89387
PlayStation3
-
#56884 "Ezért nincs pl. baszójáték"
Tévedsz, van. Részleteket privátban írok :D -
#56883 Érzékenység fullra állítása mellett én nem tapasztaltam túlélőhorror effektust. Hozzátenném, hogy ez életem első konzolja, előtte húgyos korom óta pécén játszottam. Sajnálom azt, akinek gondja van vele. -
#56882 Divattá vált "realisztikus" játékot készíteni.
De a játék játék, a valóság meg valóság. Az emberek szórakozásból játszanak. Egyetlen játéknak sincs semmi köze a valósághoz.
Ezért nincs pl. baszójáték. A valóságban egy FPSben ábrázolt helyzetben az ember vagy elfutna vagy az asztal alá bújna, vagy max. lelőne 2-3 embert aztán meghalna.
Az autóversenyeknél meg egyszerűen NEM MENNE annyival. Mármint ha több év vezetési tapasztalata van mögötte. Ha nincs akkor az első kanyarig jutna.
Aki valóságot akar az álljon fel a konzol / PC elől. A valóságra ott az élet.
A játékok játékra valók. -
Foxhound1980 #56881 Azért megnézném mondjuk, hogy mozgat az ember egy-egy gépfegyvert. Pontosabban meg sem kell néznem mert nem egyszer voltam fegyverek közelében. A COD4 illetve az fps-ek 99%-ban a fegyvernek nincs súlya. itt ez máshogy van. Érezni lehet a terhet. Pl mikor a fickó ugrik szinte érezni lehet az izmait. Lehet ez multi szempontjából nem jó (ezt nem tudom megítélni), de hogy ez a modell áll leközelebb a realisztikussághoz az biztos. Szerk: ha a sensivity felhúzása sem segít a dolgon akkor meg szopacs lesz annak akit ez fajta megoldás zavar. -
#56880 Pontosan, itt nem realitásról van szó, hanem szvsz baromságról, lassú és kész.Ettől független végig lehet vinni így is DE sokat vesz el az élményfaktorból. :( -
#56879 Próbáld a FragFX-et. Én sem vagyok oda a kontrolleres FPS-ezésért, ezért szereztem be. Sajna nem mindegy játék támogatja rendesen. Őszintén szólva a többség nem.
Kíváncsi vagyok, hogy azzal mennyire lesz laggos ezzel a késleltetéssel. Engem általában nem zavar az ilyen tehetetlenségi effektus, de ha csak valami irányítói laggot akartak vele palástolni, az ki fog derülni.
Amúgy COD4 + FragFX szerintem veri a PC-n az egér + bill kombót, az seholsincs hozzá!!!!
;DDD
Szal jó lenne ha a KZ2 elérno a COD4 szintjét!
Nemsokára kiderül!;))) -
#56878 Nem nekem készült a játék, attól még hogy vmi idegesít benne (nagyon) valszeg nagyon jó game lesz, és eladnak belőle több milliót. Egyéni probléma, csak azért írtam be mert a PCs FPSekhez szokott játékosok közül sokakat zavarhat majd hozzám hasonlóan. -
#56877 A Dell monitoron az image modes alatt van egy ilyen, helyesebben multimedia üzemmód.
Nem tudok már fogalmazni, szal végül is nem kell a technikai rizsa, egyszerűen élettelibbé teszi a képet.
Sokkal! -
#56876 '95 óta FPSezek, 2000 óta online, a Razer eXactmat egérpadom megvan kb 5 éve, a Deathadderem se tegnap vettem. Online FPSben egyértelmű hogy CSAK egér, de offlineban se a Resistance 1-2ben se a FEAR 2 demóban nem zavart a kontroller. A KZ2 direktbe késleltetett kontrollerkezelése viszont számomra hazavágja a játékélményt. Ez van, az Alfám után anyám Matizát se bírom élvezni. Trabantból átülve valszeg agyondícsérném. -
#56875 Probáld ki az RE5 demoját. Ha ezután is gondod lesz a KZ2 irányíthatóságával (mondjuk nekem enélkül sincs), akkor nem tudok rajtad segíteni :) -
#56874 Ez konkrétan ennek a játéknak a baromsága, próbáld ki a Resistance2őt is. -
#56873 -
#56872 Köszi szépen! -
#56871 Kenchi irta:
"Állunk át szép lassan az új szerverre, lehet valakinek nem jön be az oldal. Akkor Ctrl + F5, ha úgyse, akkor pár óra és be fog jönni neki." -
#56870 :D -
#56869 Eddig csak komolytalan valaszok jottek,h nem ered fel a szeket, de leosztottam! :) -
#56868 Köszi! -
#56867 A TV-n van gondolom ilyen opció:
"Ez extra kontrasztot és a szomszédos színek között is növelt eltérést ad a képnek, ezért néhány helyen becsíkosodik a színátmenet, viszont atomdúrván néz ki minden." -
#56866 mi az a media opció? -
#56865 Megtettem, ha jott valasz irok! -
#56864 Akinek megy a PS Live kérdezzen már rá, hogy miért nem megy egyeseknél... -
Jimanszky #56863 Majd a véglegesnél is leesel a székről, de ott + majd úgy kapkodod össze mindenedet;)) -
#56862 Hát az én monitoromon is alapból elég szürkék voltak a KZ2 videók, aztán bekapcsoltam a "media" opciót és majd leestem a székről. Ez extra kontrasztot és a szomszédos színek között is növelt eltérést ad a képnek, ezért néhány helyen becsíkosodik a színátmenet, viszont atomdúrván néz ki minden.
A KZ2 eszméletlenül kidolgozott, mindenhol magas felbontású textúrák, de van egy fajta sajátos grafikai stílusa, ami miatt szinte rajzos a megjelenítése. Ezért soha nem is lesz olyan naturalisztikus, mint a Crysis ahol direkt erre mentek rá.
Mondjuk egy iszonyat magas felbontású agyonshaderezett, fényképen alapuló textúrával simán lehet helyettesíteni valami technikailag sokkal bonyolultabb megoldást, mert az emberek szeme általában jobban harap a természetes dolgokra.
Persze megette a fene az egészet ha már magyarázni kell, olyan ez mint a szerelem, mert valami roppant ésszerű logikával még nem sikerült csajt az ágyba vinni. -
Jimanszky #56861 Nekem már jó lett.Nézz rá! -
#56860 biztos ip szerint szelektálnak.... -
Foxhound1980 #56859 CTRL+F5-re is hozza az oldalt? -
Foxhound1980 #56858 Na ilyenről sem hallottam még. -
#56857 Nalam megy mindenrol! A hiba on keszulekeben van! -
Jimanszky #56856 Nálam csak IE-ről megy, Firefox-ról nem.. -
Jimanszky #56855 -
#56854 UK -
#56853 Haliho!Melyik Store-n van fennt a Killzone2??? -
#56852 Nálam is megy, nemértem :D Egyébként lehet most költöztetik át a szervert. -
#56851 Nem tudom köze lehet e annak hogy nekem ma frissített a Firefox.Próbáld frissíteni,mert az oldalnak semmi baja. -
#56850 abban a videóban nekem sokkal inkább rosszabbnak tűnt a grafika, mint maga a játék :) -
Foxhound1980 #56849 most csináltam -
#56848 Semmi baj az oldallal,nálam megy. -
#56847 tényleg:
A hiba valószínű okai:
nem létezik olyan nevű oldal, amire hivatkozott,
böngészője nagyon régi verziójú, és nem képes megjeleníteni az oldalt,
az oldal korábban létezett, de tulajdonosa valamiért eltávolította, átnevezte. -
#56846 Na lefutott már a KZ2 demo téma? Kicsit túl sokat olvastam már róla... -
Foxhound1980 #56845 404-en van.