PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- 10 rongy a fadobozos Far Cry 2 (itthon 18-ról indul)
- 10 rongy az új James Bond game, a star wars force unleashed
- 7.5 rongy a ME továbbra is + Shaun Snowboarding + FC2 sima + Fallout 3 + Ferrari Challenge
b+...
na akko ezt ekúrtam... nembaj, endwar megrendelve <#vigyor>#vigyor>
socomot akkor majd holnap 😊
a doboz fém és erre van rányomva a festék
úgy kell elképzelni, mint a gmail bétát, az is mióta "béta", na szóval aki felfogta, felfogta.
exkluzív watchmen trailer + far cry 2 "szoba" + stb. de félek magyar accal továbbra sem fog menni... USA-val netem miatt gyorsabb a letöltés meg oda tudok vásárolni, de UK se lenne rossz, na majd kiderül
Prince of Persia grafikája egyelõre nem sokat mutatott magából, de hangulatos, víz kifejezetten tetszik, az irányítás könnyû, a harc meg kurvajó!
az Uncharted fõhõsét szinkronizáló színész remekel itt is, olyan poénokat adtak a szájába, hogy az valami fergeteges 😊
"Carpets, this thick" 😊
Ez a leesek nem halok meg (még?) dolog meg olyan, mintha az idõvisszapörgetés automatice és állandóan be lenne kapcsolva, ennyi. Fasza.
A POP-on én is gondolkozok! Holnap jön a Tomb Raider, meg ma megrendeltem shopto-ról a MotorStorm-ot és pre-order-be tettem a Resi2-t. Jól látom, hogy a POP Exclusive mûanyag tokban van? Ha igen, akkor én is ezt fogom rendelni! Sokkal durvábban néz ki!
PS3 ID: Csabesz82
Biztos boldog-boldogtalan rácuppant. 😊
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Tehát lehet játékról készíteni képet/video-t úgy,hogy mondjuk megnyomok egy gombot?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A nagy tereket eszméletlen hangulatosan tudja megjeleníteni a program, és tényleg van hogy tucatszám rohannak rád a dögök, félelmetes!
A környezet rombolható részei, asztalok székek, akármik is elég jó fizikát kaptak, bár ez nem egységes.
Sajna nem egységesen csúcs szintû a program kidolgozottsága, helyenként ha rábukkansz a turpisságokra, akkor elég B kategóriás megoldások is vannak benne. De örüljünk inkább, hogy emiatt nem csúsztatták a megjelenést.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az online játék amúgy megy azzal nincs gond, csak a store-t nem tudom elérni pedig nagyon jó lenne pár demot leszedni onnan😞
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Jó játékot mindenkinek!
For the greater good
a grafika tûéles és tükörsimán fut, nem volt semmiféle install vagy ilyesmi. szintén intenzív a single (hajam leégett, dobhártya kiszakadt a sok robbanástól meg a feltekert hangtól). scriptelt, de végre látszik a golyónyom az ellenen és a hullát is lehet néha molesztálni + van vér, végre de hogy 15+ korhatárt hogy kapott... kiszakadt (scriptelt 2. pálya eleje) agy, felgyújtott ellenfelek, torkonszúrás...
multi gond nélkül megy, nem értem más mire panaszkodott, tükörsima, lagmentes, most is vannak fen 30.000+ szóval... igen addiktív 😊 mekkora már németekkel gyõztünk TDM-ben, Hitler szólt a végén hozzánk 😊
a resi 2 víz kapott némi fizikát (nem csak effekt, valós fizika), ezért faszaság, de van nála szebb is
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tudsz mutatni képeket a játékból...?
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

az egyik legszebb díszdoboz, amit láttam!
MIRROR'S EDGE :9500FT
FRACTURE ELADO: 9000FT
OVERLORD:Raising Hell: 9000FT
Mindharom hibatlan, karcmentes.
Keresek Fallout3 vagy Bioshock-ot.
Tel:70/610-5664
Egyébként a shopto-n a Motorstorm: Pacific Rift, Little Big Planet és Resistance 2 ha hiszitek ha nem, kemény 20 Font/db. Az elsõ kettõ azonnal rendelhetõ, a Resi 2-nél még csak készlet várható!
úgy néz ki lesznek letölthetõ ps2 címek
meg van ilyen is

crash commando az 5 volt DICE (ME, BF:BC) tagtól

PS3 ID: Csabesz82