89387
PlayStation3
-
#58445 Jön ki EU-ban is pénteken a Silent Hill 5, töltési idők csökkentve, irányítás javítva, nekem USA-s van, remélem patch-elik majd! -
#58444 ezt énis néztem,de ez a legjobb jóindulattal sem hozza Kz2-es szintet....Annyira gyökér benne az animáció,és annyira szar az AI,hogy az már fáj...de ugye legkeményebb az,hogy mégcsaknem si hasonlít...pfffff...... -
Jimanszky #58443 PC-n így elfogadnám -
sirpalee #58442 Egy kis kz2 off -
#58441 Ha élvezni akarod a sztorit, akkor annyi mindenképpen kell, hogy ezt értsd. Egyébként vannak benne elég jó szóviccek is, amiken én szakadtam :D -
#58440 sok angol kell a játékhoz? alap fokon makogok, de ilyen high szöveggel nem tudom megbírnék e birkózni :D -
qper #58439 nincsen, honosítást csak a PC verzió kapott.
de hát is várjunk ps3-as honosítást egy olyan országban, ahol az eladási listát a WoW prepaid card vezeti :( -
#58438 nem tudjátok, hogy a Fallout 3-ból nincs magyar feliratos ps3 verzió? -
waspika #58437 Hátha vkit érdekel. Tökéletes állapotúak.
R&C: ToD: 5eft
Lair: 5eft
Haze: 5eft US kiadás
MGS4: 7eft
AoT: 5eft
Heavenly sword: 5eft
Dead space:7eft magyar kiadás. -
#58436 elvileg nyújtani a figurád, és a nyúlt hosszt hozzátenni a közösbe, és a lány nő a földtől a holdig, aztán a holdon lehet játszani, majd nől a lány tovább a marsig...
-
#58435 Huhh ez a noby noby eleg primitiv jateknak tunik, bar kedvelem az ertelmetlen gamesokat 5 percig kb! :) -
#58434 állítólag el kell érni egy bizonyos távolságot , amikor noby noby girl-t elérheted...
Szal minden növelt távolsággal közelebb kerülsz a leányhoz, bár amikor hosszú avay akkor az r3, l3 segítségével összemehetsz s bal analog stick jobbra +start kombival feltöltheted az eddig növelt távolsági értéket... -
Foxhound1980 #58433 Mi a cél? -
#58432 6 trófeát már összehoztam,de ez a játék... iszonyatosan veszélyes:d
noby noby boy -
#58431 Hú vazze ezmelyik játék, merez kell nekem, vazze!
Adott a zombinak rendesen!
Jó a gémfizik is vagy hogymongyák! Igazi regdól effekt, vazze!
-
#58430 ha UK vagy US account alól töltök le DLC-t a LittleBigPlanet-hez, akkor az nem látszik mikor nem az említett két acc. valamelyike alól játszom? -
Foxhound1980 #58429 5 perce ezen röhögök :D Zavarta a kilátást, van ilyen :D -
#58428 Alapból viszi frissítés nélkül is! De frissítheted is a rendszert. Ha netre kötöd automatikusan frissül a rendszer, de le is töltheted a netröl és cd-röl vagy pendrive-ról is futtathatod!
-
#58427 off
-
Paddy #58426 Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy Ps3-hoz olyan frissítést amivel DivX filmeket tudok nézni, azt a gép magától tölti le vagy nekem kell rákeresnem? Ha nekem kell rákeresnem akkor hol keressem?
Válaszotokat előre is köszönöm és jó Killzone2 és Street Fighter 4-ést kívánok mindenkinek-már akiknek megvan:) -
mikuc #58425 Melyik Squadba? Az a baj hogy egyenlőre csak a youtube oldalon van harc. Meg a gmail oldalán. A többin nincsen. -
#58424 Én igen és csatlakoztam a squadba. De nincs most harc. -
#58423 Előbb majdnem én is megvettem, de (szerintem) egy égi jel közbeszólt :D -
#58422 LOL, látom nobi franctudja mi őrület van, omg -
#58421 Noby Noby Boy - PSN - 5$ (のびのび 'nobi nobi' jelentése angolul "hang loose -> stretch out, be easy")
Speciel nem tudom még mit kell csinálni, de szórakoztató anyag. Irányítás sixaxissal + analóg karok + vállgombok.
L1 + döntés előre hátra : zoom be-ki
L1 + R1 nyomvatartva és úgy mozgatva a kontrollert: kamera mozgatása
/\ hosszan nyomvatartva: vissza a házba
Bal kar le + start: üzenet másik fiúra, saját fiúra, sima üzi
Bal kar fel + start: statisztikák, stat. beküldése a lánynak
Bal kar: felsőtest mozgatása
Jobb kar: alsótest mozgatása
(ill. ezek is nézőpont kérdése, lehet fordítva van\lesz)
R2\L2 egyszeri nyomás (tap): ugrás adott testréssze
Hosszan nyomvatartva: megemelés, kapaszkodás (?)
Valamint fejrész R2 nyomására eszik, L2-vel kiadja magából a cuccot, meg nem kérdezzétek mire jó, néha rádtapadnak az emberek állatok, amint látható el is sikerült vágni megam egyszer... passz, nem tudom mi micsoda még, van amikor felülnek rád, elfutnak, lehet ember, állat, szellem, stb...
Van youtube video feltöltés változtatható felbontásban (alap a sima videofelvétel xmb-be), van xmb képmentés (lásd előző post) xmb-ből photo menü alól (amúgy photo gallery képnézegető rendező 100 mb töltsétek le ingyen van, zenét fotó vetítést is lehet csinálni vele). Vannak trófeák, saját zenét nem próbáltam.
A házban lehet kilépni (ilyenkor fog menteni) meg új random pályát kérni. A cél a fiú nyújtása, a nyúlt métereket fel lehet tölteni, látványos statot mutat. Ha teljes kizoomoltok látni a Földet, benéz a nap, nomeg ott a Lány.
Megunni nehéz, mindig nagyon változatos random pályát ad, jó stuff, eredeti és teljesen szürreális! (Ezért tetszik sok PSN-es játék, van pár ami igen egyedi, hoz olyat amit eddig még nem láttam sehol)
youtube video -
#58420 Ez mi ez? -
mikuc #58419 Feltelepitett valaki a Killzone2 Web Gamet? -
Foxhound1980 #58418 fasza. jött egy nobys üzid psn-en de nem volt benne semmi. -
#58417 noby jobbkor nem is jöhet, sikerült kettévágni... nem tudom hogy.
ign tesztet most fogom elolvasni hogy mit is kell csinálni :D
-
kicccsavo #58416 megen nem megy a playstationliv.hu
-
Jimanszky #58415 Tényleg nem recés, inkább akkora villámok vannak benne, mint Flash ruhájának elején:DD -
Foxhound1980 #58414 Hát akkor sztem nézd meg és utána mond a FEAR 2-re, hogy ocsmány. LOL -
#58413 fear 2 egyáltalán nem vészes szerintem. ellenben egy mirrors edge-ben akkora recék vannak, hogy azzal fát lehetne vágni.. -
Foxhound1980 #58412 Bocs, majd másfél. -
Jimanszky #58411 Nem láttam még a Yakuza demot, de FEAR 2 is elég ocsmály, amit sajnálok:(.PC egész jól néz ki -
Foxhound1980 #58410 FEAR 2 tized ennyire nem recés. Yakuza 3 úgy néz ki mintha vagy egy PS2 gémet toltam volna ki HD-ba (élsimítást vizsgálva persze) vagy kompozittal menne. Ha te ilyen mértékű recéket vagy akár ehhez közelit látsz más stuffokban akkor ott komoly gáz van. Konkrétan ilyen AA mentességet a Kane & Lynch produkált olyan 2 éve ami egy abszolút prevgen cím. -
Jimanszky #58409 ÁÁÁÁ, ilyeneket a FEAR 2 demoban csinálhatnék! -
Foxhound1980 #58408 Noby Noby ismertető is jöhetne Emthortól -
Foxhound1980 #58407 2MP bőven elég lesz, még sok is. Lássuk a képeket! Kétlem, hogy az általam betolt Yakuza 3-nál durvábbakat csinálsz... -
Jimanszky #58406 Bazdmeg most már lefotózom majd mobillal a KZ2 recéket