89387
PlayStation3
-
#59645 tobb mint valszin, h. 40 -es geped van es CHECHG04 a tipusa. :) abba meg az egyfejes lezert raktak, dragabb mulatsaad cserelni ugyanis nemgyartja man a sony. :( -
#59644 ahogy Predi irja. Vidd vissza , ha gari allat van beveszik pair nellkul is. Ha nem akor szerezzz!!! vagymeg vidd malamelyik konzolos uzletbe kicserlik a fejet. vagyemg hoizzd el hozzam en is kicserelhetem. bar most nelked othhon jobban megernee!! -
Immigrants #59643 Sziasztok!tudjátok hol lehet kapni a Logitech Driving Force GT-t gran turismo 5-tel együtt megyarorászágon -
#59642 mini ninjas
elsőre azt mondtam "mi ez a sz&r", de nem ítélünk elsőre :) -
#59641 Rakat embernek volt már hasonló. Szerezz garanciapapírt a boltból, ahonnan vetted és vidd el szervizbe. -
Dix #59640 Ma megpróbáltam újra, és a DVD lemezt minden gond nélkül viszi. Sajnos a játékokat még mindig nem. Valakinek volt már hasonló? -
#59639 Hát csak nekem tünt fel hogy az a bolygó elég egyszínű . De legalábbis a Homok/szürke keveréke mikor az introban lövik akkor sem láttam rajta oceánt + zöldelő hegyeket stb stb . Egyébként több féle helyszín van a szabadban lévők is tetszenek , de az igaz hogy katonán kivül semmi mást nyomát nem látod az életnek . -
#59638 Most olvastam csak vissza...LOL! -
#59637 Majd a KZ3-ban lesz Téli és Trópusi, sőt meditterrán helyszín is :)
Csak nem akartak minden bőrt előre lenyúzni :))) -
Foxhound1980 #59636 Az nálam is etalon. Ep3-hoz technikailag a source már nem fog igazán versenyképes lenni 2010 felé, de ki a f.szt érdekel?! Csak jöjjön! -
Foxhound1980 #59635 thx -
#59634 mindenki KZ -t emnleget, de en meg most is a FalfLife 2 ben hiszek. Remelem majd jon vlamikor a 3 as is, es garantalom mindenki meglesz azzal elegedvem, minden teren. -
Foxhound1980 #59633 Van is. Van sivatagos, van kék tónusú, van vörös képi világú. És ezek nagyon el is térnek egymástól. Szóval maga a totál kihalt környezetet jól és mondhatni változatosan csinálták meg. A gondom az, hogy csak halott környezet van.
Szerk: tehát itt jön be az a dolog, hogy akit zavar az, hogy élettelen a helyszín, annak a KZ2 abszolút nem fog bejönni. A játék mentségére legyen mondva, hogy nagyon jól operál a helyszínek változtatásával. Mikor már sok lenne az egyik típusú pályából átrak egy szinte teljesen más designú pályára, ami ugyan szintén kihalt, de mégis más. -
#59632 javitas. nem te irtad hanem en ertettem felre.
De a lenyegen akkor sem valtoztat. Sajnos nemfog menni az 5.1 ezen a systemen. :( -
#59631 sztem ez nem mai darab....elég régi cucc...
GOW3 gameplay
sokat nem látni,de az animáció pazar lesz.... -
#59630 legkozeleb ilyesmiben gondolkodj :
http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=567569
ha van tobb zsee akor meg Harman/Kardon. Nekem azoma lesz legkzelleb :
http://www.harmankardon.com/large.aspx?Displayname=AVR%20355&prod=AVR%20355/230&cat=REC&sType=C&ImgName=AVR355_230.jpg&Region=EUROPE&Country=SK&Language=ENG
Hat nem gyonyoruu ??? Az egyszeruseg megtestesitoje. -
#59629 Na hat ezzel nemfog menni. Egyebkent ez nem erosito - mint te irtad - ,ez hazimozi rendszer.
Nincs digitalis bemenete csak analog. Sajnalom.
Legkozelebb figyelj oda mit veszel !!!!!
Minimium 1 optikai bemeneted legyen. -
#59628 Van ott benemet is : P
hatul kell keresni nem elol :P meglesem a tipust a neten. aztan postolok h. pontossan hova kell dugnod. -
Chris Lowe #59627 Hééé!!! Te azt ígérted nekem a K2 megjelenése elött, hogy nem csak szürke pályák lesznek benne. Anno a demo kapcsán beszélgettünk itt, és azt írtad, hogy változatosak a pályák.
Most akkor hogy is van ez? -
#59626 örülök h megjött rendben, jó játék, bizony :) -
#59625 igazad van,nehéz összehasonlítani a két játékot,csak nekem szinplán az tűnt fel a crysis-ban,hogy minden olyan fotórealisztikus,de az összképet sikerül elrontani az animációval,nekem spec már az a buta,ferde fegyvertartás sem jön be,nem beszélve a mozgásról,,illetve az ellenfelekről....
Pont az összkép teszi pl a KZ2-őt sztem a legszebbé,bár ez is relatív, kinek mi jön be...az meg,hogy milyen pályák vannak,az megint nézőpont kérdése,hiszen ez volt a koncepció...Tudod ez kb olyan,hogy ennyi erővel a Dead Space is monoton,mert egy űrhajón játszódik....De én pl ott sem éreztem,hogy unalmas lenne...Mondjuk az tény,hogy a Crysis ilyen szempontból színesebb,változatosabb lehet....majd élesben úgyis kiderül... -
tibitoth #59624 igazad van. a feljelsztok elfelejtettek a lighmapokat :) nincs atmoszfeta rendessen megvilagitott anyaggal. viz kz2 vagy mirros edge. nagyon atmoszferikus halla a lightmapoknak. (szerintem) -
Foxhound1980 #59623 Elkezdtem ma reggel a FEAR2-t (Gameplay 20 font, már 28 asszem és hétfői feladás szerdára itt volt), hát nem szar az anyag. -
Foxhound1980 #59622 Elkélt volna kb + 3-4 pálya ahol valami életszerű dolgok vagy annak a nyomai mutatkoznak és most itt nem is növényzetre gondolok hanem pl ezeknek a katonáknak a bázisukra, esetleg ahol a logisztika folyik vagy ilesmik. -
#59621 "mindenhol csak a lerobbant vasbetonszerkezetek (az is jórészt éjjel), "
Jogos, én többek közt ezért sem vettem meg végül.
-
Foxhound1980 #59620 GDC Infamous képek Nem javult ez grafikailag? Vhogy szarabbnak tűnt mikor még néztem belőle anyagokat anno. Ja, lesz karma rendszer is a cuccban. -
Foxhound1980 #59619 Megnéztem a 720p-s anyagot. Szvsz atomdurván néz ki. Ezt a minőséget - lévén tech demo - kizártnak tartom egy komplett játéknál ahol AI-t kell számolni rakat karakterrek, robbanásokkal meg miegymással. Már ez a demó sem ment ránézésre stabil 25 fps-el. KZ2-vel meg azért nehéz összehasonlitani mert abban egy fikarcnyi életet prezentáló kép nincs, mindenhol csak a lerobbant vasbetonszerkezetek (az is jórészt éjjel), amiből igazság szerint kicsit besokaltam a végére. -
#59618 hát semmi extra az biztos...amúgy is rettentően steril az egész,talán a dzsungelt kivéve,de hogy ez tuti összehányja magát egy komolyabb csetepatéban az biztos.....Kz2 után az animáció pedig kifejezetten buta.
-
#59617 Nemhiszem hogy a Crytek eltudná adni akár konzolon is a motorját, mivel az előző kettőt sem sikerült, az első motor ugye az Far Cry, amit senki az ég világon nem liszenszelt, a második a Crysis amit pár noname csapat a sosem fog elkészülni játékához liszenszelt, meg egy MMOhoz, de ahhoz meg minek? -
#59616 Vettem egy Sharktoon 5,1 fejest . Ebben van miki ha jól olvastam akkor külön kell az optikai kábelt kötni + a usb a mikit ? Akinek van az esetleg leírná nekem hogy így van e ? -
#59615 Akkor ezt eddig nagyon szarul csinálták. -
#59614 Szerintem viszont ők elsősorban nem játékot akarnak gyártani, hanem technológiát fejleszteni és eladni más játékstúdiók részére.
Én nem várok tőlük egy Shakespear-i drámát a közeljövőben, max egy felhízlalt techdemót, amivel másokat is megyőzhetnek az engine licenszeléséről. -
#59613 Meglehet, bár én nem várom tűlük hogy tökéletesen a konzol hwre optimalizálják azt a motort, és nekem nem kell krájzis, találjanak ki valami értelmesebb koncepciót, valami normális világgal, történetettel, karakterekkel... -
#59612 Na megvettem a Red Alert 3-at.
Mókás kis játék, de azért kicsit sajnálom, hogy további határozott lépéseket tettek a csöcsök & blődség irányába és ezt nem is próbálják mással kompenzálni, mert sajna az ultimate edisönség is kb ebben merül ki, hogy mégtöbb csöcsös-debil videó fért rá BD lemezre.
Igen, valójában egy szexista militarista beszűkült agyú állat vagyok, pont ilyeneknek készült ez a játék is, de még is valahogy utálom ha ezt más mondja ki.
:)
Magán véleményem, hogy a Warzone2100 óta nem csináltak jó RTS-t!
:( -
#59611 Azért, ha ugyan azt megcsinálták az X360/PS3 sokkal gyikabb hw-én, amihez PC-n egy fúziós erőmű kell, akkor azért ott van előrelépés xerintem.
Másrészt tők jogos, remélem nem jönnek tucatszám a FC2-höz hasonló félkész szösszenetek ezután. -
#59610 Különösebben semmi extra, semmi amitől ámulni kéne, láttuk a Krájzis alatt ugyan ezt 1éve, már csak valami értelmes játékot kellene köré írni... -
#59609 rossz nem lesz az már most biztos... egy ilyen alappal vizuális orgazmusok garantáltak:P -
#59608 Cryengine 3...
lehet dönteni...:) -
#59607 hát ez jó... ezt még nem láttam :( -
#59606 harmadik felüket
(értem én hogy poén, de attól még vicces volt :D )