89387
PlayStation3
  • Ombika
    Ez a lenyege,h a viragot a megfelelo helyre kell juttatni?
  • brodix
    Bocs a hülye fogalmazásért:D
    Úgyértem majdnem megvettem,de nem volt rá keret:D
    Viszont még bontatlan volt,és játékaim.hu-n árulta egy gyerek.
  • EmThor
    ó, fl0wer meg igen különleges cucc, 'zen' játék, olyan mint a fl0w volt, csak itt 3D-ben irányítod a virágszirmokat, virágtól virágig, és zöldítitek a környezetet... elvileg nagyon rövid, de 3-4 órát el lehet vacakolni vele + lehet mutogatni + barátnő\feleség kezébe nyomni, [i]kevés szebb játékot láttam eddig, a teljes játékokat is figyelembe véve!
  • EmThor
    ha a demo bejött, mindenképpen, 1-2 órát toltam vele, az irányítás fura\nehéz, amúgy OK
  • qper
    Siren Blood Course jó dolog? Megéri beléje fektetni 5.000 magyar egységet?
  • erik10
    hát érdekes ez a kz 2, krájszisz egyveleg

most majd verheti a sok pécés
  • NEXUS6
    Jaaaa, az az élvezet nem!?
    Egy tárral 20 gyerek fekszik, nyomulok mint Dzsonrambó Kabul kertvárosában és csak a hajamszála görbül.
    :DDD
  • predator0
    Na de mit vazzeg? A Crysis KZ2 moddal? :D:D
  • NEXUS6
    Sajna az alacsony felbontás csinál ilyet. PC-n kell nyomni gigaeszméletlenXszuüberbrutál felbontásban 10 a huszonharmadikon AA-val.
  • Amse
    Ez tuti box-ról vették fel, mert ilyen nincs is. :P
  • EmThor
    hűű, egyik kedvenc játékom a lost planet 1, iszonyat sokat toltam multiban japán és hong-kong-i felebarátaimmal! nagyon durva lesz!

szerk.: úgy néz ki itt is nagy hangsúlyt kap a coop -> 2-4 fő kb.
  • Jimanszky
    Nézzétek meg ezt 1:16nál a doboz oldalát!!!na erről a zizegésről beszéltem!!
  • NEXUS6
    Höhöhö!:)))

1-2 effektben tényleg jobb mint a KZ2 (amennyire egy ilyen kis felbontású anyagból ezt meg lehet állapítani), de majdnem vicc kategória az AI.
    Nem kellett volna eröltetni. A harc intenzitása is kb olyan mint, 2 csata közötti levezető szünetben a KZ2-nél.
    Könnyű így effektezni, ha 1/10 annyi vas száll a levegőben. Tartok tőle ehy KZ2-ből a legbikább PC sem tudna sokkal többet kihozni, mint a PS3!!!
  • zzeN
    Láttam shopto-n, h platinumos MGS4 kb. 10 nap múlva érkezik hozzájuk, tud vki bármit is arról h mihozzánk mikor érkezik meg? habár jobb lenne sima verziójút venni, szebb mint a sárga:)
  • Amse
    Majdnem fóliásan... Szóval fólia nem volt rajta? :D
    Bocs
  • predator0
    Már értem, tanultam valami újat :) Bocs.
  • Jimanszky
    Na ez a gém aztán tényleg recés:DD.de grat hozzá
  • Foxhound1980
    Lost Planet 2
  • Foxhound1980
    Gameparknál a keletinél az arzenálban.
  • brodix
    Miért mondod?
    Múltkor LBP-t vettem majdnem fóliásan másodkézből.
  • predator0
    Remélem, hogy nem másodkézből vett fóliás gémet... :)
  • brodix
    Másodkézből vetted,Fox?
    Ha nem akkor hol?
    Már én is gondolkodtam azon a game-en.
  • lobig
    ok, köszi. csak azért kérdeztem, mert nem tűnt fel, hogy berakta volna a játék alá a cuccost...
  • Amse
    Mind1 melyik profilban játszol a lényeg, hogy Eu-s játékhoz Eu-s dlc-t szedj le. (Usa ugyanígy)
  • sirpalee
    Ha megfelelő lbp-vel (US / EU) játszol akkor látszódnia kell.
  • lobig
    erre valaki?
  • mrzsul
    Heló. Ha tsMuxerrel átalaítom a filmet, az angol hangsávval van. Namármost van hozzá külön magyar, csakhogy azt nem ismeri fel és nemtudja rátenni a tsMuxer a videóra. Mmilyen programmal és milyen formátumra alakítsam át a hangfájlt, hogy azután áttudjam alakítani??? Köszi a segítséget!!!!
  • Foxhound1980
    Hát még az aláírásom :DD
  • Foxhound1980
    Beszélsz itt össze-vissza neked az is recés lesz, kár görcsölni.
  • predator0
    Vérlázító a logód........... :D
  • Foxhound1980
    Vettem egy fóliás Mirror's Edge-t, nemszar áron. (5900huf)
  • Jimanszky
    Veled nem beszélek:DD
  • predator0
    Remélem a héten már én is átélhetem a golyóálló fémtokban érkező csodát... :D
  • Jimanszky
    Tudom, de Simi is mondta, hogy a videókon meg a demon még semmit nem mutatnak.Egyre durvább lesz.Vizuális orgazmus.Jó, neked nem:P
  • sirpalee
    Láttam már nyugi :P

Na mindegy nem akarok flamelni, csak mutattam mit találtam.
  • Istencsászár
    Amikor a 20. ember lőtte le ugy hogy közbe mind a 20 egy tárat minimum beleeresztett kezdtem izgulni nehogy meghaljon:DD
  • Jimanszky
    Még nem nyomta, ezért beszél össze-vissza
  • Alien!
    túllépték pár effektel?!?!? bazz te nyomtad már a KZ2-öt??

ez az egész videó kb arra jó,hogy kihangsúlyozza a cryengine gyengeségeit....ez az egész inkább hasonlít a cod4/Bog multipályájára,mint a KZ2-re....buta,idióta hent,pocsékszar játékmenettel.
  • predator0
    Nem hinném, hogy egy Crysis pályaszerkesztővel lényegi változást tudnának elérni AI és animáció szintjén :D
  • sirpalee
    Jóhát figyelj első körben a grafikai szint elérése volt a cél, azt meg már túllépték pár effekttel. Az animáció és az ai persze más téma, de mint írták eléggé pre alpha még ;)