PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PSN nalatok sem megy?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

predator0
Backupnál minden megmarad, az olyan játékállások is, amit egyébként nem lehet lementeni.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Hali! nem vagyok benne biztos,de a trófeák interneten egy szerveren tárolódnak, tehát megmaradnak. Az elmentésekbõl meg csinálj másolatot! Ballornak: Lejjebb írtam, hogy a tûzfalat még töröltem is, de végülis már nem fontos, mert a media player 11 müxik. Köszi a válaszokat!
orskovacs
hello! Ha backup-ot csinálok a ps3-ról akkor megmarad minden? mentések, tropyk? mert linuxot tennék rá és le kell formatálni. elõre is köszi

PSN ID: orsko

Tûzfalon ki kell engedni.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Azt írja ki, hogy elindította a szervert, legalábbis a jó angoltudásom szerint. 😊 Sajna a szerver mégsem megy és errort ír rá folyton. Most próbálgatom a media player 11-et, eddig oké vele minden.
predator0
Ha Tversitynél a settingsben arra kattintasz, hogy start sharing, akkor mit ír ki?

Jah! A másik média szerver, valami ORB.
Sziasztok! Tud nekem valaki segíteni abban, hogy korábban használtam egy média szervert, (Tversity) és most már nem akar mûködni? Nem indítja el a szervert. Felraktam egy másikat, az részben mûködik. Azzal meg a videókat nem akarja lejátszani a ps3. Légyszíves valaki segítsen! Tûzfal nem lehet gond, mert letöröltem, kikapcsoltam, stb. és nem jó!
NEXUS6
Nem lesz ez oylan rossz:
Silent Hill ööö (nemtom hányadik rész az aktuális)

Szinte egy az egyben a régi játék grafikája, azért az ember nextgennek lehet, hogy mást vár. Legfeljebb kicsit nosztalgiázunk, szerintem a hangulat ua.😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Át lehet õket menteni, néhány kivételtõl eltekintve (ezeket is meg lehet oldani, csak a system settingsben a backup menüt kell választani, ilyenkor a rendszer minden adatot lement). Úgy teheted meg, hogy a mentett állások menüben háromszög gombot nyomsz, aztán copy. Nem kell a vinyót kivenni hozzá, elég egy pendrive.

flamerPUG
sziasztok
az lenne a kérdésem, hogy át tudom tölteni a gépemre a ps3 játékmentéseimet ha el akarom adni a gépet? utánna visszatöltöm, és simán ugyan onnan tudom folytatni a játékot egy másik ps3-on? ki kell venni a winyót a ps3-ból adatok áttöltésére, vagy ha nem, akkor hogyan lehet?
köszi a válaszokat

TéDéIi Inszájd :D diesel power semmi más :)

Sippie
PC-rõl is fel tudod tölteni, ha éppen azon vagy, és nem a ps-en
tarti19
Kapcsold be a ps3-t hozzá, esetleg vegyél asztali töltõt hozzá😛

üzembehelyezni azaz nem elég hoyg világit a piros led tod hoyg hátula fõkapcsolot nem akpcsolom ki az enm elég?
tarti19
Üzembe kell helyezni a ps3-t ha tölteni akarod, vagy PC-re rákötöd és úgy is tölt😛

hogy kell a joystickot tölteni?nem úgy hoyg kikapcsolom és rádugom usb-n?ezt csináltam cska én full áramtalanul hoyg hátula fõkapcsolót is kikapcsoltam emrt mindig kikapcsolom de gondolom akkor ha töltöm akontrollert akkor ugy kelll hoyg pirosan világít a kikapcsológombnála led
Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

megvan a motorstorm 2 demo. szerintem naon jo lett. a kamera naon sokat javult az elso reszhez kepesr meg a jarganyok mozgasa szerintem meg az iranyittasa. meg mindig oan erzes mintha matchboxokkal jatszana az ember de tuti vetel.

PS3 ID: iib

én a weboldalukról szedtem még régebben ezt az értékhatárt, de mint látom még mindig kint van:
http://vam.gov.hu/viewBase.do?elementId=2492

utolsó frissítés: 2005-01-03 14:36 <#eljen>

egyébként egyszer beszéltem velük telefonon, ott lehet kérdezni, pl akkor derült ki számomra hogy mobiltelefont lehet behozni vámmentesen értéktõl függetlenül, viszont áfát mindenképp kell rá fizetni, szóval érdemes felhívni õket ha van konkrét kérdésed

Tyler Durden
beta0906

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Srácok milyen pass kell a live-ra? Csak mert elfelejtettem. 😊)

Thx!!

\" örökké nem eshet.... \"

szerintem, ha ráiratja, hogy gift, akkor nem fogják megvámolni, de asszem Mo-n kb ~30k-ig nem geciznek

psnid HaTeBeKa

Koszonom.😊

Kratos86
próbáld meg ezt amikor bejön az oldal:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
user: pslivebeta, password: beta0906

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Sajnos nem talalom, hol van leirva. Ha az oldalra megyek egybol jelszot ker, hol tudok igy regelni?

HAF Rigel
regelsz és küldenek cmet , de itt is le volt írva , aztán ha ben t vagy az olvalon akkor még egyszer regelsz

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Es hogy lehet playstationlive.hu ra beregelni?

na ja 😊 akkor utána is nézek...
tarti19
Vám- és Pénzügyõrség 😄

hm ez jó 😊 mindenhol mást írnak értékhatárnak. Hol lehetne vajon hivatalosan is rákérdezni?
igen, amerikából. Na de közbe még keresgéltem és lehet, hogy azért nem kellett vámot fizetnem, mert a csomagra nem volt rá írva az értéke és akkor nem lehet levámolni. Pff bonyolult ez...
látom igen 😊

én egy 170 eurós értékhatárról tudok, igaz, ez lehet hogy csak a "poggyászban" behozott árura érvényes...

EU-n kivulrol vasaroltal?

greyfox
Valószínûleg a ps3 doboza nem menne át a rostán.
Egy két dvd még belefér, de egy ekkora mûszaki cikket szerintem már vadul levámolnak!

Steam: greyfox

tarti19
igen, dualshock amiben "rezgés" is van

ds3 amúgy a joy ugye?😊 ami rezgõs. javítsatok ha rosszul tudom
külföld alatt Amerikát értettem, mer EU-s tagországokba nincs Vám az biztos.
Vám Na ez érdekes. azt írja, hogy 28 € felett MINDEN vámköteles. Akkor az hogy a fenébe lehet, hogy én kb 90 €-ért vásároltam külföldrõl még se volt semmi vám rajta...:S
tarti19
Félreértettél...
Csak ah már van egy áron ds3-as 80G-s ps3 akkor ne vegyen 40G-s sisás ps3-t ami biztos, hogy még van mindenhol raktáron...

greyfox
Vámot azt hiszem bizonyos értékhatárig nem kell fiezetni, de az áfát mindenképp, úgy tudom.
Meg kéne érdeklõdnöd valahol, pontosan én sem tudom, jobb mint a meglepetések!

Steam: greyfox

HAF Rigel
Ez így nem igaz.
Már most is van 80gb verzió raktáron a jobb konzolboltoknak .

És ne Fesd az ördögöt a falra mert megjelenik . Elment megigértük nem folalkozunk vele , legyük korrektek .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

tarti19
Még mindig béta? Ajjj!!!!
Kérnék szépen felhasználónevet és jelszót😛

playstationlive.hu

irtam egy kis szösszenetet a HOME-ról..

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

tarti19
sebaj😊
van egy srác
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DanielT
na õt messze kerüld el😊
80G-s ds3-as ps3-t vegyél, ha most szeretnél masinát , venni mert raktáron még sok 40G-s sisaxisos paddal ellátott gép van...

ja értem már 😊 még csak most kezdek "beszállni" a konzolos világba 😊
tarti19
Teljes mértékbe na te tulajdonodban marad a játék, hiszen megvásároltad😊
Ezen az oldalon amit adtam, itt pedig vásárolgathatsz olcsón használt játékot😊
MGS4-t 8k-ba vettem itt😛 és azt kell mondanom korrekt sráctól vettem😊

Kössz!
Ez a cseredíj mit jelent pontosan? kifizetek 2k-t és meddig maradhat nálam?
tarti19
tessen
Amúgy sok konzolboltban van cseredíjas játék is általában azonos árú játékokra 2k-t kérnek cseredíjban, ami akár elég korrekt is lehet, ha nem akarsz megragadni 1 adott játéknál

hát ja ez igaz és amúgy nem is nagyon tudnék sok újat venni mer tényleg rohadt drágák.
Tudnál ajánlani egy jó oldalt ahol sok használt game van?