89387
PlayStation3
-
Jimanszky #56924 Ilyen az élet... -
Foxhound1980 #56923 Na, ennyi volt? -
Foxhound1980 #56922 Mondjuk elég gáz lehet most a kiadóknak bármit is prezentálni, megjelentetni meg végleg. Nem gyenge a hype :D -
Jimanszky #56921 PSP érdekel valakit?Nagyon megkímélt, fullos, 2.1-es hangrendszerrel/úgy szól, hogy nem hiszed el, több tartozékkal/Többit priviben/ -
Jimanszky #56920 -
#56919 azért írtam krysst,mert eléggé x szimpatizáns....és mióta kijátszotta szemlátomást nem kap levegőt. -
#56918 exluzivoknál ha van demo ha nincs mászthev, egyszerűen ezekbek nem lehet csalódni... max nyálcsorgatásra jó:) -
Foxhound1980 #56917 Egyértelmű. :) -
#56916 Nekem is ilyen lesz, méghozzá jóárasítva (magyarul nem 15000-ért...) :) -
Jimanszky #56915 Meg Chriss, Martin, Cloud, Kiswech:)) -
Jimanszky #56914 Kurvajól néz ki!!!! -
#56913 a KZ2-ből durva jeleneteket nem is láttál,de még mi sem,erről a psl-es kryss tudna mesélni.... -
Foxhound1980 #56912 So-so. Végülis ez lesz a limitált, de semmi extra csak egy Steelbookban van benne a gáma. De elég finom azért. -
Jimanszky #56911 Most akkor lesz gyűjtői belőle??? -
Jimanszky #56910 Felhívom figyelmedet a press tart button képernyőre, alatt ne nyomj majd startot.Na olyan lesz a végleges verza!Ez a demo egy fél évvel ezelőtti build-ből készült, szóval elég durva lesz a végleges.Ezt olyan valakik mondták, akik tesztelték a végleges verziót.Istencsászár, te is nézd majd meg -
Foxhound1980 #56909 -
#56908 Mind a kettőnek megvan a szépsége, az tény h fényefektekben a KZ2 simán veri a Gow2őt, az unrel engine nem tud ilyet, összhatásban a pályák kidolgozása felépitése dönt sok esetben, ebben a Kz2 és a Gow2 is remek, gyönyörűek, de egy COD5ben is vannak olyan pályk ahol az állemet kerestem mert ennyire jól megvan dizájnolva, pedig az teknóben már évek óta elavult... -
#56907 Holnap megyek ismerőshöz, de semmi ujat nem fog mutatni, videókból láttam mindent ami a grafikát és a profi kidolgozást illeti, nekem csak egy számit h a kampány változatos, pörgős, epic legyen, mint pl a Halo3, vagy GoW2 , de ez majd a fullból fog kiderülni. -
#56906 "Szóval ha a GOW2 single kampány közbeni durva jelenteket nézem és hasonlitom a Kz2 höz akkor összhatásban elég közel vannak egymáshoz."
Neked újságíró haverod van???? -
Grizzly4x4 #56905 Tényleg kurvaszép meg minden a játék egyik haverom hoz mentem át ma délután játszani, mert neki van PS és nagyon kiváncsi voltam. Az irányítás az rendben van meg ugy egyébként minden nagyon szép és jó de a grafika miatt annyira túl van reklámozva amit már nem érdemel meg, Bravia tv-je van neki is azon nyomattuk tényleg nagyon kellemes a látvány de azért korántsem annyira korszakalkotó mint ahogy itt sokan állítják. Én boxos vagyok de ha félreteszem az elfogultságomat akkor is azt mondom hogy nem sokkal van lemaradva a Gears 2 grafban a KZ2 höz képest. És most senki nem jöjjön nekem az ilyen meg olyan motorral meg technikai dolgokkal mert azon nem érdekelnek. Én az összképet nézem mindig nem vagyok hülye hogy fenn akadjak két db recén a kép szélén. Szóval ha a GOW2 single kampány közbeni durva jelenteket nézem és hasonlitom a Kz2 höz akkor összhatásban elég közel vannak egymáshoz.
Azért az biztos hogy mostmár tényleg kezdem irigyelni a ps3-as tábort -
Foxhound1980 #56904 Egyébként már a KZ1-en látszódott, hogy mennyi kraft van a fejlesztőkben csak a HW volt kevés. -
Foxhound1980 #56903 Akkoriban rendelkeztem PC-vel meg talán X-el. Jó volt a feeling és ügyes megoldásokat tartalmazott, de nálam kemény 6-7 körüli pontot ért el. Elég meleg dologok voltak akkoriban a többi platformra. (CE kiadásom volt egyébként amit idén adtam el, jó pízért ) -
Chris Lowe #56902 Fox: A killzone1 a maga korában szvsz a legjobb fps volt. Én leszarom az AA-t meg a 30fps-t meg a többi maszlagot, összhatásban és különösen FÍLINGben mindent vert.
predator: egyetértek, kurva jókat fogok játszani vele(mondjuk én csak sztori módban)
És akkor leszögezhetjük, hogy az emberek 95%-nak tetszik a KZ2, a maradék 5% meg háromszor annyit ír ide be, hogy meglegyen az egyensúly. -
Foxhound1980 #56901 LOL -
Foxhound1980 #56900 Szvsz toronymagasan veri az első részt, jó persze azt nem nehéz. De épp azokat a dolgokat amik az elsőben jól voltak megoldva, lásd tárcsere, karakterfizika pl itt mégjobban rágyúrtak amit a grafikával megfejelve az egekbe emeltek. Nem mondom, hogy nem lesz ennél jobb fps de, hogy ez viszi most magasan a pálmát az biztos. -
#56899 Ennek az irányítósdis vitának úgyis az a vége, hogy aki tudja kezelni az kurva jókat fog játszani, aki nem tudja az meg maximum nézi. Óránként 500 forintért nézheted, ahogy játszom (nem vagyok profi, ezért csak 500) :D -
Foxhound1980 #56898 Nézd, inkább legyen szarul balanszolva (mivel ha 100%-ig realisztikus lenne kb 20 métert tudnál futni a gépfegyverrel s a rakétavetőt már nem lenne erőd felemelni) mintsem, hogy beálljon a sorba és ne legyen semmi ralisztikus utánérzése az embernek. Nem tökéletes, de nem is kell annak lennie mert az már a játszhatóság rovására menne. -
#56897 btw meddő vita,ez az egész,ilyen alapon senki ne akarjon komoly fizikát egy autós játékba,mert arra ott az élet,elég a féktelen virtuális száguldás azt csá...volt az előbb ilyen eszmefuttatás is...Sztem toronymagasan a KZ szériában vannak ábrázolva legjobban a fegyvercserék,tárcserék....De egyébként ez megannyi nyilatkozatban benne volt...kész...ők erre mentek rá...az első rész nehézkes volt emiatt,ez meg nem...illetve sokaknak nem. -
#56896 Igen, s az is realisztikus, hogy ugyanolyan súlya van a pisztolynak, gépfegyvernek de még az rpg-nek is...hagyjuk már. :D -
Foxhound1980 #56895 "Egyébként már a KZ1 is így lett megcsinálva..." Igen, ezt akartam még leírni csak épp indulnom kellett. Az volt ilyen, és a 2. részben is tartották magukat ehhez. -
Jimanszky #56894 Láttad a KZ2 demot?Ha igen, vélemény? -
Jimanszky #56893 Lemaradtam b@szki!!Mit nyertem volna?:)
Pred!Az biztos:DD -
#56892 Szal nem tudja senki.
Unreal Tournament 3, PS3 változat. Kezeli az USBs egeret és billentyűzetet. Bedugod őket és úgy játszol mint egy PCn.
Kontrollerből nem lehet egeret csinálni. Egérből lehet kontrollert (lebutítani az érzékenységét, maximálni a sebességét -tehát ha gyorsan rántod akkor is csigalassan mozog oda- vagy késleltetést belerakni.)
Kontrollert is lehet még rosszabbá tenni, pl. késleltetéssel. Erre példa a KZ2.
Sokakat nem zavar, oké. De egyeseket miért zavar az hogy van akiket zavar? :P
Befejeztem, van jobb dolgom is. :D -
#56891 Mindegyik ugyan úgy irányitható, csak nem 100% pontos mint ez egér, sőt a Halo Wars bebizonyitotta h rtst is lehet maximálisan élvezni kontrolerrel. -
#56890 Az aztán az élethű grafika... :D -
#56889 xFPSesem volt x360ra. A kontrollert emulálta az egér. Vagyis nem a kontrollert hozta az egér szintjére, hanem az egeret a kontrollerére. Nem is lehetett másképp, hiszen a kontroller csatlakozójába kellett dugni. Kipróbáltam, eladtam.
Konzolon egyetlen FPS van ami úgy irányítható mint a PCsek. Én játszottam vele. Itt tudja vki melyik az? :P -
#56888 Úgy értettem sikeres nincs :P Közismert. Híres. Top 10es. -
Jimanszky #56887 "Pontosabban meg sem kell néznem mert nem egyszer voltam fegyverek közelében."
Elképzelem, ahogy futkározol Pest utcáin mint egy őrült és mindenkit lősz, akit érsz -
#56886 huhh...kicsit azé csavarod a dolgokat....én is sokat fps-eztem pc-n is annó,de örülök,hogy nem állt be a GG a sorba....igenis menjen el a realisztikus irányba az egész,ne csak szebb grafikáról,élesebb textúrákbó,skálából álljon az egész...az ugribugri árkád lövöldéknek ott van a resistance 2/UT3 a kettő közé raknám a Cod4/5-öt és a realsiztikushoz, mondjuk (minden hibáját leszámítva) a BF:BC-t meg a KZ2-öt....
Egyébként már a KZ1 is így lett megcsinálva...
Egyébként már most borítékolom,hogy a KZ2-höz nem lesz jó a Fragfx. Mint ahogy a BF:BC-hez se.... -
#56885 jah értem :) én sony tv-n nyomom, kicsit fura volt elsőre, aztán átváltottam a színeket meleg2-re amolyan "mozi" beállítás, és a kékes falakból mindjárt barnás lett :D viszont a célzás na az nem nagyon megy... kötve hiszem hogy mozgó célpontot eltalálnék :D kicsit nehézkesnek tűnik nekem.