89387
PlayStation3
  • Alien!
    volt megint vmi kamu youtube video,aztán most sokaknál megint felcsillant a remény....

végignyomtam a Fear 2 demót,fasza lett,elég para,tisztességes verziót kapunk...Ha majd lecseng a kz2 ősszel,lehet ránézek.
  • predator0
    Ezt az "információt" te találtad ki, vagy valaki segített? :D
  • Foxhound1980
    Na zsír a Kz visszazsámláló. köszi!
  • Jimanszky
    Grat, a világ legjobb bannere található itt felül!!
    KZ2 egy etalon lesz az FPS-ek között, mint anno Boxon a Gears of War.Csak azért köhöm...;))
  • DoNorBi
    Apám,beletrafáltál rendesen!!
    A nyereményed egy KILLZONE 2 COLLECTOR'S EDITION játékszoftver a SCEE jóvoltából!!!
  • Shenlong
    A 60 gigás pack 7 kiló.
  • NEXUS6
    3kg 21 dkg. Feltéve, ha egy máfél köbméteres héliummal töltött lufiba csomagolod.;)))

Eltaláltam?
    Mit nyertem?
    ;)
  • erik10
    USA
  • qper
    meg tudná valaki mondani, hogy becsomagolva pontosan hány kg-t nyom egy PS3?
  • marcinger
    Jee holnap már lesz PSLIVE!!!!
  • brodix
    Hali!
    Szerintetek KZ2-nél melyiket válasszam?
    USA vagy EU változatot?
    Mert már előrendeltem az USA-t,de még visszamondhatom.(ÜK)
  • Alien!
    jólvanakkor,ízlések és pofonok...lehet dönteni....:

Faltout:UC

Motorstorm:PR

Nekem a Flatout túl steril,a MS jóval realisztikusabb,köszönhetően a megvilágításnak,árnyékoknak,fizikának.
  • arty
    motorstormot a flatout uc hazavágja látványban, hagyjuk már ezt a 'ps3 szuperkompjuter' maszlagot...

exkluziv cimeket azért nem támogat az MS, mert nekik a windows is platform (sajnos), meghát nagyon sokba is kerül és vszeg némi profitot szeretnének az xbox diviziotol :) nekik más a stratégia: a gép árával probálnak a vásárlásra ösztönözni.

ugyanigy ott a kérdés: sony miért nem adja olcson a konzolját, miért éveket csuszó exkluzivokat támogat, ami vagy tetszik valakinek vagy nem ... ?

2 cég, 2 megközelítés.
  • avengir
    Mivel már megy a ps2 backup a ps3akon és szvsz kb.: 0,5-1 évet jósolok a teljes backuposításra, ezért akár felesleges is árat csökkentenie a $onynak, mert mindenki elkezdi majd a gépet venni.
  • NEXUS6
    Dekúl ez a banner!!!
  • JohnnySmith
    Berakom a többiközé :)
  • Amse
    NM, de Pyx-é az érdem, mert ő mondta, hogy iframe a megoldás.
  • Shenlong
    Bátorkodtam csinálni +1 bannert. Jöhetnek az ötletek, vélemények, kritikák:)
    Jól megy a számlálóhoz:P
  • JohnnySmith
    Köszi Amse a bannert!
  • krissz88
    Szerintetek ha Németországból veszek egy Eye of Judgmentet, azt be lehet állítani angol nyelvre?
  • Alien!
    az a legszomorúbb az egészben,hogy azzal az U3 enginnel amivel a ps3-at prezentálták annó az e05-ön csak maga Mark Reign tudott játszható játékot varázsolni....a többiek esnek kelnek....egyébként van itt kraft rendesen...Btw a motorstorm PR-ben is van nemkevés kemény effekt,15 autóval egyszerre.....

Hogy az MS erre mit tud lépni?!? hát jó kérdés,egyelőre maradnak a timed exkluzív 3rd party címek,exkluzív dlc-k,demók,és rohangálás pénzestáskával a világ minden pontjára + erős marketing + ha kell árcsökkentés,figyelemelterelés.....

Pedig pénzük van,idejük van,jó kapcsolataik fejlesztőcégekkel vannak,a gépükre kényelmesebb fejleszteni,akár a Crytek-kel ID-vel csináltathatnának egy exkluzív fps-t, bármit....

Szal nekem speciel sokkal jobban fexik amit a Sony csinál..Minden kategóriában büntető exkluzívok,amik ráadásul generációkat javulnak....
  • NEXUS6
    Ne nézzétek meg! Még mindíg nincs PSL!
  • NEXUS6
    Mondjuk van benne valami. Ott van az UT3 is, annak a juzerméd pályái is elég csapnivalóak. Meg van jócsomó játék, aminél ugyanezzel az UE endzsinnel egy szörnyűséget tudnak csak összehozni.

Szal a technológia önmagában tényleg nem minden.;(
  • JohnnySmith
    Ebből csinálj bannert és megy a forgásba :)
  • narumon
    "Szal jézusom mi lesz itt, ha sorozatban ezzel a technológiával jönnek szépen ki a játékok?"

Áhh nincs annyi igényesség ám a stúdióknál. Kevesen engedhetnek meg maguknak ilyen fejlesztési időt mint egy KZ2 esetén :(
  • Jinchuu
    Hali,
    usa accomon használt bankkártya most járt le és akartam az újat beadni neki, de nem igazán akar működni. A számlázási címmel lehet a gond, de azt ugye nem tudom váltani legalább is a kártyánál. Hallottam, hogy valamit változtattak rajta és nem egyszerű most megadni itthoni bankkártyát, valakinek sikerült már esetleg? Van vmi megoldás vagy mostmár az USA store is olyan mint a UK és magyarul beszoptam, mert nem fogok tudni onnan se vásárolni mostantól? :)
  • NEXUS6
    Most olvasgatom a deferred rendering hátterét, amit a kZ2 is használ. Megemlítenek 1-2 dolgot, amit elvileg elég macerás megcsinálni, pl antialiasing, meg átlátszóság, de a gerilláék ezt is megoldották valahogy.

Az SPU-k használatával 20-40%extra grafikus teljesítményt nyertek, ami azért nem semmi. És még mindig nem fullra használják ki a rendszert. Még mindíg vannak tartalékok!

A M$-nél szerintem mostanában erősen vakarják a fejüket, hogy mi legyen, mert ez bizony túlmutat a Box teljesítményén.
    Ráadásul hasonló rendering metódust használ az LBP és az inFamous is, ha nem is ilyen csúcsszintű kivitelezésben. Ami azt jelenti, hogy a Sony saját studiói szépen kihasználják, megkapják azt, amit a Guerillánál összehoztak.

Szal jézusom mi lesz itt, ha sorozatban ezzel a technológiával jönnek szépen ki a játékok?
  • NEXUS6
    Csak köpni!;)
  • predator0
    Brunyálni lehet benne? Mert az így vicces lenne :D
  • NEXUS6
    :DDD

Én biztos visszírnám wav-ba, amit átkódolnék ATRAC-ba, majd az egészet MP3-ba.
    Aztán kezdeném elölről!;)))
  • Shenlong
    Az is durva volt amikor a fényeket magyarázta. Egy átlagos játék pályánkét 8 fényforrást használ. Itt, csak a felettük repkedő roboton volt 8, és 20 ilyen masina röpködött a pályán.
  • Amse
    jah a vízbül veszi ki a Zokszigént.
  • Tyler Durden
    KZ2ből multi miatt melyik verziót lesz érdemes megvásárolni? EU vagy US?
  • NEXUS6
    Meglátjuk, talán még ilyen is lesz! Amúgy volt annak idején a tanx, meg worms, meg hasonló mókás játékok, ott is tudott a szél meglepetést okozni!;)))
  • NEXUS6
    Honnan, a Tisza-tóból?
  • Amse
    hát visszapótolja a veszteséget...
  • 5c0rp330n
    de tényleg, ennek mi a fasz értelme van?
  • Jimanszky
    Easy CD-DA Extractor 12.Nekem nagyon bevált
  • Amse
    PSLIVE HÍR!

A Szolgáltató 2009. január 23.-án délelőttre ígérte az oldal működését.
    Ha ez valóban tartható lesz, akkor mi egyből jelentkezünk friss hírekkel és cikkekkel.
  • tarti19
    lehet megcsípné a puculódat a gránát:)