89387
PlayStation3
-
Foxhound1980 #56044 Az. Mondom tegnap leszedem unalmamban, hát basszus ha lett volna belőle demó már rég megvettem volna. -
#56043 kevés a natív 1080p-s játék...viszont azok nagyon szépek.... -
#56042 egyébként FULL HDn szebbek a gammák? nincs akadozás?
..azt olvastam,hogxy a nagy része nem FULL HD a játékoknak -
#56041 egy kétezer forintos hdmi-vel a te esetedben,többet nem érdemes ráköltened
de vehetsz 1.3as kábelt is bajod nem lesz tőle -
#56040 ejj,az teljesen baráti:) -
#56039 Skacok!
HDMI-vel lehet kihozni a legjobb képminőséget,ugye? Vagy PS3nál is van VGA kábel,mint a Boxnál?
Ha a LCDm 32"-os Samsung (HD READY) ,ami nem tudja az 1.3-as HDMI szabványt ,akkor is 1.3 -as kábel kell,vagy hogyis ?
Mivel érem el a legjobb képminőséget???? -
Foxhound1980 #56038 resi2höz jött peccs. -
Foxhound1980 #56037 10 dodó és nagyon király az anyag! -
#56036 abszolút egyetértek -
#56035 Addig is voltak sikeres PS3 címek mégse vonult az összes fejlesztő a PS3ra játékot írni... egyszerűen sokkal több időt és problémát okoz mint pl Xre való fejesztés, ez egy fejlesztőt nem fog meghatni azért mert a Kz2ből elmegy pár milla, najó 4milla 2 hónap alatt? mint a GoW2ből, vagy több? majd kiderül... ez sem így működik, PS3 exluzívok igazán csodás alkotások, de ehhez kellet a sok évnyi fejlesztés, a sok pénz, és egy remek gárda... erre a legtöbb csapatnak se ideje se pénze a mai világban. -
Jimanszky #56034 Akinek megvan a sajtó kiadás ő mondta, hogy szebb a játék, mint bármelyik videon.Majd azért egy Gears-szel hasonlítsuk össze;)) -
#56033 Aki most tervez beújítani ps3-at,az gyorsan mennyen uberkonzol.hu-ra,kapható 60gb-os gép!(használt) -
#56032 U3 motornak már megvannak a határai, azért nem mai darab... a motor alpajait nem lehet nagyon megváltozatani, azért is a GoW2 szinte ugyan az mint az első rész, de mégse mert aki játszik vele észreveszi a változásokat és ujításokat, de messze nem kiemelkedő, csak jobb, több... ez így működik, mézd meg a Fear 1et és a Fear 2őt, szebb a kettő, de alapjaiban ugyan az mint az egy, hiszen ugyan az a motor. -
#56031 Azért túlmisztifikálni sem kell, mert az sem jó... egy remek játéknak igérkezik, aki kedveli az fpst mindenkép várja és érdekli. -
kiara9 #56030 Sziasztok!
Tapasztalatokat kérek, milyen router jó a ps3-hoz online játékra, és még két pc is működjön rajta. Nagyon laggol a mostni routerrel a játék, és azt írja ki, hogy nem támogatja az ip fragmentet....? -
daneelolivaw #56029 üdv!
tud vki nyiregyen olyan boltot,ahol becserélnék egyik ps játékomat egy másikra? sztem nem kéne különbözetit fizetni,mert kb egy árban vannak. (egészen konkrétan a resistance fall of mant akarom becserélni az uncharted: drakes fortune-ra -
#56028 Európában csak a régi 60 gigás gépek kompatibilisek a PS2 játékokkal (PS1 játékokkal az összes gép). A többi (40, 80, 160 gigás) felejtős ebből a szempontból. -
guppy #56027 Nemtudom már h hol olvastam de a ps2-es játékok 60%-ávak kompatibilis. -
#56026 mindegy...a lényeg az évtized egyik legjobb játéka 1 hónap múlva szétvágja a rendszeremet...a többi csak filozofálgatás.... -
#56025 én úgy tudom h se mennyire,de nekem 40es gépem van...előfordulhat hogy zöldeket beszélek:P -
#56024 "Ha 2 évvel ezelőtt a KZ2 technológiája már az asztalon lett volna, akkor jelenleg igen csak máshogy nézne ki a konzol piac, ami persze nem jelenti azt, hogy 1-2 év múlva nem nézhet ki máshogy."
ha meg a boxba 1 giga kerül, megintcsak máshogynézne ki a konzolpiac vagy ha a ps3-ba kerül 1 giga vagy ha nem lenne bluray olvaso benne stb stb stb ... ;)
az, h a KZ2 fejlesztők évek alatt képesek voltak ezt megcsinálni, nem a véletlen műve. volt idejük, pénzük és tehetségük. ha minden csapatnak meglenne mindez, még akkor is jönnének félresikerült játékok :) de általában a 3-ból kettő sincs elég ...
egy kérdésem is lenne: a 80g-s ps3 is kompatibilis valamennyire a ps2 játékokkal ? ha igen, van valahol egy lista, hogy miket képes futtatni ? -
#56023 De!
Azért kellet ez a cím, mert lassan a kiadók is kezdték elhinni, hogy a PS3 habár nem rossz gép, de játékok tekintetében az X mögött kullog, ergo nem is érdemes exkluzív címekbe feccölni, mert max talán az X színtjét érik el azok is.
Ha még kasszát is robbant a KZ2, akkor aztán biztos lesz 1-2 kiadó szerintem, akik felülvizsgálják a PS-sel kapcsolatos politikájukat, pl NAMCO, SE, és még is csak megpróbálkoznak kihozni a gépből és a fejlesztőgárdájukból a maxigázt. -
#56022 A kz2 nyitócímnek készült, tehát akkor most jelent meg a PS3om?
Vagy most a kz2 legyalázza a teljes MS-t és a $onynak lesz jó? Ébredjünk fel, egy fecske nem csinál nyarat. -
#56021 Az UE3 motort is folyamatosan fejlesztik, már nem tudom hányadik verziónál tartanak, innen is ered a UE motoros játékok közötti soxor elég jelentős minőségi különbség.
Ráadásul az UE motornak kifejezetten fexik a DirectX környezet, bár létezik ugye PS3 verziója is. Én mondjuk egyetlen olyan PS3 játékot sem ismerek, ami UE motort használ és tisztaszívvel el tudom fogadni a grafikáját kiválónak.
A M$ filozófiája, ami a DX eröltetéséből eddig előnyt szerzett, most üthet vissza. A Box-ra ugyan könnyű portolni PC-ről, és vissza, de ezáltal viszont nem lehet olyan az utolsó pixelt is kifacsaró motorokat csinálni, mint a PS-nél. Helyesebben kb ugyan annyira éri meg (viszont ugya a M$ filozófiája más).
A Sony ráadásul simán kiadhatja ezeket a technológiákat, mert csak PS játékokat lehet vele csinálni, így nem kell attól félni, hogy ugyan olyan vagy hasonló minőségű X/PC port is összejön.
Ha 2 évvel ezelőtt a KZ2 technológiája már az asztalon lett volna, akkor jelenleg igen csak máshogy nézne ki a konzol piac, ami persze nem jelenti azt, hogy 1-2 év múlva nem nézhet ki máshogy. -
#56020 mennyibe kerül? -
#56019 ha szétszeded akkor biztos kiderül -
#56018 szerintem ez a legjobb ár-értékbe,persze a 3ezres noname kábelek után:D
de ha az olcsóság dominál akkor arra figyelj h 1.3as legyen... -
#56017 ..azt honnan lehet tudni,hogy a készülekben 65nm -es a CPU és GPU is ? -
#56016 Kössz!
Azt hiszem pár dollárt megér egy próba! -
#56015 én az eddigi exkluzívokkal is nagyon meg voltam elégedve....btw a másik oldalon is lehet bizonyítani,minden adott hozzá,ezt már egyszer leírtam....a KZ2 motor kész van,bivalyerős,sztem sok mindenben viszontlátjuk még...és nem kell rájuk éveket várni...
Változatosság,meg nézőpont kérdése,vmelyik review-ban nem kifogásolják,vmelyikben meg belekötnek..A Cod4 úgy lett világkedvenc,hogy 6 órás volt a szingli,az AI meg csapnivaló...mégis tönbb mint 1 éve multizunk vele....a KZ2-vel sem lesz másként. -
#56014 Én leszedtem az Army of Two-hoz (itthon vásaárolt) a UK Store-ról a Veteran (map) Pack addont, de install után sehol nem találom. :D Más probléma nem volt. -
#56013 és sok évig fejlesztenek és végre megjelenik egy exluzív... alapjában hülyeség az összehasonlítás hiszen a KZ2 motorja folyamaotsan fejlődött egy egyedi motor, a GoW2 pedig unreal motor amiből kihozták a maximumot, mind a kettő nagyon szép játék, Halo 3 kieg meg szintén nem a grafikával fog hódítani, bár ha jól összerakják a pályákat akkor pofás lehet, hanem a tartalommal ahogy a Halo3 is tette szóval ebben 100% ha a KZ2 lemossa, játékmenetben, változatosságban ( ami egyik hibája a Kz2nek ahogy olvastam több helyen ) pedig majd kiderül. Exluzívokat hasonlítgatni felesleges, azok minden gépen jók, mármint a hypoltak és azok amik mögött a Sony vagy az MS áll. -
#56012 Némi elismerés...
hát ez van,ha a hardvert használják... -
#56011 "h visszadobják ugyanúgy, mert piti dolog,h hangos és tesznek rá"
Mivel az, hogy baromi hangos nem tartozik hozzá a normális működéshez, ezért nem hinném, hogy visszadobják (ha neadjisten mégis, akkor ajánlom figyelmedbe a fogyasztóvédelmet). Én tuti kihasználnám a helyedben a szervizt, mert legjobb esetben kapsz egy tök új gépet (lehet csak a portól melegszik jobban, ezért hangos, de lehet valami tök más dolog is). Ha van rá módod (számla és garanciapapír nem árt ehhez, ha meg van), akkor addig kérj cseregépet. -
#56010 A Pslive nak mi a lényege? Csak egy fórum, vagy gépről is elérhető? -
Lothargia #56009 nekem van 3ezer ftos noname és 9e Ft-os Sony HDMI kábelem is és nem vettem észre külömbséget -
Lothargia #56008 sziasztok!
Szóval, a PS3-am bekapcsolás után kb 5percig meseszép hangnélkül működik, utána beindul a ventillátor és egyre jobban erősödik,2óra után már nagyon hnagos, ha meg megy egy félnapot iszonyat...
Van még 26nap garim, egy vidéki sony boltban vettem, bementem mondtam a problémát, készségesen 1et tudott javasolni: szervíz. Csak az a baj vele,h előbb pestre megy, majd az EUba vhova és 1-1,5 hónapot vehet igénybe :(:(:(:(
Más baja nincs (bár 1év alatt kb 3-4szer lefegyott azért, de restart és utána minden OK)
Tartok kicsit a szervíztől (h visszadobják ugyanúgy, mert piti dolog,h hangos és tesznek rá),de ha meg 2-3-4-12hónap múlva +hal vagy egyre rosszab lesz akkor+ perec...
Mi a véleményetek?
köszi -
#56007 van vmi speckó HDMI kábel PS3-hoz,amit ajánlotok?
szeretném kihozni a maximumot a cuccból,hamár beruházok egyre -
#56006 hello!
Van egy itthon vásárolt COD4-em.
Ha UK-ról leszedem a variety map pack-et,akkor fel tudom hozzá tenni?
Vagy lesz valami régió probléma? -
#56005 és az sg kihal... :)