89387
PlayStation3
  • Kratos86
    Én csak annyit találtam róla hogy 2009 második negyedév, vagyis április-május-június valamelyikén fog megjelenni de még ez sem egy pontos adat.
  • Shenlong
    Elvileg 2009 második negyedév. Június-július környéke az amazon szerint.
  • brodix
    Hello!
    Nem találtam release dátumot a Prototype-hoz,csak annyit,hogy 2009.
    Nem tud vki valamivel pontosabb info-t?
    Thx!
  • marcinger
    Beszéltem ma tartival ő azt mondta, hogy majd felhívja Chrisst!
  • Jimanszky
    Már más van kiírva:)
  • predator0
    Két napja pár órán belül értesítenek a részletekről. Én ennyit tudok :)
  • HUNMarcus
    mikor lesz pslive??????
  • Norbi7
    igen jól tudod, egyik sem támogatja. lényegében ugyanaz a kettő csak a 80-asban nagyobb a vinyó és DualShock 3 kontroller-rel csomagolják. szerintem a 80-ast vedd, legtöbb helyen már amúgy is csak ez van mert váltotta a 40-est. Kivéve persze ha nagyon olcsón szerzel 40GB-ost.
  • Scofield
    Hi all!
    PS3 vásárlás előtt vagyok és segítség kéne benne hogy 40gb vagy a 80gb-t vegyem?
    Ugye azt jól tudom hogy egyik sem támogatja már a ps2-s játékokat?
  • Papesz
    Cáfolom. Minden rendelésemről küldenek SMS-t.
  • Norbi7
    szívesen, sajnos ezt nem tudom, igaz hogy csak a shopto-tól szoktam játékot rendelni, de még egyszer sem volt előrendelésem. csak tippelni tudok, mivel a game-től rendelt játékokat a többiek megjelenés napján megszokták kapni, szerintem itt is így van. de nem biztos.
  • Silverford
    Köszi Norbi! Még annyi kérdésem lenne, hogy ha előrendelt játékot veszek azt innen is kézhez kapom megjelenés napján?
  • Foxhound1980
    Még iwiwre is.
  • Foxhound1980
    Én feltenném.
  • Norbi7
    Szia!
    a +44-et töröld ki. 0036-tal kezd és utána írd a számodat! így működni fog és kapsz értesítést ha feladták a rendelésedet. én így csináltam és működik.
  • predator0
    Felrakjam? Lementettem
  • qper
    csak angol telószámmal él a dolog.
  • Silverford
    Hali!Az lenne a kérdésem, hogy shopto-n hogyan kell megadni a telefonszámot hogy SMS értesítést is kapjak?
    Köszönöm!
  • qper
    tegnap megszabadítottam a fóliájától hogy kipróbáljam azzal is szarakodik-e, de megdumálhatjuk :)

dobj rám egy privit pls. hogy mennyit adnál érte, ill. mid van helyette csereberébe? :)
  • Alien!
    fifa09-re vevő vagyok!
  • qper
    Sikerült, volt egy zajszűrés funkció a TV*ben amit soha ezelőtt nem használtam, most viszont kellett volna :)

Tökéletes a kép!

Hát ja, kicsit sokat szórakoztam a géppel. de ez eddig egy ilyen év, minden szarért meg kell szenvednem.
    314 font volt 3 progival (Resi2, Fifa09, Prince of p), amikor rendeltem ez épp hogy csak 90.000 volt akkori árfolyamon.
    Erre jött rá a 7000 DHL, még így is belül vagyok, bár ez már egy olyan járulékos költség volt amit a rohadt WizzAir miatt kellett elkönyvelni.

Az tény, hogy több PS3-at nem veszek kintről :)
  • marcinger
    Hmm én nem vagyok olyan. Amúgy gázspray helyett ajánlom a légpisztolyt!
  • Ombika
    Most , ha en vmit 1080-ba akarok futtatni, akkor kinnt a settingsbe csak azt szabad bepipalva hagynom?
  • HTB
    detto, bár én már hónapokkal ezelőtt:>
  • 0ckH4M
    Többek közt emiatt vettem ma gázsprayt. De paprikásat, mert az jobban fájt. Rá volt írva, hogy csak állatokra. Hát pont azokra is akarom majd fújni végszükség esetén, ha nekem esnek...
  • Papesz
    OFF

Pont erről beszélt waspika, hogy ma már több a jog, mint a kötelesség. Ez aztán hosszútávon odáig vezet, hogy egyszer majd leszúrsz egy élsportolót az utcán.

OFF
  • Papesz
  • DoNorBi
    LBP KILLZONE home made level is quite a good fun,let's take a shot!
  • DoNorBi
    Mert ez egy Sony Computer Entertainment EUROPE projekt amely ez okból kifolyólag nagyobb prioritást élvez,az amerikai piaccal szemben(lásd demo csak az eu storen-on)
  • Jimanszky
    Hol, ki?:DDD
  • Demeter
    Miért van az, hogy az EU-s verzió előbb jön ki nálunk mint az USA? Ennek mi az értelme?? Illetve az USA verzióból miért nincs steel???
  • predator0
    Szex oldalak könyvjelző? LOÁL :D:D
  • 5c0rp330n
    jó, ezen már nem múlik :)
  • tarti19
    330 Ft most 1 font úgy 12500 Ft
    Nekem 17K-ba az itthoni RE 5 LE +póló jön be:)
  • 5c0rp330n
    illetve bocsánat, egy fonttal drágább lesz, elszámoltam :) de még így is 12k körül van.
  • 5c0rp330n
    shopto-nál jelenlegi árfolyamon 11 636,4574 huf-ért lesz CE változatom, szállítással együtt.. nemtom mért lenne jobb itthon venni..
  • pero001
    Szevasztok!

Az tényleg igaz, hogy pl Németországba olcsóbban lehet kapni PS3-at? Mert március környékén járok arra és szeretnék tisztába lenni a dolgokkal. Ha már 10-15 ere ft-ot nyerek rajta már jó. És tudom, hogy most magas az euró, de tesóm kint dolgozik és így nem kell bajlódni az átváltással.

Kössz előre is a választ!
  • tarti19
    nekem 13K-ba hozzák házhoz Angliából:)

Fallout 3 s CoD WaW eladó/cserélhető (plaitnumra toltam őket s nincs már bennük kihívás:) poén
    LOTR érdekelne első körben:D
  • Foxhound1980
    Jah ma tették fel. Épp jókor jött nekem is.
  • Alien!
    most látom,hogy van a platinumba is steel,örülni fognak mer vagy ötöt kell rendelnem....:)