PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1>

EmThor
Colin McRae: Dirt 2, 2009

USB-n dobj fel vmi divxet.

Csabesz100
Megpróbálom, de az a baj, hogy nem az enyém a gép és még nincs beregelve sehova. Csinálok neki akkor egy magyar és egy usa reget. Köszi a segítséget. Ha nem megy, akkor még jelentkezek ma! :-)

PS3 ID: Csabesz82

Törölj le valami 500MB körüli állományt és utána indtísd a gémet/installt.
Szerk: ha tök üres tölts le valamit amit utána törölj. Idióta bug, azóta sem javítva.

EmThor
Hakuna Matata JPN = National Geographic: Africa USA.

EU változat passz, de jön az aquanaut's holiday is

Csabesz100
Hi! Már többször volt ez a kérdés, de 40 oldalt lapoztam vissza, mégsem találtam meg! :-( Mit kell csinálni akkor, ha fel akarom tenni a Ratchet-et és azt írja ki, hogy 491Mb hely szükséges? Most formáztam le a vinyót, szóval teljesen üres! Elõre is köszönöm!

PS3 ID: Csabesz82

Heló. Meglett a Kungfu Panda 720ps felbontásban. Természetesen MKV. Nah átalakítottam MPGre és jó is. A problémám az hogy angolul van, bár én értem de a tesóm nem😄, van hozzá magyar hangom is. A kérdésem az lenne hogy milyen programmal lehetne beletenni a magyar dubot a filmbe, hogy a minõség ugyanúgy megmaradjon 720pben??? Elõre is köszi.

PlayStation3 ID: zSul

Ez mi ez a szar?O-o<#vomit>

NEXUS6
Megint a régi nóta: addig csûrik csavarják a dolgot, amíg ha csak egy tizeddel is, de az X verziót jobbra tudják kihozni. Az IGN olyan szinten leírta már magát szerintem, hogy az szörnyû.

Havonta 1X ha ránézek az oldalukra talán.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

MK vs DC HD review GT
katt

EmThor
Super Street Fighter HD

nov. 25. 9.99$ exkluzív zene

EmThor
1UP Comb Raider teszt

PS3 - B
prolouge + 6 pálya, "Six levels in (seven if you count the prologue), the game just...ends."

EmThor
Igen, úgy tûnik, hogy a DLC-t úgy tudták idõben megoldani, hogy kivágták a játékból... egyelõre ez csak erõs pletyka, ahogy az is, hogy inferior a ps3 verzió.

Profiknak 6 óra, amúgy 8.

Az anniversary azt mondják 15h volt, speciel 2 nap alatt letoltam, de csak enni álltam fel mellõle 😊 Szóval szomorú 😞

Lehet marad a CoD5 + Resi2 + PoP triumvirátus idénre, 7.5k-ért meg majd Mirrors Edge meg tavasszal gyûjtõdobozos lara... talán.

7-8h az egész cucc? LOL

EmThor
fordul a kocka, az IGN megint kamuzik?

Gaf:
"Anyways, friend of mine got it for PS3 and he compared it to the 360 demo switching back and forth between HDMI 1 and HDMI 2 inputs on his samsung a650.

verdict: textures surprisingly look higher-res in PS3, in the part where your rock climb after jumping out of boat in demo, and he finds the PS3 game to run just as fine as the 360 demo, so i feel better."

EmThor
comb raider
7.4\10 belassulások + no trófea :\ viszont aki megvette és nem a sajtóverzióval játszott, azt mondta rendben van!

na most olvasom, a legutóbbi Anniversary 15 órás játékidejét sikerült megfelezni úgy, hogy boxra jön +2 pálya DLC pénzé...

Haze a videókon piszkosul bejött. Demó sem volt rossz, csak semmi extra. Inkább félre rakom azt a pénzt, és ráfizetek egy jobbra :-)

EmThor
star trek online ps3-ra?! remélem igaz!!

game bekeményít

úgy látszik bad company-t még kell szórni, délelõtti 25 fontos ár már csak 23 font, ahogy az új pókmen játék, a MC 25-rõl 30, a mercs 2 pedig 25-rõl 40 font lett O_o

ugyanitt Resistance 2, jövõ csütörtöktõl 35 font ~11.180ft

cloud.strife
Resi 2 eu-s megérkezett.

DigiCenter

www.digimomentsvideography.com

predator0
Ezért szép ez a játék. Nekem ez a helyszín kimaradt 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Annyit meg, egy hosszú délután a gém.

EmThor
Holnaptól Auchan, NFS Undercover - 13.000
ugyanez cd galaxis netes rendeléssel - 13.500

auchanban lesz ps2 játék leárazás, Gyûrûk ura 2 torony + király visszatér 3-3 ropiért ajándék

tomy8614
haze 9,95 font a shoptonál. ennyit tuti megér

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

EmThor
leszarom falloutban 10 óránál tartok 😊

Avendale városkája, 2 család + 1 öreg lakik, utóbbi azt mondja, aki ide bejön, nem megy el innen. Barátságos republikánus családok, a hûtõben 'strange meat'... sötétedés után meg késsel bóklásznak az utcán O_o Több se kell, kulcs kilop apu zsebébõl, irány a pince: mészárszék, kannibálok O_O Le is gyilkoltam mind, sajnos az öreget sem kíméltem, ki tudja mi ragadt a protkó közé 😊 Gyerekeket nem lehet megölni.

predator0
Eredetileg amúgy ez így volt: "Mivan? Nem hallom jól, túl nagy a zaj! Ja, hogy ez egy levél? Akkor ronda az írásod... Hát izé, szóval még dolgozunk rajta. Tudod, négy éve fejlesztjük a játékot és ugye ez a trophy support majdnem fél éve van kint! Unchartedhez is mennyivel késõbb adták ki, ezt vegyétek figyelembe! Viszont mert kérdezgetsz lehet lesz belõle pár hónap csúszás, mivel programozás helyett itt válaszolgatok a hülye kérdéseidre!" 😊

Azonos ar kategoriaban, meg mindig jobb a plazma mint az LCD, foleg ha nem csak jatszol ha nem filmet is nezel. Ha meg meg hagyomanyos tv adast nezel rajta akkor mindenkep jobb a plazma.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Ombika
Eleg korrekt latvany!!

EmThor
vannak akik magukra kenik 😊

EmThor
reggelt!

végre, csak keresni kell, hõsünk megleli az infót 😊

Fallout 3 trófea patch

"Hey, it's Matt from Bethesda again. We don't have any details on when just yet, but we are working on it.

Thanks for your patience."

OliApa
reggelt <#idiota>

<#vigyor3> ez jó.

EmThor
cakát

predator0
Arra figyelj, hogy a fájlrendszere fat32 legyen. Egyébként úgy tudom nincs akadálya.

Elfelejtettem irni hogy elsosorban kepnezeges miatt szeretnek csatlakoztatni hozza egy kulso vinyot annelkul hogy a beepitetthez fel kelljen masolni
Van barmilyen opcio arra hogy egy kulso winyot csatlakoztassunk ra az USB portjan keresztul? Mondjuk egy ilyet: WD Passport ami egy 2.5-os kulso meghajto es meg kulon adapter sem kell hozza, USB-rol szedi fel az aramot

Smuge
Egy saját készítésû kép a Motorstormból. Sajnos én húztam a rövidebbet 😊

EmThor
és ez akkor is ott van ha nem megy a játék, na majd megnézem újra, kösz. hát ez gyakorlatilag install, nem is baj. de motorstorm 2 pl. indításkor kurva sokat (!) olvas a lemezrõl, pályát meg látom h vinyóról tölti...

NEXUS6
Pedig Kojima bátyó is megmondta, hogy kell az az 5 perc cigaretta szünet az egészségnek fejezetenként!
😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Na... nagyobb töltési idõt sem láttam. Gondolom folyamatosan másolgatja az adatot. Lényeg, hogy nem megoldhatatlan...

predator0
Nem telepít semmit. Csak úgy ott lesz. Feltételezem lefoglalja ezt a részt saját magának.

Bexarás. Ez, hogy kerül fel? Van egy 5 perces töltés elõször?

Igen ezt én sem értem. Most vagy installál vagy nem. Mert pl, hogy cache-el egy csordultig tele lévõ hdd-t?

predator0
Lefoglal: Nuku install, viszont a game data könyvtárba bevágja ezt a file-t:

EmThor
de mi ez h "lefoglal"? vagy ott van a game data könyvtárban, hogy ennyit installál, vagy nem. és fallout3-nál nem láttam semmit. ezen felül minden csak cache lehet, de ennyi erõvel lehetett volna install is :\

predator0
LBP mintha installált volna az elején 600 mega környékén, de azt olyan gyorsan, hogy nem igazán lehet észrevenni 😊
Fallout 3 négy egész valahány gigát foglal le, valószínû ahogy írtad cache-nek.
(Azt nem vágom, hogy ezt így ebben a formában miért nem lehet megoldani az összes installálós játéknál.)

EmThor
Más érdekesség:

LBP, Pacific Rift, Fallout 3. Ami közös, hogy egyik sem installál a vinyóra, viszont látom, hogy onnan tölt. Ezt meg hogy? Játék elején felmásol egy adagot, aztán kilépéskor törli? Vagy csak oda cache-el? Mert akkor nagyon durva! De akkor meg mért nem installál inkább fel 1-2 gigát?!

Jók ezek, MGS4-eshez volt litográfia is grátiszként.

EmThor
Fallout 3 sima guide helyett van 500 oldalas CE guide