PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eladó egy ps3 40gb-os még 4 hónap garival,ami van hozzá:
Vertical stand
BD távirányító
2 játék: COD4 + Resistance
80.000Ft.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Amúgy én egyenlõre nagyon elégedtt vagyok, a géppel, a játékkínálattal, a liveal, az egész ügyfélszolgálattal is stb.
Persze lehet, hogy szerencsés vagyok, hogy nem az elsõ generációs gépekbõl vettem anno 😄
Nekem volt ps3-am is, boxom is, a box maradt meg, jóval jobban bejött a gép, és a játékkínálat...
Amúgy ha már lopásnál tartunk, nézzük csak a trophy rendszert, meg a nevetséges chat kiegészítõt a kontrollerre, stb. 😄
Steam: greyfox
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Ugyan mi más mottója lenne egy profitorientált vállalkozásnak? Megsúgom mindegyiknek ez.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
-Nem csak az Amigások gyûlölik az MS-t. Van Mac tábor is, meg a konzolosok nagyon kis része MS pajti… Egy olyan cég aki az elsõbbségért mindent megtesz, azt nem lehet szeretni. A MS fennállása óta, egyfolytában le nem tesztel softwarekkel bombázza a piacot csak, hogy elsõk legyenek, majd patch-el javítgatja, (jó példa a 360 is, csak azt nem lehet patch-el javítani) lopkodnak mindent mindenkitõl, természetesen a perelgetik õket, csak hát a pénz nagyúr. Sorolhatnám. „Legyünk elsõk, mindegy milyen áron a mottója a MS-nek.” Az X360 is csak is a MS pénze miatt van lábon, kibírták pénzel ezt a tetemes meghibásodást, mindent megtesznek, hogy vegyék a taligát, egyfolytában variálnak az árakkal, veszik az exkluzivitásokat, stb. Magyarul vergõdnek. A Sony mit tesz? Semmit, mégis veszik. (igaz, ennek én sem örülök) Azért azon érdemes lenne elgondolkodni, hogy ha a Nindendo vagy a Sony dobott volna piacra egy ilyen tákolmányt mi lenne velük? Nem is értem mit lehet szeretni az MS-be???
PS3 ID: marcogi zsírkutya
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Akkora lemaradásom van, hogy beszarás.
NEm fejeztem be a Jeanne D'arcot még PSP-n (bár annak a végin vagyok má'n).
MGS4, GTA4, Soul Calibur 4 (bár ez elsõre nem volt gyere be), Haze, Bionic Commando Rearmed....bazze. Amúgy tegnap megvettem az elephunkot. Hát a k*rva anyját annak aki kitalálta!! MOndjuk az tény, hogy jó hosszú 😊
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Ez viszont kellemetlen, a játéknak ez lenne a LÉNYEGE.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
De pl ha már afrikánál tartunk, hasonlítsd csak össze a szuperszámítógépre készült hasonló témájú játék grafikáját a FC2-vel 😄
far cry 2-t meg nem nevezném messzemenõkig a legszebb játéknak,sõt....de ez majd kiderül az év végén.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Igencsak egyszerû a válasz: mert a sony a kiadó.
úgy ahogy pl fable 2 , meg gow 2, lost odyssey soha nem lesz playstationon, mert ott meg az MS 😊
De pl ott a far cry 2, ami elméletben ugyanúgy néz ki mind2 konzolon, és az eddigi videók alapján eddig a messzemenõen a legszebb játék...
hidd el, nem a hardver a korlát 😊
- õsszel jön a savage moon, olyan mint a pixeljunk monsters szóval ilyen tower defense stílusú játék, csak az ûrben és 3D

Errõl ennyit. Nincs új a nap alatt.
Ja és valószínû hogy lesz MGS5!
http://hardwired.hu/
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
japán store, teljesen angol, 3 helyszín, 2 karakter (Cassandra, Nightmare), 879mb, elég jó 😊
"We'll announce the CE contents very, very soon. And you can probably go transfer your pre-order (hint hint)"
"I'm guessing there is no way for them to remove the "Only on PlayStation" thing now is there?
You should get used to it for your PS3 games. It's pretty new and I believe coming to more titles in the future."
"I'm disappointed to see Insomniac go the CE route, they usually throw stuff like BTS videos on the disc at no extra charge.
Oh don't worry, the Collector's Edition has much more than that..."
szerk: A Too Human már 1-2 éve is a szar meg a fos szintje közt mozgott, nem tudtak belõle épkézláb játékot csinálni. Talán még a PS2 (talán Ps1 is már?) idejében volt értékelhetõ állapotban de ott is csak az információk alapján.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 ID: marcogi zsírkutya
PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun