89387
PlayStation3
  • sirpalee
    Sebezhetőségre, fegyver realitásra, taktikai realitásra stb. Az tényleg egy háborús játék. Toltuk online coop, hát hatalmas élmény volt.
  • Kratos86
    Az IGN-en azt írják hogy állítólag 12-én jelenik meg!
  • Foxhound1980
    Azokban sztem a sebezhetőségre mentek rá.
  • Foxhound1980
    Kis KZ2 off: A Virágos játéknak nem kellett volna már megjelennie?
  • sirpalee
    Most beszéltük éppen Jim-el(kérte írjam be), a Killzone 2 nem mondható realisztikusabbnak az átlagnál. Nem tudom ki játszott a PC-s verzióval a Graw 2-ből (vagy 1-ből)? (én aktívan tolom online)

Na az realisztikusabb mint az átlag :) . A KZ2 egy kicsit jobb "realisztikusságban" mint a cod4, de még mindig el van maradva a nagyoktól. (Ghost Recon sorozat, RS1-3, stb)
  • sirpalee
    Meg kell nézni a gametrailers-es elemzést. Egy nagyon jól összerakott fps, de semmi kiemelkedő. Lehet jól néz ki, de láttunk már szebbet is :)

Tegnap este is a vonaton toltam egy KZ:Liberation-t, már nagyon várom a teljes változatot, ha csak fele olyan jó lesz a hangulata mint a psp verziónak, akkor megéri megvenni.
  • Jimanszky
    Ebből a "szarból" fognak eladni több milliót remélhetőleg;)).Lehet neked van igazad és a HC gémerek nagy többsége casual
  • Jimanszky
    Édes pici gémer gyerkőc
  • Vers
    ja a gfx-al má nem mersz jönni mi , hanem felhozol egy kurvára szubjektiv dolgot mint a játékélmény:D
  • Vers
    nem ellentábor, mert ps3-am van és kiprobáltam a kz2-t, persze az fps müfaj piszok messze áll tölem , de én nem láttam semmi olyat amitöl beszartam volna , te sem fogsz se a demoban se a véglegesben
    persze ettöl még korrekt lehet a játék annak aki szereti a müfajt, csak azért ne tulozzunk hogy aláz mindent mert nem aláz az semmit
  • zzeN
    ahhoz a szarhoz viszonyítani... játékélménye 0
  • Dix
    Gyülekezik az ellen tábor rendesen. :) Jókat lehet mosolyogni némely emberek gondolkodásmódján. Egyet viszont nem értek: Ha az egész Sony ezen a szaron dolgozott, akkor viszont ott nagyon tehetségtelen fejlesztők egy egész hada található. Javaslat: Alapítsatok egy fejlesztő stúdiót, és mutassátok meg milyen az igazi játék. Egyébként nekem csupán azért esik rosszul, hogy fikázzátok a játékot, mert nagyon sok ember több mint 5 éves munkáját minősítitek ezzel. Egyébként a demo amiről beszélünk több mint fél éve készült, szerintem várjuk meg a végleges játékot és utána ítélkezzünk.
  • Vers
    tedd mellé a crysist és egyböl átlagos lesz
    ahhoz képest hogy az egész sony ezen a szaron dolgozott elég gyenge lett
    persze egynek elmegy, de semmi kiemelkedö nincs benne
  • Alien!
    nembaj majd szeretni fogja,ha sokat ad el belőle a kis boltjában.
  • Dix
    Gondolom te akarsz lenni a pár kivétel egyike, aki nem dobja hanyatt magát a KZ2-től. Szíved joga természetesen, biztos nem a te stílusod, csak nagyon fellengzős a stílus ahogy előadod. Bár aki ismer a vateráról, az tudja, hogy arcban nincs hiány. A legbosszantóbb: "átlagos game". Ja, ha jelen esetben Fps-ről beszélünk, akkor a Timeshift és mondjuk a Jericho az átlagos.
    De sejtjük, hogy neked van ám lehetőséged! Tartom magam ahhoz, hogy olyan emberek véleményére jobban adok, akik játékok tesztelésére szentelték az életüket. Bármilyen tesztet is olvastam az, hogy átlagos game, sehol nem hangzott el. A demo engem teljes mértékben meggyőzött, bár nekem sajnos nem sok lehetőségem van
  • jaszy
    Vak és béna? Megcsömörlök a játékoktól annyit próbálok ki! Sejthető hogy van lehetőségem :).
    Átlagos game, ennyi! Nem hozott lázba!
  • Alien!
    végülis,csak egy demo,ennyi hiba elcsúszik....egyébként ilyen esetekre,ajánlom,hogy vedd meg a teljes BF:BC-t,vegyél magad elé egy spirálfüzetet,és kezdjed jegyzetelni a hibákat,elmondanám,hogy 3 óra alatt betelik....és az a kiadott teljes játék...
  • Sippie
    igen, sajnos én is észrevettem egy hibát... miután felmegyünk a liftel, be a nagy terembe, lelövök egy csókát, aki a lépcső környékén áll, miután összeesik átlóg a karja lába a korláton. Tiszta hl1 feeling

shopto? game? miért Eu-s verzát vesztek? jönnek add-onok hozzá
  • NEXUS6
    Na, végre valahára lejött a KZ2 kettő demo.

Rövid értékelésem azoknak, akinek valami miatt nem jött be:
    Vakok és bénák vagtok!!!
    Ez az őszinte véleményem, nem ebben a játékban kell a hibát keresni, hanem az ön készülékében!
  • NEXUS6
    De cuki! És a baba is!!!
  • 5c0rp330n
    shopto-n regisztrációnak csak +44-es számot lehet megadni telszámnak, most üssek a hasamra, nem lesz belőle gond?
    a County/Region pedig a megye akar lenni? :)
  • predator0
    Najó, nekem nem tetszik, hogy az L3 a sprint és EZÉRT le kell lőnöm ebben a háborús lövöldözős szarban mindenkit.
  • Foxhound1980
    Na mostz már elég. Fikázzunk! :D
  • Foxhound1980
    :DDD
  • predator0
    Tök cuki. Róla még el is hiszem, hogy az optionsben nem bírja feltolni (nem lefelé, azaz balra, hanem jobb oldali irányba) az analógokra vonatkozó két csúszkát :D
  • Foxhound1980
    Uhh de pici :D
  • cloud.strife
    Na ez hogy tetszik? :D

• Foxhound1980
    Pontosan látom a hibáit, azt a minimálisat. Annyit bátorkodtam írni, hogy inkább legyen ilyen ahelyett mint a többi fps-ben ahol semmilyen (vagy csak minimális) fizikai hatás érvényesül a karakerre. Nem hiszem, hogy a lentebbi postommal ellentmondtam volna magmnak. Világosan leírtam, hogy ha Teljes!!! mértékig a realisztikára mentek volna nem lehetne vele játszani. Próbáltak egy hasonlatos!! hatást elérni szemben a piacon lévő többi fps-es amikben ennek a nyoma sincs. És ez nem csak a fegyver mozgatásra vonatkozik hanem az ugrásra és mászásra is illetve a holtjátékra amit kezével csinál célzás, fordulás illetve bármely esetben. Nem olyan mint a COD4 pl, hogy a fegyver ugyan baromi jól néz ki, csak éppen olyan az egész mintha egy gép mozgatná és lenne kb 2 gramm.
  • Csibe001
    De pont ez a lényeg, hogy az irányításban gondolok a mozgásra meg a célzásra, pont hogy nem a realisztikára mentek, saját magadnak mondtál ellent ezzel, hogy előszőr tök realisztikus, de amikor írtam a többi fegyvert akkor már még jó hogy nem teljesen realisztikus...
    Mind1, csak a lényeg a lényeg, hogy ennyire nem kell elfogultnak lenni, be lehetne ismerni, hogy vannak hibái..
    Amúgy meg így is simán ki fogom játszani, mert szokható az irányítás, meg a látvány gyönyörű így is, hogy pre-pre alpha, ahogy azt megkaptam korábban.Csak annyi hogy nem hibátlan, s 1-2 embernek be kéne tudni látni ezt...
    Én is várom a játékot nagyon, s tényleg jól sikerült egyébként!!!
  • predator0
    Mi? A fémtok miatt collectoros változat :D Egyébként pont arra gondoltam, amit Fox bemásolt.
    Én azért ezt veszem, mert nincsen normálisabb CE kiadás. Ráadásul kevesebbe kerül, mint egyes helyeken itthon a sima, nem fémtokos game.
  • 5c0rp330n
    mármint ettől jobb a collectors, hogy a legvégén jobb minőségű videó van? :)
    megér ez nekem vajon +3 fontot? :)
  • Jimanszky
    Amikor táncolnak a végén a katonák:DD.Az se demo minőség.
  • Foxhound1980
    Szállitanak ide is, 3.50GBP a ptg.
  • 5c0rp330n
    hmm, ennyiért már nagyon korrekt. szállítanak ugyanúgy ide, rendelt vki már tőlük?
    Jim: hogy érted h szebb a vége? :)
  • Foxhound1980
    Olcsóbb is steelbook is
  • Jimanszky
    Szívd vissza padawan, de igenis érdekel:)))A vége is szebb:P
  • 5c0rp330n
    majd elárulod, h honnan? most nézegettem, game-ről is lenne szállítással együtt 13k, amennyit azért már nem szívesen adok ki, pedig kéne ez a játék :)
    game-en itt van
    limitált kiadást viszont ott nem látok.. de ha csak a tok anyagában van a különbség, nem si túlzottan érdekel :)
  • 5c0rp330n
    jaa, hogy erre gondoltál a múltkor? mert én arra a videóra mondtam h szerintem a játék szebb volt, ami a demó végigjátszása után jött :)
  • ggeerryy
    Headsetet érdemes venni ? használják sokan ?
  • cloud.strife
    KZ1 kirr volt, ahogy mondod, utána még a Black is durrantott rendesen.