89387
PlayStation3
  • Alien!
    kemény a KZ2 körüli hype...Miután mindenki leírta,hogy brutális az engine,egyből jönnek a crytek-es KZ2 videók,Geow2 VS KZ2 comparison cikkek,majd ma a semmiből előbukkan egy IBM-es csóka(2-3év után),és közli,hogy a két gép CPU-ja kb egálban van.....pfffff.......

valahogy érzem,hogy ez az év,erről fog szólni.

egyébként a kz2 motor tényleg kemény,mert multiztam 16 bottal,egy térre szorulva,kb 3 robotrepülő volt a levegőben,jópáran küldték a rakétákat,iszonyatos füstben,és a kép meg se reccent.....
  • Alien!
    annó a haverokkal cod4-ezés kezdetén rendeltük meg kintről,mert annyira bénák voltunk,hogy aszittük ez a fragfx-esek miatt van.....mire megjött,annyira ráálltam a controller-re,hogy fragfx-el estem keltem...nem lett volna rossz,csak vmi miatt nem volt feelingje a játékmenetnek,ráadául olyan gyors lett a játék vele,hogy majdnem behánytam a tv előtt...

ettől nem vagy cheater értelemszerűen,de mondjuk bárkit egy az egyben könnyen kioldalazol...és az egész fragfx használat max csak killcam-ból észrevehető..
  • predator0
    Nem láttam az adatlapján a PS3 feliratot. Szerencsére a bonyolult programozhatóságnak előnyei is vannak :D
  • NEXUS6
    És ez még nem jelent meg? Pedig már naggyon várjuk!
    De mi is volt az a vietnámos játék C64en, meg Amigán, ami tök hasonló volt?
    :D
  • NEXUS6
    Hát én is azt mondanám, hogy KZ2, meg a Resi2 esetében max egálban van az irányítás, de szerintem a FragFx-szel 1-2 szempontból rosszabb.
  • Foxhound1980
    Pre order
  • HAF Rigel
    Igen én kivagyok , mert kb 8-9 éve nyomom már a Online Fps . És soha Cheateltem , erre jön egy f*** aki ok nélkül lecheaterez , úgy hogy soha nem játszottunk együtt egyszer sem.

Egyébként nekem az segített sokat hogy végig tudtam játszani a játékot , kicsit online mókáztam is . De hogy fejlődött a kézügyességem a többi program miatt is , így már lusta vagyok előszedni , mert a ds3al is boldogulok .
  • Foxhound1980
    Sztem már qrva sok Uwe Boll lépett színre a trashgame kategóriában...
  • predator0

Állítólag ehhez UV mesternek is köze van :D
  • NEXUS6
    Trashmúvi kult után itt a trashgém kult!!!!
    Detrendi, vazze!:D
    Várjuk a mi Trantinonkat és Uwe Bollunkat, hogy színre lépjen végre!
  • NEXUS6
    Hááát azért nem jelent abszolút előnyt. Van aki kontrollerrel is simán tudja jól nyomni, és át nem térne FragFX-re. Amúgy a legtöbb játékban van is célzás rásegítés, ami szerintem csak összezavarja az egerezőket.
    És aztán meg COD4-ben is FraagFX ide vagy oda, ha szar a kapocsolat (hiába zöld a 4 tüske) akkor vértizzadsz , meg lecsíterezel mindenkit, amikor 1 tár belelövése után az illető hátrafordul és egy lövésböl leszed.
  • Foxhound1980
    "Minden ízében szemét" Ezt szeretem, LOL
  • EmThor
    LotR Conquest nem rossz, minden ízében szemét, kivéve a filmlicenszt (zene, artwork), de a multi jó, single meg a helyszínek miatt hangulatos, kár, hogy a Harmadkoron kívül nem volt épkézláb "nyitottabb" világú GYU játék :(
  • 5c0rp330n
    ilyet kaptam én is
  • Alien!
    bazz,te ezen a fragfx-es témán mennyire kivagy feszülve....:)

egyébként a Resistance 1-nél volt az,hogy ahol kínkeservesen tudtam csak kontrollerrel átjutni,ott fragfx-el röhögve átfutottam....Oldalazva célratartani sokkal egyszerűbb vele...

Egyébként ez az egész úgy lenne igazságos,ha progik különraknák egy lobbyba a frageseket mint annó az UT3-ban az egérrel játszókat...
  • Foxhound1980
    Ha holnap feladják talán péntek a pestieknek, de inkább hétfő.
  • tarti19
    Addig Én asszem LOTR fanként tolom a játékot:) pénteken megjön az is, ha minden igaz :D
  • predator0
    Fejben én már beprogramoztam magam, hogy minimális bazmegolással tudjam elfogadni, ha ez mégsem így történne meg és esetleg csak jövő hét keddre ér ide :D
  • tarti19
    ma elkezdik feldolgozni az adatokat s holnap elvileg postázzák, hogy a megjelenés napján azaz 27-én már megkapjuk:d

nekem is 2 óra körül jött mail... mondjuk boldogabb nem lettem:D
  • Banano
    Én nem kaptam még semmit.
  • Ombika
    Mind2 EUS-at!
  • brodix
    Egyébként a game meg a shopto milyen régiós játékokat árul?
    Gondolom mivel a game egy angol oldal,EU-s,de a shopto?
  • DoNorBi
    Én anno addig buheráltam a szerviz menüt,h végül újra formatáltam a bele vásárolt 320as vinyómat:D
    NBA 2K9-et cserélném vagy eladnám írjon rám akit érdekel!

• brodix
    Hány treasure-ökből mennyit gyűjtöttél?
    Nekem 6 roh@dék megmaradt.
  • Sippie
    az is horror áron van
  • HAF Rigel
    FragFX de ha használod egyes emberek szemében cheater leszel
  • antgecc
    Üdv!

Ps3-hoz tud valaki elérhető áron vmi kütyüt, amivel fps-t tudnék játszani bill+egér combóval? Ps2-höz találtam Max Shooter-t, de Ps3-hoz csak horror majd' 20000-es áron van ilyesmi.
  • Johnny23
    Skacok!

Végigvittem az Uncharte-et (megj.: baromira ott van a cucc), és szeretném elcserélni !

LAIR -en gondolkoztam, milyen megéri ??
  • Foxhound1980
    aha.
  • tarti19
    jó neked, mert én még nem kaptam:)
  • predator0
    Én már kaptam egy értesítést, hogy blablabla, holnap kezdik el feldolgozni az előrendeléseket, feltételezem akkor a postázás is legkorábban holnaptól kezdődik.
  • Foxhound1980
    Shopto-s KZ2 rendelők postolják majd be legyenek szívesek ha kapnak mailt a feladásról.
  • predator0
    Láttam legalább 5 oldalon, és megnéztem belőle 10 youtube videót :D
    2.5-ös fw-től van benne. NAGYON NEM ajánlom a buherálgatását annak, akinek normálisan megy a gépe!

qper: Sajnálom. Remélem csak a vinyója ment szét, bár ez teljesen mindegy, ha megy vissza oda ahonnan jött.
  • greyfox
    :(
    Ez szomorú.
    Itt az sg-n tényleg több ps3 hal meg, mint box.
    Vagy lehet, hogy amúgyis? :D
  • qper
    Próbálkoztam, bekapcsolt, de most már be sem bootolt. Totál fekete képernyő, a venti műxik.

Nyomta a gombot, de kikapcsolta magát.

Nyomtam bőszen tovább, de semmi :(

Rest In Peace
  • tarti19
    1. Restart System (Rendszer újraindítás)
    2. Restore Default Settings (Visszaállítani az alap beállításokra)
    3. Restore File System (Visszaállítani a rendszer fájlt)
    4. Rebuild Database (Újjáépíteni az adatbázist)
    5. Restore PS3 System (Visszaállítani a PS3 rendszert)
    6. System Update (Rendszer frissítés)

-tessen Jim kimásoltam neked:)
  • Jimanszky
    Szervíz menü?Hogyan sikerült rájönnöd??Miket lehet ott állítani?
  • predator0
    Szerviz menüt be tudod hozni? Standby módban nyomd a bekapcs gombot addig, ameddig be nem jön (ne érdekeljen, hogy mennyit sípol, mi van a képernyőn, addig nyomd, ameddig be nem jön egy menü max. 1 percig ). Ha ez sikerül, akkor írj mindenképpen, hátha ott valamelyik menüpont segít.
  • qper
    Kész, engem ezzel a géppel az ág is húz. Két hét működés után megadta magát, megy szervízbe. Leírom azért a storyt, hátha valaki tud valamilyen megoldást:

Tegnap este még Zumáztam vele boldogan, most meg bekapcsolom, bebootol, látom a Sony logo-t, majd ahelyett hogy választhatnék a accountjaim között, sima zöld képernyő fogad, jobb felső sarokban mutatván a dátumot/időt, ezenkívül semmi.

Csatlakoztattam a kontrollert, de a ps gomb lenyomásán kívül semmire nem reagál (itt ki tudom kapcsolni a gépet).

Illetve csak ki tudnám kapcsolni, mert ha kikapcsolom, akkor elmegy a képernyő, a gép viszont nem áll standby-ba, hanem villog a zöld led, egy idő után meg sípol három rövidet gyors egymásutánban a gép. Utána villog a led tovább, és megy a venti.

Megpróbáltam default módban indítani a rendszert, itt be tudom állítani ugye a HDMI-t meg a felbontást, de ha továbblépek, ugyanúgy a nagy zöld semmi fogad, középen a log in ikonnal, amire persze nem tudok rálépni :(

Találkozott már valaki hasonló problémával?

update:

Most már sem az időt nem mutatja, sem a bejelentkezés ikont, és ki sem kapcsol. Lenyomom az on/off gombot, gyorsan sípol hármat és minden megy tovább.

Felhívtam a Sonyt, megadták a szervíz címét, doboz meg minden nélkül viszem a Nagyvárad térre.

Méghogy az X360 nem megbízható! Kacc-kacc-kacc.
  • Sutekh
    Mindenképpen megéri a Siren. Ebben a generációban nincs ütösebb horrorjáték. A többi horror inkább csak morbid akciójáték a Sirenhez képest.