PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tarti19
játékokat meg újonnan ne is vegyél... Rám is maradt 9 játék😊 Ebbõl 4 ps3 ex. a többi multiplatform és kb. bennük van 100K-m ha összesítve nézem... használt gémeket vegyél amik jó árasítva vannak...

igaz már nem olyan sok az a 90, de ha mondjuk 20-30al olcsóbban tudom megvenni valahol akkor abból a pénzbõl már kijön 2 játék. Remélem akkor osztrákoknál olcsó lesz.
predator0
Probáld netkábellal, ha ez sincs, akkor nem tudsz demokkal játszani.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

tarti19
minden Unios országban ahol olcsóbban jössz ki mint itthon simán megéri😊
Bár 90K-ba már itthon is árulják a ds3-as 80G-s ps3-t.

fifa09 kipróbálva😊 Nagyon veszélyes lesz a játék, de szerintem nagyon "könnyû" lesz gólt szerezni. Remélem, hogy ez nem így lesz és vért kell izzadni 1-2 gólért online módban majd😛

Hello!

Jelenleg nincs wifi elérésem, és le szeretnék tölteni egy ps3 demót. Létezik olyan, hogy letöltöm pc-n, majd onnan kiírom dvd-re?

igen az amerikaira gondoltam, de ezt a vámot nem értem. Már vettem kintrõl cipõt, ruhát, meg játékot is már és még egyszer se volt plussz költségem a vám miatt. Vagy akkor mûszaki cikknél kell fizetni?
Vagy akkor Ausztria esetleg? Ott venni olcsóbb lenne?
Kössz elõre is.
HAF Rigel
Tegnap hajnalban már le lehetett szedni a Motorstrom 2 demot az elõfizetõknek . NYomtam is vele 3 menetet , Van benne motor , dzsip és egy nagy big foot , A kocsik szebbek , de sok újitást én nem tapasztaltam . Jó folytatés lesz annak aki szereti az elsõ részt .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

Én már éjjel toltam.Jobban bejövõs, mint az 1!!

greyfox
Melyik ország E-baye?
Ha amerika, az felejtõs, azt kõkeményen levámolják, de a +20%-áfát tuti meg kell fizetned.

Steam: greyfox

Most töltöm lefele az MS2 demo-t..

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

predator0
Kihagytam: nekem eddig a legjobban a boss fight-ok jöttek be benne.

predator0
Nekem bejön, egész jó pályák vannak benne, plusz egy rakat kombó, képesség. Sztorija is elég jó, és látszik benne a DMM és az Euphoria is erõsen 😊

Hali!
Mostanában tervezem, hogy veszek egy PS3-at.
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e/szabad-e Ebay-rõl venni? Mert kb. 30-35 ezerrel olcsóbban jönnék ki. Vagy esetleg valamelyik környezõ országban olcsóbb annyival, hogy megérje kimenni?
Köszi.
Kratos86
Pedig jo lett volna kipróbálni a demo-t! Vártam én is!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Ombika
shopto.net-nel mennyi a postktsg es megbizhato e?

namajd véleményezzed, kíváncsacsi vagyok rája, bár nekem helyszínt leszámítva demo is bejövõs volt

psnid HaTeBeKa

greyfox
ha szerencsés vagy 😞
jövõ hónapban lesz mindenki számára elérhetõ!

NEXUS6
Ja nem csak kiválasztottaknak!;(((

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Köszönöm mindenkinek a választ😊

PSN ID: Zottyantas

greyfox
jah, szarráberhelt?
hát azon meg tényleg nem kell csodálkozni, hogy tönkremegy.... 😄

Alien!
persze....amatõr vagyok,aki ismer az vágja...de gondolom a flashelt,szarráberhelt hûtésmoddolt gépeket is az MS javítja,merugye itthon kb csak az van(tisztelet a kivételnek)...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

gazgoblin
rohatymek! xD

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

greyfox
oh.. te is legalább akkora amatõr vagy, mint aki a konzolkornerba vitte a gépet, ugyanis a microsoft szervizeli a boxokat, nem is akármilyen minõségi szolgáltatással, és 1 hetes határidõvel, futár hozza-viszi... (nekem egy villám intézte el sajna, 1 hét alatt meg is javították, és a SAJÁT gépemet kaptam vissza..)
nem akarom más gyártóhoz hasonlítani, aki 1-2 hónap alatt kiszúrja a szemed esetenként más gépével...

és hiába a szajkó, az új boxokkal szerencsére semmi gond, nincs RROD 😊
Az a csomó gép meg valószínû flashre várt, vagy a teljesen felesleges - lehúzós magyar szokásra: overcool..

Alien!
2 hét alatt 2x voltam a console corner-ben játékot cserélni,az elsõ alkalommal jön egy madár az apjával,hát hogy behányt a box....2 alkalomkor már egy ember hozott egy nejlonzsákban vagy 10(!!!!) sztem javított gépet....pffffffffff......

ez aztán minõség.....<#worship><#worship><#worship>

még 200 dolcsi is sok érte.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Gallériámba nyomtam két képet, de nem ingame 😊

gazgoblin
Képet vagy meg se történt!!! 😄D

predator0
Örök hála a tippért, már telepítem 😊

NEXUS6
Végkiárusítás!😉

Ombika
Neki muszaj csokkentenie! 😊)))))

"Microsoft Xbox360 Console Sales Double After Price Cut "

És itt a teljes cikk: http://news.vgchartz.com/news.php?id=1950
Remélem a Sony ezek után csökkenti egy kicsit a ps3 árát, bár szerintem itt Magyarországon maradna ugyan ennyi még akkor is, ha külföldön 10ezerrel kevesebb lenne.

Oh... Azthittem már megjelent.

shaken, not stirred

fsgh
Azon csodálkozik hogy még 1hét mire megjelenik...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Mit csodálkozol? A demo alapján elég nagy csalódás...

shaken, not stirred

HAF Rigel
ps3hardwer/ps3 ott meg a kötetlen beszélgetés kb úgy mint itt ezen a forumon .
Ja és azt kérték ott hogy mindenki regeljen Magyar Accot, esetleg a Magyar Psn múlik rajta , Reggelni meg semmibe nem kerül .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

gazgoblin
LÁL a jatekaim.hu-n mar van elado force unleashed (nem elõrendelés ahogy láttam)

predator0
Playstation 3 fórum talán, de mivel még teszt idõszak van, ezért sok az off, ami nem is baj 😊 Ha valami speckó kérdésed van a legegyszerûbb mondja, ha írsz róla egy blogbejegyzést.

Ha valaki visszanéz ide a Live-ról írja már meg, melyik fórumon megy ott az ittenihez hasonló beszélgetés.

PSN ID: Zottyantas

Smuge
Eladó Uncharted - 7k , akit esetleg érdekel!

Ombika
Sony nagykerben ismeros vagy?! 😊

Normális esetben a melóhelyemen veszem meg szaré hugyé..
Csak most nemvolt türelmem megrendelni/lehozatni fõleg, hogy a Sony nagykerben sem volt épp.
Szal így beültem a kocsiba, mentem 3 percet..és igen megvettem ott =P

Győri Devi
te elsétálsz az árkádba hogy szerezz vmit a konzolodhoz? 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

"Viccesnek találjátok hogy Fikusz Kukisz? Van neki egy felesége is. Fortisszima Fingusz" (Brian Élete)

HUNMarcus
ps3-hoz szeretnék venni egy 5.1-es hangcuccot, van egy 5.1-es sony erõsítõm earra lenne rádugva, tudtok valamit ajánlani max 40-50 ezer forint értékben.

PS3 ID: marcogi zsírkutya

YEY! Épp ma a Gyõri 576-ban vettem a kamerámat mikóóó épp elõttem egy fiatal csákó épp a PS3-rommját vette meg 😄
Mondtam is neki: "Üdv a klubban!" 😄

ui: (Még mielõtt vki a helyesírási hibáktól hemzsegõ szösszenetembe belekötne.. Direkt vóót! 😊) )

Simán lehet jelentkezni Ressistance2 bétára PC-rõl sima böngészöbõl.
Legalábbis nekem simán ment.

balljuggler
szept 11 a demo de hogy mikor azt nem tudom..gondolom reggelre fent lesz usa vagy uk storon esetleg mindkettõn..

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

vezérszuszu
Hali!
PS3 -ra a fifa09 demót hogy tudom letölteni?

HUNMarcus
jobban megnéztem és igen, használt mert észre venni rajta h nem tükör sima a tok, de nem baj sztem így is simán megérte azt a 8 fontot 😊

PS3 ID: marcogi zsírkutya

predator0
Jó neked 😊