89387
PlayStation3
-
#58565 Nekem mért nem vonják már le?:S
Mailt sem kaptam hogy "szállításra kész" vagy valami... február elején rendeltem elő. -
Foxhound1980 #58564 Hát ha tisztán a HW teljesítményt nézzük jóval erősebb. -
Foxhound1980 #58563 Na kb én is :D. Na jó nem, asszem olyan 3 órát játszottam vele aztán meguntam. -
#58562 az 12600 lenne kb.. ettől elég messze van, a legolcsóbbhoz van a legközelebb amit levontak. -
#58561 Ezekszerint jó, én fél óráig bírtam a kínszenvedést az első részzel. -
#58560 Ennyi évnyi fejlesztés és pénz pumpálás után azok az exluzívok még szép h ki is néznek valahogy, de ettől a PS3 nem lesz erősebb hardwerben. -
Foxhound1980 #58559 Külföldi rendelésnél középárfolyammal számolj mindig. -
#58558 közben nekem is, 12179-et vont le a limited-ért, mondjuk ebben lehet h benne van az 1 font (~330 huf), amit még a regnél foglalt le. ez azért meglepő, ezekszerint a számomra legkedvezőbb (vétel) árfolyamon lett átváltva, azt hittem eladás árfolyamon válrják, úgy kb egy ezressel több lett volna. -
#58557 Nekem is levonták a dellát:D szal remélem pénteken megjön:d -
#58556 Köszi a tippet! Amúgy megadtam, ahogy megláttam (amit te is leírtál), hogy át lehet írni normálisan a telefonszámot. -
#58555 duke-kkal vigyázzál,ami annó jó volt,poénos vagány beszólások,cs*csök p*csák mindenhol,az mostmár negyedannyira se kötne le...ezért is nem értem ezt a 10 éve húzódó fejlesztést.... az a generáció aki odavolt érte rég felnőtt,sztem mai szemmel pont egy semmitmondó pocsékszar játék lenne belőle,ha lenne.... -
#58554 telefonomon, psp-men elfut :) -
Foxhound1980 #58553 Na hát az meg az idiotizmus csúcsa :D -
Papesz #58552 Ha levonták, akkor fel is adták. Péntekre simán itt van.
Legközelebb add meg a mobilszámodat, küldenek SMS-t, ha elindítják a cuccot. -
qper #58551 Duke 3D örök kedvenc. Fasza lenne ha feltolnák PSN-re is, Live-ról nem lehet letölteni a rohadt régiózár miatt. -
Foxhound1980 #58550 Na csak példa: Lost Planet 2 új trailer. megnéztem, jóvan, hurrá, bazmeg :D És milliók várják. LP fanktól elnézést nem leszólom, csak érzékeltetésképpen mondom, hogy igazság szerint semmi extra. Monszták, jég helyett dzsungel, odverős GFX és simán megvan egy 2-3 milkós eladás. -
Foxhound1980 #58549 Persze, sőt még lehetne sorolni, csak hirtelen azokat írtam le amitől konkrétan besokkoltam anno. -
Foxhound1980 #58548 Én spec nem akarok sehova előre mutatni, mivel sima játékos vagyok :D ez a privilégium maradjon a kreativ designereknek és tegyenek le olyat az asztalra, hogy a pofám szakadjon le tőle, sztem ez elvárható. Amúgy abszolút igazad van. FPS kategóriában egyébként csapat legyen a talpán aki maradandót alkot, Guerilla úgy hiszem ezt most megtette. -
#58547 ha ezeket említed, akkor simán megemlíthetsz ezek fölött olyan címeket, mint Duke Nukem 3D, Q3, Doom 3, és még van 1-2 igazi alltime classic.. az biztos, hogy a kz2 egy újabb gyöngyszem. -
#58546 rage érdekesnek tűnik,csak mondjuk gameplay videó még nem is volt belőle,+ van pár carmack nyilatkozat....doom óta volt pár jó fps,mondjuk úgy,hogy fasza sztorival,király körítéssel,sokan a fear 1-et istenítik,az Ai,meg a para miatt...de most hová tudnál előremutatni?!? borzasztó pénzeket emészt fel egy-egy fejlesztés,lehet bármennyire innovatív,lehet,hogy széleskörben nem talál be,pedig a szakma meg hasraesik tőle...Lsd LBP....ez az egész kés élén táncolás sztem....
A KZ2 fedezékrendszere nagyon jó,illetve az egész irányítás súlyossága is király,az AI-ről nem is beszélve... -
#58545 Január 31. Délután négy óra magasságában :) -
#58544 basszus, mázlista! remélem nekem is levonja hamarosan, amilyen mértékben romlik a forint, holnap már 14ezret vonna le :)
mikor rendelted elő? -
Foxhound1980 #58543 Innovatív FPS HL2 2004, Riddick (2005?), Bioshock 2007/08. Szóval azért voltak itt dolgok a Doom első része óta. Érdekes koncepciónak tűnik az ID új projektje is a Rage egyébként. De, mondjuk nagyon tettszik a KZ2-ben is a beépített fedezékrendszer, ami nem új az iparban de az FPS-ek közt, ilyen megvalósítással pl nagyon is.
szerk: persze vissza is mehetnék a timelineban, PC frontot is vizsgálva, de direkt csak 1-2 címet emeltem ki. -
#58542 persze....mindenki várja az innovációt,de egyébként sztem a 90%-a megsem tudná fogalmazni,mi lenne mondjuk egy fps-ben innovatív...
itt kb akkor lesz igazán innováció ha kilépünk 3d-be,vagy gépre leszünk kötve mint a mátrixban...
addig meg megy a szebb,jobb,nagyobb,okosabb sztori....sztem. -
Foxhound1980 #58541 Na szuper! Én is onnan rendeltem volna csak technikai akadályokba ütköztem. Nagyon jó áron adták. -
#58540 Shopto most vonta le az fémtokos KZ2 árát: 12.098 Ft.
Szerintem ha mást nem, ezt most mindenképpen megérte kintről rendelni. -
#58539 néhány hsz-t érdemes elolvasni...hardwireden mindent leszólnak a nagy okosok -
mikuc #58538 http://movietyme.com/catalog/
2-3 hét a szállítás. -
#58537 kz2 első 10 perc -
#58536 És nem tudsz olyan oldalt,ahol USA játékok vannak,és Magyarországra is szállítanak? -
Foxhound1980 #58535 Persze nem is szabad, meg érted ezek csak technikai dolgok. Most ez olyan, hiába mondom azt, hogy a Drake porig alázott mindent látványilag mikor kijött, sőt teszi a mai napig, ha maga a gém lényeges újítást nem tudott felmutatni. Minden percét élveztem az elsőtől az ulolsóig de hiányzott az a dolog, ami egyedivé, egyedelülállóva, maradandóvá teszi nem csak a szemünk számára. Mentségére legyen mondva, hogy ezt rettentő kevés játék tudja csak megcsinálni. Szóval remélem az elkövetkező játékok, Drake 2, Heavy Rain, Alan Wake a fantasztikus motoruk mellett kreativitást is felfognak tudni mutatni. Mindezt csak azért írtam, mert rettenetesen elment az ipar a bitek meg a polygonszámok illetve az ilyen-olyan renderelési eljárások irányába ami szvsz nem feltétlenül a legjobb. -
#58534 Én nem veszek be semmilyen szöveget, amiben a cell spu százalék szavakból legalább kettő előfordul :D Persze nyilván rohadt jó játék lesz! -
Foxhound1980 #58533 Ugyan a KZ2-t még nem láttam de a Drake első része a mai napig verhetetlen látványban. Namost, ha azt csak picit (ami szinte kizárt) fejelik meg már világbüntetés. Egyébként állítólag az NT fullra hajtotta a gépet a progival. -
Foxhound1980 #58532 Egyébként feltételezem, nincs túl sok gond a cuccal mert azért mindenhol 9 felett kapott ami egy olyan stilusban ami vagy 20 éve pörög nem gyenge teljesítmény, főleg annak tudatában, hogy a KZ2-nél ráadásul az egekben is voltak az elvárások. -
#58531 ez egyértelmű,viszont a médián keresztül sok baromságot le lehet kommunikálni...hamár ugye a másik oldalon nagyon kevés exkluzív van bejelentve...
ps extremes csóka írt nemrég az Uncharted 2-ről,amit látott mozgásban,érdemes elolvasni...ha csak kettővel osztjuk az elfogultság miatt már akkor is bomba lesz.
check -
Foxhound1980 #58530 Egyébként Pl és Über pénteken kapja a Steelt. -
#58529 Tökéletes hozzáállás -
Foxhound1980 #58528 Jó persze, szép meg jó ez a KZ2 hype de azért egy gémnek nem csak technikai oldala van. Meg is kell a sztorit írni, karakter jellemeket ábrázolni, tartalmat pakolni ect ect. Szóval nagyon várom, hogy kialakuljon bennem egy reális vélemény az anyagról, higgadtan, hypementesen. -
Foxhound1980 #58527 Technikailag nézve a játékokat úgy érzem hogy most leleépi a PS3 a 360-t, persze ott lesz még egy Alan Wake valamikor ami azért igen durván odafog verni de összességében a Sony ilyen téren átfogja venni a vezetést sztem. Drake 2, GOW3, HR, KZ2 már van ugye., GT5. Nagyon-nagyon kemény látványt prezentáló cucc mind. -
#58526 Állítólag akkor sem, ha 32 ember egyszer dobál gránátokat, de ezt azért szerintem ki kell majd probálni :D