PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
360 topikban nincs warez, errõl én gondoskodok... meg minden másról, szóval valótlanásgokat ne állíts, vagy ha már favban van akkor ne csak felületesen olvasd, hanem normálisan😊 a kérdésedet meg nyugodtan felteheted, nem is értem mi a problémád, rossz a hozzáállásod!

/ erre ne válaszolj, meg senki, ha valamit nem tiszta akkor ott a másik topik, nem harap... /

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok!

Tavaly egy jó ideig dorombolt nálam egy 60 gigás PS3. Amikor tavaly nyáron (emlékszem pontosan, július 26-án) megvettem, felfedeztem ezt a fórumot. Szerettem ide járni, olvasgatni a híreket, valahogy az egésznek volt egy atmoszférája. jó volt tök újonnan belecsöppenni a társaságba, mindenki rendes és segítõkész volt. A fórumnak (és egy adás-vételnek) köszönhetõen pl. személyesen megismerhettem Foxhound kolléga nem egyszerû Metal Gear gyûjteményét is, ami- látván a galériáját - tavaly nyár óta még tekintélyesebb lett 😊

A dolog úgy alakult, hogy a PS3-tól megváltam, de máig rendszeresen be-benézek hogy elolvassam az új postokat, a volt "kollégák" játékélményeit, tapasztalásait. Tényleg olyan brigád verõdött itt össze, akikenk írásai nyomán objektíven lehetet tájékozódni hogy mi újság jelenleg a PS3 tájékán.

Kb. egy hónapja újból konzolvásárlásra vettem a fejemet, be is kukkantottam ide kikérni a hozzáértõk véleményét, megéri-e ennyiért és annyiért használt gépet venni, de -és most ne kövezzetek meg pls.- sok szorzás és osztás után végül is egy 60 gigás Box mellett tettem le a voksomat. Persze most már az X360 topik is +fav lett, lenne rendesen kérdésem is, de az ottani topiklakók nagy többségbe (tisztelet a kivételnek term.) olyan szinten higítja a topikot a fölösleges hsz-ekkel, a warezzel és még sorolhatnám, hogy csak a tisztesség kedvéért nézegetem átfelületesen párnaponta az új hsz-eket. Nyoma sincs annak az összeszokott és összetatrtó társaságnak akiknek a hsz-eit itt lehetett olvasni. SAjnálom, hogy így lesz vége ennek a topiknak, én azért bízom benne hogy az átmeneti flame és zavar után ismét ontjátok majd magatokból a konstruktív és informatív hsz-eket itt az sg PS3 topikjában is!!! (pláne, hogy egy PS3 beszerezését is tervezem, és megint lenne egy raklapnyi kérdésem Tõletek egy-két hónap múlva 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Persze, hogy elbaszódott, mert itthagyta a keménymag és mindenki átköltözött pslive-ra😉)Az lett az új otthonunk!!!
De azért néha benézek majd ide is😉

Hy!SlickAdam, légyszives vegyél fel msnre!
[email protected]
Elõre is kössz!!
Majd kitisztul a topic. Amúgy én ezt is nézegetni fogom rendszeresen a live mellett.

Sir Quno Jedi
Nincs további DíTí téma, ami mégis rá utal, azt törlöm egy ideig, hátha megnyugszanak a kedélyek (övét is törlöm term. saját kérésére).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
<#buck>
Martin576
Ilyen ez a popszakma.

DanielT
Szeretném ezt hinni, de látod, hogy még most is megy a kötekedés... na pinteggy! Majd kinövik!
Martin576
Ha menni kell, menj. Szerintem a topik látogatói értékelni fogják a helyzetet, és nem lesz sz*rdobálás a távozásod után.

Martin576
Moderátori munkát végeznék, ha lenne rá szükség. De nincs, ezért csak a fejleményekrõl érdeklõdtem. (Semmiféle szájtépésbe nem megyek bele az SG-n, szóval ne is erõlködj.)

Frequency
Köszönjük hogy meghoztad eme áldozatot nekünk!Mindenki tudja hogy itt maradsz,ha másként nem..álnéven írogatsz.Misem bizonyítja ezt jobban mint az,hogy kétszer érzékeny búcsút vettél...és mégis megtisztelsz minket.Nem várok választ....nehogy én legyek az oka távozásod sikertelenségében.

zozo2001hu
Én is akartam már pont kérni, hogy akinek meglenne a Motorstorm2 demó, igazán írhatna egy rövid szösszenetet a játékról. Lezsedtem kipróbáltam a PURE demót, grafikailag szép a cucc, pirít mint az atom, sehol vsync bug, de maga a játékmenet nekem nem jött be ennyi. Levegõben kombókat nyomogatni, hogy legyen egy csöpnyi boost, na ez nem az én világom... Elég volt a kombókat megtanulni a Devil May Cry 4-ben. 😄 Azt sem vágom mi a poén abban, hogy quad-okat tuningolunk egyfolytában...

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

HAF Rigel
Mikortól lesz Motorstrom 2 beta test a quor elõfizetõknek , szombaton probáltam és még nem ment ? Valami 6ikai idõpontot írt itt valaki .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

DanielT
Csak úgy, ahogy Kopernikuszt a maga idejében... <#pias>

Még a kiszavazásomat is én intéztem, kb mutaja, hogy mire volt képes a topik magában.
greyfox
Ha így van, akkor te mit keresel itt? 😄

Steam: greyfox

Martin576
Most akkor a test kilökte magából a beteg sejtet?

Hagyjuk már ezt a témát...

shaken, not stirred

Eléggé elb*szódott ez a topik!<#sir>

Sony KDL46W4000 Denon 3802, Jamo 7.1 THX PSN id és Xbox live: Wasp00

Tyler Durden
Kedvünkért biztos beépítik..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Egy /ignore funkció beépítése meg is oldana minden hasonló problémát! 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

aabelus
en danira szavaztam, maradnia kell 😛

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

Sippie
én pedig megkérném az itt maradó fórumozókat, hogy a további hozzászólásokban ne essen szó DanielT-rõl (sem a többi xbotól). Sokszor volt már szó hogy jó lenne ha eltakarodna innen, de valaki mindig felemlegeti, vagy beszól neki, akkor jó hogy visszajön. Ha be akartok szólni neki akkor pc-s játékokban leáldozott topikban tegyétek <#vigyor>
DanielT
Nem ártana utánanézni kitõl idézel és ki ellen, fõleg milyen témában. Sok itt a paraszt a fórumon és nem én vagyok az. Nagyon nem. Sajnos az emberek -illetve néhány alulmûvelt, rosszul szocializálódott véglény- már csak olyan egyszerûek, ha nekik nem tetszõ tényekkel állítják õket szembe, akkor más fegyver híján személyeskedéssel támadnak vissza.

A többiektõl meg annyit kérnék, hogy ha már leléptem akkor több komment a témában ne szülessen, mivel nem tudok reagálni rá. Se jó, se rossz. Ennyi volt.
aabelus
DANIIIIIIII<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

PSN ID: abelus_hun szeretem a mischobst-ot.

guardian hero
Azért én az SG egyik legnagyobb pszichopata idiótájától nem nagyon idézgetnék...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Frequency
Sziasztok!
Nekem semmi bajom Danival...de,nem ez az egyetlen fórum ahol imádják.
Warez mentesítés topik:
"Ja igen es meg valami. Ezt az oldalt szamosan hagytak el a beteg unintelligens faszok miatt , mint amilyen DanielT. O azt mondja , hogy ilyen a stilusa , pedig amit o csinal az nem stilus , hogy Rigelt idezzem egyszeruen szimplan csak PARASZT a szo pejorativ ertelmeben. DE ti azert jol elvgytok vele. Csak igy tovabb!!"

predator0
Ez pontosan így van. Viszont akkor jöhet a másik értelmetlen szavazás:
Ki az, aki bármilyen okból (aki akarja le is írhatja) rendszeres látogatója marad ennek a topicnak? Persze semmilyen tétje nincs, mert a tényeket, mondjuk azt, hogy ennek a topicnak leáldozott-e, nem ez fogja eldönteni 😄 Csak kiváncsi vagyok.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

wordsworth
Én nem szavaztam, nem fogok lovat adni senki alá, mert ha jobban átgondoljuk, az emberek nagy %-a átmegy a live-ra, mert sokkal aktívabb, és késõbb, netán összetettebb lesz. Szóval ha megcsappan az élet itt, ami nagyon valószínû, akkor evvel esetlegesen Dani egóját hizlaljuk, hogy nélküle nem topik egy ps3 topik 😊
Csak észrevétel ^^

PSP user n\' soon ps3 user too :)

gazgoblin
akkkor jo..meg amugy is tokmind1

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Kikre gondolsz? Akiket láttam szavazni mind jártak ide...

shaken, not stirred

DanielT
Oké srácok, megvan a 10!

Remélem virágozni fog a topik, már csak rajtatok múlik! Pá!

tarti19
mondjuk aki ideje nagy részét a PC-s vitatkozó topikba tölti, az ne is csodálkozzon ezen😊

gazgoblin
Hát ez elég lassan jött össze....de "hálisten" beegített pár olyan ember is akiket még soha nem láttam itt...
<#wilting>

wordsworth
akkor ez így erõsen 10

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Ombika
Nah ugylatom ez mar siman eldolt,nem kellene erolkodnie DanielT-nek itt tovabb,mondjuk az uj live forumot fogom erosen latogatni !!!

Aki a game-tol mar rendelt ,ott hogyan tudtatok kerni a regi kartyat amin a pontokat lehet gyujteni?!

D <#levele>

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Ombika
DanielT <#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

balljuggler
Jóóóóóóó reggelt!
Na remélem mindenki levonta a tanulságot..

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

EmThor
ja, hát akkor csá

tarti19
Nekem nincs bajom Danival, mert mindig tudok neki olyat mondani amikor sajnos csúnyán kell reagálnia, mert bizony a tényeket el kell ferdítenie és erõszakosnak kell lennie, hogy azt képzeljük, netán igaza van😊
Azért Dani remélem ismered a Farkast kiáltottál címû mesét...

DanielT
Na léptem aludni, reggel összegezzük a szavazatokat!

Jóccakát! <#integet2>
Ahogy Nexus6 barátom mondta tényleg jó volt ez a topik. Gépmegjelenés elõtt kezdett összeállni egy jó brancs (a mostani) ami mondhatni szépen ki is hízta magát. Mára talán túlságosan is. Köszönet Johnnynak a szép külsõért és nektek akik rengeteg vidámságot vitettek a kommentjeitekkel a topik hangvételébe nem beszélve a temérdek szakmai postról, mondhatni minden téren. Sziasztok 😊 Azért jó volt itt...<#wink> -fav

DanielT
Sosevótamaboxtopikbanmontammá... <#nezze>
Az elmúlt 1 hónapban én is hanyagoltam a topicot, mert bármikor amikor melóhelyrõl bekukantottam, mindig dani hsz-et láttam, és inkább hagytam a fenébe, teljesen felesleges erõpocsékolás belefolyni az ilyen vitákba.

Tényleg jó volt, de legalább a playstationlive-n lesz moderálás. Legalábbis remélem.

Ez nem demokrácia kérdése, hanem azé, hogy az illetõnek van-e józan esze és értelme tagja lennie a közösségnek, és nem szétrombolni azt. Ki lehet fejteni a negatív véleményt a ps3-al kapcsolatban, és a pozitívat az xbox-al, de ahhoz normális hangnem és hozzáállás kell. Pontosabban a normális hangnemnek normális tartalmat is kell rejtenie.

shaken, not stirred

gazgoblin
ez igy ebben a formában jogos is ... nekem is volt vitam DT-vel ezek a dolgok miatt de hát ha nem hisszuk el hogy normalis is tud lenni akkor szart se ér az egész....

gazgoblin
hát neked bizony szerencséd van! ha innen elmegy a DT vissza a box topikba akkor te oda nyugodtan követheted hiszen neked az is van és csak nem fognak kiutálni onnan mint õt innen....szóval tök jó neked mert majd megpróbálhatsz rúgi rajta ott is néhányat....

csak addig próbáld magad összeszedni mert ez már itt is elég haloványan megy...

tarti19
Dani már azt az utat járja ami körbe-körbe vezet s egy ideje már csak hamis tényeket táplál...
A másik út😊 itt van nem messze talán 2 kattintás😄

balljuggler
amott vagy-e?
ÍGy ebben a formában igazad van

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

NEXUS6
Ti tudjátok!
Most tartunk 30-40 hsz-nél a témában, 100-150-ig biztos nem állunk meg ebben a minden PS3-as tulajt rettentõen izgató, és az egész konzolipar jövõjét meghatározó kérdésben.;DDD

Én a demokráciát máshogy értelmezem. Nem megyek olyan helyre, amit nem szeretek, vagy ahol engem nem szeretnek.
Azért elég visszatetszõ, amikor valami olyan ember, aki nyilvánvalóan nem való oda, be akar menni egy rendezvényre, majd amikor pont a rendezvény nyugalma érdekében ezt megtagadják tõle, õ állampolgári jogait hangoztatva rendõrt hív és szétqrja az egészet.

Õöö..., hát igen ez egy gyomorforgató dolog, úgy hívják demokrácia, jól érzed.
Senki nem kére DT-tõl, hogy kérjen "bizalmi szavazást" maga ellen, de megtette és ezzel most már kb 40-50 offtopic hszt generált.
Gratu ezért. szerintem 100-150-ig nem áll meg.

De ebbõl nekem már marhára elegem van, öreg vagyok már ehhez. További jó szórakozást.

Asszem a részemrõl leléptem, úgy sem voltam mostanában túl aktív.
Tényleg jó volt ez a topic.<#eljen>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs