89387
PlayStation3
-
#56804 100 Hz erdemes beloni Ps3-nal vagy nem is lehet LCD-nel? -
Jimanszky #56803 Olyan mint amikor a vga-n nincs bekapcsolva az adaptive anti aliasing pc-n. -
#56802 meg amin még sokat nyernek,hogy a mozgást,mo-cap-ot a végletekig kidolgozták...ehhez kell némi affinitás,mert sztem a crisys hiába szép ha ezeken pl totálisan elvérzik....ráadául itt a karakter "súlyát" érezni...+ ott van ugyebár a koncepció a hang+zene...több ez mint,hogy bárki elintézze egy ilyen deferred rendering sztorival. -
Jimanszky #56801 Oké, vágom, egyelőre ennek kell örülni még egy jóideig..Akkor azt kikapcsolom. -
sirpalee #56800 Az a zizi az elbaszott motion blur lesz :) -
sirpalee #56799 Gondolom az mpeg által okozott tömörítési hibákat próbálja meg kicsit kijavítani (de valszeg csak rosszabb lesz a helyzet).
Nem vagyok annyira hozzáértő, nem mondtam hogy rossz a tv-d, de egy durvább képességű cuccon brutálisabbak a színek. -
Jimanszky #56798 Valahogy ki kéne erőszakolni a természetes mozgást.Valami ötlet?PC-nél hogy a picsába??Na ezt mindenképp kipróbálom, hátha sokkal komolyabb lesz a kép nálam is.Viszont ha nagyon megnézem a grafikát KZ2-nél némely objektumok szélei zizegnek.Nem belekötés, csak észrevettem.Nálatok abszolút semmi? -
#56797 van persze,a samsungnál máskép hívják,sőt pc-nél is van,persze hdmi-n....ráadásul nálam van 1:1 beállítás is ami pixelpontos megjelenítés....én sokáig mellőztem a full rgb-t mert sötétté tette a képet,aztán kikapcsoltam a dnie-t és sokkal komolyabb lett a kép mint addig,a Dark Knight bluray-nék olyan mélysége lett,hogy beszarás. -
Jimanszky #56796 mpeg artifact elnyomása ez mit jelent? -
Jimanszky #56795 Örülök, hogy van egyáltalán LCD tv-m..Ha nem dolgoztam volna Philips-nél ez se lenne.Nem olyan rossz tv ez, színjavítás brutál benne.Vagy tényleg nagyon gáz?:S -
sirpalee #56794 Jim szerintem gyenge a tv kontrasztaránya :)
Keress egy brutális plazma-t vagy egy jobb kontrasztarányú tv-t. (és azon nézd meg)
Amúgy nemtom miért van annyi mindenki elájulva a killzone 2 grafikájától, már lehetett tudni egy ideje, hogy egykonzolra optimizált deferred renderer kb tudja ezt a színvonalat. Amin még nagyon sokat nyernek az a környezet, és az iszonyú erős fény / árnyék hatások. Amikor utánanéztem a technikai megoldásoknak, semmi újdonság nem volt benne, max annyi hogy jobban kihasználják az spe-ket mint mások, és pár helyen azért ott figyel jópár artifact .
Ettől függetlenül ha végre elviszem megjavíttatni a dögöt, ez lesz az egyik játék amit beújítok azonnal, azért respect a fejlesztőknek, hogy ilyen grafikai szintet kihoztak a gépből. -
Jimanszky #56793 Köszi, megpróbálom.Amúgy nálad volt hozzám hasonló beállításod?Lehet ezáltal sokkal szebb képet kapni.Ja az élesség le van véve 0-ra, mert ha feljebb teszem már egyből recésebb.Sajnos HD natural motion-ös, az már feljebbi kategória a kurva anyját:@:@Lehet tudja a scaler/tv vezérlőegysége/, de nem tudok sw frissítést hozzá.Majdnem mindegyik tv-ben hasonló scaler van, csak le vannak tiltva bizonyos szolgáltatások:(Nálad van digital nature motion? -
#56792 a digital natural motiont-meg vhogy erőszakold ki belőle hdmi-n,bárhogy...:) -
#56791 próbáld azt,hogy a ps3-on az rgb-t fullra állítod,a tv-n kikapcsolod a zajszűrést teljesen,játékhoz nem kell,és ha túl sötét,akkor a tv kontraszt/színjavító opcióját kapcsold ki....nálam az a DNIe... -
Jimanszky #56790 Ez igaz vagy akkor ps3 beállításnál valami mókolás?Szebb nálad a kép, mint a screenshotok? -
tibitoth #56789 http://playstationlive.hu/blog/6057 - "Ha a falat lövöm és szikra keletkezik, akkor kicsit közelebbről nézve, az is egyszerűen csúnya, kidolgozatlan. " ATYAGATYA GYEREKEK :D:D:D
ez mar a f@sszorhasogatas :D -
#56788 Ha készítenél screenshotot, nem érnél vele semmit, mert nem azt fotózza le, amit te látsz a tv-n, hanem azt a képet, amit a tv-nek küld el a ps:)
A hdmi cserével semmit nem érsz, ez igaz.
Ezeknél a screenshotoknál nálam szebb a kép, bár lehet azért, mert én mozgásban látom+képjavítás. (nem nagy szám tv, samu37A551)
Azt tudom javasolni, hogy próbáld meg más tv-n megtekinteni :)
-
Jimanszky #56787 Reggelt!
Hogyan lehet PS-sel screenshootot csinálni?Én is csinálok párat, mert amit Fox belinkelt, ott gyanúsan szépek a képek.KRATOS!!!Gyere már át valamikor, hogy megnézd a tv-men a gémeket!!Lehet én vagyok hülye, de mintha nem lenne valami jó tv-m.Hogy tudnám ezt megállapítani?Vagy vegyek jobb HDMI-t?Azt mondták felesleges.Nektek milyen opciók vannak bekapcsolva a tv-n?Én akkor leírnám, ha nem baj:
Pixel Plus/élesebb kép/:be
színárnyalat:normál/de a meleg emberközelibb sztem/
dinamikus kontraszt:maximális
DNR/beállítja a képzaj mérési és csökkentési szintjét/:maximális
MPEG artifact elnyomása/ez kisimítja a zavaró átmeneteket a digitális anyagon/:be
színjavítás/élénkíti a színeket és tökéletesíti az élénk színű részletek felbontását/:maximális
active kontrol/a TV folyamatosan méri és korrigálja a bejövő jelet az optimális képminőség eléréséhez/:be
optikai érzékelő/automatikusan beállítódnak a kép paraméterei, a megvilágítási körülményektől függően/:be
Bocs a f@szság miatt, csak érdekel a véleményetek!TV manuálja magyarul -
#56786 a glitch-vadászok beindultak sajnos,remélem a GG figyel az ilyen dolgokra,mert a sok kis köcsög szét fogja b*szni a multit,már az első hónapban.... -
Demeter #56785 Abban majd mindannyian egyetértünk, hogy maga a game fenomenális! Szinte majd mindenki csakis szuperlativuszokban beszél róla. És rendben is van ez, mert ha jobban belegondolunk akkor ilyen szintű FPS-el nem nagyon volt még dolgunk. Viszont, részemről volna itt egy dolog (gondolom nem vagyok egyedül ezzel a "problémámmal" ) ami miatt nem tudom, úgy élvezni ezt a gémet mint ahogy kellene. Egész pontosan magáról az irányításról volna szó. Gondolok itt arra, hogy az "AWSD" kombón nevelkedett FPS tábor sztem nagyon nehezen (de lehet, hogy csak én vagyok így ezzel) "nevelhető" át erre a konzol béli irányításra. Igaz már egy jó ideje felhagytam a PC-vel (FPS tekintetében) de egyszerűen nem tudom megszokni ezt a kontrolleres irányítást. Persze mindez csak az FPS gémeket illeti, de sajna így nem tudom maximálisan kiélvezni a game nyújtotta lehetőségeket. Igaz ez semmit sem von le a KZ2 értékéből, mivel sztem a maga nemében páratlan alkotás! Csak egy kicsit "rossz" a szájízem emiatt. De lehet, hogy csak én vagyok így ezzel a "problémával" de szerintem egy FPS-t nyújtotta élvezeteket csakis billentyűzettel lehet kiaknázni.
De azért várom a napot mikor kijön a game.... ;) -
Foxhound1980 #56784 demó képek. Ha volna review copy galéria (rendes screencapok) össze is lehetne nézni. -
#56783 az első már vmi gameplay videóba is bevolt vágva... -
#56782 PSL Killzone 2 topikból két info, ha valaki nem követné az ottani eseményeket:
"Van az a rész amikor a srác bakkot tart nektek, hogy felmássz és utána te felhúzod őt.
Ennél a jelenetnél amikor már fent vagytok ugorjatok le, és hagyjátok, hogy ő húzzon fel."
"A hangárban találtam egy új fegyvert is. Mikor rajtunkütnek másodszor még az ajtó kódfeltörése előtt, a bádogtetőn van egy helghan. Ha mákod van és akkor lövöd le mikor a tető szélén van akkor lebucskázik a hullája. Vagy gránáttal is kilehet golyózni. :D És tiéd a fegyvere. Valami sniperszerűség. Nem automata, 20 töltény volt a tárban de 1 lövéstől kifingott akárki. Sehol máshol nemláttam ezt a stukkert a demóban. Próbáljátok ki." -
#56781 már eladtam...nemisbánom... -
Foxhound1980 #56780 Extra opció, első végigjátszás után jön be. -
Foxhound1980 #56779 Eheheehee elárulom készültem rá :DD De tényleg nem találtam fogást rajta. Nagyon apró dolgokba tudnék csak belekötni és nagyon kevésbe. Szőrszálhasogatás lenne. -
#56778 bazz...észre sem vettem...mondjuk való igaz,játékra lcd. -
#56777 Nekem sem volt. Ha lett volna valami, tuti szarrá fikázzuk :D:D -
Foxhound1980 #56776 Pluszba lehetett bekapcsolni de értelme nem volt mert mosott és nem koszolt ezáltal szar lett a kép. -
Foxhound1980 #56775 Fura, nekem semmi problémám nem volt az irányítással. Alternate 2 + az érzékenységet felnyomtam. -
#56774 te beállítottad egyáltalán rendesen a kontrollert???? alternate 2 + érzékenységnövelés,oszt ennyi...Egyébként nememléxem,hogy a resi 2-ben egyáltalán lett volna motion blur,ott minden olyan szutyok steril(kivéve a futást)... -
#56773 mondjuk akár igaz is lehet, mivel 2008-as dátum szerepel a játékban, ami ezt támasztaná alá, de inkább úgy veszem, h nem hallottam meg, legfeljebb újabb meglepetés ér majd a teljes játékkal.. a demóban amit láttam, nekem "még" úgyis pont elég szép lenne :) -
#56772 Sajnos nem ettől függ a dolog, olyan mintha valósághűbbé akarták volna tenni ... hogy érződjön a fegyver súlya. Én értékelem az ilyen próbálkozásokat, de minden hasonlót (ami a játszhatóság rovására mehet mert vmi periféria tulajdonságát befolyásolja negatív irányban) csak opcionálisan szabad berakni egy játékba szerintem.
Tudom hogy rengetegen CODoznak x360on 8-20ms-es LCDken ... őket ezek a dolgok nem fogják zavarni.
De akkor is, minek a plazmából LCDt, a PS3as kontrollerből meg boxosat csinálni? A játék realisztikusabbá tételéért? :( -
Foxhound1980 #56771 Fel kell tolni mert alapon lassú. Talán egy egységet hagytam szabadon. -
#56770 Alapon hagytad az irányítás érzékenységét, vagy beállítottad a legoptimálisabbra és úgy sem volt jó? -
#56769 Továbbra is a Resistance2 az etalon konzolos FPS. -
#56768 Na Killzone 2 vélemény a demo kipróbálása után:
-Motion Blur kikapcsolhatatlan !!! Ez a plazmámat egy 20 ms response timeos LCD szintjére redukálja. 1 óra játéknál többet nem bírok ki egyhuzamban miatta. Resistance 2-ben opcionálisan ki-bekapcsolható. Vagyis aki erre izgul bekapcsolhatja, de akit irritál annak nem muszáj szenvednie miatta.
-Irányítás elk*rva! Elhúzom a sticket és fél mp-ig nem mozdul a fegyver. Ezzel elérték hogy a PS3 kontrollerem sikeresen hozza az x360 kontrollerem színvonalát. (igen, van mind2 :P )
Az x360 kontroller érzéketlensége az oka hogy boxon NEM játszom FPSekkel.
A Resistance 1-2őt mégis megvettem. Az 1 grafikailag még nem egy Crysis, de a 2 már szépnek is mondható. Az irányítás meg majdnem mint egy PCs FPS. De a hurka boxos kontrollert mindenképp magasan veri.
Erre a Killzone2ben ... ehh nem is mondok semmit.
Talán majd másodkézből megveszem a gamét ebayen mikor mások már végigvitték és eladják.
DE AKKOR IS HOGY LEHET EGY ILYEN JÓ JÁTÉKOT ILYEN APRÓSÁGOKKAL TÖNKREVÁGNI ???
(mert egyébként nagyon jó ... csak számomra játszhatatlan a fentiek miatt) -
#56767 naja..:) re5 sem lesz megvéve november előtt.... -
#56766 Még egy fok (célzás közben no mozgás, tárcsere no mozgás, késhasználat no mozgás) és kész is a Killzone 2 túlélő horror :D -
Jimanszky #56765 Egyetértek!!Azért az életben nem ilyen gyorsak szerintem a katonák, mint cod-ban.Vagy csak sok az LSD:DD