PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
Eladó egy hibátlanul mûködõ 40GB-os Ps3 dobozában, számlával, garival (április 3-án lett vásárolva és egy év gari járt rá). Használat után mindig letakartam, hogy ne porosodjon.
Tartozékok: 1 joy, usb-kábel a kontroller tölltéséhez, tápkábel, av-kábel, komponent-kábel, SCART átalakító, kézikönyv.
Fix ár: 75.000 Ft.
Van még egy GTA4-em plusz 10.000 Ft-ért.
Képeket tudok küldeni emailben. Email-címem: [email protected]
Tel: 06-305-904-604. (rejtett számú hívást nem fogadok)
Érden lakom.

predator0
Ilyenkor egyéb eszközökön is megszakad? Amúgy ha kábellel össze van kötve, akkor felesleges wifi-n netezni, szóval rakd át arra. A wireless kapcsolatod ugye azért le van kódolva? Saját érdekedben 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

ááá kösziii jó volt az ötlet a WIFI az. Pedig kábelesen is össze volt kötve de akkor ezek szerint WIFIn ment a net. Zsír kössz az infót. Mostmár csak az a kérdésem hogy mért írja ki néha egy két game múlti közbe hogy megszakadt kapcsolat ruter/net miatt? Ez a WIFI miatt van akkor?

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

HUNMarcus
hát ha van vezeték nélküli neted akkor vagy az villog, vagy pedig dolgozik a vincsi és azért villog mint a pc-nél, szeintem<#rolleyes>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

bubi07
Az a WiFi és akor villog ha használod a netet.

predator0
Ja... az akkor villog, amikor él a wireless netkapcsolat.

A sárga az a vinyó lesz, épp dolgozhat valamit, a kékeszöld meg zöld kéne legyen és az meg a wifi persze az csak akkor ha úgy van net rajta neked, legalábbis nálam így villognak<#vigyor4>

PSN ID: Zottyantas

boccs javítom magam KÉKes ZÖldes led<#idiota><#idiota><#idiota><#banplz>

neem nem az... lejjebb az usb, memó kártya olvasó alatt majdnem a legajján a krómcsík felett. Nekem 60 gigás van és azoknál a 4 usb port mellett jobra... ott van két led, az egyik akkor villig amikor dolgozik a ps, a másikat még soha nem vettem észre vagy csak most kapcsolt be nem tom?

predator0
A kék az, hogy van benne lemez, a sárga nem tudom mit jelent, mert nekem készenléti állapotban piros, ha be van kapcsolva, akkor zöld 😄😄

nem nagyon merem megkérdezni mert elég láma kérdés, de viszont még is érdekel. Nah szóval a ps-n elõl a sárga led mellett mostmár villog egy kék led is, de idáig... nem tom... vagy nem vettem észre... vagy most kezdett el világítani??? Jöhetnek a válaszok meg a lámázások is<#beka2><#beka2><#idiota><#idiota><#banplz>

DanielT
Ámen! 😊
Na végére értem a Uncharted-nek és meg kell hogy mondjam ez valami mesés volt. Ennyire eddig még csak a Resident Evil részeket élveztem és ragadott magával. Ezzel a játékkal nagyon rendben van minden. Életemben nem láttam ilyen grafikát és a vége azzal a zenével... mestermû!
Igazatok volt, ezt nem szabad kihagyni!

Okés köszi. Ráér csak csinálj majd. Ma vittem végig épp a Fahrenheitet, megint csak agyhalál volt az élmény. Most meg egy Lost Highwayt nézek David Lychtõl, depresszív nap 😄

Super DANTE
Új FF XIII és FF Versus XIII képek Ez utóbbi valamivel komolyabb (darkosabb) kinézettel bír.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

predator0
Úgy néz ki, hogy a Store-ról a héten letölthetõ lesz a Linger in Shadows.

EmThor
jah 😊

még veszek én is 1 dobozzal jövõ héten. amúgy volt pár érdekes cucc platinumban (fóliás ps2 fahrenheit O_o) 😊

Fox, fotó csak este, max holnap, asse tom még mikor érek haza

HAF Rigel
Én 2db vettem a 2 db DS3mamra, egy kis reszelés kell szerintem , mert a felpattintásnál egy kicsit sorjás és zavarta a kezem . De egyébként nagyon tuti .

Emthor szerintem a csomagolás ami sokba kerül. Ja meg az ÁFA 😊

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Toljál fel makró, de legalább közeli képet ha tudsz. Ma én is beakartam menni de aztán kihagytam.

EmThor
na és neked is pörög mint atom? vagy OK?

EmThor
na, megvettem Platinumban a Giotech Real Trigger kieget a ps3 kontrollerhez, van nálam most egy sixaxis, arra felraktam (alulról rárakod és a tetejét bepattintod, majd levételkor u.ez visszafele)

hát kis darab mûanyag, mi ezen 2 ropi? hát az hogy kurvajó a fogása, minden nap fogom használni és teljesen más vele a kontroller fogása, még otthon nem tudtam kipróbálni, de szerintem nagyon megéri!!

predator0
Ehhh... Yoda 😊

"Do or do not! There is no try."

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Ombika
Koszonom,probalom!!

DanielT
Hosszan nyomod a bekapcsológombot amíg pittyen a szokásos után is.
predator0
Kapcsold ki a gépet, majd bekapcsolás közben a bekapcsoló gombot ne engedd el addig, ameddig nem csipog (kb. 5 másodperc), utána visszaállnak a képbeállítások.

Ombika
Hogyan tudom resetelni ps3 beallitasait,mivel eddig hdmi kabellal hasznaltam most meg nincs tv-m jelenleg es scartra van kotve,de kepet nem ad ki ?! 😞

PS3Fun
no para!Ez nem PC....<#eplus2><#eljen>

PSN: hun_tigoo

Hahó!
Van a GT5 Prologue-ban valami regisztrációs basz,új játékért ajándék,stb (Miont MGS4 online-nál ) vagy nyugodtan megvehetõ használtan is? Thx!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

PS3Fun
és a 3<#felkialtas> jel a lényeg....

predator0
Akkor viszont lehet, hogy nem napok kérdése 😊

PS3Fun
Szervízbõl jön vissza<#eplus2><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

Gratulálok ^^

PS3Fun
Sziasztok!Nekem nemsokára lesz ps3!csak napok kérdése!

Köszi a gyors választ , most már megnyugodtam 😊
Sippie
Meg tudod adni az elérhetõségét a videónak ,
Köszi !
Köszi !
Sajnálom pedig elég jó vezérlõ, próbálta már valaki összekapcsolni (Momo Racing + PS3) ?
A Logitech-eket támogatják a Ps3 játékok egy nagy része.Valamihez biztos jó

Köszi !
Sajnálom pedig elég jó vezérlõ, próbálta már valaki összekapcsolni (Mommo Racing + PS3) ?
Mintha hallottam volna vmi ilyesmit..

Sajna mostantól/gondolom sokak örömére😄/kevesebbet leszek,mert ma lesz az elsõ munkanapom a régi melóhelyemen😊.Tartsátok a frontot helyettem is😉)<#wave>

Csabesz100
Playtv? Itt milyen mûsorok vannak és milyen minõségben?

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
Nem rossz! Megnézem még ebay-en, hogy milyen lehetõségek vannak! Köszi az infót!

Nem zavaró,ha ki van kapcsolva nem világít,igaz ezen nincs 2 usb,mint Alienén,de van a 2 oldalán játéktartó😊.Ez is usb-rõl megy,bedugod a gépbe és szép kéken világít.Engem nem zavart sose.

Van valami tv,ami csak Ps3-ról megy.Mi is a linkje?Playtv.com??

Csabesz100
Köszi a segítséget!

Hát nem tom nekem már lassan egy éve hogy megvan a ps és semmi gond nem volt, se a hûtéssel se a hangjával. Olyan hangja van a psnek menet közbe mint a tvmnek vagy a T-home egységnek. Az viszont tény hogy, télen ha megy a ps egy kicsit melegebb van a szobámba mint bármelyik másikba.

Alien!
ehhhh...szóval ezt:

http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=740

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
én [url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=740]ezt[/url] az állványt vettem hozzá...Kifejezetten szép,jó minõségû,a fény kikapcsolható és 2 usb van a hátulján....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
a life with playstation (idõjárás + hírfigyelõ) is júli végérõl lett aug.ra beígérve... van még 4 napjuk.