 . Ha jól emlékszem az elsõ kiállításokon nem is így nézett ki az írányitó hanem egy bumerángra hasonlitó dolog volt.
Multi címekben nem várható a támogatás , gyakran a portra sem költenek eleget . A Sony inkább a PSN játékokban erölteti, ez meg is értem. Blazing Angel volt amit utoljára játszottam ilyen irányitással és nem psn játék volt.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Én imádtam a Factor5 SW játékait GC-n, a Lair hangulata is nagyon bejött videók alapján... megvegyem?
ahogy alant is írtátok, sajnos páran nagyon ráérnek. én két dolgot szeretnék. játszani és megbeszélni a vásárolt ps-emmel kapcsolatos dolgaimat. elõbbi még megy, utóbbi sajnos nem. felhívtam a figyelmet a problémára, megengedhetetlen eszközökkel is, nem magamat minõsítvén, hanem a figyelmet szerettem volna felkelteni, ha valaki megbántva érzi magát ez van, a kiosztás jár, mert a topik elkallódott, remélem lesz egy olyan modi itt, aki végzi a dolgát.
kb. ennyi, Peace
Itt most kapásból, vagy 5-en beírtuk, hogy a mozgásérzékelõs dolog igen is használható. Sajna inkább az van, hogy a Sony nem nyomja igazán vehemensen a dolgot, ezért úgy tûnik mintha sunyítana vele. Ettõl függetlenül az elõzmények azok lehetnek amiket te is írtál.
A Wii kontrollere persze fejlettebb, hiszen képernyõ pozicionálás is van benne, de bizonyos helyzetekben erre nincs is szükség, Másrészt pedig a mozgásérzékelés érzékenysége asszem a PS kontrollernél pont jobb. Szal hogy van ez, Wii jó, és ugyan az PS-en meg xar?
A Lair meg nagyon úgy tûmik, hogy annak volt botrány, aki nem is játszott vele. Egy elfogadható kis lõdözõs sárkányos gém, ennyi. Az irányítás átlag 10-bõl 7 embernek bejön. szerintem ez más játéknál sincs máshogy. Van aki pl konzolos repszimekkel, vagy FPS-sel képtelen jáccani, akármilyen kontrollert kap. Szal akkor most szar a kontroller, vagy szarok a konzolos FPS-sek?
Ez a "Lair botrány" kb a gyõzikesó szintjén van, marhára nem hiányzott, hogy behozzák a játékos médiába, de ugyláccik ez is a HD, meg a nextgen!😉))
De csak egy kapott büntit, hála neked.
Közöm nincs egyikhez sem, nem is érdekel ha ki lesznek tiltva mindketten, de ne csak az egyik fél hibáját kellene kiemelni.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Mi ez a -ség, hogy büntipontokat osztogattat?
Nem DanielT osztogattat, én jeleztem a moderátorok felé. Kár lenne, ha topic teljes egészében elmenne a zsidózás irányába, sokadjára ez már minden, csak nem vicces. Szerintem erre nincs szükség és ha visszaolvasol, más szerint sincs. Amennyiben nem értetek ezzel egyet, kéretik írni a moderátor topicba, hiszen azért van ott.
Papesz
A belsõs játékok azért használják, mert a Sony erõlteti, ha már egyszer benne van. Azt nyilván nem vitatom, hogy vannak játékok, amik részben használják, lásd az elõzõ mondatot. De amikor a fél világ a Lair botránytól volt hangos, a fejlesztõk csak beleintegrálták az analóg karos irányítást. Azóta sincs olyan nagy cím, amit kizárólag mozgásérzékeléssel lehet irányítani. Többen mondták, hogy fejlesztés alatt áll az új mozgásérzékelõ, ami majd hû, meg ha. Linket kértem, mert nem hallottam még errõl, pedig napi szinten olvasom a nagy híroldalakat. Azóta sem kaptam, helyette megy a szájkarate, meg helyenként a személyeskedés.
Ergo szar, Box jobb , és a Br olvasó feje is lassabb mint a boxé . Tudod szokásos elcsépelt tré kifogások a konzolunk és játékaink felé .
És hát látod, már megint itt tartunk. Saját magatokat hergelitek bele a hülyeségbe, fogalmam sincs, hogy miért.
Papesz
Jó neki, hogy ilyen gondjai vannak!😉))
Ez persze nem azt jelenti, hogy elfogadnám, csak sajna még a legrosszabb szitu is megszokható. Az ilyen bárányimádós dumát meg fel sem veszem.😄
De mondom, amíg csak itt pojénkodott, szórta a hülyeségeit, addig OK, de nálam ez egy határ. Mi ez a <#kocsog>#kocsog>-ség, hogy büntipontokat osztogattat? 1000X elküldtük már kezdetben viszonylag kultúráltan is, hogy köszönjük, de a mi kis "bárányimádó" közösségünknek nincs rá szüksége. Erre mindíg visszajött, nem bírta ki.
A következtetés pedig abból vontam , hogy nem emlékszel rá hogy ott használtad . Gondoltam azért mert nem tetszett . Ergo szar, Box jobb , és a Br olvasó feje is lassabb mint a boxé . Tudod szokásos elcsépelt tré kifogások a konzolunk és játékaink felé .
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Na jó, asszem belevágok aztán majd meglátom mennyire zsír!😉))
Nincs boxom, se nintendóm, a pc-t meg nem játékra vettem(amennyi idõm van játékra, bõven elég 1 konzol) és ha megnézed az itteni viselkedésemet, nem járok ezek közül semelyik topikba, hogy leszóló, (mégegyszer)olcsó hsz-t nyomjak.
Szó szerint ugyanez vonatkozik rám is. Hol a probléma?
Papesz