PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz100
A Home-ban a karakterem kinézetét meg lehet változtatni? Pont állítgattam, hogy milyen is legyen, erre network error! :-/ Nem pont úgy néz ki, ahogy szeretném! :-)

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
Hi!

Írtam privit!

predator0
Ezt kicsit bõvebben.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

brodix
Hello!
Valahol mintha olvastam volna,hogy ps-n lehet video-t felvenni.
Azt hogy kell csinálni?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Ez biztos?Az jó lenne, elég faszányosan néz ki<#eljen>

EmThor
Conquest fórumán írta egy modi, h lesz demó a játékhoz!

greyfox
Van lehetõség valahol online megnézni, hogy milyen trófeákat lockoltam már ki?
(Böngészõbõl, nem ps3-on)

Steam: greyfox

Mu*][*h4pHu|{4
Az le lett töltve😄 a firmware is frissítve lett de ettõl még a ratyi minõség megmarad, akármelyik 1000ft-os egér türhetõbb mint a fragfx.A mûanyag is tiszta bóvli.Megrendeltem tegnap az XFPS-t ahogy megjött FragFx m1 a levesbe.

tomy8614
én tettem érte, csak elfelejtették küldeni 😞

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

predator0
Egyszer volt, kód nem volt 😊 Legalábbis nekem. Nem mintha tettem volna érte.

tomy8614
volt nemrég killzone2 beta, volt valakinek kódja?

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

predator0
"Home béta kódot Killzone 2 béta kódra cserélnék, értékegyeztetéssel. Ugyanitt Quore elõfizetés eladó + van még két zsák bontatlan, fóliás dió a sarokban." <#vigyor2>

Ombika
A videon is Logi Mx518-al tolja, nah az mar korrekt eger FPS-re, ha ez tenyleg muxik, akkor pc mar csak FSX miatt marad es email stb! 😊

Csabesz100
Küld már át légyszi priviben!

EmThor
megkaptam 4. home béta kódom, szóval egy azaz 1 darab fölös usa home bétakulcs ajándékba odadom

OliApa
A gyártó honlapján letölthetõ egy szoftver, amivel be lehet klibrálni PC-alatt, érdemes vele próbálkozni. Februárban jön az újabb verzió, igaz, még az is vezetékes lesz, bár a leírás szerint majd' minden elemét javították.
OliApa
Basszus! Párosújjú patás csuka! <#wow1>
OliApa
Adnék hozzá egy vadi új, wireless Logitech Rumblepad kontrollert, tökéletesen mûködik PS3 alatt is, de csak PC-n rezeg. Igazi csúcstech kütyü!

EmThor
kösz, egyelõre jöjjön meg + Altair skin-t be tudjam varázsolni 😊

ME-ben jó móka lesz a time trial, fõleg netrõl lekért ghost-ok ellen 😊
Ja meg kézikönyvben vannak kamulinkek a városból\ról, mindjárt meg is nézem!
OST csak digitálisban van :\

ha már Nike csuka ->

predator0
Aki ezeket benyalja az ezt pláne nem fogja megérteni 😄
PoP: Hivatalos oldalon full végigjátszás (szükség nincs rá mondjuk, de legalább ott vannak videók) + a Light Seed-ek helyei. Ez mondjuk hasznos. Nekem most valahol 900 felett van.
Elõrendelõi kód, amivel új skinek érhetõk el: 54585854 (PSL-rõl van az info, de már lassan minden oldalon kiírják
<#crazya>

EmThor
sok a tévhit a neten tudod, az egy dolog, hogy Te tisztában vagy az általad megvásárolt gép tulajdonságaival, csak ahogy mondtam, sok a tévedés, csak emiatt hívtam fel rá a figyelmet; a felrobbanó BD meghajtókól kezdve, a "lassú" BD meghajtóig hallani mindent, persze a google a felét se dobja ki, de hát így születnek a városi legendák <#vigyor1>

amúgy fasza a ME, jó a sztori, OST-t meg kéne venni... gyûjtöm a táskákat, amúgy valami külföldi preorder mellé járt igazi is :\ welcome to Hungary

predator0
Elolvastam. Nemértem. Mi a tanulság? Lehetne gyorsabb (gyorsabban telepítene <#hehe>), jobb hibaaránnyal. Bár nekem ebben a formában sem okozott még egyetlen álmatlan éjszakát sem <#buck>

EmThor
nem zártam le a makrót, basszá le 😊

amúgy meg hiába jön a home... ill. jó, csak magyar accal játszom ott meg nem fogod tudni hómni. de tudom sokan külföldi accal tolják, szal nem lesz gond

predator0
Vak is láttya 😄

EmThor
amit tudni akartál a ps3 BD meghajtójának képességeirõl,
de nem merted megkérdezni

nagyon tanulságos olvasmány, ajánlom mindenkinek, Fox, ki lehetne PSL-re hírezni

Mu*][*h4pHu|{4
Nekem a pc már kukában😄 Most Frag-Fx-el tolom ,de kurva ratyi a minõsége az egérnek ,meg az analók karnak is.Mondjuk még bírja, 1 éve nyüstölöm,de nagyon pontatlan(mondjuk nekem a joypadtól így is sokkal jobb).Most a héten vettem egy logi g5-öst, bill is megvan már ,csak ez a k*rva xfps hiányzik.Lehet Angliából megrendelem.

Thundercore
Én is így használom. Amire még nem árt vigyázni, hogy ha magyar hangot állítasz be, akkor ne legyen felirat.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Az itteni hozzáértõk a következõket ajánlották:
- Video Transcoding: never
- Output File Extension: vob
Én is így szoktam használni és rendben vannak a filmek. Más programot nem ismerek, ami esetleg engedné a több hangsávot.

Aha. És mire jobb átalakítani??? Mert én mpgre alakítom.

PlayStation3 ID: zSul

A program csak 1 db hangsávot enged hogy a filmen maradjon. A Configuration fülön a Preferred Audio Language-nek állítsd be a HUN-t.

Heló. Már a múltkor is kérdeztem csak senki nemválaszot. Szóval leszedtem Az elit alakulat c. filmet 720p. Magyar és angol hangsáv is van rajta. A film .mkv formátumban van. Nah miután átalakítom az MK2VOB programmal, hogy vigye a PS3 és kiégetem akkor csakis az angol hangsáv marad rajta. Próbálom átváltani magyarra de nemlehet. Milyen megoldást javasoltok??? Vagy más programot??? Kérlek segítsen akinek van tapasztalata. Köszönöm

PlayStation3 ID: zSul

Ombika
Ha ezt vki probalta azonnal irja le, mert akkor dobom a pc-t kukaba vegre! 😊

Progresszív jobb, viszont Killzone 2 támogatni fogja hivatalosan az 1080i-t😊.Tedd automatára.

Okami Amaterasu
melyiket érdemesebb használni.,720p 1080i?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Na megjött a 13000valahány pontos<#gonosz1>
Ez csakis sárgakazettás gépre jön majd<#nyes><#vigyor>

predator0
Ez wii-re jön?

EmThor
fujj

EmThor
Tarti, lesz letölthetõ tartalom, szal úgy vegyél mert nem tudom lesz-e idén magyar store, elvileg tavasszal várható és akkor mint a lengyelek UK-ból vásárolunk

OliApa
Nem tudna valaki kisegíteni egy USA regios Motorstormmal? Adnám a hibátlan EU Motorstormomat meg még valamit. <#confused><#rinya><#nemtudom>
tarti19
Nekem Lotr rendelés lesz hamarosan leadva😛 😄😄😄

Akkor remélem én holnap megkapom a játékot.Grat!<#eljen>

Thundercore
Ma megjött elsõ game.co.uk rendelésem 😊 Mirror's Edge és Tomb Raider Collectors, hibátlanul, igaz két külön levélküldeményként. Gyorsak voltak, csütörtökön rendeltem meg.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Ja azt tudom te😊.Vasárnap hajnali 3kor live meg minden, de ilyen egy hülye reklámot😄

EmThor
videojáték díjazó mûsor + itt mutatják be elõször a világon a GoW 3 ingame jelenetet, unch2 ingame jelenetet + pletyka is van

Hát ez meg mi a szar? xD

próbáld ki másik eszközzel, hogy mûködik-e, lehet a bemenet ment tönkre..vagy dugd át a másikba és úgy próbáld meg, hogy megy-e a PS3.HDMI-t nem szabad ki-be huzogatni,ha megy a tv!

EmThor
Jack Black b+

😄 de ezekbõl van még 😊 nem is tudtam ekkora esemény ez, valahol utólag megnézzük hétfõ délelõtt vagy még éjjel live

megcsinaltam de csak scart on megy hd-re atalitom semmi sekep sehang es nemtudom miert 😞((