PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldog születésnapot Rigel, Sephi<#eljen>
Boldog szülinapot Rigel Kolléga!!!!<#puszis><#integet2>

hát nincs, max olyan szinten, hogy R2 L2 négyzet stb :F😄
de!
http://www.bob.com.sg/forum/showthread.php?t=53254
voila

psnid HaTeBeKa

Angol felirat nincs benne játék közben?
A menü angol, de kb minden szöveg japán benne, hála égnek találtam hozzá neten guide-ot, mivel minden képnek bizonyos követelményeknek kell megfelelniük, és mivel japán nem az erõsségem, ezért kénytelen vagyok erre támaszkodni

psnid HaTeBeKa

Boldog szülinapot, és Sephinek is! <#wink>

tarti19
Boldog Születésnapot HAF Rigel-nek.
Isten éltesse

Angol a játék menüje vagy Japán??
nah megjött Afrika, hihetetlenül szép ez a játék =)

psnid HaTeBeKa

NEXUS6
Én aztat nem értem, hogyha olyan alacsony ameghibásodási arány akkor miért nem adnak azonnal egy újat. A hibásból meg csináljanak demó gépeket, amiket a bótokba raknak. Annál nem baj ha a BD drájv szar, vagy karcos a doboz (a plexi alatt annyira nem látszik), vagy 2-bõl csinálnak egyet.

A júzernek meg csak jobb kedve lenne.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

greyfox
Egy másik fórumon találtam ezt a bejegyzést, nem trollkodni akarok, csak jó, ha ti is tudjátok, mire számíthattok (nem is fûzök hozzá semmit!)

"Tehát amit eddig tudni lehet a Sony Support-ról:

- Bárhol is adja be az ember a gépet, a sebességen nem sokat változtat. 4-7 hét.
-Agusztusban 3 hetes szünet van a szervízekben
-Csak a Support tud felvilágosítást adni a gép hollétérõl.( KATT! ). Levélben van értelme, visszahívnak.
-Külföldön javítják, és Refurbished gépet kap vissza a felhasználó. Mûködõ "gépdarabokból" rakják össze az újat. Lehet szarrá használt is.
-Sose adjon senki nekik a gépen kívül semmit, és mentse el az adatokat a merevlemezen. Mert elvesznek a dolgok.
-A garancia nem indúl újra, sõt a kiesett idõt sem adják meg.
-Egyes konzolboltok 2-4 nap alatt KP-ért fejcserét hajtanak végre. Ennél a hibánál meggondolandó a 15K-s költség, és hogy a saját gép kerül vissza. Más problémánál viszont most még csak a Sony szervíz tud megoldást. "

Steam: greyfox

balljuggler
legegyszerûbb ha letöltöd pendrive-ra és onnan rakod fel....
2.42

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

zozo2001hu
Kicsit OFF, de megpróbálom ide is hátha:

Sziasztok! Pár hónapja megjelent egy viszonylag jól összeszedett magyar cikk az eddigi Metal Gear Solid történetekrõl (1-2-3. részek tömör összefoglalója). Sajna nem találom a linket (talán valamelyik hazai gamer portálon vagy blogon volt), hátha valamelyikõtök elmentette és belinkelné ide, megköszönném.

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

predator0
Mondjuk így:

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

valaki ha tud segíten nem tom hoyg kell beírnia címet.. street 1 street 2 street 3 mindig vissza dob hoyg nem jó
ja meg votl de elakadtam a ott hoyg street 1 street2 street3 generáltam fakenameval meg is vana cím de nem tom hoyg kell beírni sose jó
tarti19
mindegy milyen néven regelsz be😊 mondjuk bannerba a fake cím generátorral nyugodt szívvel nyomhatod😊

50544re lécci 😊
Ombika
ERtem,azt hittem a jatek van ilyen aron! Koszonom ,akkor marad game-tol! 😊

ha regelek usa store oda vmi álnevet adjak emg? semmikép se a rendes nevem?
Ez a hivatalos kézikönyve a játéknak. Papír alapon.
Nem a játék. De ez sem lehet rossz.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Ombika
Mit jelent az a Guide ,miben rosszabb,mint a sima nverzio ,mondjuk amit a game-nel 25-ert arulnak?!

gazgoblin
nem guidra gondoltam...megettem benéztem marhavoltam...<#banplz>

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

A Guide ilyesmi áron szokott lenni
Metal Gear Solid 4 : (MGS4) Guns Of The Patriots - Official Guide

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

gazgoblin
aztadurva!!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Sir Quno Jedi
KELL, hogy adjanak másikat, mert te az adathordozón lévõ szellemi termék használati jogáért fizetsz elsõsorban és nem a konkrét adathorozóért. Egy minimális díj ellenében adniuk kell másikat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Frissíts FW-t. Az enyem is fagyott mint az állat frissítésig.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Valamit még tényleg írnod kéne hogyan történt. Játék közben, vagy csak XMB-n voltál, kikapcsoltad-e utána és még mindig rossz-e, milyen firmware van fent vagy bármit.

PSN ID: Zottyantas

NEXUS6
Helóka!
És...?
Azóta úgy maradt?😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

GalDaPelso
Sziasztok! Játék közben megmerevedet a kép a PS3-on. Lehet hogy a Controler merült le, és ezért, de egy kicsit agódom.<#ijedt> Tegnap elõtt vetem a gépet! Vigyem vissza?!<#falbav>

Sippie
warez nélküli xbox? pföjj, pénzkidobás <#vigyor>
Sziasztok vissza vittem 576-ba a megrepedt GTA IV-et mondjuk nem tudom mitõl repedt meg mert vigyáztam rá mint a szemem fényére elvégre jó drága volt és az eladó mondja küldjem fel Pestre majd ott elbírálják most viszem a Postára...Majd szólok ha küldenek helyette másikat nagyon remélem

Smuge
Ahelyett hogy itt rontod a levegõt menjél vissza játszani a gépeddel amíg müködik. Minden perc számít , tudod..<#wave>

Scotty99
Üdvözöllek, nagyon szép beköszönõ a végén lévõ smiley... -.-

PS3 ID: ghost_hun

Nexxuss
user: pslivebeta
pass: beta0906

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Valaki elarulna a playstationlive.hu-ra hogy lehet belepni?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

predator0
www.playstationlive.hu -n mindenkit megtalálsz, aki itt is volt. Most még egyelõre tesztfázisban van, de egy-két hónap múlva, mire lesznek kérdéseid szerintem már simán menni fog minden.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

wordsworth
Nemtudom, itt nem érdekel, hogy huszárkodnak, de ha liveon egy rossz szot szolnanak szerintem repulnenek... nem kicsit nagyot 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

NEXUS6
Ez az srácok mondhatni gyõztetek, itt a fórumban lassan minden PS-esre 2 Boxos esik.<#taps><#vigyor>

Had kérdezzem már meg én is:
MI A FASZOMAT KERESTEK ITT????!!!!!
<#mf1>

Alien!
ennek a topicnak sztem semmi gondja nem lenne,ha nem lenne egypár hittérítõ megkeseredett flamehuszár,aki küzd a fanboykodás ellen...bazz én gyak átse megyek az x-es topicba....miért is tenném??? se hozzátenni,se hozzászolni nem tudnék,mert egyszerûen NEM ÉRDEKEL ami ott zajlik.ennyi...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Istencsászár
Azt hogy hol több ne pont itt vitassd😊 ( az elmult napok... ) , abba a topikba a warez pisták nem irogatnak mert ki lesznek vágva, amugymeg életkorban nemtudom mire gondolsz, mert nemhiszem hogy akár az X akár a PS3 egymás fellett állna átlagban, IQ terén meg mindenki magába nézhet.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

guardian hero
Nézz be a gamer365.hu-ra az X360 Kricsmi topikba... az X-es közösség hagyományosan oda tömörül (ugye az xbox365.hu volt az oldal elõdje). Az itteni topic tényleg nem olyan nagy szám, bár Totti mindent megtesz hogy fékentartsa a warezpistákat.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Alien!
nincs mende-monda...ha figyeltél nem azt írtam,hogy a warez a téma odaát,hanem azt,hogy emiatt nagyobb a szórás a játékosok között(életkor,IQ,stb)...ergo több a f*sz.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Belenéztem az xbox 360 topicba, hogy tényleg warez mentes-e. Nem kellett sokat visszaolvasni. #49120-es hozzászólás. Nekem nem a warezzal van gondom, hanem ne szóld le a másikat, hogy felületesen olvassa a topicot, mikor te teszed ezt.

Istencsászár
NINCS WAREZ fogd már fel, és kérlek ne próbáljátok a topikot lehúzni mende mondákkal...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alien!
gondolom a probléma eredendõen abból következik,hogy rengeteg takony használja az xbox-ot warez miatt...ebbõl kifolyólag esik a színvonala annak a topicnak...aztán persze van egy értelmesebb réteg is,de lám azok rendszeresen ide járnak sz*rni,szal néha én is csak csodálkozok az egészen...

Srácok egy kérdésem volna elmondaná vki, hogy "mi is" egész pontosan ez a PS3 Live?? Csak mert ez még új nekem. Elõre is köszönöm!

\" örökké nem eshet.... \"

Ez a Pure nem is rossz kis stuff. Elég pörgõs és az irányítás is baró. Lehet érdemes lenne rá beinvesztálni majd...

\" örökké nem eshet.... \"

Sok sikert a géphez, és ajánlom hozzá a Dead Rsing játékot.