PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Teljesen mind1,h milyen beture vegzodik,mindet ugyan ugy kell beallitani! Szolj es segitek!!

cloud.strife
Játékmentéseket meg bámire (Pendrive, MS, SD, stb..) kimásolod winyócserekor és ennyi.

Sima demó, install file torléskor, csak a GT5 mentésed száll el... 😞

www.digimomentsvideography.com

Srácok, tudom nem ide tartozik, de sehol nem kapok választ arra, hogy az Nba 2K8-ban, hogyan lehet cselezni? Esetleg valaki tudja a megoldást?
Üdv.
A kicsi, 40 GB-os. H olyan játékokat fogsz ki, akik sokat raknak fel (GT5P, MGS4, DMC4 stb. - ezek legalább 5 gigát), akkor is elég lehet a 40 GB. Én kicseréltem a vinyót benne egy 250-esre. Leginkább most filmeket tárolok rajta HD-ban. Ha megnézem, törlöm.

Sima noti vinyó kell bele, 2,5''-es, 5400-as. Berakva a gép leformázza, nem kell csinálnod semmit vele.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

wordsworth
Külön vinyo van hozzá laptop-ba való kell ha jol tudom

PSP user n\' soon ps3 user too :)

No meg külön vinyót venni lehet hozzá?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

No pár alaphülyekérdés...A vinyóméret mennyire mérvadó,ha feltelepítenék egy játékot de nincs hely és emiatt leszedek egy másikat )így mûködik?😄) akkor a mentett álások is elszállnak? Vagy hogy a viharba van?😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

£14.99 most a Dirt shopto-n. Szerintetek megéri lecsapni rá? Még nincs meg a Ps3, de ha tényleg jó, akkor megvenném elõre a játékot amíg ilyen olcsó.

Jah én ennek különösebb jelentõséget nem tulajdonítok mivel állandóan megy a gép, folyamatosan mehet a transcode.

Smuge
Sajnos feliratozni jelenleg nem lehet másképp csak ha átkódolja a filmet és ráteszi feliratot, még akkor is ha never-re van állítva . Így vagy tudsz angolul és ugy nézed , vagy szinkronos verziót alakítasz át.

Most épp nézem a Hellboyt 720p-ben, korrekt.

Igen, mert rá kell égetnie a feliratot. Nem belerakja a file-ba sajnos.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Nálam ha feliratos volt a film hiába raktam neverre, transcodolt akkor is.

V224-ben van. Automatic, always, never.

HUNMarcus
nincs olyan opcio h never

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Smuge
Ez sajnos a "butább" változat. GL attól különbözik, hogy nem lehet rátenni jobb firmware-t amit lényegesen többet tud mint a gyári linksyses.
De ettõl függetlenül simán be lehet vele állítani mindent, csak jóval kevesebb funkció lesz elérhetõ mintha tomatot vagy ddwrt fw-t használnál.
Upnp-t és dhcp -t kapcsold be a routerbe ott lesz valahol beállításokban ( 192.168.1.1 elvileg ) majd engedd rá ps3-t hogy automatikusan detektáljon mindent.

720p-s sorozatripek minõsége közelében sincs egy MKV BD ripnek. Szóval az, hogy nem tûnik 720p-nek sajnos teljesen normális. 24-et néztem próbaképp így, kiábrándító volt.

Smuge
Transcode-t állitsd Never-re és VOB legyen az uj konténerfile ne avi. Pár perc alatt meglesz és jó lesz. Transcode never legyen ez a lényeg!

predator0
A használati utasításnak kell(ene) magyar nyelven is szerepelnie. Viszont néha olyan fordítások vannak, hogy még a kínait is könnyebben megértem, ha eszek egy tál rizst 😄 Számítástechnikában ettõl függetlenül is erõsen ajánlott az angol nyelv ismerete 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

carterx
Igen eléggé hasonlóak,csak azt még mindig nem értem miért nincs egyikben se magyar nyelv,álítólag nem árulhatnának a boltok olyan terméket amihez vagy amiben nincs.Nem mintha akkora probléma lenne de az arab vagy a kínai helyett nem elférne ez is.Ezt most nem csak a routerre értem,úgy általában ez van sajna.

Ha rászánom magam hogy belövöm a wifi routert akkor jövök segítségért!!

Léptem! Jó éjt!

predator0
Ha a film video részét is konvertálja a progi, akkor szerintem már rosszul csináltad.

tarti19
Trabantba is rakhatsz 600 lovas motort , csak éppen kiszakad induláskor a kaszniból😊

tarti19
és még nincs gém ps3-ra????????????????? Na akkor innentõl kezdve már csak ömleni fog😊 Jah ebbõl mennyi is az exkluzív? 3-4? Nem kutya 😛
SAjnos azt kell mondjam hogy készenlétbe kell helyeznema 360-t és a gyengeségeit kihasználva élvezkednem kell😛

predator0
Szerintem annyira nem bonyolult, nagyjából ugyanolyan az összes kezelõfelülete 😊

HUNMarcus
konvertaltam 1 house reszt avi-ba 720p-t, de mikor lejatszom nem tunik 720nak cseppet sem, lehet nem aviba kene???

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Alien!
nem veszem meg én se az összeset...azé nincs erre ennyi lé,de pont arra akartam rávilágítani,hogy milyen szar ha szoftverdömping van...ömlenek a játékok,és ez se jó.megbolondulsz.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

carterx
Compact Wireless - G

WRT54GC

Gondolom ez nem az <#falbav><#falbav><#falbav>

tarti19
Ez neked szûk??????????? Bázmeg ennyire HC-k nem lehettek, vagy van erre 150K-tok is?

Smuge
ha wrt54-GL tipusut vettél akkor tudok segíteni. Csak GL legyen.

carterx
kicseréltem a routert,most megy mindkét gép mint eddig.
van egy fasza Linksys wifis routerem ,majd azt kéne belõni,de nem merek nekifogni.
Aztán úgy kéne a ps3-akat is wifisre beállítani,de nem tudom hogy kell <#vigyor>
Van valahol leírás vagy tök egyszerû ?Esetleg segítetek?
Nálam minden netrõl megy és elég bonyolult belõni meg azért nem merek belefogni nehogy aztán valami ne legyen jó,segítségem ithon nincsen,aki értene hozzá.

carterx
nem kábel baj van mégse,csak a DNS szarakodik valahol,érthetetlen számomra hogy a web browser megy de a store nem,mi a k...a annya szarakodik???????

Használj Wifi-t. Oda nem kell kábel :-)

carterx
hát a másik kábelen se megy fel a storera abszolut,csak az error üzi jön be egybõl.érdekes mert a darabba maradt letöltések viszont elindultak lefelé és le is jött.most visszavittem a helyére de semmi változás ,failed minden,szétbasz az ideg mingyár

carterx
úgy néz ki valami kábel baj vagy switch baj lehet mert kivittem a nappaliba a másik gép helyére a gyerekét,ott megy gond nélkül.
megint átvágtak azzal az elõre gyártott lan kábellel.
régebben is vettem 4-et és 1 volt belõle jó,ezt most másik boltban vettem,eddig jó is volt,de most úgy néz ki csak szar.
a switch asszem jó mert a másik számítógép arról kapja a netet és az is megy hibátlanul.

predator0
Augusztus 21, PSN: Ratchet & Clank: Quest For Booty, EU (9.99 font), USA (árat nem tudok) store-n. Szeptember 12-tõl Blu-ray változatban is, ugyanezen az áron.

predator0
Hmm... furi, szerintem indítsd újra a routert.

carterx
Na az egyiken már megy a store is de nem csináltam neki semmit.
A másikon még az internet browser se jön be.

carterx
Eddig bejött a store ablak de most már az se.
Igen routerem van és 2 db Ps3,és egyiken se megy a store,a net viszont jó.

predator0
A Store-k nekem bejönnek, bár letölteni nem probáltam meg róluk. Ha az Internet Connection testnél minden succeed, akkor nem értem mi lehet a gond. Routered van? Amúgy neked több PS3-ad, hogy egyiken sem megy? <#vigyor4>

carterx
AZ Internet Browserrel simán megy a netezés a Ps3-on,de ahogy a Store-ra akarok felmenni egybõl ERROR <#violent><#falbav>

carterx
Igen 1 hónappal ezelõttig még sok volt vele a szopás mert sok mkv el se indult rajta,de hetente jön hozzá szoftver frissítés a legújabb javításokkal és 100 filmbõl kb 2-3 nem indul el,köszönhetõ a balfasz készítõknek.pl.: NyTT,hülyegyerek,stb.😊
Egyre jobb az tuti!!

Alien!
egyébként nekem volt szerencsém a popcorn-hoz,haveromnak volt(most adta el),képminõségre nem volt látványos javulás,egyszerûen csak kényelmes az mkv lejátszás,és támogatja a több hangsávot(DTS-t is)...Viszont ahogy láttam elég sokat sz*pott vele,a lejátszók.hu fórumában minden második post az övé volt,mert fagyott,melegedett,akadt,stb...ergo ha majd kiforrja magát akkor talán,de én inkább várnék egy komolyabb gyártó hasonló de minõségi termékére...viszont ps3 mellé kicsit luxus.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

carterx
Igen,gondolom,2-3 napja töltöttem is le valami videót,azóta be se volt kapcsolva a ps3.Most gondoltam felnézek van e valami ujdonság,de meg se nyekken egyik gépen se a store.Bejön a Store ablak vagy mi de amikor kiválasztom amit leakarok tölteni,akkor jön be ez a hiba üzi.
Anyi történt 1-2 napja hogy ujratelepítettem a PC-t.

predator0
Network Settings / Internet Connection Test. Ennél a résznél minden rendben van?

Na ezt már szeretem látni,mikor vitáztok,de tisztelitek egymást<#eljen><#worship>

carterx
Egyik gépen se megy!!

An error occured during communication with the server.
This is a DNS error.
(80710102)

Ez jön be a kapcsolódás ellenörzésnél.
A másik gépen meg ennyi se.

Na, nem volt trigger PL-ban, a héten érkezik.

carterx
Másnak is van baja a Store-val?
Nálam se az amerikai se az angol nem megy.

carterx
Értelek!
Semmi baj!!
Az a te véleményed,ez pedig az én tapasztalatom.😊

predator0
Az a konvertálás azért csak 10-15 perc (saját konfigból indulok ki), mert a videoképhez hozzá sem nyúl a program, csak a hangot konvertálja át megfelelõ formátumra, ami nem tudom mennyire jelent minõségvesztést. Mindenesetre a kép ugyanaz marad, DVD minõség kizárva. Amúgy nem akartalak megbántani, csak nem tartom ésszerûnek ennyit kiadni a majdnem semmiért <#worship>