89387
PlayStation3
  • Tex Murphy
    Igen, gitárral meg a programmal. Cakk-pakk.
  • Alien!
    egyébként egyre jobban látszik,hogy az irányítás nagyon megosztja az embereket...pl nekem is van olyan haverom aki cod4 b*zi,és hozzászokott ahhoz a feelinghez,nála van az,hogy amikor bele akartam vinni más multiba(BF:BC,Socom) rendre elvérzett,kb 3x játszott velük aztán elkönyvelve,hogy szar visszahúzott codozni...merugye egy kis gyakorlás után ráérzett volna...szal a KZ2-nél is mindjárt jött a hülye szöveggel,hogy nehéz célozni,de azé megvesszük,aztán majd meglátjuk....namost boritékolom,hogy codozni fog továbbra is,ugyanis ha vmi már picit nehezebb,akkor inkább eldobja....

Viszont a másik oldalról meg megannyi review kiemeli,hogy végre a karakternek van súlya,fizikája,stb...
  • Foxhound1980
    KATT
  • Foxhound1980
    Jah, meg sok minden más is másképp van. Leginkább a hangáron vettem észre változásokat.
  • Jimanszky
    Picit a demoban nagyobbat robban a híd.Egy cseppet csak:DD
  • Foxhound1980
    Ez meg a mostani PSN demó.
  • Foxhound1980
    2008 májusi walktrough.
    Folyt.
  • 5c0rp330n
    gitárral együtt?
  • Tex Murphy
    Ha esetleg valakit érdekel, a "mert hülye azért nem vagyok" boltokban a Gitar Hero III Legends Of Rock 9990 Ft.
  • Jimanszky
    Szeretlek testvér
  • Csibe001
    Na, nálam az ilyen és ehhez hasonló fosáradat tette be a kaput s cseréltem ps3-ra a wiimet...hihetetlen.Pedig anno azért választottam a wii-t mert tényleg forradalminak találtam az irányítást, s úgy voltam vele, hogy leszarom, max kicsit csúnyább lesz. :D
  • Norbi7
    a shopton külön-külön játékonként számítják fel a postaköltséget, a gamen van az hogy több rendelés és egy postaköltség. ja és a shopto ajánlottan küldi, én ezért szeretek onnan rendelni.
  • predator0
    Ezt sajna nem tudom, mert erről az oldalról ez lesz az első rendelésem :)
  • Angyisz
    Hali !

Kis segítségre lenne szükségem, ha nyomok egy "Test Connection"-t lefut rendesen, de a végén kapok egy ilyen hibaüzenetet:

"the router in use may not support IP fragments ,and the communication features of some games may be restricted.for details cantact routers manufacturer."

Illetve a fő gond nem is a hibaüzenet hanem, hogy a PC-n és a Notebook-on is az elvi 10Mb/s sávszélességemből általában 6-8 Mb/s rendelkezésre áll ha mérek egy speedtest-et. Viszont a ha PS-en mérem ott rohadt lassú kb 1-2 Mb/s.

A router belkin amin engedélyezve van a port forvard TCP/UDP-n is, valamint a DMZ-ben be vall állítva a PS fix IP címe (192.168.2.107)

Na valaki erre mondhatna valami okosat, ja próbáltam variálni az MTU-t is 1490 és 1500 között de a hibaüzenet megmaradt.

OBTAIN IP ADDRESS - Succeeded
    INTERNET CONNECTION - Succeeded
    PLAYSTATION NETWORK - Succeeded
    UPnP - Disabled
    NAT TYPE - Type 2
  • 5c0rp330n
    az oldalon belül értettem, hogy teszem azt lejebb menne még, vagy akár azt is el tudtam volna képzelni, hogy csak az ilyen korai előrendelőknek ilyen olcsó és megjelenés után drágább lesz :)
    mindenesetre így akkor semmi kockázat nincsen, szóval beálltam az előrendelők sorába :)
    sztem rendelek mellé egy ratchet-et is (15 fontot tutira megér ahogy olvastam). ha egyszerre szállíttatom ki a 2-t, akkor a postaköltség az egészre is 3,5 font lesz csak ugye? vagy külön-külön is felszámlázzák?
  • NEXUS6
    És koop mód is van benne, mert egyik emberke a jobb láb a másik meg a bal.
    Hát micsoda kezsuöl orgia ez itt kéremszépen!

(Valszeg a Roncsfilmből jött az ötlet, amikor az ugráló Energomat mosógépen Mucsi Zoli megdugta a sánta Szirtes Ágit!!!)

• predator0
    Ezt most nem teljesen értem. Milyen értelemben változik az ára? Ott az oldalon vagy az árfolyam? Megjelenéskor gondolom játszani szeretnél vele :) Ha a shopto-n változik az ár, arról úgyis értesítenek, egyébként ha előrendeled, akkor a pénzt csak akkor vonják le, amikor postázzák a játékot. Szóval az akkori árfolyam fog számítani.
  • Jimanszky
    nagy vagy bazz.DDDDD
    Ja tééényleg, ott nincs kurarc, kiegyensúlyozott lesz az ember, dob az önbizalmán, hogy jó az ütemérzéke:DD
  • 5c0rp330n
    looool
  • NEXUS6
    Merebbe ott azinnváció vazze!
    És a gyerek sem csak eltompul, mer fejlődik aazz... aaza... az... az... az érzéke, tudod, valmaelyik na.
    És természetesen őööö nem túl ügyes emberek is tudják használni, és ez fontos, és nincs elbaxva az irányítás.

A grafika letisztult de igényes.

Látszik a 3 fős fejlesztőbrigád legalább 2 hetet kitevő kemény megfeszített munkája.

Ez igen! Így kel alázni a nagy fejlsztő csapatokat!!!
  • Jimanszky
    Igazad van, úgyis hülyéknek áll a wiilág
  • 5c0rp330n
    valóban, figyelmetlen voltam, kösz :)
    azon gondolkozok, h most megrendeljem-e.. nem nagyon fog változni az ára egy jóideig gondolom..
  • Istencsászár
    Most őszintén mi köze hozzá? ez másoknak teljesen más elvárással készült... Wiin lehet h jó, szórakoztató egyeseknek és a célközönségnek.
  • Jimanszky
    Jajj gyerekek:DDDDFogom a hasam a röhögéstől:DDDDDD.Ugyanannyit kapott az EDGE-től, mint a Killzone 2:DDDlooooaaauááál:DDDDDocomodakeLet's Tap, ez meg annyit, mint a KZ2:DDDDDD
  • Foxhound1980
    LOL. Épp ráértem ma, amúgy már leszoktam eme hasztalan tevékenységemről. :D
  • predator0
    Nem ment fel. Amikor belépsz automatikusan átállítja Eurora a pénznemet, állítsd vissza. Jobb oldalt Your Basketnél.
  • Silverford
    Font: 29,99 Euro 38,99?Nem az eurot nézted véletlenül?
  • 5c0rp330n
    shopto-n mi történt? hirtelen felment 10 fonttal az ára a játéknak :S
  • qper
    még egy kveszcsön:

van egy ilyen tévéállványom, értelemszerűen a TV alatti kis részre szeretném tenni a PS-t, de nem tudom, hogy felül nem kellene-e hagynom 30-40 cm szabad teret a szellőzésnek.
    Szerintetek be merjem tenni a tv alá?
  • qper
    2007 nyarán eladtam a gépem, kitöröltem róla a beállításaimat, jövő héten megérkezik az új masinám, fel tudok lépni vajon a régi PS3 ID-mal a rendszerbe?
  • sirpalee
    Látom még mindig KZ2 vita megy :) . Gratulálok

Ha már pontozás, szerintem a Gametrailers pontjai a legreálisabbak (9.3 asszem).
  • Chris Lowe
    Fox azért baszki becsüllek! Jön a sok kötözködő majom és Te leállsz velük és próbálod logikusan meggyőzni, hogy pl. a 7 pont miért nem reális. Nekem erre se energiám se kedvem, megyek inkább nyomom tovább a demót.
    Mi kell az embereknek? Két oldal, valaki vagy ide vagy oda áll...ennyi. Olyan nincs hogy középút....az túl snassz. Az már erősen elgondolkoztató, hogyha az emberek egy konzolért(!) idejüket nem sajnálva jönnek kötözködni, beszólni hova vezet....Mi lesz a következő?
    Daewoo vagy samsung porszívó? Szánalom.
  • Alien!
    jó az AI bizony,nálam még a 10játéknál is volt halál,mert simán mennek rád,ha meg az egyikre rátörsz és szarban van,elkezd menekülni,kergetheted egy csomó ideig.....

• 5c0rp330n
    thx :)
  • jocco
    Na én kijátszottam már vagy 10-15x a demót, s tényleg a hangáros résznél egyszer se volt ugyan az a játék (persze a scriptelt erösités érkezésket leszámitva). Nagyon hangulatos, a játék. Elöször nekem is voltak fentartásiam de annyi apróság van ami hozzáad a hongulathoz, hogy mostmár abszolut a rabja lettem :)
    Az AI is még ezen a fokon is elég inteligens, magasabb szinten meg valszeg még alázni is fog. A helgastok nagyon inteligensen regálnak, s más más taktikát alkamaznak ha többen vannak vagy ha csak egyedül. Az is mókás volt mikor rádobva egy gránátot az egyik fedezékben lévö ellenre az erre kugrott a fedezékböl, de mivel igy nemkerült elég messze megpóbált négykézláb még messzeb kuszni xD....persze nem sikerlt neki :P
  • Jimanszky
    Killzone 2 demo review.Hö?Ez ilyen pre-alpfa:)
  • predator0
    Eh, bocs. Telszám bármi lehet, nem hinném, hogy felhívnak. County/Region az a megye igen.
  • predator0
    Ha akarnák meg tudnák ezt oldani, de (egyelőre) annyira nem akarják, hogy sniperezéshez kell a mozgásérzékelés.
  • JohnnySmith
    Na kipróbáltam, de szép meg minden biztos rohadt jó annak aki szereti konzolon az fps-eket, nekem tucat fps... (biztos hogy azért vagyok ennyire semmilyen véleményen mert gyülölöm bill-egér kombo nélkül az ilyen játékokat ezért is hanyagolom konzolon ezt a kategoriát jó messzire)
    Igazából már sejtettem hogy nem lesz a kedvencem konzolon, de ha kijön hozzá bill-egér támogatás akkor 100% hogy tetszeni fog.
    (nem is értem miért olyan rohadt nehéz PS3 alá bill-egér kombó támogatás minden fps-hez)
    Szóval nem rossz gém... :)
  • NEXUS6
    Hát elég se íze se bűze egy cikk ez, szerintem saját magukat pontozták!;)))
    Egy 7-est azért nem ér!;D