89387
PlayStation3
  • Alien!
    sztem visszavesznek a zizieffektből....gyanítom....viszont így 240 óra cod4 multi után,azt mondom,nekem ez a fajta realizmus sokkal jobban bejön,mint az az örültgyors run & gun...
  • Foxhound1980
    LOL
  • Jimanszky
    Chriss mondta, hogy teljesen más.Realisztikusabb a végleges.Úgy mint anno MS2 demonál.Elég érdekes volt a demo a véglegeshez képest.Ezt is ő mondta.
  • predator0
    Én is erre gondoltam, fő a bizalom :D:D
  • Jimanszky
    Olyat beírnék, hogy magam is megbánnám.Szegény, szerencsétlen...
  • Foxhound1980
    Na majd összenézem a demót meg a retailt ha kijön. :)
  • Jimanszky
    Nem lesz olyan, sokkal több élet lesz benne meg fotorealisztikusabb.Bazz, Chriss letette szó szerint a haját, mert a végleges kurvaszép, ez meg csak szép alá:)
  • Foxhound1980
    anyjuk picsáját már elnézést. Semmi nem jó, semmi. Egy rohadt játékot nem tud az ilyen élvezni.
  • Foxhound1980
  • predator0
    Najó, de ennek így mi értelme? Csomóan nyirvognak (nem rád értem), hogy nem elég szép, ez nem jó, az nem jó (gondolom ezeket te is olvasod) :D
    Csak annyit kellett volna tenni, hogy az elejére odabiggyesztik, nem a végleges változat.
  • Foxhound1980
    Na hát akkor pláne jó lesz a retail. Bár remélem nem veszik le a koszolást teljesen mert akkor kissé sterillé válna a cucc, mint a PC-s szemetek.
  • Alien!
    én nem féltem a játékot,bár való igaz,hogy a trailer alatt mintha kevesebb zizi effekt lenne...de leszarom,mert már igy is hatalmas élmény...

amúgy itt a mai nap véleménye,ami tükrözi,hogy a mostani generáció mennyire kiégett beteg f*sz...

PSL KZ2 blog
  • Jimanszky
    Ő mondta szó szerint, hogy a demo fakóbb és szemcsésebb a teljes verzásnál
  • jocco
    Azért az is durva hogy gyakorlatilag egy párszáz méternyi tengerpat meg egy nagyobb terem is 1.2Gb-ot foglal. S ráadásul ez még nem is teljes pompa. Amugy szép is jó is, de hálisten azért lesz még hova fejlödni a KZ3-ban is.
  • Foxhound1980
    Nem azt vitatom, hanem a fakóságra írtam. Színorgia van nálam gyakorlatilag.
  • Jimanszky
    Nem én mondtam.Hiszek Chrissnek hisz ők a teljes verzát nyúzták.
  • Foxhound1980
    Fakó? Nézd már meg a TV-d beállításait...:D
  • Jimanszky
    Na emberek!!!Beszéltem Chrissel és egyértelműbb, hogy a teljes verziós sokkal élettel telibb, szebben textúrázottabb, sehol egy alacsony felbontású textúra, nem ilyen fakó meg szemcsés a kép, egyszóval sokkal szebb!!!!PONT!Ez kb. egy októberi build, akkor látta ezt a Sony-nál.

Cloud is megerősítette, hogy ez október körüli.Nem hittétek el.Azért ők jobban tudják, de nem kukacoskodás, csak éreztem, hogy erről van szó.Köszi Cloud
  • cloud.strife
    fél éve toltam a Sony-nál ezzel a demóval.
  • Chris Lowe
    Kábé fél éve nem nézek róla semmi videót, mert egyrészt túl van hájpolva a játék, másrészt szeretném én kipörgetni a játékot és nem videón megnézni.
    Most a demo alapján berendelem, mert ez sokkal szebb mint fél éve....jó persze sejtettem a pontozások alapján, hogy kivételes. Atom grafika, atom fíling, atom zene. A játékstílus nem igazán gyere be, de hát ez a trendi a mai világban....szóval február végén gyilokzona lesz. :))
  • Alien!
    sztem egykét dolog a retailban még változhat,de én amúgy totálisan meg vagyok vele elégedve...amikor a kis gázpalackba belelősz,és elkezd csúszni a talajon sípolva,na az brutál...hangban pedig nincs üresjárat,áhh,úgyjóahogyvan.
  • gazgoblin
    jóvót ez a kz2 demó

• jocco
    Na nekem is meg volt az elsö 2 végigjátszás :) Hát mitmondjak, nagyon brutális...bár ezt mindenki tudja :)

Nem tudom volt e már: ez a video egy kis összehasonlitás a preview és a review verzió között.
  • Jimanszky
    Annyi biztos, hogy odab@sz a Crysisnek.Ebből nem engedek:DD
  • Foxhound1980
    Minimális lehet mivel eleve koszolva van ingém a cucc. Abszulút nem látható a különbség.
  • Foxhound1980
    Ugrás modellezése is baromi jó lett. Lehet érezni ahogy a faszikám elrugaszkodik. Na jó, abbahagytam mára a KZ2 elemzést... oldalakat lehetne írni a pozitívumokról a legapróbb részletekig belemenve.
  • 5c0rp330n
    azt azért nem hiszem h tömörítésmentes videóban, olyan nincsen :)
  • Jimanszky
    Nekem már a végén levő gameplay is szebb a demónál.Jó tudom, nem igazi gameplay.Mindegy..
  • Foxhound1980
    Minimális utótextúrázás van de alig észrevehető.
  • Foxhound1980
    Ha hagyjátok a demót demózni beadja az egyik ilyen miniboss elleni küzdelmet, tömörítésmentes videóban. atomdurva. Textúrák fény-árnyékok, speciális effektek. Áhh, KO ez a cucc azt mondom.
  • Alien!
    én 4nél tartok....:) holnap jön a "nagy"teszt.....
  • predator0
    Sajna ebben a legszomorúbb az, hogy ezt nagyban is így nyomják egyes oldalak.......... :D
  • Foxhound1980
    Asszem ez volt az első demó az életemben amit 5x vittem végig. Holnap meg jön át haver... LOL
  • Jimanszky
    Drága testvérem!Már szinte az egész játékot láttuk videoban.Ugye, hogy ugye;))
  • predator0
    Nem azért írtam, mert soknak tartom, hanem mert egyáltalán a demo alapján pontozol. Mit? Azt a 10-15-20 percet, amit láttál? Ez olyan, mint egy sorozatot egy rész alapján megítélni :)
  • Jimanszky
    Inkább 9.3
  • Jimanszky
    "Egyébként ugyanez a demo volt kint lipcsében, csak ott hosszabb volt sokkal."
    Chrome írta PSL-en Killzone2 topikban:)
  • predator0
    Na ne szórakozz :D
  • Jimanszky
    DEMO alapján 9.5-re értékelném.
  • Foxhound1980
    qrvajó, hogy le van koszolva a kép, nem steril.