PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is azt csináltam régebben de a notim meg a PS3 teljesen kiváltotta. Kb 2 hónapja be sem kapcsoltam az asztali gépem.

tarti19
én PC-re szúrom a DIVX-t😛

predator0
DivX-es film is lehet 1080p felbontású 😛

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Aki filmbuzi meg sorozatjunkie magasról lesz@rja, hogy HD vagy SD képet kap. Jön az új rész, szedni azonnal. 😄 Szeptemberben élbõl Heroes S3, PB S4, Dexter S3, Sarah Connor S2, 24 S7 prequel, Januárban 24 S7, Lost S5. És há t inkább leránt az ember egy SD ripet ami megáll 350MB-ban mint egy HD-nak nevezett de képminõségben attól mégis csak messze álló HD ripet ami akár 1-1.2GB is lehet. (arról nem is beszélve, hogy a HD ripekhez mindig késöbb van srt) Max annak éri meg aki gyûjti és archiválja az anyagokat de az már más tészta..

tarti19
mondjuk nem tudom mi a jó ha egy készülékben akár 1080p-s filmeket is le tudunk játszani😛, akkor miért a DIVX-t pörgetem vele😛

aabelus
,,,a hátán <#bee1>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

tarti19
viszi😊

Ugye a PS3 nem visza DivX-et?

Nagyon komoly a stuff!

\" örökké nem eshet.... \"

aabelus
meggyoztel,megveszem! <#banplz>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

predator0
Pont én is linkelni akartam õket 😄 Valszeg az a rész lesz a demoban is, ami a gameplay-ekben szerepel.

Friss Force Unleashed HD trailer (GT)
Szerk: GT-t teleszórták gameplay videókkal is.

balla27
köszönöm a válaszodat a kérdésemre,mert számomra az derült ki ,hogy ez 1 ps3 sajátosság.akkor ez 1 tök természetes dolog.inkább kapcsoljon be ventilátor ,mint hogy ne kapcsoljon ki.

Nekem van egy olyan gyanúm, hogy DLC lesz. Remélem a Sony is kap belõle azért ha már az exklúzive Portal részt (ami nem a 2) lenyúlták 😊

Istencsászár
Az orange boxal semmi bajom, tökéletes pack.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kicsit ezzel vitába szállnék mert nem egy komplett full stuff, full áron a közelében sincs az Episode 2-nek. amúgy az Ep2-ben van kb 6-7h gémpléj, had ne kezdjem felsorolni azon címeket amik teljes áron ennyit adnak...😄 De konzolosokat nem érinti, megkaptuk a legjobb csomagot az OB személyében. 4600 huf-ért vettem, de teljes áron is maximálisan megéri az árát. Portál nálam 2007 egyik legjobbja pl.

predator0
Ez mondjuk igaz... episode 2-nél meg tudták csinálni azt, hogy kiadták egybe mindhárom platformra + portal + team fortress 2, szóval így még azért megbocsátható volt. Harmadik résznél tök homály az egész. Lehet megcsinálják, hogy egyberakják az összes episode-t és kiadják Half Life 3 néven, az kéne még csak 😊

Az biztos, hogy nagyon nehéz 15-20 órát töményen, fordulatosan megtölteni pláne fps-nél. Bioshocknál egyszerûen kifulladt a dolog kb a stuff 70%-ától. Emlékszem onnan már nem is szarakodtam a plazmidokkal csak végigrambóztam. Már elõre félek a Far Cry 2-tõl függgetlenûl attól, hogy amit eddig mutatott e eléggé meleg. De más kérdés a technika és más a tartalom.

Istencsászár
Nem lenne baj az epizódokkal, csak itt is bakik sora... Nevetségesen hosszú fejlesztési idõk ( nemtudom mit csinálnak... ), nevetségesen rövid epizódok, nevetséges áron😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Én épp azt bírom, hogy cliffhangerekkel operál. Sorozat fan lévén rosszul lennék ha lezárnák akármelyik részét is a végén...😄

predator0
Pedig volt benne újdonság! Amikor világítottál a lámpával, akkor látszódtak az árnyékok. Kicsit talán Alyx, az antlionok és a vortigauntok, fegyverek is jobban néztek ki. Újfajta környezet, hunterek, strydereket kellett írtani plusz mintha a régebbi részekbe is nyomtak volna HDR-t. Ezek persze apróságok, de nem is ezért szeretem, legalábbis én 😄

Istencsászár
Már a HL2õnél nagyokat bakiztak... hosszúra akarták a gémet és egyes részei unalomba fulladtak + a vége totál befejeztelen ( na ez nálam kiverte a biztosítékot... ).

Hát nem tudom melyik játék adta vissza azt a hangulatot amit a HL univerzum, és leginkább a HL2 és epizódjai. Orvell-i utánérzést én spec semmi más játékban nem éreztem. Itt kezdõdik a komoly játékfejlesztés amikor érzelmeket ad és gondolatokat ébreszt a játékosban a stuff nem csupán bambulni való grafikát szolgáltat effekt orgiával.

Szerk: HL2 óta (pedig az qrva rég volt) a Bioshock volt az amire azt mondtam ez igen.

Istencsászár
Az túlzás😊 kellenes játék a HL2, de eljár felette az idõ... az EP2 sem nyújtott semmi újat. Nemvolt rossz, a végén jó kis csata volt, de semmi különös.

predator0
Azért kéne, mert széteszi a rozsda azt a francos crowbar-t 😊 Amúgy még mielõtt kiadták volna az Episode 2-t olvastam olyat, hogy nagyjából egyszerre fejlesztik vele együtt a harmadik részt is. Biztos ebben is a PS3 a ludas 😄😄😄😄

Smuge
Akit érdekel ,eladó egy GTA 4 ujszerü, karcmentes, fóliás! 9.000 +pk

2010-nél elõbb nem számolok vele ismerve Newellék tempóját. 😄 De nem számít, büntetni fognak.

Istencsászár
Majd jövõ nyáron, hova kell sietni?😊)))

predator0
Lassan ideje lenne kiadniuk az Episode 3-at.

Na megvolt a mai HL2 is, kb 3 órában. Áhh nem bírom megunni 😄

Japánból, Übertõl pontosabban.

tarti19
Japánból származik a masinája Fox Úrnak😊

Ua a 2. Gunmetal USA, Hagane JPN.

predator0
Galériájában Japánt ír 😊

Super DANTE
Foxnak japániából van a Gun Metal? Azt hittem, hogy USA masina

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

predator0
Csak Japán? Akkor az cumi, mert azt olvastam, hogy a demo is Region Locked lesz. Majd mindenki átmegy Foxhoz 😄😄😄

Super DANTE
Ebay-en tuti jó ára lesz, fõleg, hogy csak Japánban lesz elérhetõ.

predator0
Már látom magam elõtt, ahogy egy rakat ember fogja árulni a demot 😄😄

Super DANTE
A 2009. márciusában érkezõ Final Fantasy XIII demó, amit a filmhez adnak bónuszban, állítólag 90 percnél is több játékidõt fog nyújtani.

tarti19
Én láttam személyesen is a polcot amin rejlik ez a gyûjtemény😊
Mit mondjak, Állat😊

Az gáz.

predator0
Region Locked sajnos.

thx
Más.
Elmaradtam az utóbbi hetekben, a Video Store már üzemel? PS3 fanboyon láttam, hogy feltették Criss Angel 3. évadját...Vett már vki filmet?

Az lófasz a Metal Gear szentélyhez képest!!<#circling>

2="

2="

predator0
Király az a Joker figura a galériádban <#eljen>

2="

2Nincs diplomád??...A mi a faszomért hívogatsz??"<#nevetes2><#nevetes1><#nevetes1><#vigyor3>

Ohh, mit hagytam itt figyelmen kívül...😄 Mi a tipped?