89387
PlayStation3
-
#56244 Igen, de nem a játék miatt, ha ezt tudom, akkor inkább a flametopikba linkelem. Ja nem, én már kinőttem ilyenekből :D -
#56243 annyira durva vagymi?:) -
#56242 Utolsó 3 percet ne nézzétek meg... -
#56241 persze,de emiatt az amerikai taknyok úgy fogják venni,mint a dagadt szüleik a mogyoróvajat. -
#56240 Éjszakai pályán sötét talajon, hasonkúszva játszani MGS4 feeling lesz, érzem... :D -
#56239 A címe meg h ez a feka nyomorék a főszereplő a játékba biztosíték arra h csak leköpni érdemes ezt, nemhogy még játszani is vele... nincs bajom a feketékkel, csak ezeket a nyominger senki reppereket nem bírom. -
#56238 KZ2 magyar videoteszt (PSL természetesen) -
#56237 egész kellemesnek tűnik. ha nem is alázza a kz2-t, de egy próbát megér (amíg nem jön az uncharted 2) -
#56236 KZ2-t pontszámilagalázó játékban van co-op is!!!!!!!!!!! A titok megoldódott. -
#56235 dehogynem,még mást is akarok rendelni és azt már nagyon megérezném:D -
#56234 És milyen jól eljáccák a színészek!
Honnan szedtek ennyi embert ezekhez a videjókhoz, ez is már a rekhájpkampány része teccik lenni ?
-
lowdog #56233 nemár azon a 700 forinton múljon :) -
#56232 amíg nem megy le 310 alá nem rendelek semmiféle killzone-t,csak bízni tudok h megmanipulálják a forintot:D -
#56231 "Sajnálattal értesítjük, hogy nem a játék collector's edition, hanem csak az ára." -
Foxhound1980 #56230 Durva, tegnapelőtt még 306 volt. LOL Mozog össze-vissza. -
#56229 1.00 GBP = 332.370 HUF
ÁÁÁ már megint mitörténik a forinttal? -
#56228 "Will be dispatched as soon as we receive the product. "
Tehát ahogy megkapják küldik,én úgy veszem ki a szavakból.
-
#56227 Ezeket le szokták szedni. -
Foxhound1980 #56226 anyád -
Foxhound1980 #56225 Szánalmas. Szerk. jah és persze EU-ban még ez sincs. -
Foxhound1980 #56224 Azt nem vágjátok véletlen, hogy a shop To mikor adja fel a cuccost? Gondolom riliz napjára kizárt, hogy megkapja az ember mi? -
#56223 Február 25-én jön ki a demo, megjelenéssel nagyjából egy időben. lefogadom ugyanaz lesz, amit február 3-án megkapnak az előrendelők, csak ez is része ennek a "gusztustalan" hype-nak. Rendeld elő és előbb kapsz belőle demot. Komolyan ez nekem kissé nevetséges :D -
Chris Lowe #56222 ez a "sőt...:)" elég bíztató. :)))
-
Chris Lowe #56221 Melyik topkategóriás játéknak jelent meg demója az elmúlt két évben a megjelenés elött?
Ps-en én csak az Uncharted-ről tudok, de ott az egy új játék volt szal nem ide tartozik.
Szvsz ebböl a játékból fölösleges a demo, a gamerek mind megveszik, csak a casual amit meg kell találnia a sonynak de az nem fog menni egy fps-el. -
Papesz #56220 Engem is.
Szerintem az sem véletlen, hogy csak a megjelenés után lesz belőle nyilvános demo. -
#56219 Nemsokára kijön az előrendelői demo (e-bay árulgatták/ják a kódokat), szóval "valós" játékosoktól is hallhatunk némi véleményt. Engem valahogy ez jobban érdekel, mint 100 ezer hülye hypereview. GTA4 óta legalábbis. -
Foxhound1980 #56218 Jaja. írtam pár napja Platinumnak, hogy lesz e de egyelőre nem írtak vissza. Shop To-n betettem pre orderbe de ha lesz PL-nek és nem 15-16 körül akkor tőlük veszem. -
#56217 nalátod,vágod te ezt. mindenestre tisztességes munka minden szempontból.jöhet a fémdobozos... -
Foxhound1980 #56216 Igen. A másik meg a mi valaszeg közrejátszott, hogy ez a cím nem hasalhat el a kasszáknál., itt nem bíznak semmit a véletlenre függetlenül a termék minőségétől. Kint lesz vagy 200 teszt mind 9+ értékkel előrendelik millióan. Feltételezem ennek az egyik oka az volt, hogy a Killzone első része nem volt egy maradandó alkotás, az akkori viszonyokat tekintve mondhatni gyenge volt. Jelen esetben persze más a helyzet de gondolom ezt a szempontot is figyelembe vették. Elég csak megnézni a mai híreket, hogy az Amazonon is megugrott az előrendelések száma. (meg oersze gondolom mhol) -
Jimanszky #56215 Kérlek -
#56214 Kosz a valaszt -
#56213 először kicsit én is furcsálltam a tavaly év végén kiszórt reviewpéldányokat,de aSony annyira biztosra ment,hogy a teszt idézetek tuti fel lesznek használva a marketingkampányban...ez 100% -
Jimanszky #56212 Így van, kb 1 hét múlva kéne jönnieElbaffták. -
Foxhound1980 #56211 Lesz másmilyen pálya is, sőt... :) na érted az oké, hogy hype azzal nincs baj. Csak olyan overhyped lesz már az első 7 végére ha még most nincs az és még onnantól 2 hét rilizíg. Sztem ezt kicsit elbaszták. Feb 10-15ig kellett volna az embergót tartani, vagy előbbre hozni a megjelenést 15-re kb kb. -
Jimanszky #56210
Chris:hirtelen jön a tornádó:DD.Ezek a gránátok már ilyen speciálisak, könnyűek xD.Itt a fizikára gondoltam, hogy milyen jól meg van csinálva.Akkor erre mér nem lehet figyelni?/égjen tovább/ -
Chris Lowe #56209 Mivan??? Megfordul a széljárás és máshogy repül a gránát?
Miből van az....lufiból??? -
Jimanszky #56208 DVI csatlakozós monitorra lehet rákötni, ami támogatja a HDCP-t!Analóg monitorral/sima VGA csatis/ne is próbálkozz, csak digitálisra lehet, amin van DVI csatlakozó. -
Jimanszky #56207 KZ2-ben az nem tetszik, hogy nagy robbanás kis füstfelhő és mintha nem történt volna semmi.Legalábba akkor égjen tovább ha már felrobbant, ne egyből hamu.Azért furcsa ez, mert mondtátok, hogy ha megfordul a széljárás máshogy repül a gránát meg ilyenek.Erre jobban kellett volna figyelniük.Ettől függyetlenül is fasza lesz -
#56206 Es milyen lcd-kre lehet? Ez mitol fugg? Felbontas vagy mas? -
Foxhound1980 #56205 Hitler KZ2 review reakciója :DDDDD