PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szívesen!<#integet2>

Jaa menetközben megtaláltam ott is(rájöttem)<#crazya>

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

Ha tényleg annyira kerested, akkor a leírásban is megtaláltad volna. <#vigyor2>

Papesz

Kösz szépen!!!! Már nagyon régen kerestem! Thx mégegyszer!<#eljen><#smile>

Clint Mansell - Requiem for a Dream

Üdv néktek. Mostanság néztem pár videót youtube-ról aztán megtaláltam ezt: Youtube Meg tudná nekem mondani valaki hogy a zene ami megy alatta, hogy ki az elõadó vagy a szám címét??? Légyszi fontos lenne!! Elõre is köszönöm!

balla27
sziasztok!ez a dsl classic happy net jó a ps-hoz?nem értek hozzá.köszi

zozo2001hu
Az ideális kombót az olcsó noti+ps3 jelenti. Én linuxot nem tennék ps3-ra arra ott az olcsó noti, egyébként x264-es mkv-s fileokat át kell konvertálni vob-ra van egy progi aminek a neve mkv2vob keress rá, ráadásul a feliratot is szépen beleégeti a file-ba! Én használtam már többször remekül müxik.

http://www.videohelp.com/tools/mkv2vob

PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal

Ombika
NFS-t nem neveznem szimulatornak! 😊

NEXUS6
Az autós szimulátorok, az más kérdés, mert azok vannak dögivel!😉
GTA meg hasonló maffiaszimulátorok is jönnek (Yakuza sorozat).
A Linux viszont elég felejtõs dolog, Ha nincs otthon PC-d minimális dolgokra ugyan az is jó, de ha azt használod akkor közben nem tudsz játékot elindítani, szal ugyan ott vagy, mintha külön PC-d lenne, vagy még ott sem. Pláne, hogy a wincsin nem tudod megosztani a fájlokat a Linux és a PS3 saját rendszere között (direkt a kalózkodás elkerülése érdekében), Meg még egy csomó kötöttség van Linux alatt. Sajna a Sony eléggé elhanyagolta ezt a dolgot, ahhoz képest ami lenne benne!
Külsõ wincsire átmásolva viszont mindkét renszer látja a fájlokat.

A DVD-ket nagyon szépen felkonvertálja és az MP3-akat is nagyon jó minõségben lejátssza. Ráadásul van optikai, meg HDMI kimenete sokcsatornához. Hangban ilyet kb a 20-30 ezer forintos hangkártyák tudnak produkálni!!!
Szal médiacenterként nagyon király, egy olcsó PC (alapvetõen letöltéshez, konvertálás miegymás) + külsõ wincsi + PS3 (+ router esetleg) kombót tûnik ilyen célból ideálisnak.

Sajna azt kell mondanom, hogy a PC-t a PS3 + Linux nagyon nehézkesen tudja csak kiváltani. Meg lehet vele próbálkozni, ha az embernek a hobbija hogy bütyköl az OS-ekkel, de kezdõknek nem ajánlanám.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Hát fõként szimulátorok miatt venném meg need for speed esetleg még GTA IV miatt... De ugyan akkor HD filmek lejátszására... de mivel lehet felrakni linuxot és ugy látom hogy vannak hozzá programok is, így valószínû, hogy megoldható az, hogy a HDDre mentem a .mkv fájlokat és onnan nyitom meg õket.. És természetesen felkonvertálja a DVD filmeket ami +, hiszen a mostani asztali lejátszóm ezt nem tudja... és akkor így sok az egybent vennék 😊 mert ugye egy jó asztali DVD lejátszó is olyan 25 körül van ez meg kijöönne 100.000ból és játszani is lehet vele + sok minden mást... Viszony ugy olvastam, hogy a PS2es játékok is futnak PS3on 80GBsen, csak szoftveres támogatással... gondolom valamit szintén telepíteni kell a sony lapjáról... De azért köszöm a tájékoztatókat!

http://neobuxhu.blogspot.com/

NEXUS6
Sõt ott van még a CivRevo is, de az szerintem olyan mintha valamelyik Vágópista vetélkedõbõl csináltak volna akciójátékot.<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Nem is igaz, mert van Jeopardy PSN-en 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

NEXUS6
Alapvetõen megvan a PS3 nak is az a jellege, mint minden konzolnak, hogy a játékok az akcióra, könnyû kezelhetõségre vannak kihegyezve. Ezt maga az operációs rendszer is próbálja követni. Szal, ha meguntad, hogy ahhoz hogy egy jót játsszál elõbb még mojolgatni kell, akkor a PS3 tényleg kikapcsolódás, berakod a lemezt indul, és azonnal akadás mentesen elég jó grafikájú játékokkal tudsz játszani. (Bár most éppen tudnék mondani egy ellenpéldát, mert kikapcsolódásképp akartam nyomni egy jó kis onlájn csihipuhit a Battlefielddel, erre nekiállt frissíteni, majd fél óra után kiírta, hogy letöltési hiba, és elõrõl kezdte volna. Ha leveszem a nettrõl elindult volna azonnal, de én most valakinek nagyon szerettem volna az arcába nyomni! Ezután meg pláne😉))
Stratégiák, szimulátorok, eleve kicsit gondolkodósabb játékok, viszont elég ritkák konzolra.

Sippie
kapható-e MÉG, nem már 😊
Sippie
egyébként a fejlcében találsz egy ps3 Faq nevû linket, javaslom hogy olvasd el. Azt gondolom mondani sem kell, hogy nincs játék törés, mindent eredetiben kell venni/cserélni. Ezenkívül, ha érdekel pl ps2 kompatibilitás, akkor azt csak a 60 gigás változat tudja (van jópár kellemes játék arra). Én utólag megbántam hogy nem olyat vettem (bár az drágább is azért, meg nem is tudom kapható-e már egyáltalán valahol), mert egy két klasszikus kimaradt, és most szerezhetek egy ps2-õt valahonnan kölcsönbe. PS1-es játékot viszont mindegyik lejátsza.
Sippie
Nem kell hozzányúlni amíg ki nem jön a ps4 😊 a videós részéhez nem értek, de tudtommal megoldható csak át kell konvertálni valamit 😊 Az oprendszer egy xmb nevû oprendszer, egy nagyon egyszerûen kezelhetõ menürendszer gyakorlatilag. Innen éred el a system infokat, játék infokat, böngészõt, ps store-t, mindent. A internetezés úgy néz ki hogy van benne egy böngészõ alapból, abban beütöd a honlap címet, és kész. Bizonyos javákkal nem boldogul azt hiszem, talán ezekre majd jönnek ki frissítések folyamatosan, ahogy fejlõdnek a flashek, javák, meg a hasonló dolgok. Vírusvédelmet szintén nem vágom, gondolom azért kell hogy legyen valamilyen, hogy honlapokról minden szart ne szedjen be. Bár az is lehet, hogy ezek amúgyse kezdenének vele semmit, mivel ez nem pc, és nem windows van rajta 😄 Konkrét akadással én még nem találkoztam, egyedül dmc4 demoja volt ami egyszer megfagyasztotta a gépet. FPS esés elõfordulhat, pl GTA4-ben, de az sem olyan jelentõs. Játékokat lehet online frissíteni természetesen. Csak nem kell sokat, mivel mindegyik gépnek ugyanaz a hardvere, igen ritka hogy valami bugos legyen, nem kell optimalizálni ilyen olyan vga kártyákra stb.
Ezenkívül tudsz rá rakni Linuxot pl, errõl van több leírás is.
Ombika
Lenyegtelen,ekkora barom kerdest feltenni!!!

Hali!
Lenne 1-2 kérdésem a PS3al kapcsolatban! Elõre szolok, hogy még soha nem volt konzolom, PC párti vagyok de most ez a PS3 megtetszett és tervezem 1nek a beszerzését... ami most forgalomban van 80GBs verziót...
Az elsõ kérdésem, hogy ezt a masinát memória kapacitás szempontjából lehet-e növelni, vagy benne van minden alap, nem kell hozzányúlni amíg kinem jön a PS4? A másik, hogy látom van benne HD támogatás és érdekelne, hogy .mkv videofájlokat ha kiírom DVDre akor le tudja gond nélkül játszani? Milyen oprendszer található rajta, kell-e vírusírtó, frissítések tudtommal megoldhatók internetrõl de kellene kis információ, hogyan is néz ki ezen az internetezés... Játékok szempontjábol, létezik olyan, hogy akadozik rajta egy játék, mert mondjuk rosszul írták meg, vagy kevés benne valamien hardveres dolog? A játékokat lehet online frissíteni?
A válaszokat elõre is köszönöm!

http://neobuxhu.blogspot.com/

Nekem úgy tünik 96csaby adná a PS3 és kapna érte 4 hangfalat<#szomoru1>

Ombika
Ha darabja 50 rugo,akkor NEEE!! 😊

gazgoblin
nem egészen értem de ha felesleges az a 4 hangfal akkor igen

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Sztetek cseréljek 4 hangfalat egy playstation 3 ra?

JohnnySmith
PlayStation 3: Life

Már letölthetõ PlayStation 3 konzolra a Sony Computer Entertainment (SCE) új szolgáltatása, a Life. A látványos csatorna – Wii News Channel-hez hasonlóan – egy forgatható, nagyítható földgömbön ábrázolja az elérhetõ városok listáját. Felettük a pillanatnyi idõjárási helyzet (hõmérséklet, felhõkép) látható, ha pedig kiválasztjuk valamelyiket, a helyszínhez kapcsolódó aktuális híreket böngészhetjük.
A webalapú Life szolgáltatás ingyenes, a PlayStation Network-ön keresztül érhetõ el, 60 nagyváros adatait tartalmazza, köztük Budapest is megtalálható. A tartalomszolgáltatók közt a Google, a Weather Channel és az Earth Television Network neve is szerepel.

PH!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Hy!
Azt szeretném segítségeteket kérni abban hogy egy playstation3 mennyi idõ alatt menne el?Tulajdonságai6eredeti játék 1 konzol 1 kar 40gb winyó
köszi a segítségeteket!Ha valakit érdekel írjon!
Csaby
GTA4el surun tolja neten ps3mal az irjon mar nekem letszives 1 nevet mert edig 1 magyar emberkevel se talkoztam 😊
predator0
Ezzel most ezermilliárd érzõ lelkû krumplit sértettél meg... 😄

viszont az iq-ja csökkent 5-tel, úgyhogy mostmár hülyébb mint egy krumpli

psnid HaTeBeKa

Pakk, de vak vagyok😊 Koszi
predator0
Természetesen. Nézd meg itt.

JohnnySmith
Így van, lehet.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Lehet ugy frissiteni a PS3-om szoftveret ugy hogy nincs nethez csatlakoztatva? Azaz pl valahonnan letolteni szamgeprol es installalni egy pendrivrol..?
Alien!
jaja...jól látod,a karaktermozgás az Insomniac egyik nagyon gyenge pontja...Ebben sem fog változni,gyakorlatilag szarnak rá,pedig a hírtelen átvezetõkben(pl a Leviathan érkezése) amikor ugyanúgy saját szemszögbõl van a sztori,akkor érzik,hogy mégis hogy kéne,de a játék közben ua a statikus béna mozgás van,ez a videókból tisztán látszik...A multiplayer iszonyú statikus,tartasz egy atomdúrva forgó gépfegyvert és meg sem moccan a kezedben miközben kilõsz xezer golyót...ráadásul az animáció is gyengébb mindenki futkározik oldalazva,ugrálva,tiszta UT3 feeling,ami fun,de rengeteget von le a komolyságából....

btw az egészben azt nem értem,hogy az Insomniac ebben miért nem akar javulni....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
Nekem a karakter animáció is nagyon teccett. Nagyon vártam, hogy ezen a téren is lépjenek már, ez nem egy Ratchet, ahol direkt poén az olyan esetlen mozgás, amit a valóságban max a másnapos betépett ovisok tudnának produkálni.

Az arc animáció is nagyon jó lett, nincsenek ugrások az egyes mimikai fázisok között, meg ilyesmi.

Én már csak egyet kérek, hogy a játék közben a mozgásba vigyenek valami dinamikusabb kameramozgást, mert ez a légpárnással nyomulok fíling vagy 10 éve nem divat.
😉

Érdekes ez a depth of field kérdés, mert pl a COD4 simán produkálja, még az én elég gyik PC-men sem lassítja a dolgokat, szal igazi akadályát nem látom.

Alien!
ehhh...Ted Price-ék megtanultak átvezetõ videókat csinálni,ráadásul az eredeti motorral...Kiváncsi vagyok,hogy a kifejezetten jó minõségû depth of field bekerül-e a játékba...gyanítom,hogy nem.

btw mivel szeretem a minõségi hangot,ezért ez a cikk nagyon felcsigázott....remélem az egyik a Killzone2 lesz....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

tarti19
Resi-t ne keverd össze a RESIDENT EVIL sorozattal😄 érted ennek múltja van a Rsistance-nak meg még jelen sincs😛

Amúgy Nexus nagyon finom lesz😛 Valami szoaktlan az az FPS világában

balljuggler
lol
ez tarti mûvészúr szüvege...resi...resi...resi...
tipikus akcio film lõnek rá 10 méterrõl de egy golyó se találja el..
de nem rossz!

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
A Pslive-n is téma de ide is leirom hogy tapasztaltam és még rajtam kívül páran hogy az xmb kicsit lassúcska...de WHY???
Még nem próbáltam(ez kicsit más téma),hogy a neten lehet-e hallgatni a radioo.dj-t meg h valami media playert lehet-e rátenni a sokak által lehordott kütyükére?

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

NEXUS6
Hú bakter! Láttátok már a legújabb resi2 videót???!!!

itt

predator0
Pedig biztos olvassa a topicot, mert tudta mikor kell beleszarnia... 😊

carterx
ja,látom,vagyis nem látom én se.A VIP csávót. <#eplus2>

Ombika
Vissza se mert jonni a lamaja! 😊

carterx
lehetséges,nem vitatkozok róla <#eplus2>

NEXUS6
Megalkuvó opportunista vagy! A PS3 only user ideológiai tisztaságával nem vetekedhetsz, eljön még az idõ, amikor a párt az ilyeneket kilöki magából, mint józsibácsi az epét a túl zsiros ebéd után!
;D

predator0
Intelligencia kérdése. Ha a fõoldalon ez is fel lenne tüntetve sokan azt hinnék, hogy az valami átlagéletkor 😄😄

carterx
<#eljen><#eplus2><#nyes> ezt jól megkapta.

abban van igazság hogy több mint 1 éves a 360-am és sose volt vele semmi bajom!!
ennek meg 1 hónap után tönkre ment a kontrolere is,de cserélték.
Én egyiket se pártolom,van mindeggyikbõl a házban szerencsére,de nem baszogatok senkit azért ami neki van,stb

balljuggler
ja és így lett neki 7 centis...
LOL

predator0
Ettõl most nõtt a farkad öt centit...? 😊

tomi890125
ebbe meg törõdj bele, a ps3 sem tökéletes, ilyen gondok vannak a pspvel is de szerencsére nem olyan sûrû jelenség

The Only One!

tomi890125
nem a te ps3adra értette hanem úgy általánosan az összesre! mivel õ xbox360 párt és idejött nyomulni mert nagyember

The Only One!