89387
PlayStation3
-
kiara9 #56124 Volt-e valakinek olyan gondja a ps3 gépével, hogy nem talált játékot online, tehát nem akar pályát betölteni? Azt gondoltuk, hogy esetleg a netünk xaraxik, vagy a routerünk, hát elvittük a haverhoz, ahol 8mbit-es net van, de ott is ugyanezt produkálja.
Lehet, hogy haldoklik a gép? -
jocco #56123 Hát részecske effekt, meg szél fujás ide vagy oda, remélem ennek a videónak a 1:35-nél lévö hidbeomlós részt sürgüsen javitják mert az elég kiábránditóra sikerült Mondjuk a többi ultrabrutál csak pont ezért szembeszúró az ilyen hiba. Amugy a videó egy kis izelitö a mech-es részböl, ugy hogy csak......óvatosan -
#56122 Koszi, igy sincs idom jatszani es raadasul ez nem is izgatja a fantaziam! :( -
#56121 Faxa!
De ez a FFXIII!
:))) -
Foxhound1980 #56120 Kizárt. -
#56119 lehetséges. versus is a sima XII-al együtt fog jönni? -
#56118 tudomásom szerint azért nincs x logó mert japánba only ps3 -
#56117 oks,azt kenem.én írtam még reggel csak mint tanuló luxus részemről egy olyat csináltatni. -
#56116 LÁTTÁTOK már az új Final Fantasy Xii trailert? Végén azt írja 2009 és nincs Xbox logo :S :D -
Foxhound1980 #56115 OTP American Express Blue-val megy, ma megint olvastam egy embertől. -
#56114 a DLC miatt... -
#56113 én a PSN UK store vásárlást kérdezem ha szabad -
Stock Due In,az mit jelent?feltöltés alatt vagymi? -
Foxhound1980 #56111 Már megrendeltem, a PL-os USA-t meg lemondom. -
#56110 Ejj te ez nagyon komoly ár,lehet sztornó az usa,vhogy szerzek kártyát vagy embert akivel megy az UK Store vásárlás
FOX neked véletlenűl nem megy a vásárlás? -
#56109 75-ért adod az irányítókkal meg a gamekkel együtt, jó ár:) -
csimota #56108 aloha!
alább említett PS3-hoz jár egy PS3 BRay távirányító és egy Dual Shock 3 kontroller is.
(nem vitának szánom) van egy XB360-am, amellett maradnék. -
Foxhound1980 #56107 Hát ennyiért nem fogják ezt adni itthon az fix. -
#56106 csinos -
#56105 lehet,hogy nyerte -
Foxhound1980 #56104 SHOP TO KZ2 STEELBOOK Jelen állás szerint 11500 huf ptg-el együtt. LOL -
#56103 hamar meguntad... -
Foxhound1980 #56102 MKV-t ne nagyon másolgasson a ps3ra mert semmi értelme, nem játsza le. Át kell konvertálni az MKV2VOB programmal. -
#56101 értem.
nos akkor majd olyat csináltatok(úgyis februárban készülök kártyát csináltatni) -
csimota #56100 aloha!
1 napos (3 órát használt) PS3 (80GB), 3 db játékkal együtt 75eFT-ért eladó...
akit érdekel privátben elér
aloha -
#56099 Hát sehan sem jó, és nagyon nem értem miért is nem jó, sose szoktam ennyit bénázni vmivel, mind1 hagyom is.
haverom viszont elakadt azt mondja h átakar másolni kezdésként egy szimpla 100 megás .mkv-t és vmiért 94 gigának nézi a ps3 és azt mondja' h nem fér rá...ilyesmi vkinek ?
köszi a választ sziasztok. -
#56098 Van egy fül ahol be lehet állítani melyik hálozati csatlakozón keresse, mert ugye egy notin van wifi + kábel. Ott jó van kiválasztva? Nekem azzal volt csak gondom. Esteleg nem crosslink a kábel? Nekem az van és azzal megy, de mással nem próbáltam. -
#56097 Azért reméljük jobban fog szerepelni, mint a szintén történelmet író LBP... -
#56096 Sziasztok!
PS3 Media Server-t próbálta már vki? haverommal leszedtük, neki tökéletesen megtalálta a ps3at nekem meg vmiért nem :S (pedig én kötöttem össze neki is a géppel) már mindent próbáltam, vkinek esetleg hasonló észrevétel és megoldást ha talált rá megköszönöm h megossza velünk :) -
#56095 okés,akkor megvárom hogyan alakulnak a valuta árak,azt beruházok egy killzone2re,sf4re,vagy re5re majd. -
#56094 nézik h a kártya milyen címre van regisztrálva emiatt szinte lehetettlen a vásárlás magyar kártyával az UK-ról csak ha van American Express(AMEX) kártyád,a többiek szerint azt elfogadja,otpnél lehet olyat csináltatni... -
#56093 shopto: £3.50 / játék
game.co.uk: £2.95 / rendelés -
#56092 Arra gondolsz,amiről volt is szó,hogy UK-n észreveszik,hogy magyar vagy és nem az Egyesült Királyságban élsz? -
#56091 thx,akkor több vásárlásánál a game.co praktikusabb,viszont a shopto egy kicsivel olcsóbb árakkal dolgozik.
azt nemtod h mennyibe van a száll.költsége? -
#56090 jobbanmondva: game rendelésenként, mert soxor több csomagban küldenek 1 rendeléstm de csak 1 postát számolnak -
#56089 shopto: darabonkét
game.co: csomagonként -
#56088 Azt irja h:Will be dispatched as soon as we receive the product.
én ebből úgy veszem hogy ha időben megkapják akkor igen.
egyébként mennyi a szállítási költség a shopto és a game.co-nál?
és darabonként vagy csomagonként számolják a szállitást? -
haarmaan #56087 Nem tudja valaki, hogy a http://www.shopto.net/ röl rendelt játékokat is előbb adják fel, ugy mint a game.co.uk – nál hogy megjelenés napján megkapd -
#56086 http://hubpages.com/hub/How-To-Play-MKV-Files-On-Playstation-3
megtaláltam köszi :) -
#56085 sziasztok!
érdeklődnék, hogy a letöltött .mkv , HD minőségű kisfilmeket hogyan tudnám lenyomatni PlayStation 3 - on? vmi konvertáló progi? v egyáltalán nem lehet ? köszi a választ előre is, jó játékot :)