89387
PlayStation3
-
#56084 az tuti h felteszik,csak az a kérdés h megtudod-e vásárolni majd:S -
#56083 Na én már meg is változtattam a KZ2 rendelésem steelbook edition-re.
Habár ez EU-s,és így nem tudom majd használni az USA Store-os kiegészítőket,szerintem megéri.
Amugy meg gondolom UK-ra is felteszik azokat előbb-utóbb.(remélem) -
#56082 -
Foxhound1980 #56081 Békét hoztak!! BÉKÉT???? DEMAGÓG!!!! :D -
#56080 Reg: Jól van, de eltekintve a csatornától, gyógyászattól, oktatástól, bortól, közrendtől, öntözéstől, utaktól , vízvezetékhálózattól... mit tettek a rómaiak értünk? - Brian élete.
-
#56079 azt,hogy végre azt érzed tényleg emberrel mozogsz, van lendületed,egyensúlyod,stb... minden lövésednek fizikai következményei vannak, megjelent a szél,ami kihatással van a mozgásodra,gránátodra....sorolhatnám,review-kból úgyis kiderül. -
#56078 -.- ... -
Foxhound1980 #56077 olvass online magazinokat és rívjúkat, és ráfogsz jönni. ( talán ) -
#56076 Annyira rossz előérzéseim vannak minden egyes ilyen kiadott updatekor , még ha nem is annyira számottevő és bizonyított hogy a frissités miatt tudhatóak be ezek a jelenségek akkor is fusztráló a dolog még felmerülés szintjén is. Ezek után be se merem kapcsolni, bár nincs rá semmilyen garancia hogy az update milyen anomáliákat tartalmazhat. Az ördögi kör :) -
#56075 fps történelmet? azt a doom, hl1 megtette... mit tud felmutatni a KZ2 a szép grafikán kívűl? ( érdekli ) -
Foxhound1980 #56074 2.60 hiba? -
Foxhound1980 #56073 Jah valóban. 15900,- -
#56072 nézzetek fel überkonzolra!
ott is kapható ilyen,és beszéltem velük,azt mondták,többször is beszéltek nagykerrel,tuti,hogy lesz ilyen!(febr.26) -
Foxhound1980 #56071 Angol vonatkozás -
Foxhound1980 #56070 Hát jah, de a Sony is elmegy a picsába, hogy egy ekkora játékhoz, ami kis túlzással talán FPS történelmet ír nem adnak ki egy komoly, igazi CE kiadást. Ez a Steelbook pofás de ez is igazság szerint konvergál a 0-hoz, az összes nagyobb nevű játéknak van ilyen verziója. Persze ha lesz UK-n akkor e mellett döntök. PL-ból előrendeltem ugyan az amerikai verzát de majd megkérdem őket tudnak-e ilyet hozni. -
#56069 Reméljük csak idő kérdése:)
Brutálisan jól néz ki, ezzel az art-tal. -
#56068 ejj dekéne....jöhetne vmi review copy-hoz hasonló kiadás,mondjuk 20ezerig bezárólag..... -
Foxhound1980 #56067 Érdekes, hogy az angolon nincs fent. -
#56066 Killzone 2 Steelbox edition:
GAME (Spain) -
#56065 resistance 2 esetleg? ;) -
#56064 LBP vki MGS4 csere? Vadi uj LBP, bontatlan! -
Ombre977 #56063 Hali!
Unchartedet cserélnék bármi másra!(pl,Burnout) -
#56062 ma 2órát ps1 emulátoroztunk notin eszméletlen nagy volt!!!
crash bandi még most is üt,tekken 3 keyboard-al elég karc,be kell szerezni egy joyt hozzá,sixasis esetleg müködne?:P -
#56061 Azért írtam le csak az eu változatos gépeket, mert ezen kivül van még egy pár fajta. Jelen esetben felesleges volt ezeket is megemlíteni :) Az újabb gépek az összes régióban nem kompatibilisek a PS2 játékokkal, szóval ez most kivételesen globális kitolás :D
Amúgy itt van egy táblázat tele infókkal. -
Foxhound1980 #56060 Na, mükszik a counter :D -
#56059 Okes kozi! :) -
#56058 Bizonyám.
A képen a fenti a DVI ami PC-n terjedt el a digitális jel átvitelhez. A lenti pedig a hdmi amit leginkább a házimozi (tv, dvd, bluray, 5.1, 7.1 hangcuccok, stb) cuccoknál használnak ugyanarra. Létezik DVI - Hdmi kábel is amúgy... -
#56057 Hmm en ugytudtam! Akkor az a DVI ami legtobb vga-n van ,marmint ujabbakon! -
#56056 dehogy -
#56055 Nah most ami ps3bol jon ki, az nem DVI? :O -
#56054 Na így bízhat az ember a barátaiban!;D -
#56053 Savage Moon us megjeleneserol tud vki vmit? -
#56052 Köszönöm! (tehát az EU megint beszopta... mi kapjuk a legalját - a legdrágábban :( ) -
#56051 Az esetről részletes, rekeszizom-sanyargató leírás található ITT :D (Bocs, hogy ilyen gecó vagyok "korareggel") -
#56050 Elvileg itt nem sok jelentősége van.
Ha állítva használod és eldől, akkor esetleg az ütéstől beszorulhat a ventilátor. Én így jártam, bár az egyik macskám is besegített.;) -
#56049 elvileg mindegy...ez össze van rakva rendesen...egyesek szerint állítva jobban szellőzik...nekem így van,nincs vele gond. -
#56048 Sziasztok,
Van vmi jelentősége,hogy állítva vagy fektetve használom a PS3-at?
Csakmert pl. XBox-ot mindenképp fektetve ajánlják,mert tönkremehet a meghajtó...szal hogy optimális? -
Papesz #56047 Így van, az "elfogadják mindenhol" az a webshopokra és a külföldön történő kártyás fizetésre vonatkozik. Az angol store-ról meg sem próbáltam vele vásárolni, itthonról tényleg csak az AmEx Blue-val megy. -
#56046 Az az "elfogadták mindenhol" szerintem nem az angol store-ra vonatkozott senkinél sem. Ha jól emlékszem, akkor UK store-ról egyedül az OTP-s American Express Blue kártyával lehet itthonról vásárolni (eddig).
Maximum tévedek. -
#56045 Oké hogy mindenhol elfogadják , de psn angol storjában is. Mert nekem egy raiffisenes dombornyomott visa kártáym van , de a lakcímellenörzésnél eddig megbukott , a Wow tudom erről fizetni de a psn angol nem ment csak a USA . Papesz te a Angol Storba vásároltál vele ? Ja a többieknek is szólt a kérdés aki azt írta hogy mindenhol megy a kártyája .