89387
PlayStation3
  • EmThor
    Jön ki EU-ban is pénteken a Silent Hill 5, töltési idők csökkentve, irányítás javítva, nekem USA-s van, remélem patch-elik majd!
  • Alien!
    ezt énis néztem,de ez a legjobb jóindulattal sem hozza Kz2-es szintet....Annyira gyökér benne az animáció,és annyira szar az AI,hogy az már fáj...de ugye legkeményebb az,hogy mégcsaknem si hasonlít...pfffff......
  • Jimanszky
    PC-n így elfogadnám
  • sirpalee
    Egy kis kz2 off
  • predator0
    Ha élvezni akarod a sztorit, akkor annyi mindenképpen kell, hogy ezt értsd. Egyébként vannak benne elég jó szóviccek is, amiken én szakadtam :D
  • tomi890125
    sok angol kell a játékhoz? alap fokon makogok, de ilyen high szöveggel nem tudom megbírnék e birkózni :D
  • qper
    nincsen, honosítást csak a PC verzió kapott.

de hát is várjunk ps3-as honosítást egy olyan országban, ahol az eladási listát a WoW prepaid card vezeti :(
  • tomi890125
    nem tudjátok, hogy a Fallout 3-ból nincs magyar feliratos ps3 verzió?
  • waspika
    Hátha vkit érdekel. Tökéletes állapotúak.

R&C: ToD: 5eft
    Lair: 5eft
    Haze: 5eft US kiadás
    MGS4: 7eft
    AoT: 5eft
    Heavenly sword: 5eft
    Dead space:7eft magyar kiadás.
  • EmThor
    elvileg nyújtani a figurád, és a nyúlt hosszt hozzátenni a közösbe, és a lány nő a földtől a holdig, aztán a holdon lehet játszani, majd nől a lány tovább a marsig...

• Ombika
    Huhh ez a noby noby eleg primitiv jateknak tunik, bar kedvelem az ertelmetlen gamesokat 5 percig kb! :)
  • tarti19
    állítólag el kell érni egy bizonyos távolságot , amikor noby noby girl-t elérheted...
    Szal minden növelt távolsággal közelebb kerülsz a leányhoz, bár amikor hosszú avay akkor az r3, l3 segítségével összemehetsz s bal analog stick jobbra +start kombival feltöltheted az eddig növelt távolsági értéket...
  • Foxhound1980
    Mi a cél?
  • tarti19
    6 trófeát már összehoztam,de ez a játék... iszonyatosan veszélyes:d
    noby noby boy
  • NEXUS6
    Hú vazze ezmelyik játék, merez kell nekem, vazze!
    Adott a zombinak rendesen!
    Jó a gémfizik is vagy hogymongyák! Igazi regdól effekt, vazze!
  • lobig
    ha UK vagy US account alól töltök le DLC-t a LittleBigPlanet-hez, akkor az nem látszik mikor nem az említett két acc. valamelyike alól játszom?
  • Foxhound1980
    5 perce ezen röhögök :D Zavarta a kilátást, van ilyen :D
  • jaszy
    Alapból viszi frissítés nélkül is! De frissítheted is a rendszert. Ha netre kötöd automatikusan frissül a rendszer, de le is töltheted a netröl és cd-röl vagy pendrive-ról is futtathatod!
  • EmThor
    off

• Paddy
    Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy Ps3-hoz olyan frissítést amivel DivX filmeket tudok nézni, azt a gép magától tölti le vagy nekem kell rákeresnem? Ha nekem kell rákeresnem akkor hol keressem?
    Válaszotokat előre is köszönöm és jó Killzone2 és Street Fighter 4-ést kívánok mindenkinek-már akiknek megvan:)
  • mikuc
    Melyik Squadba? Az a baj hogy egyenlőre csak a youtube oldalon van harc. Meg a gmail oldalán. A többin nincsen.
  • Tibor
    Én igen és csatlakoztam a squadba. De nincs most harc.
  • predator0
    Előbb majdnem én is megvettem, de (szerintem) egy égi jel közbeszólt :D
  • erik10
    LOL, látom nobi franctudja mi őrület van, omg
  • EmThor
    Noby Noby Boy - PSN - 5$ (のびのび 'nobi nobi' jelentése angolul "hang loose -> stretch out, be easy")

Speciel nem tudom még mit kell csinálni, de szórakoztató anyag. Irányítás sixaxissal + analóg karok + vállgombok.

L1 + döntés előre hátra : zoom be-ki
    L1 + R1 nyomvatartva és úgy mozgatva a kontrollert: kamera mozgatása
    /\ hosszan nyomvatartva: vissza a házba
    Bal kar le + start: üzenet másik fiúra, saját fiúra, sima üzi
    Bal kar fel + start: statisztikák, stat. beküldése a lánynak

Bal kar: felsőtest mozgatása
    Jobb kar: alsótest mozgatása
    (ill. ezek is nézőpont kérdése, lehet fordítva van\lesz)

R2\L2 egyszeri nyomás (tap): ugrás adott testréssze
    Hosszan nyomvatartva: megemelés, kapaszkodás (?)
    Valamint fejrész R2 nyomására eszik, L2-vel kiadja magából a cuccot, meg nem kérdezzétek mire jó, néha rádtapadnak az emberek állatok, amint látható el is sikerült vágni megam egyszer... passz, nem tudom mi micsoda még, van amikor felülnek rád, elfutnak, lehet ember, állat, szellem, stb...

Van youtube video feltöltés változtatható felbontásban (alap a sima videofelvétel xmb-be), van xmb képmentés (lásd előző post) xmb-ből photo menü alól (amúgy photo gallery képnézegető rendező 100 mb töltsétek le ingyen van, zenét fotó vetítést is lehet csinálni vele). Vannak trófeák, saját zenét nem próbáltam.

A házban lehet kilépni (ilyenkor fog menteni) meg új random pályát kérni. A cél a fiú nyújtása, a nyúlt métereket fel lehet tölteni, látványos statot mutat. Ha teljes kizoomoltok látni a Földet, benéz a nap, nomeg ott a Lány.

Megunni nehéz, mindig nagyon változatos random pályát ad, jó stuff, eredeti és teljesen szürreális! (Ezért tetszik sok PSN-es játék, van pár ami igen egyedi, hoz olyat amit eddig még nem láttam sehol)

youtube video
  • Banano
    Ez mi ez?
  • mikuc
    Feltelepitett valaki a Killzone2 Web Gamet?
  • Foxhound1980
    fasza. jött egy nobys üzid psn-en de nem volt benne semmi.
  • EmThor
    noby jobbkor nem is jöhet, sikerült kettévágni... nem tudom hogy.
    ign tesztet most fogom elolvasni hogy mit is kell csinálni :D

• kicccsavo
    megen nem megy a playstationliv.hu

• Jimanszky
    Tényleg nem recés, inkább akkora villámok vannak benne, mint Flash ruhájának elején:DD
  • Foxhound1980
    Hát akkor sztem nézd meg és utána mond a FEAR 2-re, hogy ocsmány. LOL
  • 5c0rp330n
    fear 2 egyáltalán nem vészes szerintem. ellenben egy mirrors edge-ben akkora recék vannak, hogy azzal fát lehetne vágni..
  • Foxhound1980
    Bocs, majd másfél.
  • Jimanszky
    Nem láttam még a Yakuza demot, de FEAR 2 is elég ocsmály, amit sajnálok:(.PC egész jól néz ki
  • Foxhound1980
    FEAR 2 tized ennyire nem recés. Yakuza 3 úgy néz ki mintha vagy egy PS2 gémet toltam volna ki HD-ba (élsimítást vizsgálva persze) vagy kompozittal menne. Ha te ilyen mértékű recéket vagy akár ehhez közelit látsz más stuffokban akkor ott komoly gáz van. Konkrétan ilyen AA mentességet a Kane & Lynch produkált olyan 2 éve ami egy abszolút prevgen cím.
  • Jimanszky
    ÁÁÁÁ, ilyeneket a FEAR 2 demoban csinálhatnék!
  • Foxhound1980
    Noby Noby ismertető is jöhetne Emthortól
  • Foxhound1980
    2MP bőven elég lesz, még sok is. Lássuk a képeket! Kétlem, hogy az általam betolt Yakuza 3-nál durvábbakat csinálsz...
  • Jimanszky
    Bazdmeg most már lefotózom majd mobillal a KZ2 recéket