89387
PlayStation3
-
#58525 kemény a KZ2 körüli hype...Miután mindenki leírta,hogy brutális az engine,egyből jönnek a crytek-es KZ2 videók,Geow2 VS KZ2 comparison cikkek,majd ma a semmiből előbukkan egy IBM-es csóka(2-3év után),és közli,hogy a két gép CPU-ja kb egálban van.....pfffff.......
valahogy érzem,hogy ez az év,erről fog szólni.
egyébként a kz2 motor tényleg kemény,mert multiztam 16 bottal,egy térre szorulva,kb 3 robotrepülő volt a levegőben,jópáran küldték a rakétákat,iszonyatos füstben,és a kép meg se reccent..... -
#58524 annó a haverokkal cod4-ezés kezdetén rendeltük meg kintről,mert annyira bénák voltunk,hogy aszittük ez a fragfx-esek miatt van.....mire megjött,annyira ráálltam a controller-re,hogy fragfx-el estem keltem...nem lett volna rossz,csak vmi miatt nem volt feelingje a játékmenetnek,ráadául olyan gyors lett a játék vele,hogy majdnem behánytam a tv előtt...
ettől nem vagy cheater értelemszerűen,de mondjuk bárkit egy az egyben könnyen kioldalazol...és az egész fragfx használat max csak killcam-ból észrevehető.. -
#58523 Nem láttam az adatlapján a PS3 feliratot. Szerencsére a bonyolult programozhatóságnak előnyei is vannak :D -
#58522 És ez még nem jelent meg? Pedig már naggyon várjuk!
De mi is volt az a vietnámos játék C64en, meg Amigán, ami tök hasonló volt?
:D -
#58521 Hát én is azt mondanám, hogy KZ2, meg a Resi2 esetében max egálban van az irányítás, de szerintem a FragFx-szel 1-2 szempontból rosszabb. -
Foxhound1980 #58520 Pre order -
#58519 Igen én kivagyok , mert kb 8-9 éve nyomom már a Online Fps . És soha Cheateltem , erre jön egy f*** aki ok nélkül lecheaterez , úgy hogy soha nem játszottunk együtt egyszer sem.
Egyébként nekem az segített sokat hogy végig tudtam játszani a játékot , kicsit online mókáztam is . De hogy fejlődött a kézügyességem a többi program miatt is , így már lusta vagyok előszedni , mert a ds3al is boldogulok . -
Foxhound1980 #58518 Sztem már qrva sok Uwe Boll lépett színre a trashgame kategóriában... -
Állítólag ehhez UV mesternek is köze van :D
-
#58516 Trashmúvi kult után itt a trashgém kult!!!!
Detrendi, vazze!:D
Várjuk a mi Trantinonkat és Uwe Bollunkat, hogy színre lépjen végre! -
#58515 Hááát azért nem jelent abszolút előnyt. Van aki kontrollerrel is simán tudja jól nyomni, és át nem térne FragFX-re. Amúgy a legtöbb játékban van is célzás rásegítés, ami szerintem csak összezavarja az egerezőket.
És aztán meg COD4-ben is FraagFX ide vagy oda, ha szar a kapocsolat (hiába zöld a 4 tüske) akkor vértizzadsz , meg lecsíterezel mindenkit, amikor 1 tár belelövése után az illető hátrafordul és egy lövésböl leszed. -
Foxhound1980 #58514 "Minden ízében szemét" Ezt szeretem, LOL -
#58513 LotR Conquest nem rossz, minden ízében szemét, kivéve a filmlicenszt (zene, artwork), de a multi jó, single meg a helyszínek miatt hangulatos, kár, hogy a Harmadkoron kívül nem volt épkézláb "nyitottabb" világú GYU játék :( -
#58512 ilyet kaptam én is -
#58511 bazz,te ezen a fragfx-es témán mennyire kivagy feszülve....:)
egyébként a Resistance 1-nél volt az,hogy ahol kínkeservesen tudtam csak kontrollerrel átjutni,ott fragfx-el röhögve átfutottam....Oldalazva célratartani sokkal egyszerűbb vele...
Egyébként ez az egész úgy lenne igazságos,ha progik különraknák egy lobbyba a frageseket mint annó az UT3-ban az egérrel játszókat... -
Foxhound1980 #58510 Ha holnap feladják talán péntek a pestieknek, de inkább hétfő. -
#58509 Addig Én asszem LOTR fanként tolom a játékot:) pénteken megjön az is, ha minden igaz :D -
#58508 Fejben én már beprogramoztam magam, hogy minimális bazmegolással tudjam elfogadni, ha ez mégsem így történne meg és esetleg csak jövő hét keddre ér ide :D -
#58507 ma elkezdik feldolgozni az adatokat s holnap elvileg postázzák, hogy a megjelenés napján azaz 27-én már megkapjuk:d
nekem is 2 óra körül jött mail... mondjuk boldogabb nem lettem:D -
#58506 Én nem kaptam még semmit. -
#58505 Mind2 EUS-at! -
#58504 Egyébként a game meg a shopto milyen régiós játékokat árul?
Gondolom mivel a game egy angol oldal,EU-s,de a shopto? -
#58503 Én anno addig buheráltam a szerviz menüt,h végül újra formatáltam a bele vásárolt 320as vinyómat:D
NBA 2K9-et cserélném vagy eladnám írjon rám akit érdekel!
-
#58502 Hány treasure-ökből mennyit gyűjtöttél?
Nekem 6 roh@dék megmaradt. -
#58501 az is horror áron van -
#58500 FragFX de ha használod egyes emberek szemében cheater leszel -
#58499 Üdv!
Ps3-hoz tud valaki elérhető áron vmi kütyüt, amivel fps-t tudnék játszani bill+egér combóval? Ps2-höz találtam Max Shooter-t, de Ps3-hoz csak horror majd' 20000-es áron van ilyesmi. -
#58498 Skacok!
Végigvittem az Uncharte-et (megj.: baromira ott van a cucc), és szeretném elcserélni !
LAIR -en gondolkoztam, milyen megéri ?? -
Foxhound1980 #58497 aha. -
#58496 jó neked, mert én még nem kaptam:) -
#58495 Én már kaptam egy értesítést, hogy blablabla, holnap kezdik el feldolgozni az előrendeléseket, feltételezem akkor a postázás is legkorábban holnaptól kezdődik. -
Foxhound1980 #58494 Shopto-s KZ2 rendelők postolják majd be legyenek szívesek ha kapnak mailt a feladásról. -
#58493 Láttam legalább 5 oldalon, és megnéztem belőle 10 youtube videót :D
2.5-ös fw-től van benne. NAGYON NEM ajánlom a buherálgatását annak, akinek normálisan megy a gépe!
qper: Sajnálom. Remélem csak a vinyója ment szét, bár ez teljesen mindegy, ha megy vissza oda ahonnan jött. -
#58492 :(
Ez szomorú.
Itt az sg-n tényleg több ps3 hal meg, mint box.
Vagy lehet, hogy amúgyis? :D -
qper #58491 Próbálkoztam, bekapcsolt, de most már be sem bootolt. Totál fekete képernyő, a venti műxik.
Nyomta a gombot, de kikapcsolta magát.
Nyomtam bőszen tovább, de semmi :(
Rest In Peace -
#58490 1. Restart System (Rendszer újraindítás)
2. Restore Default Settings (Visszaállítani az alap beállításokra)
3. Restore File System (Visszaállítani a rendszer fájlt)
4. Rebuild Database (Újjáépíteni az adatbázist)
5. Restore PS3 System (Visszaállítani a PS3 rendszert)
6. System Update (Rendszer frissítés)
-tessen Jim kimásoltam neked:) -
Jimanszky #58489 Szervíz menü?Hogyan sikerült rájönnöd??Miket lehet ott állítani? -
#58488 Szerviz menüt be tudod hozni? Standby módban nyomd a bekapcs gombot addig, ameddig be nem jön (ne érdekeljen, hogy mennyit sípol, mi van a képernyőn, addig nyomd, ameddig be nem jön egy menü max. 1 percig ). Ha ez sikerül, akkor írj mindenképpen, hátha ott valamelyik menüpont segít. -
qper #58487 Kész, engem ezzel a géppel az ág is húz. Két hét működés után megadta magát, megy szervízbe. Leírom azért a storyt, hátha valaki tud valamilyen megoldást:
Tegnap este még Zumáztam vele boldogan, most meg bekapcsolom, bebootol, látom a Sony logo-t, majd ahelyett hogy választhatnék a accountjaim között, sima zöld képernyő fogad, jobb felső sarokban mutatván a dátumot/időt, ezenkívül semmi.
Csatlakoztattam a kontrollert, de a ps gomb lenyomásán kívül semmire nem reagál (itt ki tudom kapcsolni a gépet).
Illetve csak ki tudnám kapcsolni, mert ha kikapcsolom, akkor elmegy a képernyő, a gép viszont nem áll standby-ba, hanem villog a zöld led, egy idő után meg sípol három rövidet gyors egymásutánban a gép. Utána villog a led tovább, és megy a venti.
Megpróbáltam default módban indítani a rendszert, itt be tudom állítani ugye a HDMI-t meg a felbontást, de ha továbblépek, ugyanúgy a nagy zöld semmi fogad, középen a log in ikonnal, amire persze nem tudok rálépni :(
Találkozott már valaki hasonló problémával?
update:
Most már sem az időt nem mutatja, sem a bejelentkezés ikont, és ki sem kapcsol. Lenyomom az on/off gombot, gyorsan sípol hármat és minden megy tovább.
Felhívtam a Sonyt, megadták a szervíz címét, doboz meg minden nélkül viszem a Nagyvárad térre.
Méghogy az X360 nem megbízható! Kacc-kacc-kacc. -
Sutekh #58486 Mindenképpen megéri a Siren. Ebben a generációban nincs ütösebb horrorjáték. A többi horror inkább csak morbid akciójáték a Sirenhez képest.