89387
PlayStation3
-
#58485 Ez a lenyege,h a viragot a megfelelo helyre kell juttatni? -
#58484 Bocs a hülye fogalmazásért:D
Úgyértem majdnem megvettem,de nem volt rá keret:D
Viszont még bontatlan volt,és játékaim.hu-n árulta egy gyerek. -
#58483 ó, fl0wer meg igen különleges cucc, 'zen' játék, olyan mint a fl0w volt, csak itt 3D-ben irányítod a virágszirmokat, virágtól virágig, és zöldítitek a környezetet... elvileg nagyon rövid, de 3-4 órát el lehet vacakolni vele + lehet mutogatni + barátnő\feleség kezébe nyomni, [i]kevés szebb játékot láttam eddig, a teljes játékokat is figyelembe véve! -
#58482 ha a demo bejött, mindenképpen, 1-2 órát toltam vele, az irányítás fura\nehéz, amúgy OK -
qper #58481 Siren Blood Course jó dolog? Megéri beléje fektetni 5.000 magyar egységet? -
#58480 hát érdekes ez a kz 2, krájszisz egyveleg
most majd verheti a sok pécés -
#58479 Jaaaa, az az élvezet nem!?
Egy tárral 20 gyerek fekszik, nyomulok mint Dzsonrambó Kabul kertvárosában és csak a hajamszála görbül.
:DDD -
#58478 Na de mit vazzeg? A Crysis KZ2 moddal? :D:D -
#58477 Sajna az alacsony felbontás csinál ilyet. PC-n kell nyomni gigaeszméletlenXszuüberbrutál felbontásban 10 a huszonharmadikon AA-val.
-
#58476 Ez tuti box-ról vették fel, mert ilyen nincs is. :P -
#58475 hűű, egyik kedvenc játékom a lost planet 1, iszonyat sokat toltam multiban japán és hong-kong-i felebarátaimmal! nagyon durva lesz!
szerk.: úgy néz ki itt is nagy hangsúlyt kap a coop -> 2-4 fő kb. -
Jimanszky #58474 Nézzétek meg ezt 1:16nál a doboz oldalát!!!na erről a zizegésről beszéltem!! -
#58473 Höhöhö!:)))
1-2 effektben tényleg jobb mint a KZ2 (amennyire egy ilyen kis felbontású anyagból ezt meg lehet állapítani), de majdnem vicc kategória az AI.
Nem kellett volna eröltetni. A harc intenzitása is kb olyan mint, 2 csata közötti levezető szünetben a KZ2-nél.
Könnyű így effektezni, ha 1/10 annyi vas száll a levegőben. Tartok tőle ehy KZ2-ből a legbikább PC sem tudna sokkal többet kihozni, mint a PS3!!!
-
#58472 Láttam shopto-n, h platinumos MGS4 kb. 10 nap múlva érkezik hozzájuk, tud vki bármit is arról h mihozzánk mikor érkezik meg? habár jobb lenne sima verziójút venni, szebb mint a sárga:) -
#58471 Majdnem fóliásan... Szóval fólia nem volt rajta? :D
Bocs -
#58470 Már értem, tanultam valami újat :) Bocs. -
Jimanszky #58469 Na ez a gém aztán tényleg recés:DD.de grat hozzá -
Foxhound1980 #58468 Lost Planet 2 -
Foxhound1980 #58467 Gameparknál a keletinél az arzenálban. -
#58466 Miért mondod?
Múltkor LBP-t vettem majdnem fóliásan másodkézből. -
#58465 Remélem, hogy nem másodkézből vett fóliás gémet... :) -
#58464 Másodkézből vetted,Fox?
Ha nem akkor hol?
Már én is gondolkodtam azon a game-en. -
#58463 ok, köszi. csak azért kérdeztem, mert nem tűnt fel, hogy berakta volna a játék alá a cuccost... -
#58462 Mind1 melyik profilban játszol a lényeg, hogy Eu-s játékhoz Eu-s dlc-t szedj le. (Usa ugyanígy) -
sirpalee #58461 Ha megfelelő lbp-vel (US / EU) játszol akkor látszódnia kell. -
#58460 erre valaki? -
mrzsul #58459 Heló. Ha tsMuxerrel átalaítom a filmet, az angol hangsávval van. Namármost van hozzá külön magyar, csakhogy azt nem ismeri fel és nemtudja rátenni a tsMuxer a videóra. Mmilyen programmal és milyen formátumra alakítsam át a hangfájlt, hogy azután áttudjam alakítani??? Köszi a segítséget!!!! -
Foxhound1980 #58458 Hát még az aláírásom :DD -
Foxhound1980 #58457 Beszélsz itt össze-vissza neked az is recés lesz, kár görcsölni. -
#58456 Vérlázító a logód........... :D -
Foxhound1980 #58455 Vettem egy fóliás Mirror's Edge-t, nemszar áron. (5900huf) -
Jimanszky #58454 Veled nem beszélek:DD -
#58453 Remélem a héten már én is átélhetem a golyóálló fémtokban érkező csodát... :D -
Jimanszky #58452 Tudom, de Simi is mondta, hogy a videókon meg a demon még semmit nem mutatnak.Egyre durvább lesz.Vizuális orgazmus.Jó, neked nem:P -
sirpalee #58451 Láttam már nyugi :P
Na mindegy nem akarok flamelni, csak mutattam mit találtam. -
#58450 Amikor a 20. ember lőtte le ugy hogy közbe mind a 20 egy tárat minimum beleeresztett kezdtem izgulni nehogy meghaljon:DD -
Jimanszky #58449 Még nem nyomta, ezért beszél össze-vissza -
#58448 túllépték pár effektel?!?!? bazz te nyomtad már a KZ2-öt??
ez az egész videó kb arra jó,hogy kihangsúlyozza a cryengine gyengeségeit....ez az egész inkább hasonlít a cod4/Bog multipályájára,mint a KZ2-re....buta,idióta hent,pocsékszar játékmenettel. -
#58447 Nem hinném, hogy egy Crysis pályaszerkesztővel lényegi változást tudnának elérni AI és animáció szintjén :D -
sirpalee #58446 Jóhát figyelj első körben a grafikai szint elérése volt a cél, azt meg már túllépték pár effekttel. Az animáció és az ai persze más téma, de mint írták eléggé pre alpha még ;)