PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
WKC, offline jrpg, de van benne multi co-op is, tiszta mmo (aki értette ezt a mondatot tegye fel a kezét 😊

EmThor
GAME nem adja fel:

- 10 rongy a fadobozos Far Cry 2 (itthon 18-ról indul)
- 10 rongy az új James Bond game, a star wars force unleashed
- 7.5 rongy a ME továbbra is + Shaun Snowboarding + FC2 sima + Fallout 3 + Ferrari Challenge

b+...

Sippie
jahh, csak mikor néztem már mind elfogyott :S pedig egy littlebigre is befizettem volna, de máris 25,99 font.
Sippie
ó bázz, sorry nem figyeltem 😄😄😄 oké PSL-en megvagy 😉
na akko ezt ekúrtam... nembaj, endwar megrendelve <#vigyor>
socomot akkor majd holnap 😊
EmThor
kösz, a pop nagyon laza hangulatú játék, 12+ szal nincs nagy meghalás se, de aboszúlt felnõtteknek szól

a doboz fém és erre van rányomva a festék

EmThor
holnap jön a home open beta
úgy kell elképzelni, mint a gmail bétát, az is mióta "béta", na szóval aki felfogta, felfogta.

exkluzív watchmen trailer + far cry 2 "szoba" + stb. de félek magyar accal továbbra sem fog menni... USA-val netem miatt gyorsabb a letöltés meg oda tudok vásárolni, de UK se lenne rossz, na majd kiderül

EmThor
ja cod-ba meg tökhülye az AI de az nem újdonság 😊

Prince of Persia grafikája egyelõre nem sokat mutatott magából, de hangulatos, víz kifejezetten tetszik, az irányítás könnyû, a harc meg kurvajó!

az Uncharted fõhõsét szinkronizáló színész remekel itt is, olyan poénokat adtak a szájába, hogy az valami fergeteges 😊

"Carpets, this thick" 😊

Ez a leesek nem halok meg (még?) dolog meg olyan, mintha az idõvisszapörgetés automatice és állandóan be lenne kapcsolva, ennyi. Fasza.

Csabesz100
Ja, de szerencsére én még idõben berendeltem! :-)

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
Gratula a játékokhoz!

A POP-on én is gondolkozok! Holnap jön a Tomb Raider, meg ma megrendeltem shopto-ról a MotorStorm-ot és pre-order-be tettem a Resi2-t. Jól látom, hogy a POP Exclusive mûanyag tokban van? Ha igen, akkor én is ezt fogom rendelni! Sokkal durvábban néz ki!

Na a shopto-n 20 GBP-ért a Resi 2-re elõrendelését megállították.
Biztos boldog-boldogtalan rácuppant. 😊

tomy8614
jah és a fifa09 ben is lehet menteni a visszajátszásokat. az is kb youtube minõség

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

tomy8614
pixeljunk monstersben is lehet videót csinálni. ha jól emléxem 2 féle minõséget tud: youtube és egy kicsit jobb

predator0
Szerintem az mese kategória. Egyetlen egy frissítésben sem írták ezt a funkciót és amelyik játékban akarták eddig is meg tudták oldani, hogy lehessen screenshotot készíteni. Videorögzítést (gameplay) én még a PixelJunk Eden-en kivül egyik game-ben sem láttam. Az is youtube minõségû.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

OliApa
A movietyme-rol sima levelkent jön, es nincs postadij. A többi stimmel... <#vigyor>
Eddig mindig csak 1 játékot rendeltem egyszerre, nem tudom hogy kezelik ha egyszerre többet rendelsz, hogy egybe küldik vagy külön és így külön postaköltség.

brodix
azt hiszem pont itt olvastam,hogy kép lett készítve XMB-ben.
Tehát lehet játékról készíteni képet/video-t úgy,hogy mondjuk megnyomok egy gombot?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Ombika
Neked 2 game 1 csomagban jott 1 postaktsg-vel?

NEXUS6
Kb ilyen a víz, talán szebb is. A fizikája mintha kicsit még jobb is lenne.
A nagy tereket eszméletlen hangulatosan tudja megjeleníteni a program, és tényleg van hogy tucatszám rohannak rád a dögök, félelmetes!

A környezet rombolható részei, asztalok székek, akármik is elég jó fizikát kaptak, bár ez nem egységes.
Sajna nem egységesen csúcs szintû a program kidolgozottsága, helyenként ha rábukkansz a turpisságokra, akkor elég B kategóriás megoldások is vannak benne. De örüljünk inkább, hogy emiatt nem csúsztatták a megjelenést.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ombika
Bannerba talalsz vagy FAQ-ban segitseget ehhez!

Sziasztok! A mai nap csatlakoztam én is a PS3 tulajdonosok táborához. Lenne egy kérdésem. Csináltam egy accountot a Playstation store-ra, de ha fellépnék, akkor azt irja, hogy ebben aaz országban nem elérhetõ a cucc. Gondolom új accountot kellene akkor kreálni(csak nem Magyarországi címmel), a kérdésem az, hogy milyen adatokat adjak meg?
Az online játék amúgy megy azzal nincs gond, csak a store-t nem tudom elérni pedig nagyon jó lenne pár demot leszedni onnan😞

Válaszotokat elõre is köszönöm!

Jó játékot mindenkinek!

For the greater good

EmThor
Call of Duty 5

a grafika tûéles és tükörsimán fut, nem volt semmiféle install vagy ilyesmi. szintén intenzív a single (hajam leégett, dobhártya kiszakadt a sok robbanástól meg a feltekert hangtól). scriptelt, de végre látszik a golyónyom az ellenen és a hullát is lehet néha molesztálni + van vér, végre de hogy 15+ korhatárt hogy kapott... kiszakadt (scriptelt 2. pálya eleje) agy, felgyújtott ellenfelek, torkonszúrás...

multi gond nélkül megy, nem értem más mire panaszkodott, tükörsima, lagmentes, most is vannak fen 30.000+ szóval... igen addiktív 😊 mekkora már németekkel gyõztünk TDM-ben, Hitler szólt a végén hozzánk 😊

EmThor
a sajátom, szóval lehet orálisan kielégíteni 😊

a resi 2 víz kapott némi fizikát (nem csak effekt, valós fizika), ezért faszaság, de van nála szebb is

tomy8614
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3171719

Ombika
Bar orulnek mondjuk videogames-en hasonlo kategoriaju akcionak, de ha lesz akkor rendelek onnan is es ezt meg eladom! 😊

szívesen, bezzeg én még 30 GBP-ért rendeltem a MS2-õt.<#szomoru1>

Mi az hogy és ráadásul ajánlottan jön, 3,5 Font a posta!

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
GRAT
Tudsz mutatni képeket a játékból...?
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ombika
Hopp mar rendelem is thx, remelem estig meg tart az akcio, igaz ez Eus LBP lesz! 😊

EmThor
Megpróbáltam a Resistance 2-t, iszonyat intenzív, sodor magával, grafikailag meg tényleg 2. rész, rengeteget javult a nyitócím óta a sorozat! Bioshock víz terén felkötheti a gatyót. Na jó nem, de szép!

OliApa
a bankkártya másolatát? lószart. de ha nem klikkelsz rám a friendlist-ben és a PSL-en, többé nem válaszolok! <#beka2><#beka2><#beka2>
Sippie
aha, és szállítanak magyarországra is?
Sippie
amikor vetted az endwart, te elfaxoltad a kártyád másolatait a movietime-nak? nézem hogy kérik, de faxom sincs, akkor hogy a rákba?
avengir
Gratula!

https://hotshu.wordpress.com/

EmThor

OliApa
Egy 14"-os CRT monitor ingyen elvihetõ. (garázsba, biztonsági kamerának, ajtótámasztéknak-jelenlegi funkciója-kiváló) Érdekessége, hogy a Hallmark TV csatorna tulajdonosának a felesége nézett rá s azon keresztül a világra annak idején.
EmThor
japán store-on meg elég rég óta van White Knight Story 5 perces ingame video + Yakua 3 HD trailer is...

EmThor
ha megjön, nekem ez pénteki rendelés, vasárnapi egyenkénti feladás (1 postaköltségen)

az egyik legszebb díszdoboz, amit láttam!

PS3:

MIRROR'S EDGE :9500FT

FRACTURE ELADO: 9000FT

OVERLORD:Raising Hell: 9000FT

Mindharom hibatlan, karcmentes.
Keresek Fallout3 vagy Bioshock-ot.

Tel:70/610-5664
az szép!
Egyébként a shopto-n a Motorstorm: Pacific Rift, Little Big Planet és Resistance 2 ha hiszitek ha nem, kemény 20 Font/db. Az elsõ kettõ azonnal rendelhetõ, a Resi 2-nél még csak készlet várható!

EmThor
~105k (348 font)

EmThor
egyébként mondtam már milyen román hideg van kinn? háromnegyed 7kor még látszottak a csillagok O_o

úgy néz ki lesznek letölthetõ ps2 címek

meg van ilyen is

EmThor
EmThor
EU-ba mind2 figura benne lesz. Súlykorlát miatt viszont passz h kerül-e emberi áron ide.

crash commando az 5 volt DICE (ME, BF:BC) tagtól

EmThor
figura + cd soundtrack + BD anime movie + guide + game

én a demóval nem játszottam.. de ez a játék fantasztikus, a kurvaéletbe, ilyen játékélményem még nem volt<#idiota> horror játékokat kedvelõknek kötelezõ a game! sokan mondják hogy tiszta silenthill, hát ez a játék kicsit odaveri, bár az új silenthillel még nem játszottam, de tervben van az is! a négyel egyszer próbálkoztam de nekem az túl monoton lassú, és jóformán semmi nem történik benne.. láttam videókat a Homecomingról, egypróbát megér!

Csabesz100
A demó alapján annyira nekem sem jött be, de gondoltam egy próbát megér! És nem csalódtam! Kajak rettegsz játék közben! Rég éreztem ilyet játék közben! A legdurvább a zene! Nagyon el lett találva! El tudom képzelni annak a lelkivilágát, aki ezt kigondolta! :-)

Csak a demot próbáltam. Azért nem voltam annyira oda.

Csabesz100
Én is végigtoltam a Siren-t! Nekem is nagyon bejött!

én most jáccok az új sirennel, befosok olyan jó!! nem lehet letenni a játékot<#nyes>