89387
PlayStation3
-
#56363 dehogyisnem! ha ma már megjelent volna :) -
#56362 Ki kell ismerni a trükköket, meg kell találni a legelfogadhatóbb gombkiosztást (nekem a D jött be, UK-ban ez az alap). Többi tps-hez képest borzalmas. 3-4 óra játék után már egész jól megy :D Ja és mellé kell egy normális társ is. Co-opban sokkal jobb, mint egyedül (melyik játék nem). Osztottképernyős módot nem probáltam. -
Foxhound1980 #56361 waoh. ennél jobb hírre haza sem érhettem volna. -
#56360 -
jocco #56359 A UK storrol is szedhetö!
-
#56358 Mindenki az iranyitasra panaszkodik, tenyleg ennyire gaz? Nem vagyok regelve japo storera! :( -
jocco #56357 Na megnéztem a re5...háát nem tudom a re4-et 3x játszottam végig de ennek most valahogy nem akar összállni az irányitása. Lehet, hogy csak szokni kell, mondjuk a 4-ben is hasonló rendszrer van, de most valahogy csak szenvedek...na de majd meglássuk run and gun-al :D -
#56356 Azér mer meggy :D -
#56355 benne lesz,szinte mostmár 100 -
#56354 Már vártam vkitől,na de tőled!:)
úgy néz ki h kezd felnőni a társaság:P -
#56353 Srácok, és haz volt már, hogy nem megy a PSL!
:) -
#56352 angolon is fentvan -
#56351 basszus, csak japón? akkor asszem itt az ideje japó psn-et is regelnem.. -
#56350 ps3-at, ezt elkurtam :D -
#56349 En is ezt sajnalom, mar ketszer is osszegyult, hogy vehettem volna ps2-at, na de majd nyaron, hisz 3 a magyar igazsag :) -
Norbi7 #56348 köszi, remélem beleteszik, mert ez így gagyi, idegesítőbb számomra mint a 4. részben. bár szerintem nem fogják, mert úgy túl könnyű lenne akkor kinyírni a nem éppen intelligens zombikat. :) -
#56347 :) -
#56346 nemhiszem -
#56345 lesz valami nagy különbség az eus és usas killzone között? -
#56344 ne is mondd,a marantz-ból én is kiverem a szuszt,nem kegyelmezek neki:)
resi5:run and gun -
#56343 nemcsak te,már alig várom,hogy szétvágja a subot a dropship hangja... -
#56342 kösz alien,kellett belinkelned,most aztán be vagyok sózva:D -
#56341 igen a 4ben sem lehetett célzás közben járkálni és a demoban sem,viszont egy interjúban azt mondták hogy megoldják,kiváncsian várom h mi lesz belőle. -
HBK #56340 Sziasztok éppen új konzol vásárlásán gondolkodom és nagy PlayStation fan lévén mimást vennék?;)affelől érdeklődnék nincs e valakinek egy eladó ps3-ja vagy ha boltban veszem mikre kell odafigyelni. -
Freedy #56339 Ezaz, kapok kölcsön PS3-at oszttársamtól:D (neki nem kell WoW-ozik...) Azthiszem beszerzem kezdésnek a heavenly sword-ot, meg mondjuk... KZ2-t:D Most úgyérzem nagyon beindul a ps3, mostmár sajnálom, hogy nem gyűjtöttem anno még egy kicsit, hogy ps3-at vegyek.:( -
#56338 Na a PSN-nek megint lőttek, kb 2 hétig megint hulladék lesz a letöltési sebesség!:)))
De én sem hagyom ki, még ha február 29-ig tarta akkorsenem!!! -
#56337 még 3 nap? -
#56336 w00t! -
#56335 érdekes dolgot írtál,kicsit érdekes,mindenesetre a játék fasza lesz,csütörtökön úgyis kiderül,mert jön a store-ra a
KZ2 DEMO!!!! -
#56334 Ha mondjuk megint csak a felesleges duma helyett benyomtál volna egy hiteles(nek tűnő) forrást, akkor még bocsánatot is kérek és elküldöm magam a francba . Nem én tehetek arról, hogy sokan önszorgalomból szakértenek :D -
tibitoth #56333 legyen ahogy akarod :) csak megakartam osztani a tobbivel akit erdekel valami infot. nemkell mindjat lerohannod meg kritizalnod oat amirol nem is tudsz. nemis kell reagaldnod ra. nemfogok eme temaban tobbet irni mert latom hogy folosleges...(ES TENYLEG JATSZOTTAM KZ2-vel!! :P(csakhogy irigykedj :) ) -
Norbi7 #56332 én vagyok béna vagy célzás közben tényleg nem lehet menni?
már nem emlékszem hogy a 4-ben is így volt? -
#56331 jah jó a demo az irányitás meg hát... csak a D-típusú config elfogadható -
Chris Lowe #56330 Demo alapján nem lett jó, legalábbis az irányítás bosszantó(RE4-ben sem tetszett) én nem fogom idegesíteni magam. Kihagyom.
Azért a grafika baba. -
#56329 Megerősítve, UK store-ról is tölthető. -
#56328 eu-n is fenn van állítólag... -
#56327 Barom vagyok, lehet választani partnert :D -
#56326 Sajna nem lehet co-op partnert választani, bedob valakit aki épp játékot keres, azt csá... vagy csak én vagyok halálbéna. Viszont legalább hostolja a játékot, tehát bármelyik account alól megy. -
jocco #56325 Végre, már régóta vártam RE5 demóját... este le is szedem :D
Ha valakinek van kedeve egy kis multi mókára, Resistant2 vagy LBP-vel esetleg egy co-op-ra a RE5-el, az accom: jozf80 :) -
#56324 Én már a Killzone 3-al is jáccottam és azt a maradék egy ember rakta össze. Sajna az engine ugyanaz maradt, de legalább kapott prémiumot!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Orbitális faszságokat én is össze tudok hordani.