PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
nem igazán... bár ha hasonló terméket akarsz én éppen árulom a SAmsung 2493hm monitoromot, ami azért az LG-nél egy picivel jobb kategória.

AKinek esetleg nagyon-nagyon olcsón van BEIJING 2008-a vagy cserélné LAIR/DMC4-re az dobjon privit nekem😛

LG L246WH-BN ez a monitor elég sokat kihoz a gépbõl nem?
Ezen lesz olyan szép a kép mint egy tv-n?
KÉPERNYÕ ÁTMÉRÕ: 24"
FELBONTÁS: 1920x1200 (WUXGA)
KONTRASZTARÁNY: 5000:1
FÉNYERÕ: 400
VÁLASZIDÕ: 5ms
DVI CSATLAKOZÓ: Igen
FORGATHATÓ: Nem
SZÍN: Fekete SZÍNEK SZÁMA: 16,7 millió MULTIMÉDIA: Nem
bocs a nagy betûkért de lusta voltam és csak kimásoltam😊
gazgoblin
minden szo igaz

most lakasfelujitok es a haverok mar nem hagynak beken hogy mikor lesz a kovetkezo party

sör, ropi, rákenroll !

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Papesz

Sipee
a tisztelt közösségben vanvalakinek rockbandje? mert lehet h tesommal beujítanûnk egyet õ gitározik énmeg dobolok szal így még rockbandbe is jólenne : D de abba igaz lehetolyat h 1ember dobol 1meg gitározik? jaésha veszek honnan érdemes?

Ps3 ID:Sipee Ps1,Ps2,Ps3,PSP owner (:

tarti19
youtube az megy rendesen😛

Ok köszi szépen a gyors segítségedet,csak azért szerettem volna,hogy pl, video .hu oldalon nem játssza le a videókat és egyik ps3 videón láttam,hogy azt a oldalt próbálták ki és ott meg mûködött.
predator0
"Rátölteni" sehogy, a böngészõjében van egy Flash 7.0-ás megjelenítõ. Ezért úgy lehetne flash playerként használni, hogy felrakod az adott fájlt egy webhelyre és onnan probálod megnyitni a ps3 böngészõjével. Aztán vagy lejátsza, vagy nem 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

tarti19
Az erõ veled van 😛

fsgh
pff akkor Vaderrel kell legyõzni a tanítványt!? na az még jó móka lesz:SS Az lehetetlen😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Csináld meg az arcade módot Véderrel és beadja.

PSN ID: Zottyantas

Sziasztok!

Flash playert hogyan lehetne rátölteni ps3-ra?
predator0
Én ezeket ajánlom, bár off videók, de hasonló téma, viszont nagyon vicces:
1 2 3

Frequency
Majd írd meg mire jutottál,ha nem sikerül akkor keresünk más megoldást.

Bárki lebeghet ha helikopterhez közik 😛 pár statiszta sem árt hogy legalább féjig hitelesnek tûnjön 😛

Tud e? Keress rá Criss Angelre...<#eplus2>

Ügyi vagy<#taps>

fsgh
Na csak sikerült Kilikkel 9perc alatt😄 és ha már ott voltam megvertem az utána lévõt is😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_1HbJClAP2Y

ez is hideo humora vagy azért tudhat a srác😛

Tetszik ez a co-op mód!Jó,hogy tettek bele<#eljen>.Faszikám a fa tetején<#wow1>.De ez miért boxos verzió?Egész jó a grafika,meg ami még pozitív,hogy egész nagy a terület.Meg a lángszóró is fasza,ahogy égeti a füvet,mint a Far Cry 2 trailerben.Pont ilyenre számítottam.Jó lesz ez!<#taps>

Légy üdvözölve Kolléga<#integet2>

tarti19
Áhhhhhhhh ,megijedtem , felraktaa max hangerõre véletlen a rendszert és mikor felrobbant a gránát majdnem be..tam😄
AMúgy hangualatos😄😄😄😄
Viszont olyan érzésem van, mintha MOH produktum lenne😛

Alien!
Cod5 Co-op gameplay(HW) még a végén egész jó móka lesz ez...meghát a Jack Bauer szinkron nagyon bejövõs.....😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

szergej  orosz
köszi megpróbálom igy.<#vigyor0>

PS3 40gb - SONY KDL-32S4000

Alien!
mire is gondolsz?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tarti19
és ez most frankón mûködik??? Alien ilyenekrõl nem is tájékoztatsz minket?😄 ejnye😛

Alien!
a boost arra való,hogy a DTS-bõl átalakított AC3 hangsáv hasonló hangerõvel szóljon mint maga a DTS...merugye a DTS jobb minõségû és általában jóval dinamikusabb/hangosabb....

egyébként meg inkább vedd ki elõle a pipát,mert sokszor túlvezérli a hangot!!!!!

Alien!
én állítgattam,de egyszerûen nem elég gyors....nemjó vele játszani.

Tyler Durden
BF:BC alatt mi a probléma vele?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Mkv2vob programban a hangoknál a boost az mit jelent nálam eddig mindig be volt jelölve?
Alien!
cod4-re tökéletes,sztem ahhoz lett kifejezetten tervezve....BF:BC alatt pl már nem muzsikál olyan jól...

Tyler Durden
PS3-as fps játékok miatt szeretnék beruházni egy Splitfish FragFX-re. Van vkinek tapasztalata vele kapcsolatban, érdemes megvenni? /CoD4-re használnám fõleg/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

predator0
Végigvitte már valaki az Unchartedet crushing nehézségi fokon? Nem egyszerû, régen káromkodtam ennyit. Ehhez képest a "hard" olyan, mint más játékoknál az "easy" 😄 Azért persze nem adom fel. Ez és még két kisebb trophy kell már csak ahhoz, hogy meglegyen a platina trófeám.

Super DANTE
Így igaz, anno PlayStation-ön az elsõ játékok között volt a Crash, amellyel játszottam és elég sokszor végigjátszottam, az elsõ része valami fantasztikusan jó lett. Kár, hogy amióta multi cím lett közelében sincs régi önmagának, hátmég akkor a Ratchet és a Jak játékokhoz képest.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Frequency
Sziasztok!A multhéten lettem én is egy ps3 tulajdonosa,napi szinten látogatok ide..elég sok híreket megtudhatok itt.Remélem befogadtok <#buck> PS3 A problémádra tudom a megoldást,én is kábelnetes vagyok és volt gondom a net beállításával.De a megoldás egyszerûbb mint hinnéd!Húzd ki a modemed táp kábelét 3 órára,persze a pc-bõl is.Aztán a 3 óra elmultával csatlakosztasd a konzolodhoz,aztán futtasd a telepítõt mindenre auto beállítással...nekem igy összejött.

NEXUS6
Attya úristen!!!!
Hát ez a net mire is jó egyáltalán?😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Elado:

MOTORSTORM 3900FT

SONIC THE HEDGEHOG 7500FT

GRAN TURISMO PROLOGUE 5800FT

Mindharom jatek karcmentes es hibatlan, tokban, PAL verzio.

Tel.:
70-610-5664
azt dunno én se :b

psnid HaTeBeKa

balljuggler
telefonon próbáld meg<#buck>
(ezt nem tudtam kihagyni SRY)

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

fsgh
még 1 kérdés..hogy lehet elérhetõvé tenni a tanítványt? GOndolom nem elég ha legyõzöm...:S

fsgh
ezekre már rájöttem😊 úgy nagyából... Darth Vaderrel 8. szinten vagyok meg variálom a cuccait is meg minden... de most majd akkor felturbozom Kilikket és megprobálom😊

BIG THX bátyó<#worship><#law><#puszis><#puszi><#pias>

Segítsetek srácok!!Meg volt régen az a progi,amivel a Psoy-t lehetett használni PC-hez!!!Csak újra raktam a gépet és nincs meg😞Nagyon kéne az Indiana Jones-hoz<#help>

balljuggler
akkor én a 15ezres pingemmel viszem a pálmát!!
LOL

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

én Kilikkel elgyepáltam már jópárszor

amúgy

gondolom neked is ez az elsõ soul caliburod (nekem az), szerintem elõször egy karakterrel gyakorold be a játékot, tanuld meg a mozgásait, csinálj meg pár tower szintet, amivel megnyitsz új ruhákat, közben a style is fejlõdik, aztán csinálj egy saját karaktert, aki a begyakorolt karaktered mozgását használja - na az ilyeneket lehet spécizni mindenféle skillekkel, többek között life leech-csel, meg még milliónyi más mókával, úgy már tényleg easy peasy

psnid HaTeBeKa

NEXUS6
Ja T-com, de õk csak a hardveres részét adják, az Enternetnél vagyok, de nem tudom leadni a telóvonalamat, mert akkor mikor kötöttem nem volt külön csak ADSL, és most meg szopatnak, havi 1700 Ft plusszal, meg a fenyegetõ levelekkel, hogy kikapcsolják, ha késik a pénz. Amúgy évente egyszer legalább valamiért szétbarmolják, és olyankor pinpongoznak velem az ügyfélszolgálatnál, hiába tudom hogy vonalhiba, mert látom a modemen hogy nem ég a led. Akkor is szóljak az Enternetnek, hogy aztán majd õk szólnak a T-com-nak. 3 napos javítási idõt vállalnak és ezt nem tudom, hogy de másodpercre pontosan betartják. A múltkor is egyik nap este 10 kor elszállt a net, 3 óra telózás után sikerült írástudóval megértetnem, hogy mi a gondom. Aztán tényleg percre pontosan 3 nap múlva rá volt, már éppen kezembe volt a maroktelefon, hogy hívom õket.

Amúgy a ping teljesen OK. Játékoknál pl. 100 körül van, persze egy csomó alatt 30-40 körül, meg 400-asok.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

A Parasite Eve 3 PSP-re jön.

Papesz

balljuggler
na felvettelek msn
igazolj vissza

balljuggler
adsl-nél a ping kb milyen magas?t-online?