89387
PlayStation3
  • Chris Lowe
    Ez nem probléma, ez hype. :)

Egyébként kicsit bennem a félsz, hogy az egész játék ebben a szürke betonos világban játszódik az meg nem éppen a legkellemesebb helyszín a szemnek.

Valszeg én is shopto-tól veszem.
  • Foxhound1980
    Nagyobb problémának látom azt, hogy 3 napon belül az összes létező oldalon lesz teszt, de a játék csak 3 hét múlva érkezik. Elég érdekes időzítés...
  • Foxhound1980
    Én ezt értem, de gyakorlatilag 0-1 pontokon ugrálsz ami az az intervallum, mely tisztán csak a teszt író személyes élményén múlik. :)
  • Alien!
    kicsit félreértettél,a jó hang nem abból áll,hogy dts és a z5500-on odaver...Nálam a jó hang abból áll,hogy tud a játékhoz érdemben hozzátenni,tud atmoszférát teremteni...Ennek talán a tavalyi legjobb példája a Dead Space,ahol kb 40%-ot dob az egészen mert a hangjai mindíg jelen vannak,ijesztgetnek gyakorlatilag tökéletes minőségben...De ide sorolhatnám a COD5-öt is....
    Nézd meg a Resistance 2-ben hányszor van kuss,üres az egész,akár az erdőben rohangálsz,akár derékig a mocsárban vagy egy sötét folyosóban,a háttérhangok eltörpülnek vagy egyszerűen hiányoznak....Persze ettől a játék még lehet jó,de pl engem kevésbé tudott magával rántani hangulatban,mint pl egy cod5 v a Dead Space
  • ballor
    Igen, de nem akármilyenre.
  • LeventeV
    Ez lehet hulye kerdes, de muszaj: ralehet kotni egy PS#-at egy lcd monitorra?
  • Foxhound1980
    Amúgy meg a Resi2 átlagos semmitmondó hangja DTS-ben megy és igencsak odaver szvsz ,pedig egy alap Z5500-asom van.
  • Foxhound1980
    Hallottad már a KZ2 összes trackjét és hangeffektjét?
  • Alien!
    hát de várjál már?!?!? mit is hallhatsz 2009-ben jobbnak?!?!? Nüanszokba kötök bele,mert ami az adott korban kiugróan jól sikerül,azt illik értékelni...Kb mint a Dark Knight bluray esetében,ahol a lemezre került hang,a létező legjobb keverés ami eddig hallható,ezt minden review-ban ki is fejtik,hozzá illő max pontszámokkal...Na,itt minden ua kivéve az értékelést...

Mindezt csak azért hoztam fel,mert egy bejáratott közönségkedvenc franchise-ra szemlátomást sokkal jobban szórják a pontokat,ami véleményem szerint sok esetben félrevezető,és nem kevés esetben túlzó is..(lsd resistance 2 teljesen átlagos,semmitmondó hang 9.0)
  • Foxhound1980
    Egyedüli kiugró értéket az Empire hozott a maga 4/5-el ami kerek 80%-nak felel meg. Ami kicsit vicces, de egy a gaming világban nem jegyzett oldaltól nem is kell várni mást, figyelembe sem kell venni.
  • Foxhound1980
    Most nem azért de nüánszokba kötsz bele, de tényleg. :D 9 fölött teljesen mindegy mennyit ír oda mivel gyakorlatilag semmi jelentősége nincs. A másik, ez a tesztelő személyes véleménye. Lehet 2007-ben ő jobbnak érezte a hangot a COD4-ben (az akkori viszonyokat tekintve) mint 2009-ben a KZ2-t hallva. Nálad a Resi 2 8-8-5, nálam minimum súrolja a 9-et, felülről. MGS4 mindenhol 10 vagy szinte az, mint HC fan nem tudok rá 8.5-nél többet adni.
  • Alien!
    Miért? a GTA4 minden pontjában tökéletes??? vagy a HALO3???? De messzebb megyek,az MGS4 sem az és a COD4-ben sem volt coop,a szingle meg 6 órás volt....A Resistance 2 meg abszolút nem kiugró,hiába van benne 60fős multi,meg co-op...annyira buta multija van,ami max a 15-16 éves korosztályt köti le....tehát minden nézőpont kérdése.....

egyébként az idevágó kedvencem a hang kérdése...:

COD4
    "Sound
    The explosions will shake you; the constant sounds of gunfire will put you on edge. The end song is an added bonus and properly immortalizes the unfortunate phrase, "Go deep and hard."
    9,5

BF:BC
    "Sound
    Some of the lines are a little cheesy but the overall design is among the best I?ve heard. The HDR audio produces fantastic effects and the music is as good as ever." -ami igaz is lenne,de pl egy review-ban sem említették,hogy a hang a multiban összehányja magát,amit sosem javítottak ki...

és a hallhatóan mindegyiket gyalázó,7.1 tömörítetlen wavetracingelt hang,90 percnyi minőségi zenei betéttel:

KZ2
    "Sound
    7.1 mixed sound, a full orchestral score, entertaining voice acting (iffy script though) and all manner of things that go boom. Killzone 2 sounds like money."
    9.0

bevallom,nemvágom mi szerint pontoznak.
  • Foxhound1980
    Ezen az alapon ha a KZ3 csak 92%-ot fog kapni majdan, szarabb lesz mint a 2? Nyilván vannak ebben a játékban is olyan pontok amik gyengére sikerültek, vagy nem tökéletesre. Nem véletlen, hogy az OPM sem 10/10-et adott, illetve, hogy a szakma sem adta meg egyöntetüleg a maximumot pontot. FPS stilusban nyugodt szivvel és biztosan kerek 10 pontot én pl egy címre sem adnék. Valamely ponton mindegyik megdől.
  • Alien!
    IGN-nél nem következetesek....ha a KZ2 94% akkor a Resistance 2 nem 95%....Olyan 80-85%.ot érne,mert fényévekre van a 2 játék egymástól,prezentációban,játékmenetben,multiplayerben..Ja,elfelejtettem,abban van co-op...ehhh....
  • DoNorBi
    azt mondom,jó vétel lesz!
  • Foxhound1980
    +3 vid.
  • Csabesz100
    Még a kosárban van. De gondolom 3.5 font lesz, mint a többi játéknál!
  • Foxhound1980
    KZ2 IGN 9.4
  • DoNorBi
    FOx is megrendelte,én is arra készülök ahogy lesz zsetonom;)
    semmi extra,annyi hogy fémdobozos.
    mennyi volt a postaköltség?
  • DoNorBi
    igen a három közül vmelyik biztos:D
  • Csabesz100
    Ahogy nézem, az a több óra reggelig fog tartani! :-)

A shopto-ról előrendelte közületek valaki a Killzone 2 - Limited Edition Collector's Box-ot?
    Én most tettem előrendelésbe. 3 fonttal többet ér, mint a sima szerintem!
    Ez tartalmaz valami extrát vagy csak a doboza más?
  • predator0
    Mostani álláspont szerint majd patchelik vagy DLC lesz belőle (vagy nem lesz egyáltalán).
  • Foxhound1980
    Beletehetett volna a gerilla coop móduszt, de szvsz nem nagy hiányosság, hogy nincs. Alig van a többszáz játék közül ami tisztességesen támogatná. Fejlesztőket szinte teljesen hidegen hagyja a téma.
  • Foxhound1980
    Azok szar Coop gémek. Ha coop játék akkor ArmyOf2, GOW1-2. Szerk : ilyen téren még a középszemét Haze-t lehet említeni talán.
  • Foxhound1980
    Igazad van!
  • predator0
    Ezzel nincs semmi probléma (logikailag), mert a feliratot nem hozzáadja a file-hoz, mint mondjuk divx esetében, hanem beleégeti. Ehhez pedig újra kell kódolni az egész filmet. Ez több óráig eltarthat.
  • Csabesz100
    Féltem, hogy ezt fogja valaki tanácsolni! :-) Én is erre gondoltam, ki is pipáltam, el is indítottam kb. fél órája. Az előző (felirat nélkül) kb 20 percig tartott, mert ott a Transcode alatt az volt, hogy No, most meg fél órája megy, de szerintem még egy darabig el lesz vele a gép! :-) A transcode alatt most azt írja, hogy Yes! :-(

Köszi szépen a segítséget!
  • predator0
    Alapból ha a hangsáv és a felirat ugyanolyan nyelven van, akkor nem fogja hozzáadni. Az Always Encode Subtitles-t pipáld ki.
  • Csabesz100
    Átalakítottam egy MKV fájlt VOB-ra az mkv2vob programmal. Beállítottam a nyelvet is és a feliratot is magyarra, de mikor kész lett, a nyelv magyar volt, de a felirat nem volt benne! Mit kell bekapcsolni a Configuratin-ba, hogy a felirat is benne legyen?
  • avengir
    Szerinted ki venne PS2őt ha lenne kompatibilitás? :) Nem fogják a saját terméküket kiherélni.
  • Alien!
    ehhh...nem linkelgetek többet,jönnek ki sorban a KZ2 review-k...amire számítani lehettett a 9,0-10-es sávban....

grat a GG-nek.
  • lowdog
    hát ja :) én sem állítottam mást :)
  • predator0
    Ez pont olyan, mint a warez... valaki feldob valami fake cuccot, erre benyalják a népek :D
  • Alien!
    Killzone2@Gameplayer 9.5

Sose gondoltam volna,hogy mindenki a co-op miatt fog vonyítani,eddig amiben toltam(Resi2,Cod5:WAW) semelyikben nem győzött meg,sőt kifejezetten sz*r volt...Talán majd az Aliens:CM-ben látom igazán értelmét...

Killzone2@Empire 4/5

Velós maxim szintű review,grat az írónak.
  • lowdog
    "engem inkább az érdekelne honnan van az a "pletyka" hogy lesz kombatibilitás"

időről időre fel-felröppen valami a médiában, pl:
    2008 október
    2008 december
    2009 január

"Amíg nincs hivatalos sony bejelentés hogy igen lesz 5 év múlva, addig meg a pletykák... nos azok csak pletykák "
  • Sippie
    engem inkább az érdekelne honnan van az a "pletyka" hogy lesz kombatibilitás... szvsz azért ha egy pc-re tudnak csinálni emulátort barkácsprogramozók, a cell erejével nem hiszem hogy olyan ördöngős lenne a sony szakembereknek, de ettől függetlenül sem hiszem hogy lesz valaha. Amíg nincs hivatalos sony bejelentés hogy igen lesz 5 év múlva, addig meg a pletykák... nos azok csak pletykák :D
  • Sippie
    és mi van azzal akinek kimaradt a ps2, és ha mondjuk a ps3-ra lejátszaná, akkor venne ps2-es játékokat hogy bizonyos ps3-as játékok előzményeit megtudja?
  • lowdog
    túlmisztifikálod a dolgot.

"nem hiába szedték ki az ehhez való alkatrészeket"
    egyszerű költségcsökkentés miatt szedték ki a PS2 támogatást

"Egyébként abból pedig nincs nekik bevételük, hogy te a már meglévő játékaiddal játszhass a PS3-adon. "
    simán eladhatnák a játékokat store-on keresztül újra, ahogy teszik ezt a PS1 játékokkal is!
  • predator0
    Az a csoda, hogy a 60 gigásba berakták egyáltalán (szerintem csak azért volt benne, mert kezdetben nem volt elég játék). Ameddig a PS2 konzol nem vonul nyugdíjba, addig nem érdemes kompatibilitást várni. Valamiért az az érzésem, hogy utána sem lesz, nem hiába szedték ki az ehhez való alkatrészeket. Egyébként abból pedig nincs nekik bevételük, hogy te a már meglévő játékaiddal játszhass a PS3-adon.
  • brodix
    Nem rég írtam is,hogy Überkonzol.hu-n most lehet kapni használt 60gb-osat(ps2 kompatibilis) 75k-ért.