89387
PlayStation3
-
#60526 ez kéne -
#60525 Na végig néztem az FF demo videókat. Hát először is a CG animációk nagyon tökösek. A játéktól magától viszont nem dobódtam hanyatt magam renceresen, mondhatni egyáltalán.
Aztán olyan dezsavű érzésem is volt az egész alatt, csajszik rohangálnak bazi nagy fegyverekkel, valam lázadás van, az ellenségnél csak a szövetséges karakterek ellnszenvesebbek, meg még mindenfelé gigantikus göbzik röpködnek, mindez roppant részletes. látványos, színesszagos de még is valahogy steril grafikával.
Asztán beugrott, hát ez tiszta sztárvársz, még a zenék is helyenként!
Még nem döntöttem el, hogy ez most jó, vagy rossz. -
#60524 erős voltál, büszkék vagyunk rád :D (komoly!) -
#60523 GT5 burkolt infók!
gamer365-ön asszem lefordították -
PootieTang #60522 Eladó PlayStation 3 PS3 80GB
1DB Dualshock 3 sixaxis Controllerrel
+ HDMI kábel (nem tartozék)
3 hónapos, hibátlan állapotban
Dobozban, garanciával, papírokkal….
2 Játékkal: 85.000Ft
3Játékkal: 90.000Ft
Játékok:
Resistance: Fall of Men
Haze
Kane & Lynch
Half Life 2 Orange Box
-
Foxhound1980 #60521 De amúgy tényleg elég profi. Aki szereti az ilyen játékokat biztos megtalálja benne a számítását. :) -
Foxhound1980 #60520 LOL Én is megnéztem, pontosabban elkezdtem. Aztán mikor megláttam a feka faszi hajába a csirkét lekapcsoltam. -
#60519 Tegnap végignéztem az egész demót. Még mindig nem tudom, hogy örüljek vagy sírjak :D -
#60518 premier vétel a fifa 2010 mellett:P
Remélem a FIWC selejtezője nem esik majd egybe:P -
Foxhound1980 #60517 720-as FF videó -
Foxhound1980 #60516 -
#60515 Az én gyűjteményem 6 stuff míg a másik megosztott accounton 30 körüli cím van... Nagyon korrekt a srác aki megosztotta velem... szal áldom az eget -
Foxhound1980 #60514 Értem, thx az infót. -
#60513 én live-os formákkal összedobtam a Tekken 5DR-re,megbeszéltük ki vállalja a fizetést, odadtuk a ránk eső pénzt,megvette és megosztotta velünk az id-jét.Igaz a srác elfelejtett szólni h vmi haverja is használja az accountját ezért azon találtuk magunkat hogy 5 helyett 6ra nőtt a létszám így meg vki sosem tud játszani:S
A csere talán rizikósabb de ha találsz olyat akiben bízol akkor beválalható szerintem.
Én pl már egy ideje keresek egy olyan személyt aki tud EU-n vásárolni és hajlandó lenne cserélni vagy osztozni!! -
Foxhound1980 #60512 Jó hát mondjuk idegennek nem adnám. :) Ismerősnél meg nem merül fel ilyen kérdés. -
#60511 Nekem most volt 8k a számlámon (tom nem nagy összeg), de rajta is hagyták a srácok:P
Amúgy, ha nem bízol bennük kitörlöd a bankkártya adataidat:P Akkor nincs bevásárlás:P -
Foxhound1980 #60510 De figy, ugya osztod az accot. Tehát gondolom azért csak isminek nem, mert kiadod azt az ember meg bevásárol :D -
#60509 ÉN igen, korrekt minden :P Az is marad sőt jut eszembe a sajátomat 2 embernek is odaadtam már:D
Ez csak most jutott eszembe...:P -
Foxhound1980 #60508 cserélt már vki itt accountot? űgy nézem eléggé divat lett ez a dolog. tény, költséghatékony. de biztnságos is? -
Foxhound1980 #60507 Ami engem igazán zavart az a jellegtelenség. Nem izgat, ha egy gém sz@r technikailag, legyen. Nem volt rá pénz, gyengék voltak a prograomzók ect ect. De ez egy rosszul sikerült klón, semmi több. -
#60506 Ugyanaz fejlesztette, mint a Red Faction-t :D Viszont az RF engine-je ahhoz képest egy álom. SR2-ben külön lehet képszinkronizációt állítani magára a játékra és a cutscenekre, külön-külön. Mindkettőnél feljön egy figyelmeztetés, hogy bekapcsolt állapotban a frame csökkenhet adott esetekben :D Konzolon. -
#60505 Hmmm érdekes! Mondjuk az enyém dombornyomott, de más különbség nincs. Sztem még az este csinálok egy tök új accot. -
#60504 Tényleg vannak benne jó ötletek, de valahogy egy GTA 4 után olyan érzés mint Ferrariból átülnél egy Trabiba -
Foxhound1980 #60503 :D Nem is az érted, mert eltologatnám, de egyszerűen annyira igénytelen, hogy arra szó nincs, GT neg dob rá 8 pontot. LOL -
#60502 meg... emlékeim szerint 2 napig:P -
#60501 Azért neked is meg volt az, nem? :D -
#60500 Egy igaz GTA 4 fantól ez a minimum, szerintem a játék nevén nevezése is felesleges:P -
Foxhound1980 #60499 Na egyébként megnéztem Saint Row 2 tesztet GT-n. Hát annyira kotvány igénytelen, hogy nem bírtam berendelni, még fillérekért sem. -
Norbi7 #60498 nagyon szívesen! -
#60497 Lesz jó pár demó mostanság, legalábbis májusban. Bionic Kommando, Batman, Infamous EU és USA store-n is, ezért írtad kétszer :D -
Foxhound1980 #60496 Jah :D -
#60495 EU és USA store-n is, ezért írtad kétszer :D -
#60494 köszönöm -
Foxhound1980 #60493 Lesz jó pár demó mostanság, legalábbis májusban. Bionic Kommando, Batman, Infamous -
Foxhound1980 #60492 Aha köszi. Igen érdekes, hogy az inFamoust még nem tolták fel GAME-re, mikö9zben a sokkal későbbi gémeket már elő lehet rendelni. -
Norbi7 #60491 Csinálsz egy USA reget, ha már van akkor Playstation Network-Account Management-Account Information-Billig Information. Itt kitöltöd a bankkártya adatait. Ezután Playstation Store, kiválasztod a megvenni kívánt játékot, Buy now, megmutatja a kártya adatait ha módosítanál vagy másik kártyát használnál esetleg majd Ok. ha minden rendben már töltődik is le a játék, a pénzt le is vette a kártyáról. -
#60490 zsírbox, volt egy jó renderelt trailere, valami kurvasok fegyver ilyen diablo szinten, nyitott világ, ez ugrik be, meg h cellsédesítették a grafikát. talán idén.
UK webshopokban infamous fenn lehetne kíváncsi vok lesz-e CE.
EU store meg friss, Pixeljunk Eden kieg + Magicball kieg ami érdekes, Outrun meg USA-ra nem jön asszem. Valami demó jól jönne. -
Foxhound1980 #60489 Te, mi ez a Borderlands? ez híres cucc? -
Foxhound1980 #60488 Gyorsabbak azok jóval. Nekem a FEAR2 asszem olyan 3 nap volt, max 4. -
#60487 ez a kártyás dolog a storeban hogy müködik?.bankártyával lehet ott vásárolni.köszi