89387
PlayStation3
  • Alien!
    mintha azt olvastam volna,hogy tolják 2010-re.....na itt is van...
  • NEXUS6
    Én hallottam egy Trabant szimulátorról is, eredeti NDKs csapat fejlszti, a kocsi hangját a venti üzemmódjainak kapcsolgatásával érik el, a hozzáadott kézikönyvet 3 hétig egy 10 emeletes alagsori garázsában füstölik egy T601-essel napi 24órában járatva a motort (mínusz persze a 4-5 óránkénti lerobbanások, motorcsere miegymás.)
    Ráadásul nagyon dögös csakjok is benne lesznek a játék sztorijában, az 1972-es müntyheni olimpiai játékokon kell az endékás női súlyemelő csapatot külföldre szöktetni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aztán a játék végén kiderül, hogy a válogatott nagyrésze nem is nő hanem férfi, ami azért nem nagy meglepetés. Viszont az egyik felüket Stázi a másik felüket KGB, a harmadik felüket meg az őket üldöző Szíájé ügynökök teszik ki!

Nagyon várom már, szerintem minden szó igaz, amit a fejlesztőcsapat mond a játékról, igazi GT meg PGR gyilkosnak ígérkezik!!!!

• Sippie
    loál
  • Forrest Gump
    Hűűű vazz, ez komoly?
    Kurva jó lenne.
    Remélem, nem csak oltogatod a népet.:D
    Bár nem úgy ismerlek.:)
  • balla27
    optikai csatlakozók ki és bemenet egyszerre?
    mert nekem mindenre az out van írva?
  • Dix
    4 hónapos, az Uncharted és a Tomb Rider lett kipörgetve, és most félig a Killzone 2. Látható, hogy minimálisan üzemelt.
  • toza #59599
    egyebkent mijen idos a gep es kb napi hany orat ment?szoval mennyi ido utan kovetkezett be ez a poblema?! kosz..! add el gepet .. vegyel masikat...
  • predator0
    Garancia papír szerintem kell a szervizeltetéshez, szóval "könyörögj" a boltnak, ahol vetted, hogy adjanak.
    Utána szerintem mindegy hova viszed, mert úgyis kiküldik Szlovákiába, ott javítják.
  • Foxhound1980
    Meghalt a fej.
  • Sippie
    disz iz dö bigining of ö bjutiful frendsip
    loál
  • Dix
    Hali!

Valaki találkozott már azzal a tünettel, hogy a PS3 nem ismeri fel a lemezeket??? Mi a teendő? Behalt a fej? Ötlet? Valaki?
    A gép még garanciás, viszont nem találom a garijegyet. A számla meg van. Szerintetek így még javítják garanciában? Bármelyik Sony szervizbe vihetem?
  • zsolt1983
    Lehet tob dolgot elerni mas OP -vel. ha erdekel keres ra... :P
    Egyszeur mint a pofon. Regi jatkok siman funtak linux alat (pl. warkraft - ezt lattam is). Persz nemart ha linuxra vannk tervezve a jatekok :). Van rol a neten tutorial is.
    Elore mondom ez NEM WAREZ. Ez teljesen legalis megoldas. A HW alltal nyujtotta nagy eroben rejlik a SW -es emulacio kihasznalasa. Semmi mas. Legalis
  • zsolt1983
    1. nemtom, valszinuleg nem.
    2. optikai kabel : ennel jobb es szebb hangzast nemlehet kihozni. De ha van 2 HDMI kabeeld akkor nemely jateknal meg TRUEHD hangot is kitudsz sajtolni.
    az utobit ugy kell kotni h. a HDMI a ps3 bol kotod az erositobe majd oneet ki a TV re. persze gy portra kell allitani. Ha pl. TV re rakod a benmenetet a kimenet is arrol ekl h. mennyen.

remelem ertheto voltam. :)
  • balla27
    sziasztok.kettő dologban segíthetnétek nekem.
    1.ps2 rezgős joy hármason átalakítóval,fog nekem rezegni,vagy nem?
    2.házimozira hogy kössem rá a ps 3-t,hogy 5.1 hangom legyen.a házimozi tipus DAV DZ 500 sony
    elöre is köszönöm a segítséget.
  • Dave0092
    hát ha az neked jó hogy fél óráig tölt be a win, akkor szedd le nyugodtan, talán még wow-zni is tudsz rajta :)
  • toza #59590
    vista.. linux alatt de vista es nem is 20 perc :D

olvastam egyszer egy tutorialt windoz install xbox ra cikben ,hogy igazabol miert is eri meg felrakni xboxra windozt, es azt irta srac h azert mert :lehet...
    ennyi.. csak jo moka ezzel babralni... kosz..

ok kosz kosz ok.. kosz

HAF Rigel: de ,
    azert montam h kosz,jofej vagy... szeretlek!!

• HAF Rigel
    Ácccsi ne hogy már te legyél megbántva . Írjál az anyanyelved szabályainak megfelelve és nem lesz gond . De ne kelljen már fordító programot használnunk hogy értelmezzük mit írsz .
    Ha értem a kérdés válaszolok , ha nem háátt abból lesz az olyan post mint amit kaptál , egyébként előtte megpróbáltam normálisan postolni , de azt nem nagyon vetted észre .
  • predator0
    Pendrive-okat felismer, szóval a memóriakártya abszolút elfelejthető.
    PS3-n XP-t nem igazán fogsz tudni futtatni. Hacsak nem Linux alatt emulátorral, de kb. 20 perc akkor csak az, hogy bebootoljon.
    Az meg, hogy tarti marhaságokat ír nem lep meg lassan sehol senkit :D
  • Csabesz100
    Na, ez igen jó hír! Már nagyon várom! Képet vagy videót lehet találni róla valahol?
  • toza #59586

szoval ez hazugsag.... meg 4 est is lattam de nem talalom linket de mindegy.. igazad van..!!

kosz az infot..

HAF Rigel : van xbox 360 meg vvii is.. de kosz h ijen jo fej vagy...

az kontorolerrel kapcsban csak azt jegyeztem meg h nem mindig az tortenik,es nem elsore amit szeretnel hogy tortenyen.. vvii nel ezt tapasztaltam,biztos ijen lesz ez is...

de kosz szepen mindenkinek...

mellesleg nem varezra gondoltam hanem nem hozzaertokent azt gondoltam h ijen h linux meg xp telepiteshez esetleg kell feltenni vmi kis pogramokat is vagy hasonlo.. de kosz tenyleg..
    tok jo fejek vagytok... kosz..
  • predator0
    Ja, persze.... Forrás? :D
  • NEXUS6
    Én úgy tudom, hogy állítólag a 2.70-es FW valahol a 2.63 és a 2.80 között fog megjelenni.

Állítólag!
    :)))
  • Istencsászár
    Codemasters csinálja, 2009es szezon, 0áról ujramodellezett pályák lézeres teknológiával, állításuk szerint teljesen élethű lesz minden pl eső, ideális ívek száradása, a száradó aszfalton az esőgumik hűtése vagyis tócsák keresése, aquaplanning stb... október körül fog megjelenni.
  • Ombika
    En meg barmennyit, mert UTOS cucc lesz!
  • Alien!
    a KZ2-re is várni kellett....és mekkora felüdülés már a kezdetektől fogva lag/szakadás mentesen,működő voice chat-el multizni....esküszöm furcsa volt,a rengeteg agyonpeccselt,félkészen kiadott szemét után(lsd:BF:BC és társai),hogy minden f*szán működik...
  • predator0
    Tök mindegy mikor jön ki az 100%, hogy a SONY évében lesz.... :D
  • Jimanszky
    Ez igaz, hogy idő kell, de már az is tervben volt h idén megjelenik.Adok nekik még 1 évet:DDD
  • Ombika
    Nem 30 es nem is 40 ember dolgozik ott! :)
  • Alien!
    ha 1 ember csinálná....szép lenne,ha 600-700 autót a mi életünkben már meg sem lehetne csinálni...:)
  • Ombika
    Azt mondtak 180 nap 1 auto teljes lemodellezese!!
  • Csabesz100
    Forma-1-es játékról hallottatok mostanában valamit? Mikor fog megjelenni? Lehet már tudni valamit róla?
  • Chris Lowe
    Én is shopto, jövőhét csüt. megrendelem, akkor már csak nem tolják el a megjelenést. :)
    Mostantól 2 hét múlva remélhetőleg már meg is érkezik.
  • Alien!
    mondjuk a GT5P-ben van annyi autó mint más cég teljes játékában,ráadásul úgy lemodellezve,ahogy sehol máshol....szal a teljeshez megértem,hogy kell idő....
  • Ombika
    Fog az hidd el, de ido kell es ok szart nem adtak ki SOHASEM! :)
  • HAF Rigel
    De beszéltek 2010 körül lesz készen .
  • Jimanszky
    Na ez a funkció jól jönne nagyon.In-game chat meg beszélgetésVajon a GT5-ről miért nem beszélnek?Nem megy 1080p-n a stabil 60fps?
  • predator0
    Ezeket pletykálják. Ebből van egy darab, ami szerintem mindegyiknél fontosabb. Na melyik? (Voice messaging and voice chat options can be used while in-game. Bár nekem nincs headsetem és a közeljövőben nem is lesz)
    In-Game XMB témákat totál feleslegesnek tartom.
  • Kratos86
    Ninja Gaiden Sigma 2 Debut Trailer!
  • zsolt1983
    Sziasztok, megjottek az alkatreszek a 60GB os verziohoz. Ha vki szeretne megjavitatni a PS3-mat es a garancia lejart nyugottan irjon egy pm-et.
    Ha tudok segitek. Olcsobb leszekf mit a sonny, garantaltan. :P
  • Alien!
    2.70fw-ről tudunk valamit? a hétre ígérik állítólag....