89387
PlayStation3
-
0ckH4M #60606 Tud valaki olcsón Dual shock 3-t? Vagy a legolcsóbb a platinum shop zacskós kiszerelése? -
Chris Lowe #60605 Tegnap leakciózták a COD3 és a Fifastreet3-at, mától meg a MotoGP08 kerül 3500 +ptk-ba. Ez utóbbi nem is régi játék, érdekes... -
Foxhound1980 #60604 Nálam máshogy jött le megmondom őszintén. Lenyomtam a demot vagy 10x ,és gyakorlatilag rohanva mentem Platinumba a cuccért mikor kijött. :D -
Foxhound1980 #60603 Nekem nagyon bejön. És az tettszik benne, hogy mindenki benne lesz, eredeti színészek eredeti hanggal. A csapatot egyébként Dan Aykroyd győzte meg a szereplésről. -
Foxhound1980 #60602 Bolti előrendelés a lóf@szt :DD Soha az életben nem a boltok előrendeléséről volt szó. Pontosabban igen, de az a userek megrendelését követi. kamuztak, ennyi. Bírom, hogy ezt is megakarják magyarázni :DD -
Jimanszky #60601 Bammeg Fox, ez majd nekem is kell.Megvárom majd róla egy review-t.Bár nosztalgiából se rossz.Én, mint nagy Batman fan, a Batman játékot várom, remélem a 2 szuperfilm után már nem kúrják el;)) -
jocco #60600 A kz2-böl nem kellett volna demot kiadni a megjelenés elött. Mert gondolom jó páran ugy ahogy én is azt végig nyomta vagy 10x, s ezek után mondhatni már mindent is látott a játékból, mert gyakorlatilag a játék 80% akár az elsö pályán is játszódhatott volna. A másik hogy igy a grafikát is nagyon megszoktuk s egy két brutális helyszint (amiket meg a videkókból láttunk elöre) nem volt az nagy álleseös látványvilág. S az hogy ez mennyit számit nállam ott jött elö, hogy nemrég leszedtema wanted demoját amit végig vittem, na ezután mikor elkeztem játszani a KZ2 egyik multi pályáján, komolyan vagy 5 percig csak nézelödtem (ugy a multiba beleöltem már jó pár órát) mert nem tudtam betelni a látvánnyal annyira ég és föld volt a wanted-hoz képest, s ami a single kampány majdnem végigjátsza után annyira fel se tünt mert megszoktam a grafikát. -
#60599 PSL-en már a cikknél meg lett magyarázva, hogy az a bolti előrendelésekre vonatkozott, tehát hogy a boltok hány példányt rendeltek elő.
Persze amikor az ember azt olvassa százezer weboldalon, hogy 1.1 millióan rendelték elő, akkor biztos így kéne érteni :D
GB nekem is kell! -
#60598 naja....csak vhogy nem vágom az embereket...most vagy az van,hogy az internet hype csak a HC gamereket érinti,és a marketing volt gyenge,vagy az,hogy az casual réteg nemtud mit kezdeni a "weighty" irányítással(haverok rá élő példák)....semmivel sem tartom többre a cod4-et,a maga 6órás szingliével,és szvsz gyengébb multijával....és mégis vették mint a cukrot...A COD5 féle gitchparádét már meg se említsem.
azt remélem,hogy ez a relatív "kevés" példányszám,mondjuk nem befolyásolja a 3. részt...
-
Chris Lowe #60597 Figyi írtam már Neked, hogy az USA store megy, kell mennie, nekem is sima MC van és lazán használom. -
#60596 20£ :P -
Foxhound1980 #60595 Qrvajó lett szvsz. Mászt hev -
Foxhound1980 #60594 -
Foxhound1980 #60593 Igen :D Egyébként tényleg gáz. Egy ennyire szénné hypeolt cuccból, ami körül gyakorlatilag a kam render óta ment a hype minimum!! 2x ennyinek kellett volna elmennie, Sony záslóshajójaként aposztrofált mega monstre cím és egy hó alatt kiszenved 1 milkát, azért ez szopás. Abba meg már bele sem megyek, hogy sztem minimum 2-3 címet feláldoztak a KZ2 oltárán, hogy elnyerje a jelenlegi formáját. Persze a játék jó lett, de a kasszáknál kétlem, hogy elégedettek lennének. Viszont most meg is jött újra a kedvem a gémhez, holnap betolom. :D -
#60592 A sajtó, meg a Sony az kb, mint a szőke nő, meg a kvantummechanika!
-
Foxhound1980 #60591 Ez fika. A legszebb az egészben, hogy megint hazudtak, amikor azt emlegették, hogy már túlvannak az egymilkó preorderen csak az öreg kontinensen. Bohócok Na mindegy, lényegen nem változtat, sem a sorozat jövőjén. A gém isten, a folytatás készül. -
Jimanszky #60590 Na ez már gáz.. -
#60589 Az nem is fogja, mert énúgytudomhogy tiltották az összes külföldi kártyát. Tegnap is írtam amúgy :D -
#60588 Hong Kongi storeban sem lehet vásárolni Master Cardal, hol itt az igazság??? :) Am. nagyon b@ssza a csőröm. -
#60587 Viszont minden ami tudható!
-
Jimanszky #60586 Mizu skacok?Várjuk a Batmant.Ugye Fox? -
#60585 ez nem valami sok
-
#60584 Tútti hoty lex!:DDD
(Vaty nem!)
-
ggeerryy #60583 Persona 4 !!! csak ajánlani tudom nagyon jó kis játék :D én múlthéten szereztem meg és amikor csak volt időm nyomtam XD nagyon komoly game jó lenne jobban bele mélyülni csak hát az idő hiánya :S számomra ez ilyen "FF XIII" addig míg ki nem jön az eredeti ...... már ha eljut hozzánk 2010 -ben XD de már inkább nem is várom majd jön egyszer XD -
#60582 sziasztok!az egyik konzol üzletben a neten olvastam,hogy idén már lesz a heavy rain,és a uncharted is.igaz ez?uncharted valószínű ,mert a demo már megy a home-n is.de mi a helyzet a heavy rain-el? -
#60581 fogyni fog jobban remélem -
#60580 OFF
lesz még nemulass
USA 05.05.2009.
-
#60579 ez tényleg qrvajó cucc, de ez az ár sztem kicsit sok.. -
#60578 de most komolyan :D
-
#60577 jön a 7 bd lemezes gyűrűk ura, 100$ amazon :) bővítettről meg hogy mikor még nem tudni semmit :)
day 1 :D
ez is day 1 ->
-
#60576 zsír köszi!! -
#60575 Nem hinném, szerintem hétfőn megkapod. Egyébként az én tapasztalatom az, hogyha kedden rendelek cuccot az érkezik meg péntekre. -
Chris Lowe #60574 Kell annak látszania, nem kell hozzá megcsinálni a 2-es szintet, nekem sincs még teljesen meg. Más is írta, hogy amint feltették leszedte és Neki sem látszódott, de akkor még nem volt frissítés, kábé 1 órával a store után dobták fel a frissítést.
Bazze, amióta megvan a Magicball beletoltam 14 órát, Killzone2 meg itt pihen.
-
#60573 újra 25% lesz a FA, akkor lódul az ára mindennek, I. Gordon intézkedett, végül is külföldön ettől még változatlan a VAT :) -
Foxhound1980 #60572 17k környékén ki lehet fogni pár hetes Lite-okat akár, nem 55 ezrek hát f@szom. -
Foxhound1980 #60571 Igen. N megőrült mikor a DSi árát képezte. nonszensz. -
#60570 55 a dsi?!?!?!? el vannak tévedve. 60 meg a wii?!?!?!
:|
hagyjuk. zen: pest megye 2-3 nap, vidék +1 -
#60569 na ennyit a mára megérkező szerdán rendelt gameplayes gameről... kurva jó várhatok hétfőig...esetleg ha a posta benyelte... -
Foxhound1980 #60568 Jó, DS-hez R4 az kötelező. :) -
#60567 ja, meg 3 konzolt kitartani :) jó is volna :|
majd gameplay moviekkal youtube-ról megetetem magam
off: egy ilyen jó lenne