PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv!
gta 4hez lehet vhogyan szerezni metnést ps3ra? mert kétfajta befejezés van,és meg akarom nézni a másodikat 😊

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

predator0
Majd akkor fogod utálni, amikor elkezded Crushing nehézségen... 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Ja-ja de most elég volt, kezdek átbillenni arra a pontra, hogy utálom ezt a gémet mint a sz@rt 😄 Pihentetnem kell.

predator0
Akkor még kétszer végigviszed és meg is van 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Ami hiányzik: Hard, Crusher, behind kill, M79 kill. 5x3-mas gránt kill. De mára elég volt, kiszedtem az összes erekjét. 😄

HAF Rigel
Azt hiszem megvan a Célpont képe .

A Duke srác nem fontos , a POSTÁS AZ A FONTOS A KÉPEN .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Igaz. Akkor Véderrel😊

PSN ID: Zottyantas

Play.com a little big planet-hez a heavenly sword karaktert adja, már most elõrendelhetõ. 40font.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

tarti19
Igen kürülbelül ez van én hdmi-n ps3-mal és komponenssel x360-on hasonlítottam össze, de rohadjak meg veszek most fizuból 60k-ba egy normális digitális fényképezõgépet és fotózni fogok mint állat...😄D: meg még vga kábelt is veszek, emrt tudom, hogy rinyálás lenne emiatt

Értem, köszi. KELL!!! 😄

baggins
Jó lett, öröm ezeket olvasni. Majdnem én is kinn voltam, de mégsem. 😊
Csak zárójelben: itt van nálam a SC4 X-es és PS3-as verziója is egy összehasonlító teszt erejéig, és HDMI kábellel/ugyanazon a TV-n annyi a különbség, hogy az egyikben Vader van, a másikban meg Yoda. Pedig nagyon alaposan megnéztük, de semmi különbség grafikai és más szempontból.

DanielT
Hû, milyen az a Yoda stílus? Mert Yodától hányok az SW filmekben! 😄 Vagy meg is találtam a választ? 😄
DanielT
Igen, nyomtam vele, elég suta a cucc. Grafikára is sokkal gyengébb mint mondjuk az SC4 vagy az SF4. A kivégzéseket egyszer poén lehet megnézni, de sajnos nem lett korszakalkotó.
deep
Igen, játszottunk vele, több meccset is, szite az összes karaktert kipróbáltuk. Ráférne még egy kis grafikai finomhangolás, nem voltunk elájulva, de messze szebb, mint az eddigiek. Az irányítás viszont jó, jobb, mint az utóbbi idõk Mortal játékaiban. Sajnos kivégzést nem tudtunk elõhozni, a kombinációk nem voltak kiírva. A végén úgy kellett kidobniuk minket a hostesseknek😊
Amúgy mi van a logomon?Még nem jöttek értem,úgyíh vagyok picit.Köszi mindenkinek a sok szeretetet.Fox,az a Joker kivégzés haláli😄Lefordultam az ágyról😄DRohadtjó a mozgása!!<#wow1>

Alien!
jó a beszámoló,jók a csajok,kár,hogy ilyen kib*szott yoda stílusban adod elõ....

KZ2 már a szar minõségû videókon is mérföldkõ,nemhogy élõben....

btw most nyomom megin az Uncharted-et,és még mindíg a világ legszebb játéka,igy 720p-sen is,ennél a játéknál a felshálázás gyak. semmit nem javít....sztem kalandjáték kategóriában simán legjobb....kicsit alul lett pontozva...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

fsgh
best😄 ahogy kuncog az nagyon nagy 😄DDd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ed Boon-os kép nagyon jó, jó kedvében kaptátok el 😄. Toltad az MK-t egyébként?

DanielT
Szívesen, örülök, hogy tetszett!
LOL

Igen azt tudom csak gondoltam hátha lehet magán a gépen is. Köszi!
Szerintem is qrva jó lett! Nem tudom jártál e már Hollandiában, de ott az emberek halál nyugodtak! Ha megközelíted a zebrát már megállnak, és ez náluk természetes. Nincs kivétel, mindenki megáll! Azért nem olyan rossz ez az ország, csak néhány (nem néhány <#kacsint> ) dologban változtatni kéne. pl: a hozzáállásunkon és a törvényeken! Szerintem!
<#eljen> jó volt így virtuálisan elutazni, köszi a beszámolót.
Tibor
Happy Birthday JIM!!!

ztahity!
BF Bad Company-ben belsõ trophy rendszer van, neten is meg lehet nézni mit szereztél meg.

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

DanielT
Köszi.
Te, ezt qrva jól összehoztátok. Csak gratulálni tudok. <#eljen> Killzone tehát világbünti..😄 (Jók a csajokról a képek!)

DanielT
Ok, boldog szülinapot!
Köszi bratyó,köszi marcinger,köszi Dani a beszámolót,majd elolvasom,de most tûzök fellépni<#integet2><#puszis><#pias>

Thx. Már megyek is.

DanielT
Akit érdekel a Games Convention beszámolóm, elolvashatja Itt
<#love11><#taps>

Boldog Születésnapot!!!!!<#eljen>
Köszönöm! <#vigyor0>
Egyetértek<#eljen>

Köszönöm Ábel és Nexus!!<#law>

NEXUS6
Nézegetem itt a videókat, és naggyon dúrva grafikai ugrás jön át belõlük, az elsõ generációs játékokhoz képest. A Heavy rain-rõl nem gondoltam volna, hogy ennyire rágyúrnak a látványra, a Motorstorm2 is halálos, csak rakjanak már bele visszajátszást, meg normális belsõ nézetet!
A FarCry se kutya, szal asszem sürgõsen kezdem eladni a játékaimat, mert hónapokon belül úgy se fogok rájuk nézni ezek után!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

aabelus
boldog szulinapot <#puszi>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

NEXUS6
Boldog születésnapot!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

<#worship>.Neked meg sok jó játékot a jövõben!!<#eljen>

Oké! Köszi! Boldog születés napot Jimanszky!
tarti19
Mintha úgy rémelen hogy ez csak PSN-en keresztül lesz elérhetõ de nem tudom😊
BF meg szerintem nem támogatja

Hát jó lenne ha nem 17k lenne! De nekem az is megérné, mert nagy rajongója vagyok ennek a játék sorozatnak. Már nagyon várom! Szerencsére már csak 1 hónap, ha jól tudom.
Fórumhiba,nyugi😊

Itthon 15-16k,szerintem kintrõl behozva meg 11-12k körül.

Ez mi? Én csak egyszer küldtem el!
Értem! Köszi szépen! A Battlefield: Bad Company ezt támogatja? Lehet tudni mennyibe fog kerülni a Silent Hill 5?
tyvsm😊)

Yoda001
hbd

http://9gag.com/gag/5135249

tarti19
Kell szerezni olyan játékot mi támogatja a trófás rendszert, majd utána meghatározott dolgokat teljesítve szépen sorba kapod õket..

Személy szerint én nem tojlak le,de fogalmam nincs,még nem szereztem egy trófeát se<#rolleyes>