PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Denes888
Hello! Az lenne a kérdésem, hogy a PS3 tudja az 1080Pt, vagy ez is csak méretez mint az X360?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

brodix
ja,és még annyi,hogy ettõl függetlenül nekem szimpatikusabb az ûberkonzol

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
hello.
platinumshop tudtommal a legolcsóbb,és az egyik legjobb hely.
nagyjából amiket láttam uberkonzolon játékok 1k-val kevesebb a platinumon.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

HAF Rigel
Elõ mindent lehet rendelni, kérdés mikor lesz . Ha jól tudom magyar lesz így biztos hogy mindenhol ezt a verziót fogják adni .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

predator0
Azt írták nekem levélben és az oldalon is úgy szerepel, hogy az lesz.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

tarti19
13K
Csak nem tudom , hogy ez már szinkronos lesz-e?
amúgy mindehol 90-94k között van az új ps3, amiben már kíváncsian várom milyen bd olvasó van😊
látom szinkronosan😊

predator0
Mi a normális ár? 😊 Überen kívül én még máshol nem láttam.

tarti19
fifa 09-t normális áron hol lehet elõrendelni Mgyarországon?

zozo2001hu
Ratchet Quest for Booty végigjátszva, nagyon karaj dolgok vannak benne, a fény/árnyékjátékos résznél teljesen oda voltam. 😊 Sajnos nem túl hosszú a játékmenet (kb. 5 óra volt nyugisan), de hát 15 dollárért ez van, ûrkitöltés volt ez a rész mivel a lemezes teljes folytatás 2009 õszén lesz csak sajnos! 😞

Ratchet rajongóknak kötelezõ azonban letölteni szvsz!

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

értem köszi
akkor csak nem hagyták ki a rezgést 😊
tarti19
92K ??? az nagyon baráti

Nincs még senkinek sem ilyenje, mert még nem kapható csak jövõhéttõl. Nekem lesz ilyenem ha minden igaz ^^ Annyi a különbség a 40 gigás meg a 80 gigás között, hogy a 80-asban nagyobb a vinyó, és rezgõs kontroller van a csomagban.

sziasztok
ez a 80gigás ps3 jó? van más valakinek ilyenje?
miben különbözik a többitõl?
80gb ps3
Jaj de szépet rajzoltál😊Tejfogaid megvannak még😄D?Magyar fejlesztéssel és mindig a magyarok gyõznének😊.Azért nagyon komoly ez az Eyepet.Kivetíti az asztalra,vagy asztalostul bent vagyunk a tv-ben?😄

EmThor

EmThor
magyar fejlesztéssel 😄

Jah,nagyon duuurva!!!Ezért kéne egy vízilabdás játék<#idiota>

KÁSÁSÉK ÚJRA OLIMPIAI BAJNOKOK!!! <#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#vigyor2>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

zozo2001hu
Egy kis szösszenet tõlem, little big planet pályatervezés:

http://csekkold.hu/index.php/gejm/35-ps3/335-little-big-planet-palyatervezes

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Az jó lenne,mester😉)
Fox:Nem jön be a KZ2 gémpléjes video<#confused>
Ja és aranyérmes zsinórban harmadszor az Olimpián a Magyar Vízilabda Válogatott!!!!!!<#taps><#worship><#taps><#worship><#taps>

predator0
Arról szólnak, hogy akkor már szar, nem is kell, a szokásos... 😊

HUNMarcus
magyar fordítást plíz<#whatever>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

tarti19
az nem csak jó hanem nagyon baba😊 gamer 365-ön ninja gaiden 2 mögé rakták😄 Szánalom😊

So-so. A GG sem állt még ott a helyzet magaslatán, legalábbis fele ennyi apparátussal rendelkeztek mint ennél a projektnél de tény, hogy a PS2 is egy gyenge gép volt. Azért is maradt ki nem egy újgenerációs fps.

EmThor
õszintén szólva fogalmam nincs, de GAF-on ezt is pedzegették. mondtam csak tipp. vagy egy zsák pénz. tényleg nem tudom.

Istencsászár
"erõs tippem az xboyon és pécén jelenlevõ kalózkodás."

annak tükrében hogy xboxra feltehetõleg többet adnának el belõle?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

EmThor
igen, idõleges exkluzív a Mirror's Edge.

erõs tippem az xboyon és pécén jelenlevõ kalózkodás.

pár hozzászólás 😊

I wanted this game 2 months ago. The more videos I see of it, the more boring it looks. PS3 could have it forever for all I care...

If that's true I won't even buy it when it does come to 360.

I'm so glad it was turned into a timed exclusive for PS3. I wouldn't have been able to buy it because of all the games thats coming out this year.

I doubt this news is real. Im sure that this game will release on both the 360 and PS3 when it comes out. If anything, Im sure the game will be a 360 timed exclusive instead of being a PS3 exclusive.

And for those of you that, for whatever reason, actually care about this game, the PS3 version will be the beta for the 360 and PC versions. And with so many other games (and in my opinion, BETTER games) coming out on 360 this year, that sounds like a win to me.

EmThor
elég jó ez a dark sector, chapter 5-öt kezdtem kb 5-6 óra game után, a játék felénél tartok

Alien!
ahogy mozog a dropship úgy változik a katonák súlypontja.....igazából attól lett teljesen egyedi,hogy nagyon dinamikus minden mozgás,és persze meg se reccen,ezért tûnik jóval élethûbbnek mint bármi más.Érdemes megnézni,mondjuk a Far Cry 2 videókat,hiába fényképszerû a táj vmi mégis hiányzik....én gyanítom,hogy az elsõ részt nem a GG baszta el,hanem a ps2 volt kevés.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
sajnos a minõsége borzasztó....ahogy szokták mondani a Gamersyde-nak vannak a legjobb kamerái...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Most nézem, iszonyat, elképesztõ az engine.

Maximum timed ex, bár azt is kizártnak tartom.

Alien!
pont most nézem....ez élõben mit fog ütni....pffff..a hang már most is nagyon kemény....2 dolog nem jön be: a piros hordók,vhogy nemillenek a képbe,lenne inkább vmi lõszeres láda vagy más,a másik pedig,hogy csípõbõl is könnyû célozni...Ezt a COD4-ben sokkal jobban megcsinálták....Ott eléggé pontatlan a fegyvered,ha nem célzol be...ezt sajnos a BF:BC-ben is elkúrták...pedig alap.

tarti19
ha LCD tv-d van akkor van eyg hd-ready tv-d? amin van legalább 1 hdmi port komponens bemenet

Super DANTE
Lehet, hogy a Mirror's Edge PS3 exkluzív lesz, mondjuk nem lenne meglepõ annak tudatában, hogy a DICE kijelentette, hogy ez a fejlesztés fõ platformja.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Hát elmúlt egy újabb szülinap is😞(Amúgy bejutottunk a döntõbe,de mégis szomorú vagyok.Áhh szar minden és BOCS AZ OFFÉRT😞(Rigel!!Kurva szép a Ferrarid,nagy grat érte,jó az ízlésed<#eljen>

Most allnék ps3 vásárlás elött, de gond annyi, hogy nincs HDtv.
Van egy LCD tévém s-video, meg pc kimenettel és egy 19"-es monitorom DVi kimenettel. Melyikre érdemesebb rákötni és hogyan ? Mert Faq-ban olvastam
RGB kábelrõl vagy mirõl. Tud valaki segíteni ?

gazgoblin
<#eljen>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

HAF Rigel
Sikerült megnyernem az egyik kedven Ferrarim
Itt még pirosan , de egy kicsit már matricáztam rajta.

És egy kis színezés után 😊

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Upsz, Papesznak ment.

Nem írtam, hogy szállítanak, de ha van uk-ben ismi(bár Téged nem érdekel az LBP), akkor megvehetõ. Ha nem lesz jobb ajánlat akkor én erre cuppanok rá. Kiderült az is, hogy mégis region free lesz a játék.

Egyébként szvsz a legnagyobb játék lesz az utóbbi pár évet figyelembevéve. Abszolút kreatív, grafikai stílusa zseniális és emellé még párosul majdnem végtelen pálya. <#circling>
Szerintem ez a játék a tökéletes híd a casual és a hardcore gamer között. <#worship>

HUNMarcus
ezt nem tudtam<#zavart2>

De ha nem szállítanak hozzánk, akkor hogy marad? <#confused> (Mellesleg engem nem érdekel a LBP, csak a play.com-ra reagáltam.)

Papesz

Teljesen mindegy, mivel Nariko nem kézzelfogható cucc hanem exkluzív DLC.

HUNMarcus
sztem még érdemes várni az elõrendeléssel, hátha más honlapokon valami más kiegészítõt, figurát adnak hozzá, ha nem akkor marad ez <#wink>

predator0
Ez attól függ, hogy a divx kodek milyen beállításokkal kódol.

Csak szerintem nem szállítanak Magyarországra. Vagy igen?

Papesz

HUNMarcus
ha az mkv videot átkonvertálom avi-ba majd arra ráteszem a feliratot így divx formátumú lesz, akkor mennyire számítsak képminõség romlásra????