89387
PlayStation3
-
#59685 En is bal oldalival es ki se volt toltve, nyertem par honapot vele!:) -
#59684 naja....:) bár én azt a négy részre szedett muzikcentert(?!?) nemvágom,mert az erősítő ott van a tv alatt.... -
Chris Lowe #59683 Az a két műanyagdobozos "hangszóró" tetszik. Ebből a szempontból tényleg vagány. -
Jimanszky #59682 Ugyanígy vagyok én is, csak nem mocival, hanem bringával.Szeretném generáloztatni, felújítani.Esetleg ha értesz hozzá és tudsz tanácsokat adni, szívesen várlak msnre;)
Kafkát bírtam a suliban:) -
#59681 Ezek jó kis kilátások. A hétvégén öcsémék punk zenekarának is lesz egy koncertje, de szerintem nem fogok tudni elmenni, mert sajna élőben kell tanulmányoznom amit Franz Kafka írt a szürreális bürokratikus szervezetekről (ledolgozzuk a gázszünetet).:(
Amúgy én éjjelnappal kázékettőzök mostanában, ha tehetem.
De alig várom, hogy végre rendesen magára találjon az időjárás (én már nem hiszek a globális felmelegedésben sem), mert akkor végre üzembe helyezhetem a mocimat!:DDD -
Jimanszky #59680 Szevasz!Semmi különös.Jön a jó idő, bicikliztünk egyet asszonnyal, holnap meg koncert.Jó buli lesz.Természetesen a játékokat sem hanyagolom:).Majd elkezdem a God of War 2-t.Vettem PC-hez egy Logitech Dual Action gamepadot.Nagyon szuper, ps3 plug and play-be felismerte.Járni fogok 6 hónapig angol tanfolyamra(alap+középfok).Összeállt a régi zenekarom vagy 2 hónapja, csináljuk a számokat.Hát nagyjából ennyi:)És veled?BOCS AZ OFFÉRT!!!
Fox!Ha leszel msn-en írj már rám, mert már pofátlanul keveset beszélünk;)
Uff!
U.I.:Menjetek a pi..ába:DD -
Foxhound1980 #59679 vagy többen mint gondolnánk...LOL -
#59678 Ekkora kijelzőn milyen recék lehetnek,te jó ég -
#59677 Háj Jim, izé mzujs mostanában?
-
#59676 Vazze, már itt is van!
-
#59675 Én arra gondolok, aki mostanában egy állarcban jár.
Vagy miben.
:D -
#59674 Szerintem ezt most rajtad kívül úgyse értette senki :D -
Jimanszky #59673 -
#59672 Arra gondolsz, akinek még a nevében is recék vannak? :D:D:D -
toza #59671 vagany... -
#59670 Nem mindenkinek!
-
toza #59669 na.. hdmi vel "kicsit" szebb a kep!ajanlom mindenkienk..
hasznalt enyhen karcos de megy resistance fom nem erdekel vkit?! -
Dave0092 #59668 köszönöm :) -
#59667 Tessék. -
Dave0092 #59666 egy ilyen mkv2vob convertert tudnál linkelni? -
#59665 mkv-t ettől még nem fogja támogatni, hogyha a háromszög után a display all-al kilistázza a fájlokat. Ehhez át kell alakítani, mondjuk mkv2vob-al, vagy ha enélkül akarja lejátszani, akkor pc + media server program kell hozzá. -
Dix #59664 Nyomj egy háromszöget és láss csodát!:) -
#59663 Letöltöttem egy 720p filmet, rátettem egy pendrivera, bedugtam a PS3ba, de nem érzékeli a filmet, a Videosnál -> USB (Cruzer) -> no title...
Nem támogatja a .mkv formátumot vagy mi a baj? -
#59662 Pedig ilyen a garipapír, én is ilyennel vittem vissza a gépet. -
Dix #59661 A számla ok, viszont én nem ilyen gari papírra számítottam. Valamelyik nap vittem vissza a telefonomat, és azért az teljesen más, sokkal komolyabb gari jegy.
Egyébként a számlán nincs fent a címem és a nevem, ezért sajnos nem tudsz eljönni.:) -
#59660 ha kicsit jobb minőségben lenne, a címed is látszana, s mehetnénk megmondani :)
viccen kívül ez a számla, meg a garipapír, szóval hajrá! -
Dix #59659 Na ezt találtam, szerintetek ez garancia papír: -
Dix #59658 Kipróbáltam és sajnos tényleg nem segített. Küldtem privit. -
#59657 van amelyik dts-el akadozik ez, amit másik rendesen visz, egyebet nem tudok mondani, amivel próbáltam, nem tudom milyen adatokkal rendelkezik, de azt vitte jól. -
#59656 ennyiért már megéri,de a 70e popcorn hourt és a 110e-es divco-t sokallom,azért kérdeztem mert a 1,5mbites dts hanggal minden gépnek meggyűlik a baja,de ezek ugye fw javítással valszeg küszöbölhetőek.... -
#59655 igen, külső vinyóról megy, most írtam egy blogbejegyzést róla PSL-on. tévém 1.3-as, kábel is, de ez asszem nem, köszi Johnny! 10 gigás 1080 akadásmentes volt, állítólag egyes dts-ekkel akadozik, de dolgoznak új FW-en, és külföldi torrentről letöltött 4 gigás 720p felvétel mintha néha szaggatott volna, de itthoni torrentoldalakról letöltött anyaggal tökéletesen jó volt. m2ts-t vagy mit visz állítólag, csak iso-val próbáltam, menü nincs, de feliratokat meg hangot lehet váltani. srt feliratot viszi, de állítólag 500ms késéssel, gondolom ezt is kijavítják, de egy magyar srác már írt egy programot ez ügyben, szóval subtitle workshop-al sem kell ügyködni. meg mondom kikapcsoláskor mintha standby-ba menne, nem kapcsol le rendesen, akik kimérték asszem 5-7W-ot mondtak ilyen fogyasztásra -
#59654 Igen, az man az ujjab lencseet viszi. 2 lencse van benne : A megnevezese : KES-410A.
Azokat kell cserelni. A garis papirt nemtom lefenykepezni mivel en sem tom hol van. Meg mar nekem le is jart. Szoval.
Ami a ventillatoros golgot illeti : Kapcosld teljesen ki a gepet, tapegyseg kapcoslo ki!!!. Majd mielott bekapcsolo gombott viszalovod tartsd a bekapcs gombot ellol nyomva. TEdd ra visza a feszultseget majd varj mig 2 t nem fog pityegni a cucc. Utnna jon majd a fujjas.
De nealmodozz. Nemfog segiteni :( sajanlom. olvaso fej csere lesz bellole. -
#59653 gondoltam,az azért nagyon megdrágítaná.....btw ha vki akar akkor az Iponban most 28e.... -
#59652 "hdmi 1.3-as?"
Nem. -
Dix #59651 Ha valaki lenne olyan kedves és lefényképezné a ps3 gari papírját, és elküldené az email címemre annak nagyon hálás lennék. Csak legalább lássam hogyan néz ki.
[email protected]
Üdv. -
#59650 a Kz2-ben a Corinth River pályán(demóban is ez volt) pl furcsa virágok vannak az épület tövében....ergo biztos van élet...
-
#59649 ugye kell hozzá külső vinyó is? 1,5mbites dts+1080p szaggatásmentes? bluray iso-kat viszi? hdmi 1.3-as?
-
Dix #59648 Állítólag van valami gomb kombináció arra, hogy extra gyorsan megpörgesse a ventilátort. Valaki tud erről valamit??? -
Dix #59647 CECHH04 a típusa. Ez mond neked valamit??? -
#59646 OFF
vettem egy ilyen western digital tv hd média lejátszót, 33 guriga volt edigitalban, képnézegetésre jobb a ps3, de zenére meg filmre ez tökéletes, u.az a sigma chip van benne, mint az asztali bd lejátszókban, viszi az mkv-t 720p\1080p gond nélkül (külföldi torrentről más kódolású 4 gigás 720p mkv mintha szaggatott volna, de itthonról szedett 720p utazás a föld középpontja fele és az 1080p-s 10 gigás the illusionist gond nélkül ment vele), viszi tömörítetlen zenét (flac), csendes, csak kikapcsoláskor úgy megy ki, mintha stand-by-ra raktad volna a számítógéped, mert kicsit meleg, optikai hang kábelen is jön a fény, ha rajtahagyod vinyót, rack-en hagy áramot... de mind1, menü kicsit lassúcska, de amire kell, tökéletes, hátul van hdmi, meg optikai hang kimenet + 2 usb a vinyónak\pen drive-nak.
megérte! (lakkfekete megy a ps-hez :)