89387
PlayStation3
-
Jimanszky #56403 Köszi.
MR Brodix:Szívesen és igen, mindkettő a kérdésedre a válasz -
#56402 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!családi okok -
#56401 Ja,és akkor mind a két válasz a rederelésre vonatkozik? -
#56400 Kössz Jimanszky,Predator0 :) -
Jimanszky #56399 EmThorral mi a lófütty van? -
#56398 Minden, ami nem az adott játék engine-jével fut. -
Jimanszky #56397 Szia!
A rendering fogalma
Tessék -
#56396 Hali!
Sok helyen olvastam már ezt a renderelést,de nem bírtam rájönni,hogy ez mi.
Na és a perend?
Sorry for my -
#56395 ehhh.....dejó lenne,ha ezt meglépné a Sony,akkor könnyebb lenne kivárni a február végét....
KZ2 single + multi demo
bár maga Seb Downey is azt nyilatkozta,hogy single demo lesz,de hátha trükköznek...;) -
Jimanszky #56394 Mi volt prerend??Kiadták nagyfelbontású textúrákkal a játékot.Sokkal szebb a játék.
http://resi4.uw.hu/.Kiegészítők menü. -
#56393 Az prerend volt, az égbolton lehetett látni a tömörítést(sd tévén legalábbis^^). -
Jimanszky #56392 Nem, egyértelműen szebb a játék!!Ingame rész, nem renderelt. -
#56391 Nem az a hajós-hidas rész?
Ott nem lehetett mozgatni a kamerát egyáltalán, szal az valszeg prerend volt. -
Jimanszky #56390 Van most PC-re egy javított Resi 4, amiben szebb a grafika, jobbak az effektek, csomó mindent javítottak.Néztem összehasonlító képeket és nem semmi.Szóval aki újra szeretné játszani, annak ajánlom az Európai kiadást!
Ja meg épp beszerzés alatt az MGS4 valamennyi átvezető videoja 9.16 gigában -
Jimanszky #56389 Engem se izgatott nagyon, annyi h grafra kíváncsi vagyok. -
#56388 A Kázé miatt is valszeg egy ideig én is hanyagolom, jó lesz ez occsóért platyinumban augustusban, vagy valamikor! -
Jimanszky #56387 Igen, direkt így van megcsinálva.Jobban izgulsz tőle:)) -
Foxhound1980 #56386 Pláne. -
Foxhound1980 #56385 Direkt ja. Hát majd direkt jól nem veszem meg teljes áron. -
Foxhound1980 #56384 Pl azt sem értem miért kellett kihagyni a térden lővés -> térdre rogyás -> pofán rúgás lehetőségét. A helyszín szinte teljesen statikus. Nem lehet futni és lőni egyszerre, alig van részecskeeffekt, ellenfelek animációja és intelligenciája egy az egyben GC/PS2 RE4. Gyakorlatilag ha a 4-et mondjuk kihoznák PC-re (vagy akár kedvenc konzolunkra) hires textúrákkal (hivatalosan) közel ezt kapnánk. Egy pontot nem tudok említeni benne ami ezt a játékot a nextgen érába emeli. Most vagy azért van ez mert a RE4 egy csoda volt a maga idejében (sőt...) vagy a RE5 lett gyenge. Láthattunk azért már az elmúlt idők alatt komoly karakteranimációt lásd: Drake, MGS, GOW, GTA ect ect. Amit az RE5 ezen a téren felmutat az 0, és ez csak egy vizsgált pontja. 2 dolog tetszett igazán, az átvezető animációk és a coop lehetősége, de ezzel ki is merült. Szerk: pontosabban tettszik a dolog, csak többet várok el 2009-ben mind technikailag mind tartalmilag. Persze a tartalom még kérdéses ugye. -
pokertreasur #56383 vki 56375-re? kösz -
#56382 Izé.... állítólag ez direkt van. Legalábbis előbb ezt olvastam.
-
#56381 Az a te bajod, hogy túl jól sikerült a KZ, oszt most mindent ahoz mérsz!
-
Foxhound1980 #56380 Jah. Nyomtam ma egy haverommal online. Úgy elég élvezetes de sajnos nem változtat azon a tényen, hogy technikai szempontból közel a 4-el van egy szinten, legalábbis a demó alapján. -
Jimanszky #56379 Engem meg kihagytok?? -
#56378 Akkor majd Foxhounddal végignyomjuk 20 fontért... :D -
#56377 szerintem jobb is -
Jimanszky #56376 Nem lesz a Resident Evil 5-ben menés közbeni lövés!CAPCOM hivatalosan is kijelentette. -
pokertreasur #56375 Sziasztok a AVIAddXSubs-al nem todum rászerkeszteni a feliratot a filmekre. Le tudnátok írni mit kéne tenni lépésről-lépésre? Köszi -
Jimanszky #56374 Pred:Jaja, jön a demo;)
Fox:Nem tudtam, hogy így működik, de akkor is dicséretes!Veszélbe kerül a moderátori munkád az oldalon.
Chris Lowe:Én se nagyon írok a fórumra.Csak megnézem a cikkeket, híreket, blogokat.Én is jobban szeretem ezt az oldalt így fórumilag -
Foxhound1980 #56373 Ezt épp nem, de egyből rájöttem. Amúgy sok más is van ami 2004(?)-ben maradt. -
#56372 Csak nem te is olvastad EZT?
Szar már akkor, ha egy játék a szar irányítástól lesz túlélőhorror, mert az hordozza magában a félelemfaktort. -
Foxhound1980 #56371 Eléggé odavert a review videó... 1 dolog, a lángszóróval valamit csináljanak mert finoman fogalmazva sem méltó a játék többi részéhez képest. Pisi szórónak inkább nevezném... -
Foxhound1980 #56370 Szép de az N4G úgy működik, hogy a híreket küldik és ha valós kiteszik. Ergo ha itt, ebben a topikban lenne mondjuk az egyik fejlesztőtől egy komment és mondjuk te azt beküldöd, akkor az is kikerülne. De valóban dicséretes. Volt már egyébként Gamestar videó is kint illetve az 576-nak is volt valami pontja publikálva ott. -
Foxhound1980 #56369 Na ez a RE5 jó lesz 20GBP-ért majd akcióban... LOL -
Chris Lowe #56368 Nekem mostmár csalódás a pslive....
Persze értem én, mi a cél és abba tökéletesen beleillik a fórum hsz-ek utáni pontgyüjtéses nyeremények és az ezáltal roppant mód felhigult társaság, meg a minél inkább szemellenzős csakis ps-t hirdető hírek. Viszont nekem ez nem pálya, egyre kevesebbet megyek fel oda, gondoltam jobb visszatérni ide. -
#56367 Király :) Részemről csütörtökön derül ki, hogy milyen a játék. -
Jimanszky #56366 N4G-n a PlayStation.LIVE Killzone 2 tesztje!
Itt van a kemény munka gyümölcse -
#56365 Huhh 3-4 ora a megszokasra nekem nehezen megy, ha vmi nem jo elsore felcsesz! :) -
Jimanszky #56364 Reggelt!
Gametrailers Killzone 2 Review
Összesített KZ2 Review-k