89387
PlayStation3
-
#56764 sztem visszavesznek a zizieffektből....gyanítom....viszont így 240 óra cod4 multi után,azt mondom,nekem ez a fajta realizmus sokkal jobban bejön,mint az az örültgyors run & gun... -
Foxhound1980 #56763 LOL -
Jimanszky #56762 Chriss mondta, hogy teljesen más.Realisztikusabb a végleges.Úgy mint anno MS2 demonál.Elég érdekes volt a demo a véglegeshez képest.Ezt is ő mondta. -
#56761 Én is erre gondoltam, fő a bizalom :D:D -
Jimanszky #56760 Olyat beírnék, hogy magam is megbánnám.Szegény, szerencsétlen... -
Foxhound1980 #56759 Na majd összenézem a demót meg a retailt ha kijön. :) -
Jimanszky #56758 Nem lesz olyan, sokkal több élet lesz benne meg fotorealisztikusabb.Bazz, Chriss letette szó szerint a haját, mert a végleges kurvaszép, ez meg csak szép alá:) -
Foxhound1980 #56757 anyjuk picsáját már elnézést. Semmi nem jó, semmi. Egy rohadt játékot nem tud az ilyen élvezni. -
Foxhound1980 #56756 -
#56755 Najó, de ennek így mi értelme? Csomóan nyirvognak (nem rád értem), hogy nem elég szép, ez nem jó, az nem jó (gondolom ezeket te is olvasod) :D
Csak annyit kellett volna tenni, hogy az elejére odabiggyesztik, nem a végleges változat.
-
Foxhound1980 #56754 Na hát akkor pláne jó lesz a retail. Bár remélem nem veszik le a koszolást teljesen mert akkor kissé sterillé válna a cucc, mint a PC-s szemetek. -
#56753 én nem féltem a játékot,bár való igaz,hogy a trailer alatt mintha kevesebb zizi effekt lenne...de leszarom,mert már igy is hatalmas élmény...
amúgy itt a mai nap véleménye,ami tükrözi,hogy a mostani generáció mennyire kiégett beteg f*sz...
PSL KZ2 blog -
Jimanszky #56752 Ő mondta szó szerint, hogy a demo fakóbb és szemcsésebb a teljes verzásnál -
jocco #56751 Azért az is durva hogy gyakorlatilag egy párszáz méternyi tengerpat meg egy nagyobb terem is 1.2Gb-ot foglal. S ráadásul ez még nem is teljes pompa. Amugy szép is jó is, de hálisten azért lesz még hova fejlödni a KZ3-ban is. -
Foxhound1980 #56750 Nem azt vitatom, hanem a fakóságra írtam. Színorgia van nálam gyakorlatilag. -
Jimanszky #56749 Nem én mondtam.Hiszek Chrissnek hisz ők a teljes verzát nyúzták. -
Foxhound1980 #56748 Fakó? Nézd már meg a TV-d beállításait...:D -
Jimanszky #56747 Na emberek!!!Beszéltem Chrissel és egyértelműbb, hogy a teljes verziós sokkal élettel telibb, szebben textúrázottabb, sehol egy alacsony felbontású textúra, nem ilyen fakó meg szemcsés a kép, egyszóval sokkal szebb!!!!PONT!Ez kb. egy októberi build, akkor látta ezt a Sony-nál.
Cloud is megerősítette, hogy ez október körüli.Nem hittétek el.Azért ők jobban tudják, de nem kukacoskodás, csak éreztem, hogy erről van szó.Köszi Cloud -
#56746 fél éve toltam a Sony-nál ezzel a demóval. -
Chris Lowe #56745 Kábé fél éve nem nézek róla semmi videót, mert egyrészt túl van hájpolva a játék, másrészt szeretném én kipörgetni a játékot és nem videón megnézni.
Most a demo alapján berendelem, mert ez sokkal szebb mint fél éve....jó persze sejtettem a pontozások alapján, hogy kivételes. Atom grafika, atom fíling, atom zene. A játékstílus nem igazán gyere be, de hát ez a trendi a mai világban....szóval február végén gyilokzona lesz. :)) -
#56744 sztem egykét dolog a retailban még változhat,de én amúgy totálisan meg vagyok vele elégedve...amikor a kis gázpalackba belelősz,és elkezd csúszni a talajon sípolva,na az brutál...hangban pedig nincs üresjárat,áhh,úgyjóahogyvan. -
#56743 jóvót ez a kz2 demó
-
jocco #56742 Na nekem is meg volt az elsö 2 végigjátszás :) Hát mitmondjak, nagyon brutális...bár ezt mindenki tudja :)
Nem tudom volt e már: ez a video egy kis összehasonlitás a preview és a review verzió között. -
Jimanszky #56741 Annyi biztos, hogy odab@sz a Crysisnek.Ebből nem engedek:DD -
Foxhound1980 #56740 Minimális lehet mivel eleve koszolva van ingém a cucc. Abszulút nem látható a különbség. -
Foxhound1980 #56739 Ugrás modellezése is baromi jó lett. Lehet érezni ahogy a faszikám elrugaszkodik. Na jó, abbahagytam mára a KZ2 elemzést... oldalakat lehetne írni a pozitívumokról a legapróbb részletekig belemenve. -
#56738 azt azért nem hiszem h tömörítésmentes videóban, olyan nincsen :) -
Jimanszky #56737 Nekem már a végén levő gameplay is szebb a demónál.Jó tudom, nem igazi gameplay.Mindegy.. -
Foxhound1980 #56736 Minimális utótextúrázás van de alig észrevehető. -
Foxhound1980 #56735 Ha hagyjátok a demót demózni beadja az egyik ilyen miniboss elleni küzdelmet, tömörítésmentes videóban. atomdurva. Textúrák fény-árnyékok, speciális effektek. Áhh, KO ez a cucc azt mondom. -
#56734 én 4nél tartok....:) holnap jön a "nagy"teszt..... -
#56733 Sajna ebben a legszomorúbb az, hogy ezt nagyban is így nyomják egyes oldalak.......... :D -
Foxhound1980 #56732 Asszem ez volt az első demó az életemben amit 5x vittem végig. Holnap meg jön át haver... LOL -
Jimanszky #56731 Drága testvérem!Már szinte az egész játékot láttuk videoban.Ugye, hogy ugye;)) -
#56730 Nem azért írtam, mert soknak tartom, hanem mert egyáltalán a demo alapján pontozol. Mit? Azt a 10-15-20 percet, amit láttál? Ez olyan, mint egy sorozatot egy rész alapján megítélni :) -
Jimanszky #56729 Inkább 9.3
-
Jimanszky #56728 "Egyébként ugyanez a demo volt kint lipcsében, csak ott hosszabb volt sokkal."
Chrome írta PSL-en Killzone2 topikban:) -
#56727 Na ne szórakozz :D -
Jimanszky #56726 DEMO alapján 9.5-re értékelném. -
Foxhound1980 #56725 qrvajó, hogy le van koszolva a kép, nem steril.