89387
PlayStation3
-
Jimanszky #57044 UK -
#57043 Melyik store-on van a killzone 2? Én tegnap megnéztem de sehol sem találtam.D -
#57042 Öngól. -
Jimanszky #57041 Vélemény?Nem szeretnék baromságot írni:DD -
Foxhound1980 #57040 KZ2 EDGE scan -
Jimanszky #57039 Vajon mér van hiányod? -
#57038 Hát jo lesz már végre egy igazi büntetős videó a GoW3-ról,mondjuk a többivel sem volt gond! Már Kratos hiányom van -
Jimanszky #57037 Srácok!!Állítólag jövőhét hétfőn megkapjuk az arcunkba a Jeff által látott GoW3 videot
Johnny:Nekem halvány lila szellentésem sincs..Többiek? -
#57036 halkan kérdezi nem tudja valaki mi újság a GT5-tel? -
#57035 Na jólvan most már csordogál a demo (mi más KZ2) mert már unom a hypot, megnézem... -
#57034 Én arra vagyok kiváncsi, hogy külön van-e szedve a botokkal való játék az élőemberestől (statisztika, miegymás). -
Foxhound1980 #57033 Kizárt. LOL -
Jimanszky #57032 Arra leszek kíváncsi, hogy vajon megközelíti e a GeoW 2-t.Ugye az most a konzolos csúcs... -
Foxhound1980 #57031 Na de azért ha megnézitek még a Gamespot a legkorrektebb. Amíg nem tudják tesztelni a multit nem rakják ki a tesztet. Azért az nem rossz 5let sztem. -
Vers #57030 "eljátszottam a fiókos szekrényekkel is. Mindegyik fiók kihúzható, egyik sincs beszorulva. Meg tele van ilyen aprósággokkal az egész!
ja hát én a fiokokkal nem játszottam , lehet az egyikben volt a hiányzo 3 pont , kitudja
-
Jimanszky #57029 Jajj ne kezdjük ezt srácok!!!"....látod a zongorán minden hang békében együtt él...;)) -
Foxhound1980 #57028 Mi meg c...ny! Bocs ezt le kellett ütnöm. LOOOL -
#57027 Nyugi, előbb kaptam az infot a hangoktól, hogy a teljes változatban túl gyors a célzás. -
Jimanszky #57026 Anyum ukrán származású, szóval..:DDD -
#57025 Vigyázzzá, vigyázzá!
Figyelünk, oszt rád küldjük ám a csúnyafilyúkat!!!! Kíszül ám már aza halállista!!!
-
Jimanszky #57024 jajj én nem azt mondtam, hogy valós a COD4 meg ilyenek!!!Hanem h picit tényleg lassú a KZ2, szvsz. -
Foxhound1980 #57023 Vegyél egy kiflit a kezedbe és kezdj el célozgatni vele minden irányba. Kb 4dkg, de a közelében nem lesz a gyorsasága illetve a stabilitása a kezednek mondjuk mint amit az FPS-ek zömében látsz. Ha van otthon gáz vagy vaktöltényes vasad pláne tapasztalni fogod. -
#57022 LOL!
Biztos soha nem látott még ilyet. Az augusztus 20-i tüzijátékok, amiket 100 milliókért hoznak össze, azok nagyjából hozzák ezt a szintet!;)))
De az sem lehetett kutya, hogy valaki a lövésnyomokat kritizálta.
Direkt ezért odamentem a falhoz, néztem olyan közelről ahogy csak tudtam, és még mindíg nem pixelesedett ki! Ráadásul ha oldalról néztem sem akart leesni a falról, mint egy jó trutyis, influenzás, szivar utáni csula. (Csak mert ez is általános hiba szokott azért lenni, hogy nem pont a falon/falban van, hanem elötte valamivel.)
Amúgy tök jól eljátszottam a fiókos szekrényekkel is. Mindegyik fiók kihúzható, egyik sincs beszorulva. Meg tele van ilyen aprósággokkal az egész!
Persze ha valaki 2 perc alatt végigrohan, mert szerencséje is van és 1X se hal meg, oszt kijelnti hogy "ezgagyiszar" és már le is lépett, az magára vessen. -
#57021 LOL, merti kettne FOKSZal eggyüt rabóltok, atól még nicns igazatóóóók!!!!!! -
Jimanszky #57020 Való igaz, hogy szerintem egy profi katona azért profi, mert tud bánni a fegyverrel.Értem ezt a gyorsaságra.Nem? -
#57019 Hát szerinem is az UT3 nak tök átlagos volt az irányítása, de akkor ebben a PC-like műfajban talán a COD4 a legjobb. Bár ott is tényleg olyan, amit Fox is írt, hogy mintha 2 g súllyú valamiket mozgatnál.
Nem tudom, talán mert azért volt már 1-2 szer és nem csak a bucsúban a céllövöldében fegyver a kezemben, lehet, hogy azért vagyok ilyen elfogult a KZ2 mellett. Tudom ez az én hibám, bocsássatok meg! -
Foxhound1980 #57018 Gratulálok. -
Foxhound1980 #57017 Azt a Sony qrta el. Köze nincs hozzá a fejlesztőknek. Bárki összerakhatott volna egy making of BD-t akár, de nem. Még jó, hogy lesz Steel. Legalább ez. -
Jimanszky #57016 Szikrára írta valaki odaát, hogy ocsmány vagy valami ilyesmit -
#57015 Szerintem nagyon sokan jobban örültünk volna egy igazi CE kiadásnak demo helyett. -
Foxhound1980 #57014 Aha akkor végülis a már eddig is alkalmazott effektek új technikával. Durva az biztos, főleg a szikrák. -
Foxhound1980 #57013 Na jó most már kezd a faxom tele lenni. Írjunk petíciót a korábbi megjelenésért. Utólag belegondolva nem kellett volna kipróbálnom a demót... -
#57012 Füst, köd, robbanások, szikrák, falon mászó hangyák, loccsanó agyvelő:))), szal ilyesmi.
-
#57011 Verset ne bántsad!!! Ő olyan engine-t ír a CELL-re, ami 800 fps-el fut. Emellett még jut ideje fakultatív tanácsokat osztani egy idegbeteg kisgyereknek arról hogyan tegyen tönkre egy weboldalt. Persze nevének lekaparásával. LOÁL vol. 1
PSL-t meg annyira fizeti a SONY a fanboykodásért, hogy speciel a playstation szót ki akarják szedetni az oldal nevéből. Szóval ennyit a nyomoronc dezinformációkból. LOÁL vol. 2 :D -
Jimanszky #57010 Az a baj, hogy legtöbben megszoktak egy gyorsabb mozgást és nem vevők az újra.Ennyi.SZVSZ -
nyuszmurusz #57009 Szerintem a legjobban irányítható fps PS3-on az UT3, még ha nem is a legrealisztikusabb, de Killzone-nál, ha feljebb visszük az érzékenységet, már nagyon jó. -
Jimanszky #57008 Jah testvér, taníts minket;;))
Úgy érzem hiba volt megcsináltatni ezt a KZ2-es logot, azt gondolják elfogult vagyok -
Foxhound1980 #57007 Sztem az AI-ra kevés is az, hogy nagyon ott van. :D Particle effekt mi is? (emberi nyelven lehetőleg plz) -
#57006 Ja és irányítás kontrollerrel tényleg a legjobb, amivel eddig találkoztam, fakezűek!!! -
#57005 Én még a fanyalgó tekniazsenik figyelmét felhívnám a particle effektektre, kb világelső.
Az AI-ra is azt mondanám, hogy nagyon ott van. A demo második részében nem volt 2 egyforma végigjátszásom, pedig már vagy 10X végigvittem.
Karakter animáció világelső.
De baxátok meg, főleg te Vers, mi a faxomat fanyalogsz te is? Ezerszer elolvashattad már ezeket a különböző értéklésekben!!!???
Sőt láthattad a saját szemeddel is. Egy kezsuöltől nem várom el, hogy teccen neki, de azért rólad nem gondoltam volna ezt!
"7-8 reális, a gaystation oldalnak nem kell bedölni azok azért kapnak pénzt hogy felpontozzanak"
"Nooormááális!!!???"