89387
PlayStation3
  • Alien!
    1:1 leképzést tudja a tv-d? nem lehet,hogy vmi overscan sz*pat?
  • Foxhound1980
    Amennyit összebaszódtál ezzel bőven megvehetetted volna itthon. Mennyibe volt ez most így 2 játékkal?
  • qper
    Megpróbálom a TV-t, bár az X360-al tökéletesen műxik 720p-ben is.

Az a gáz, hogy 720p-ben úgy érzem, mintha rossz lenne a látásom. Minden betűnek "hasa" van, nem kontrasztos, egyszerűen rossz nézni.

Lehet szervíz lesz a dologból :(
  • Foxhound1980
    Átraktam Platinumshopba az előrendelésemet Shop To-ról mert OTP bekavart és nem lesz időm rendezni rílízig. 14900 lesz náluk a Steelbook.
  • Foxhound1980
    ezt most így passzolnám. ilyenről még nem hallottam.
  • Alien!
    zajcsökkentés? tv-nek vmi beállítása?

• qper
    nekem 720p-ben minden ocsmány eddig :(

Az XMB, a játékok, minden :(

Resi2-t fel sem tudom tornázni 1080i-re, ha fel lehet egyáltalán.

Nem értem hol lehet a gond
  • Alien!
    a resi csak 1080p-ben ocsmány,720-ban nekem éles volt.
  • qper
    bepipáltam, annyival lett más a helyzet, hogy az XMB-ben is mosottak lettek a karakterek. Resi 2 ugyanolyan élettelen és olcsmány :(

SZar lenne a konzolom?
  • brodix
    überkonzol(én mindig mindenkinek ezt mondom:D)
    ott van steelbbok(fémdobozos)
  • Foxhound1980
    720p-t kellene csak bepipálni a settingsben.
  • Banano
    Nektek hogy tetszik a Killzone 2?
    Szerintem ez lesz az első fps amit megveszek konzolra.:D
    Hihetetlen gyóóóó , a demót 15x vittem végig kb .Csak még nem tudom honnan rendeljem meg a gamet...külföldről nem érdemes? Fémdobozos CE edisön:D.
  • qper
    ja, igen. A gép 2.60-ra frissítette magát .
  • qper
    Sziasztok!

Segítsetek légyszi, mert tiszta ideg vagyok!

Ma délelőtt meghozta a melóhelyemre a DHL a PS3-amat angliából, délután hazatéptem a csomaggal, beüzemelem, minden a legnagyobb rendben.
    Beállítottam a display settingsben az 1080i-t, eddig fain (sajna a TV-m nem tud FULL HD-t)
    Csináltam UK/US account-ot, letöltöttem a Home-ot, már ott furi volt hogy nagyon szar a kép. A karakterek összefolynak, az apróbetűs szövegeket szinte alig lehet elolvasni, az egésznek olyan feelingje van, mintha vagy SD TV adást néznék, vagy a sima scart kábellel próbálkoznék, nem azzal a HDMI-vel, amit az X360-ból cuppantottam ki az előbb.

Ok, megpróbáltam a Resistance 2-t, aminek szintén gyatra életlen, mosott grafikája van a menüktől kezdve egészen a játékig. Semminek nincs kontrasztja, minden tiszta rece.

Gőzöm sincs mi lehet a gáz, mert az XMB gyönyörű éles képet ad (1080i-ben, 720 p-ben nem annyira sajna), viszont pl. a Resi2 alatt viszont már ott is nagyon életlenek a karakterek.

Nem értem mi a gáz, volt már PS3-am, de ilyen problémám nem fordult elő a masinával anno, az X360-am is gyönyörűen muzsikál együtt a TV-mel (Pana)

Valakinek van valami ötlete?
  • kicccsavo
    nincs ott senki :DD
  • krissz88
    http://everywherechat.com/chatnow.php

List Rooms->Beírod alul hogy "Playstation.LIVE" és join room. Aztán nincs bennt senki de hátha:)

thx to Hidari

• predator0
    Innen a legegyszerűbb.
  • marcinger
    everywherechat.com. Roomhoz: Playstation.Live
  • Martin576
    És a kettőből 1 misi itt van nálam! :D
  • Martin576
    El lehet? :)
  • krissz88
    Hogy tudjátok elérni a PSL chatet?
  • marcinger
    Na pslive-on már van kiírva vmi!
  • NEXUS6
    Aki tudja: csinálja, aki nem tudja: tanítja.
    Másrészt hihetetlen mennyiségű perverziója kel, hogy legyen egy tanárnak manapság, és azért őket sem kell félteni keményednek ők is, ahogy a kezük alá kerülő "emberanyag".
  • brodix
    ja,és a többi tanár a te módszereddel fenyeget,büntet
  • brodix
    Mi (közép)iskolánkban azzal fenyeget irodalom tanár,hogy ha órán valakinél meglát telefont,elvesz,és 2 választása van a gyereknek:
    1)taposás általi halál
    2)(ablakon való)zuhanás általi halál
  • Sippie
    nem kell kibaszni, elég elvenni, és majd nap végén visszakapja
  • Jimanszky
    Rossz vagy
  • marcinger
    Igen muszáj. Amúgy a lemezt azért kell kiszedni mert ha sárga ledes lesz a gép akkor nem adja ki. És na re lennél a tanárom és kib*sznád az iPodomar az ablakon feljelentenélek:)
  • Ombika
    MUSZAJ....... Tudod van 1 honalp is! :)
  • waspika
    Off:
    Muszály mindig megjegyezned, hogy iskolába vagy és lopod a netet.
    Tanuljál ne fórumozzál.

Az én időmben odabasztak egy vonalzóval a fejünkre, ha megmukkantam. Most a tanár helyébe kivenném az ipodot a kezedből azt kib*sznám az ablakom.
    De ugye manapság már a szegény diákoknak több joguk van mint a tanároknak.

On
  • Norbi7
    szerintem ez olyan mint hogy van aki állítva van aki fektetve használja a gépet, megoszlanak róla a vélemények és hogy melyik a jó választás, ki tudja. én akkor veszem ki a lemezt ha tudom hogy azon a napon már nem fogok vele játszani. de ha a Sony azt mondja hogy jobb kivenni akkor lehet ők tudnak valamit.
  • xeth004
    Sziasztok!
    Már annyi helyen hallottam (és általában mindenki mondja is, hogy hülyeség), hogy ha végeztünk, vegyük ki a lemezt a gépből. A SONY is ezt tanácsolja. Az érdekelne engem, hogy miért jobb ez mintha benne hagynánk (ha jobb egyáltalán)? Hallottam olyat, hogy ha benne marad a disc akkor olvasópozícióban van végig a fej és kilazulhat meg ilyenek. Viszont ha meg folyton ki-be csuszkorálom a lemezeket akkor meg azt mondják az a mechanika kophat ki ami beszippantja/kiköpi a korongot.
  • Ombika
    Nekem a chat sehonnan se megy, igaz multkor is vmi 12 eves bekattant ,jobb is,h nemlatom! :)
  • marcinger
    Pslive még mindig nem megy:( Amúgy németen vagyok és lopom a netet iPoddal. És a chat ezzel nem jön be.
  • tarti19
    dobjál chat elérhetőséget:d
  • Jimanszky
    Nem hazudtolod meg önmagad:DDD
  • marcinger
    Dobj már egy linket, hogy hogy tok bejutni a chatre.
  • predator0
    Én állat módon elvagyok a chatfelületen :D:D:D
  • marcinger
    Elvonási tünetek elöszőr majd beáll a halál...
  • DoNorBi
    úristen most mi lesz velünk?!