89387
PlayStation3
  • predator0
    Nekem megy. Lehet azért, mert kiszedtem a KZ2 topikot a kedvencekből :D
  • Alien!
    pslive megint betérdelt...kemény.
  • Foxhound1980
    A TV-t hozzá kell ezek a beállítások után állítani. Nekem is ez volt még a PS3 kezdeti időszakában. Ha nem állítja az ember fullra az RGB-t közel sem kapja meg azt a színkészletet amit valójában tartalmaz a játék.
  • Johnny23
    Nekem is LCD van, de ha bekapcsolom a Super White-ot, meg az RGB FULL-t,akkor sokkal rosszabb (sötétebb) lesz a kép, szal nekem jobb alapon
  • sirpalee
    Azért a warheadban van pár dolog ami elég odabaszósan néz ki. Simán hozza a kz2 szintjét, pár dologban meg veri. (pl külső terek)

(1920x1200 fullon + AA-val próbáltam, hát nagyon ütött pár helyen)

Ez nem segít azon, hogy rövid volt, és hangulatra olyan meh... De legalább jól nézett ki
  • Jimanszky
    Igazad van de én max 1368x768-ban játszom, igaz ott full semmi rece, de még csak zizegés se.Ez lehet az oka.Tv-m most természetes beállításon van, meg belövöm a full rgb-t + super white-ot
  • Foxhound1980
    Na elindítom a demót. géppel megpróbálok pár képet kilőni és review buildal összenézni.
  • Alien!
    relatív....sztem nem,csak élesebb,a crisys-ban pl egyszerűbb az animáció....próbából felraktam az alant látható konfigra,720p-ben fullban kb 2-3fps,lowban kb 24,de akkor kb a 2004-es farcry szintjét se hozta,sőt ocsmány volt. semmi olyan átütő dolgot nem láttam mint mondjuk a kz2-ben,de az analóg effektek ott is vannak.
  • Foxhound1980
    Mi szebb? Crysis/Warhead?
  • Alien!
    általában azoknak savanyú a látvány akik játszanak pc-n 1920x1080ban 16xAA,16x aniso mellett...bár ott közel semolyan összetett a látvány,de legalább nincs rece.
  • Foxhound1980
    Tűrhető? Te nem akarok itt látatlanban ítélni de sztem baromi szarul lehet belőve a TV-d eleve...
  • Alien!
    az rgb-t állítsd fullra,az asszem a display menüben van
  • Jimanszky
    Hali!Cloud meg Chriss is megmondta, hogy a végleges sokkal szebb.Ennyi:))
  • Jimanszky
    Na beállítottam video settings-ben az rgb-t/de az nem csak BD-re meg DVD-re vonatkozik?/Beállítottam a képet természetesre, levettem az élességből és egész tűrhető lett.Tényleg ugranom kéne vagy 30 évet a jövőbe:))
  • Foxhound1980
    Reggelt! GT-s rivjúval indítottam. Jim, áruld már, hogy kb az 5x 3mp-es bevágásokból te, hogy tudtad leszűrni, hogy szebb. Kb ennyit látszik a demóban szereplő két helyszín. Megjegyzem nüánsznyi különbségeket véltem felfedezni, a belső tereken talán kevesebb a koszolás a képen.
    Másik, könyörgöm a demó pálya utáni videó az egy olyan helyszínt mutat ami nincs benne játszható formájában. Érvényesülnek benne azok a dolgok amik elvárhatóak egy 3-4 hónappal későbbi buildben, de ennyi. Ne jelentsünk már ki olyanokat, hogy ez csak a demó ennél sokkal szebb lesz a végleges mert olyan szinten pofára fog esni 1-2 emberke aki erre számol ahogy az elő van írva. De komolyan mindjárt előkapom a fényképezőmet és elkezdek kilőni képeket.
  • sirpalee
    Csak a tech demonstrációkból indulok ki amiket láttam és olvastam :) (volt egy jó pdf- azt még anno is linkeltem).

De úgyse fogja ütni nálam az elmúlt 1 év legjobb grafikájú játékát :) (prince of persia - prodigy, az gyönyörűszép lett).
  • Alien!
    jaaa...hogy temég nem is toltad...... akkor minden elismerésem,hogy így vágod a dolgokat

• sirpalee
    Kuriózum, de én is ezt mondtam, vagy nem? :)

A túlmisztifikálás, az én értelmezésem szerint sokkal többet tartana róla. Amúgy majd ha játszok vele, akkor majd folytatjuk :) . Remélem végre jövő héten elviszem a gépet a szervízbe (kb 5-6 hónapja porosodik otthon), aztán első dolgom lesz a kz2-t megvenni, elhiheted.
  • Csibe001
    Pedig szerintem az nem realizmus irányítás terén ami van...persze, legugolok s alig bírok normálisan célozni, pedig más játéknál nem szokott gond lenni.Szerintem lassú, még az érzékenységet maxra húzva is.Persze ez csak az én véleményem.
    Nem vagyok annyira elvakult, lehet azért van. :D
  • Johnny23
    ..és ez a kattogás szerű ?
  • Kratos86
    Az irányításról meg annyit hogy szokni kell! Először nem állítottam át semmit ugy vágtam neki a demonak - így tényleg rossz volt alap beállításon. Aztán Alternate 2 + érzékenység felnyomva max-ra és mindjárt jobb volt az egész, az ég atta világon semmi baj nincs az irányítással sztem! meg kell szokni ezt is mint a többit! Az irányítás maga egy új realizmus ebben a játékban mert érzem hogy van fizika és valóság benne!
  • Jimanszky
    Az mindent aláz!!
  • Kratos86
    jaja azt párszor megcsináltam én is hogy nem nyomtam startot és én is kerestem a dolgaimat hogy hol van
  • Jimanszky
    meg ne nyomj startot a press start button képernyőn.Na ott tényleg kerestem mindenemet a földről;))
  • Jimanszky
    Szerintem normális, beolvas egy adott részt, azt leáll, vinyó is tölt.Nincs ebben semmi.Néha belekezd, aztán leáll:)
  • Kratos86
    Igen igazad van! Ami a demo végén van gameplay az sokkal szebb mint a demo! Észrevettem pár bug-ot is a demo-ban de mivel láttam a GT-s videókat és azokban meg nem voltak azoka hibák így biztos hogy a teljes verza sokkal szebb lesz!
  • Jimanszky
    Igazából nem a kontraszttal van bajom, hanem a megjelenítéssel.Inkább a felbontás.De mindegy, majd megpróbálom amit Alien írt.
  • Johnny23
    Hali!

Kérdés: Egyes játékoknál pl. Resistance 2, bizonyos helyeken,mintha "beszorulna" a DVD a meghajtóba, szóval elkezdi bepörgetni, aztán leáll, és ez ismétlődik...persze aztán "megnyugszik"

Közben a ilyen "tompa puffogó" hangot ad a meghajtó/HDD (?) .......szal ez normális ??
  • Kratos86
    Nemtom mi lehet a gond nálad a képpel,nekem ugyan csak 5000-es a kontraszt de én nem vettem észre "képi" hibát vagy lehet nem is figyeltem annyira elragadott a látvány! Amúgy nekem komponens kábelllel van összekötve a PS3 a TV-vel mert nincs optikai a házimozimon!
    Biztos hogy plazmán jobban kijön a különbség a nagyobb kontraszt miatt,de hát nekem így is jo volt, látnom kéne milyen lehet plazmán és akkor tudok következtetést levonni az én TV-m képi minőségéről.
  • Istencsászár
    "mozgást,mo-cap-ot a végletekig kidolgozták"

egyértelmű, árad belőle a profizmus és az igényesség, nincs másik fps amiben ennyire átütő a mozgások kidolgozottsága
  • Jimanszky
    Meg te már láttad a végleges verziót.Mondd már el nekik, hogy az sokkal szebb:)Meg, hogy miben másabb.Köszi
  • Jimanszky
  • cloud.strife
    Skacok, mikor végigtoljátok a KZ2 demót, a végén ott a reklám. Nem szúrja ki a szemeteket, hogy azon a videón jóval szebb a graf?
  • Jimanszky
    Ne nyomjatok startot a press start button képernyőn.Besz@rtok majd a látványtól.Szerintem az a full verzióból van, semmi effektezés.SZVSZ!
  • Alien!
    akkor ezek fényében miért is ne misztifikáljam túl?!? kuriózum ez,sztem..

találtam új fegyvert:

egylövetű.
  • sirpalee
    Igen ez a szomorú, hogy egy kis rádolgozással ilyen grafikai szintet el lehetne érni gond nélkül (persze egy megfelelő art designnal eggyütt). Bár azt nem szabad elfelejteni hogy a játékok 60% unreal engine, a 35% valami összegányolt, működő valami, a maradék 5% valami minőségibb cucc. (persze itt most a nagy nevekről van szó)

(már be vagyok csekkolva a megfelelő helyre :) )
  • Alien!
    nem misztifikálom túl,csak kb körbenézek eddig mivel játszottam,és semmi nem ér a közelébe...ennyi,btw ilyen minőségű motion blurt/depth of field-et sem láttam még.

én elhiszem,hogy kisujjból is kirázod ezeket a dolgokat,csak vhogy a fejlesztőknek nemsikerül...lehet bekéne csekkolnod vhova.
  • Jimanszky
  • sirpalee
    Az animáció nem tartozik a grafikai render részbe. Nyilván hogy az is jól meglett csinálva. De a lényeg a nagyon erős fény árnyék játék a deferred megközelítés miatt van.

Az animáció meg... Több layer egymásra keverése, az semmi. Szépen, igényesen megcsinálták...

Nagyon szép, és nagyon jónak néz ki a hangulata (ha csak fele olyan jó feelingben mint a liberation akkor must buy), de nem kell túlmisztifikálni.
  • Alien!
    jim ne haragudj de sztem te beteg vagy....sztem szaladj le az utcára,pattanj be egy DeLorean-ba és megse álljál 2035-ig,ott talán látsz olyat ami az elvárásaidnak megfelel...:)