PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
srácok!

eladó egy ps3 40gb-os még 4 hónap garival,ami van hozzá:

Vertical stand
BD távirányító
2 játék: COD4 + Resistance

80.000Ft.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

gazgoblin
rohatty mek! 😄D

disgaea 3-at akarok!!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

greyfox
nem feltétlenül kell szeretni az ms-t azért, mert van egy xbox360-od, és azt szereted, illetve az arra megjelenõ játékokat 😊
Amúgy én egyenlõre nagyon elégedtt vagyok, a géppel, a játékkínálattal, a liveal, az egész ügyfélszolgálattal is stb.
Persze lehet, hogy szerencsés vagyok, hogy nem az elsõ generációs gépekbõl vettem anno 😄
Nekem volt ps3-am is, boxom is, a box maradt meg, jóval jobban bejött a gép, és a játékkínálat...

Amúgy ha már lopásnál tartunk, nézzük csak a trophy rendszert, meg a nevetséges chat kiegészítõt a kontrollerre, stb. 😄

Steam: greyfox

EmThor

Az melyik ceg?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Azért van aki nézi az igényeket is, nem csak a befolyó pénzt!
"Legyünk elsõk, mindegy milyen áron a mottója a MS-nek."

Ugyan mi más mottója lenne egy profitorientált vállalkozásnak? Megsúgom mindegyiknek ez.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Ehhez a cikkhez van egy hozzászólás, amivel egyetértek! A helyesírási hibákat nem volt kedvem javítani, csak bemásoltam!
-Nem csak az Amigások gyûlölik az MS-t. Van Mac tábor is, meg a konzolosok nagyon kis része MS pajti… Egy olyan cég aki az elsõbbségért mindent megtesz, azt nem lehet szeretni. A MS fennállása óta, egyfolytában le nem tesztel softwarekkel bombázza a piacot csak, hogy elsõk legyenek, majd patch-el javítgatja, (jó példa a 360 is, csak azt nem lehet patch-el javítani) lopkodnak mindent mindenkitõl, természetesen a perelgetik õket, csak hát a pénz nagyúr. Sorolhatnám. „Legyünk elsõk, mindegy milyen áron a mottója a MS-nek.” Az X360 is csak is a MS pénze miatt van lábon, kibírták pénzel ezt a tetemes meghibásodást, mindent megtesznek, hogy vegyék a taligát, egyfolytában variálnak az árakkal, veszik az exkluzivitásokat, stb. Magyarul vergõdnek. A Sony mit tesz? Semmit, mégis veszik. (igaz, ennek én sem örülök) Azért azon érdemes lenne elgondolkodni, hogy ha a Nindendo vagy a Sony dobott volna piacra egy ilyen tákolmányt mi lenne velük? Nem is értem mit lehet szeretni az MS-be???
HUNMarcus
felesleges megvenni inkább nézd a diszkóverit a nesöneldzseografikot meg a spektrumot

PS3 ID: marcogi zsírkutya

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nexxuss
Ja amúgy naggyábú' visszatértem. Yattaaaa<#eplus2><#banplz>
Akkora lemaradásom van, hogy beszarás.
NEm fejeztem be a Jeanne D'arcot még PSP-n (bár annak a végin vagyok má'n).
MGS4, GTA4, Soul Calibur 4 (bár ez elsõre nem volt gyere be), Haze, Bionic Commando Rearmed....bazze. Amúgy tegnap megvettem az elephunkot. Hát a k*rva anyját annak aki kitalálta!! MOndjuk az tény, hogy jó hosszú 😊

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Ugyanmár, a Sony szeret Téged.

greyfox
döbbenetes..
szabad a gazda.. melyik a fotó, és melyik a játék?
😉)

Nexxuss
hát ez jó ronda lett :-( Pedig milyen faszák voltak az elõzetes videók. Komolyan mondom olyan ez mintha szándékosan rúgnának seggbe minket...

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

predator0
Azzal megölik a játékmenetet 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

"but you can feel a bit of something lacking in the animal models and movements."

Ez viszont kellemetlen, a játéknak ez lenne a LÉNYEGE.

EmThor
afrika review

add-on-ban lesz a vadászpuska 😄

EmThor
ps networkon van egy videó, ami bemutatja a játékmenetet, kamerát kell venni, sátorozni, meg ilyenek, nézd majd meg

Alien!
az fc2 nagyon szép lesz ez nem vitás,de nekem pl a KZ2 sokkal szebb,és nem azért mert szebbek a textúrák,hanem azért,mert megannyi trükkel teszik dinamikussá a mozgást,és az összképet.....ergo az egész sokkal életszerûbbnek hat.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Istencsászár
Elég puritán, már nemazért😊 de biztos kellemes gém lehet 1-2 óráig mert idmádom az állatvilágot.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

EmThor
ha már afrika

greyfox
ízlések és pofonok, én pl imádom a mgs sorozatot, de nem ájultam el a 4. rész grafikájától, ettõl függetlenül atom jó a játék!

De pl ha már afrikánál tartunk, hasonlítsd csak össze a szuperszámítógépre készült hasonló témájú játék grafikáját a FC2-vel 😄

Alien!
persze...1st party fejlesztõk,értelemszerûen...

far cry 2-t meg nem nevezném messzemenõkig a legszebb játéknak,sõt....de ez majd kiderül az év végén.

Istencsászár
Idõ + pénz + fejlesztõk = eredmény...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Super DANTE
Azon a számozott oldalon mindig az van, mint a másikon, komolytalanok nagyon, bár ami ott nagyon a szánalmas kategória, az az, hogy a játék megjelenése elõtt lehet értékelni az adott címet, ilyen PS játékok mindig 7 pont környékén vannak, holott még ki sem próbálták õket, bezzeg a RROD-re készülõ cuccokat...

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

greyfox
akko mé nincsenek ezek a fejlesztések?!?!?!?!?
Igencsak egyszerû a válasz: mert a sony a kiadó.
úgy ahogy pl fable 2 , meg gow 2, lost odyssey soha nem lesz playstationon, mert ott meg az MS 😊

De pl ott a far cry 2, ami elméletben ugyanúgy néz ki mind2 konzolon, és az eddigi videók alapján eddig a messzemenõen a legszebb játék...
hidd el, nem a hardver a korlát 😊

EmThor
- ma jön a linger in shadows techdemo EU store-ra

- õsszel jön a savage moon, olyan mint a pixeljunk monsters szóval ilyen tower defense stílusú játék, csak az ûrben és 3D

Pac-man, only on the Atari 2600.

Errõl ennyit. Nincs új a nap alatt.

Kratos86
A mostani hardwired hírben pont azt írják vagyis kérdezik a boxosok hogy mikor lesz MGS4 boxon!!<#szomoru1>

Ja és valószínû hogy lesz MGS5!
http://hardwired.hu/

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Alien!
én azt bírom,amikor azt ecsetelgetik,hogy a PS3 exkluzívok(MGS4,KZ2) igazából simán lehetne xbox-on,és a KZ2 is csak azért néz ki úgy,mert rengeteg idõ és pénz...Akkor egyszerû a kérdés,az MS-nak mindkettõbõl temérdek van....akko mé nincsenek ezek a fejlesztések?!?!?!?!? egyszerû,kellenek hozzá fejlesztõk is...

EmThor
Soul Calibur 4 Demo

japán store, teljesen angol, 3 helyszín, 2 karakter (Cassandra, Nightmare), 879mb, elég jó 😊

Gameren összegyûltek a Boxosok és elkezdték ecsetelni,hogy lenyúlták az ötletet a Fable Only XBox360 játék borítójáról.Nem akarom elkezdeni ecsetelni,hogy az MS mit nyúlt a Sonytól😄D..

Ombika
Nekem kb 3 oran at nemvolt! 😞

😄 ez gecijó

EmThor

EmThor
ja, beszóltak a GAF-on, hogy tök jó h lesz gyûjtõ, csak mindig ilyen hogyan készült dvd van mellé oszt csókolom, erre írt oda egy R2 fejlesztõ 😊

"We'll announce the CE contents very, very soon. And you can probably go transfer your pre-order (hint hint)"

"I'm guessing there is no way for them to remove the "Only on PlayStation" thing now is there?

You should get used to it for your PS3 games. It's pretty new and I believe coming to more titles in the future."

"I'm disappointed to see Insomniac go the CE route, they usually throw stuff like BTS videos on the disc at no extra charge.

Oh don't worry, the Collector's Edition has much more than that..."

Thx. Érted hát ennyiért simán. Ha megvan neked, tolhatnánk coop-ot mint anno a demonál. Ezt persze másnak is üzenem.
szerk: A Too Human már 1-2 éve is a szar meg a fos szintje közt mozgott, nem tudtak belõle épkézláb játékot csinálni. Talán még a PS2 (talán Ps1 is már?) idejében volt értékelhetõ állapotban de ott is csak az információk alapján.

wordsworth
act4ben? 😄 vagy mikor?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

greyfox
a hazenél? nana.. 😄
de legalább valamiben a ps3 is jobb 😄

EmThor
játékmenet király, grat!

ennél már csak a Too Human nagyobb bukta 😄

predator0
Plusz az a jelenet, amikor Otacon mondja Snake-nak, hogy cseréljen lemezt <#hehe>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

HUNMarcus
valaki tudna segíteni hogy movietyme-on mely blu-ray filmek magyar feliratosak a hellboy-on kívül?? esetleg magyar szinkron

PS3 ID: marcogi zsírkutya

Van mindenkinél Store?? Nekem lassan már 2 órája nincs ! Nem tom mivan.

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

Super DANTE
Most egyébként elgondolkodván ezen az MGS4 dobozra dolgon, a sok Apple cucc, a kiscsaj PSP-je meg a PS3, meg egy csomó ilyen PS-re és Sony-ra utaló dolog, milyen lenne már boxon?<#nevetes1>

Mióta megvan a ps azóta a MotorStorm is de még nem bírtam végigvinni. Ha játszok vele egy idõ után olyan idegesítõvé válik /hozzáteszem csak nekem!!/. De nem tom mért.. talán azért mert 3 körbõl a végig vezetem az egészet és az ucsó körben leelõz mindenki????<#nyes><#bee1> HÁT IGEN EZÉRT VAGYOK tõle ideges de nagyon!! ja megint az lettem?? bocsiii <#idiota><#idiota><#idiota><#buck><#banplz>

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

Super DANTE
Ja, ez az 😄