89387
PlayStation3
  • kiara9
    Volt-e valakinek olyan gondja a ps3 gépével, hogy nem talált játékot online, tehát nem akar pályát betölteni? Azt gondoltuk, hogy esetleg a netünk xaraxik, vagy a routerünk, hát elvittük a haverhoz, ahol 8mbit-es net van, de ott is ugyanezt produkálja.
    Lehet, hogy haldoklik a gép?
  • jocco
    Hát részecske effekt, meg szél fujás ide vagy oda, remélem ennek a videónak a 1:35-nél lévö hidbeomlós részt sürgüsen javitják mert az elég kiábránditóra sikerült Mondjuk a többi ultrabrutál csak pont ezért szembeszúró az ilyen hiba. Amugy a videó egy kis izelitö a mech-es részböl, ugy hogy csak......óvatosan
  • Ombika
    Koszi, igy sincs idom jatszani es raadasul ez nem is izgatja a fantaziam! :(
  • NEXUS6
    Faxa!
    De ez a FFXIII!
    :)))
  • Foxhound1980
    Kizárt.
  • orskovacs
    lehetséges. versus is a sima XII-al együtt fog jönni?
  • DoNorBi
    tudomásom szerint azért nincs x logó mert japánba only ps3
  • DoNorBi
    oks,azt kenem.én írtam még reggel csak mint tanuló luxus részemről egy olyat csináltatni.
  • orskovacs
    LÁTTÁTOK már az új Final Fantasy Xii trailert? Végén azt írja 2009 és nincs Xbox logo :S :D
  • Foxhound1980
    OTP American Express Blue-val megy, ma megint olvastam egy embertől.
  • DoNorBi
    a DLC miatt...
  • DoNorBi
    én a PSN UK store vásárlást kérdezem ha szabad
  • DoNorBi

Stock Due In,az mit jelent?feltöltés alatt vagymi?
  • Foxhound1980
    Már megrendeltem, a PL-os USA-t meg lemondom.
  • DoNorBi
    Ejj te ez nagyon komoly ár,lehet sztornó az usa,vhogy szerzek kártyát vagy embert akivel megy az UK Store vásárlás
    FOX neked véletlenűl nem megy a vásárlás?
  • zzeN
    75-ért adod az irányítókkal meg a gamekkel együtt, jó ár:)
  • csimota
    aloha!

alább említett PS3-hoz jár egy PS3 BRay távirányító és egy Dual Shock 3 kontroller is.
    (nem vitának szánom) van egy XB360-am, amellett maradnék.
  • Foxhound1980
    Hát ennyiért nem fogják ezt adni itthon az fix.
  • brodix
    csinos
  • brodix
    lehet,hogy nyerte
  • Foxhound1980
    SHOP TO KZ2 STEELBOOK Jelen állás szerint 11500 huf ptg-el együtt. LOL
  • DoNorBi
    hamar meguntad...
  • Foxhound1980
    MKV-t ne nagyon másolgasson a ps3ra mert semmi értelme, nem játsza le. Át kell konvertálni az MKV2VOB programmal.
  • brodix
    értem.
    nos akkor majd olyat csináltatok(úgyis februárban készülök kártyát csináltatni)
  • csimota
    aloha!

1 napos (3 órát használt) PS3 (80GB), 3 db játékkal együtt 75eFT-ért eladó...
    akit érdekel privátben elér

aloha
  • sonico
    Hát sehan sem jó, és nagyon nem értem miért is nem jó, sose szoktam ennyit bénázni vmivel, mind1 hagyom is.

haverom viszont elakadt azt mondja h átakar másolni kezdésként egy szimpla 100 megás .mkv-t és vmiért 94 gigának nézi a ps3 és azt mondja' h nem fér rá...ilyesmi vkinek ?

köszi a választ sziasztok.
  • Amse
    Van egy fül ahol be lehet állítani melyik hálozati csatlakozón keresse, mert ugye egy notin van wifi + kábel. Ott jó van kiválasztva? Nekem azzal volt csak gondom. Esteleg nem crosslink a kábel? Nekem az van és azzal megy, de mással nem próbáltam.
  • avengir
    Azért reméljük jobban fog szerepelni, mint a szintén történelmet író LBP...
  • sonico
    Sziasztok!

PS3 Media Server-t próbálta már vki? haverommal leszedtük, neki tökéletesen megtalálta a ps3at nekem meg vmiért nem :S (pedig én kötöttem össze neki is a géppel) már mindent próbáltam, vkinek esetleg hasonló észrevétel és megoldást ha talált rá megköszönöm h megossza velünk :)
  • DoNorBi
    okés,akkor megvárom hogyan alakulnak a valuta árak,azt beruházok egy killzone2re,sf4re,vagy re5re majd.
  • DoNorBi
    nézik h a kártya milyen címre van regisztrálva emiatt szinte lehetettlen a vásárlás magyar kártyával az UK-ról csak ha van American Express(AMEX) kártyád,a többiek szerint azt elfogadja,otpnél lehet olyat csináltatni...
  • tomy8614
    shopto: £3.50 / játék
    game.co.uk: £2.95 / rendelés
  • brodix
    Arra gondolsz,amiről volt is szó,hogy UK-n észreveszik,hogy magyar vagy és nem az Egyesült Királyságban élsz?
  • DoNorBi
    thx,akkor több vásárlásánál a game.co praktikusabb,viszont a shopto egy kicsivel olcsóbb árakkal dolgozik.
    azt nemtod h mennyibe van a száll.költsége?
  • tomy8614
    jobbanmondva: game rendelésenként, mert soxor több csomagban küldenek 1 rendeléstm de csak 1 postát számolnak
  • tomy8614
    shopto: darabonkét
    game.co: csomagonként
  • DoNorBi
    Azt irja h:Will be dispatched as soon as we receive the product.
    én ebből úgy veszem hogy ha időben megkapják akkor igen.
    egyébként mennyi a szállítási költség a shopto és a game.co-nál?
    és darabonként vagy csomagonként számolják a szállitást?
  • haarmaan
    Nem tudja valaki, hogy a http://www.shopto.net/ röl rendelt játékokat is előbb adják fel, ugy mint a game.co.uk – nál hogy megjelenés napján megkapd
  • sonico
    http://hubpages.com/hub/How-To-Play-MKV-Files-On-Playstation-3

megtaláltam köszi :)
  • sonico
    sziasztok!

érdeklődnék, hogy a letöltött .mkv , HD minőségű kisfilmeket hogyan tudnám lenyomatni PlayStation 3 - on? vmi konvertáló progi? v egyáltalán nem lehet ? köszi a választ előre is, jó játékot :)