PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reméltem hogy belátod, ha másnak nem, talán magadnak, hogy csak trollkodni jársz ide, és lehet, hogy nem kéne, most nem a leáldozott topikban vagy.

úgy gondolom, mivel ez egy PS3 topik, itt lehet nyugodtan "bárányt imádni", kellene konstruktívan kritizálni, de amit te csinálsz, az kicsit más - kérdésemre sem sikerült válaszolnod...

mindegy részemrõl lezárva, egy próbát megért!

üdv<#integet2>

kösziek a támogatást <#eljen> és a kivételesen szórakoztató hsz-t

Az mi?

"minden esetre amit csináltatok páran felesleges volt. "

amit te csinálsz az viszont hasznos.....<#hehe>

pszt, csak neked: U N A L M A S

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Life with ps-nek nem kellett volna már megjelennie?

Alien!
rátudod,de csak akkor,ha szét van vágva 4gb-os darabokra....az mkv2vob tud darabolni!!!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Istencsászár
Hsz lényege még nagyobb hülyeség, de ebbe igazán ne menjünk bele, ha te kötekedésnek véled rendben, az SDF szûrõn nem fogok átmenni, ezzel nincs is baj, minden esetre amit csináltatok páran felesleges volt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár: unalmas....
lowdog: unalmas...
<#kuss><#kuss><#kuss>

igen, vannak hibák (biztos játékokban is), de te is tudod hogy nem ez volt a hsz lényege.

no de ettõl függetlenül válaszold meg nekem ezt, kérlek:
ha megkérdezed, hogy miért, milyen hiba van a dashboard-ban, erre kapsz választ, hogy azért van benne pár, akkor arra miért nem az a válaszod, hogy "ja, tényleg!" ?

miért az a válaszod hogy "dehát a PSN-en meg ennyi error van"? és, kit érdekel, ettõl a másik oldalnak nem lesz jobb.

ez igaz fordítva is, de azért tõled kérdezem, mert a topik rendszeres olvasójaként kezd idegesíteni, hogy kötekedni jársz ide - lásd ezt az esetet is.

Warhawkhoz kijött az 1.5-ös patch. ingame music és trophy támogatás.

Istencsászár
"ó példa a 360 is, csak azt nem lehet patch-el javítani"
ha jó példa akkor mégiscsak van valami, hiszen erre példa a 360...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nem is a dashboardról volt szó! azt te keverted ide, zsenikém!

Nem tudod majd rátenni, mert a PS3 csak FAT-ot lát.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

nem, sajnos ismét vesztettél.

senki nem mondta hogy a dashboard bugosabb lenne a PSN-nel, ez csak XBOT program:

arról volt szó hogy az MS egy szemét cég. ez igaz. innen oda jutott az XBOT logika hogy a google több oldalt talál a PSN error-okról -> gratulálok, ettõl az MS valóban nem egy pofátlan szemét cég! 2x<#wilting>

predator0
Az véletlenül sem jutott eszedbe, hogy esetleg a kérdés baromság, köszönjük 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

hali! Egy 16GB os pendrive ra ráteszem a Vob filet amit mkb bõl alakítottam át. szal blurayfilm. akkkor azt lefogja tudni játszani??
Chuck Norris ennyivel lemarad a God mögött???? BUNDA!!!<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Thx, szedem. Ja és köszi a képeket!

Nekem tökmind1 csak poénból csatlakoztam ehhez a kis gúglifájthoz😄

predator0
Istencsászár: 82.300
God: 623.000.000
Chuck Norris: 14.100.000
szánalmas: 1.070.000

googlefight....szakadok😄DDDDDDDD

Istencsászár
Nem a gépekrõl volt szó ( ott teljesen egyértelmûek az arányok ), de mindegy, egy kérdés lett felrakva, erre jött a sok hülyeség😊 ebbõl azt szûrtem le hogy maga a kijelentés is hülyeség, a választ megkaptam válasz nélkül.

gazgoblin
szerintem meg en nyertem googlefight-ot

de mostmar tenyleg le kene szakadni a fikazasrol gyerekek mert ez nem az a forum

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Csatlakoznék az ovihoz:
Xbox 360 error : 4 990 000
Playstation 3 error : 2 910 000
<#idiota>

313ezer..<#idiota>

Alien!
mondjuk úgy,hogy használható lett,de amit a 90-es években mûvelt az nemvolt mindennapi...nekem elég volt ahhoz,hogy megfogadjam,hogyha van az MS-en kívûl más használható alternatíva,bármilyen szegmensben,akkor azt választom...

és nem mellesleg eljátszhatnánk a gondolattal,mi lett volna,ha az Amigák/Mac-ek terjedtek volna el széleskörben...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Istencsászár
PlayStation Network error 2.770.000 , nyertem?<#wilting>

1. Nem vagyok Xbot
2. Olyan hiba ami észrevehetõ/zavaró lett volna,nállam nem volt és mostsincs..😊

predator0
Erre meg mindjárt jön a válasz, hogy ps3 fw bug 310.000 találat... 😄😄 Komolyan nekem xbotokat kéne programoznom.

Afrika honnan, ha szabad kérdeznem?:>

psnid HaTeBeKa

tényleg hibátlan.
xbox dashboard bug: 167 000 találat a google-n

egyéb észrevétel az xbotoktól?

predator0
Ehhh... tanulságos olvasmány.

Köszi szépen.

gazgoblin
és ha érdekel ki meddig jutott a reward card beszerzéssel itt a fórumon akkor lap alján a keresõbe vésd be hogy reward card

Várhatod a választ,abban hiba nincsen😄

predator0
Úgy van ahogy leírtad, csak nekik játszik a dolog.

#48963-re valaki légyszíves.

predator0
Jó, az mehet privátba is akár, engem spec nem érdekel, hogy utána meg te magyarázod neki miért nincs igaza, és kezdõdik elõlrõl.

Istencsászár
Ez már lehet... de az erdeti kérdés áll az írónak😊

gazgoblin
service pack2-vel mar tenyleg egesz jo...

amugy meg kicsit off a tema szoval boldogga tudnal tenni ha rovidrezarhatnank <#law>

Istencsászár
És ennek miköze az Xboxhoz? amugy a Win Xp tökéletesen jó op rendszer, hiába MS😊

predator0
Mindent arra kell visszavezetni, aztán megmagyarázni, hogy miért nem úgy van. Uncsi 😊

Gondolom itt a Windows operációs rendszerekre gondolt és nem kifejezetten az X-re.

Köszi a trigger képeket!!Amúgy milyen?
Simon😮ké,már kezdtem megijedni😉)

Game-n van Reward program, valaki vett reward cardot? Az van kiírva, hogy "Reward Membership is available to Customers in the UK and ROI for £3 for life" a ROI mit jelent? Republic of Ireland? Mert ha igen, akkor gondolom nem túlzottan csatlakozhatok ehhez a programhoz :-(

Istencsászár
"A MS fennállása óta, egyfolytában le nem tesztel softwarekkel bombázza a piacot csak, hogy elsõk legyenek, majd patch-el javítgatja"

ez igazán érdekelne, hogy ez alatt mit értesz, és milyen rossz tapasztalataid vannak, a deshbórdal és a játékokkal

Afrika kijött már vagy ez valami házi tok?

gazgoblin
tenyleg nem rossz ar erte...a BD taviranyito meg nagyon hasznalhato foleg hogy media servert is nyomatok (még rock bandhez is azt hasznalom enekessel (sima kontroller helyett))

Alien!
Ez van,a zikbox sokkal olcsóbb,a játékok is,eladtam a lelkem....

viccet félretéve a haveromé,aki mint kiderült csak az mkv-k + BD miatt vette meg,persze vetettünk vele pár játékot,de nem egy gamer,ergo jól jár vele aki megveszi,mert 3 hónapja mióta vett egy Popcorn Hourt,be sem volt kapcsolva...

Hééé Kolléga!!!<#rinya>