PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Home-ban a karakterem kinézetét meg lehet változtatni? Pont állítgattam, hogy milyen is legyen, erre network error! :-/ Nem pont úgy néz ki, ahogy szeretném! :-)
PS3 ID: Csabesz82
Hello!
Valahol mintha olvastam volna,hogy ps-n lehet video-t felvenni.
Azt hogy kell csinálni?
Valahol mintha olvastam volna,hogy ps-n lehet video-t felvenni.
Azt hogy kell csinálni?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Ez biztos?Az jó lenne, elég faszányosan néz ki<#eljen>#eljen>
Van lehetõség valahol online megnézni, hogy milyen trófeákat lockoltam már ki?
(Böngészõbõl, nem ps3-on)
(Böngészõbõl, nem ps3-on)
Steam: greyfox
Az le lett töltve😄 a firmware is frissítve lett de ettõl még a ratyi minõség megmarad, akármelyik 1000ft-os egér türhetõbb mint a fragfx.A mûanyag is tiszta bóvli.Megrendeltem tegnap az XFPS-t ahogy megjött FragFx m1 a levesbe.
Egyszer volt, kód nem volt 😊 Legalábbis nekem. Nem mintha tettem volna érte.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
"Home béta kódot Killzone 2 béta kódra cserélnék, értékegyeztetéssel. Ugyanitt Quore elõfizetés eladó + van még két zsák bontatlan, fóliás dió a sarokban." <#vigyor2>#vigyor2>
A videon is Logi Mx518-al tolja, nah az mar korrekt eger FPS-re, ha ez tenyleg muxik, akkor pc mar csak FSX miatt marad es email stb! 😊
megkaptam 4. home béta kódom, szóval egy azaz 1 darab fölös usa home bétakulcs ajándékba odadom
A gyártó honlapján letölthetõ egy szoftver, amivel be lehet klibrálni PC-alatt, érdemes vele próbálkozni. Februárban jön az újabb verzió, igaz, még az is vezetékes lesz, bár a leírás szerint majd' minden elemét javították.
Adnék hozzá egy vadi új, wireless Logitech Rumblepad kontrollert, tökéletesen mûködik PS3 alatt is, de csak PC-n rezeg. Igazi csúcstech kütyü!
kösz, egyelõre jöjjön meg + Altair skin-t be tudjam varázsolni 😊
ME-ben jó móka lesz a time trial, fõleg netrõl lekért ghost-ok ellen 😊
Ja meg kézikönyvben vannak kamulinkek a városból\ról, mindjárt meg is nézem!
OST csak digitálisban van :\
ha már Nike csuka ->

ME-ben jó móka lesz a time trial, fõleg netrõl lekért ghost-ok ellen 😊
Ja meg kézikönyvben vannak kamulinkek a városból\ról, mindjárt meg is nézem!
OST csak digitálisban van :\
ha már Nike csuka ->

Aki ezeket benyalja az ezt pláne nem fogja megérteni 😄
PoP: Hivatalos oldalon full végigjátszás (szükség nincs rá mondjuk, de legalább ott vannak videók) + a Light Seed-ek helyei. Ez mondjuk hasznos. Nekem most valahol 900 felett van.
Elõrendelõi kód, amivel új skinek érhetõk el: 54585854 (PSL-rõl van az info, de már lassan minden oldalon kiírják
<#crazya>#crazya>
PoP: Hivatalos oldalon full végigjátszás (szükség nincs rá mondjuk, de legalább ott vannak videók) + a Light Seed-ek helyei. Ez mondjuk hasznos. Nekem most valahol 900 felett van.
Elõrendelõi kód, amivel új skinek érhetõk el: 54585854 (PSL-rõl van az info, de már lassan minden oldalon kiírják
<#crazya>#crazya>
sok a tévhit a neten tudod, az egy dolog, hogy Te tisztában vagy az általad megvásárolt gép tulajdonságaival, csak ahogy mondtam, sok a tévedés, csak emiatt hívtam fel rá a figyelmet; a felrobbanó BD meghajtókól kezdve, a "lassú" BD meghajtóig hallani mindent, persze a google a felét se dobja ki, de hát így születnek a városi legendák <#vigyor1>#vigyor1>
amúgy fasza a ME, jó a sztori, OST-t meg kéne venni... gyûjtöm a táskákat, amúgy valami külföldi preorder mellé járt igazi is :\ welcome to Hungary

amúgy fasza a ME, jó a sztori, OST-t meg kéne venni... gyûjtöm a táskákat, amúgy valami külföldi preorder mellé járt igazi is :\ welcome to Hungary

Elolvastam. Nemértem. Mi a tanulság? Lehetne gyorsabb (gyorsabban telepítene <#hehe>#hehe>), jobb hibaaránnyal. Bár nekem ebben a formában sem okozott még egyetlen álmatlan éjszakát sem <#buck>#buck>
legalul -> ps3 játékok 8 ropi alatt + 10% netes rendelési kedvezmény
ugyanez MM-ban, csak 10% nélkül.
+ extra karácsonyi akció
ugyanez MM-ban, csak 10% nélkül.
+ extra karácsonyi akció
nem zártam le a makrót, basszá le 😊
amúgy meg hiába jön a home... ill. jó, csak magyar accal játszom ott meg nem fogod tudni hómni. de tudom sokan külföldi accal tolják, szal nem lesz gond
amúgy meg hiába jön a home... ill. jó, csak magyar accal játszom ott meg nem fogod tudni hómni. de tudom sokan külföldi accal tolják, szal nem lesz gond
de nem merted megkérdezni
nagyon tanulságos olvasmány, ajánlom mindenkinek, Fox, ki lehetne PSL-re hírezni
Nekem a pc már kukában😄 Most Frag-Fx-el tolom ,de kurva ratyi a minõsége az egérnek ,meg az analók karnak is.Mondjuk még bírja, 1 éve nyüstölöm,de nagyon pontatlan(mondjuk nekem a joypadtól így is sokkal jobb).Most a héten vettem egy logi g5-öst, bill is megvan már ,csak ez a k*rva xfps hiányzik.Lehet Angliából megrendelem.
Én is így használom. Amire még nem árt vigyázni, hogy ha magyar hangot állítasz be, akkor ne legyen felirat.
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
Az itteni hozzáértõk a következõket ajánlották:
- Video Transcoding: never
- Output File Extension: vob
Én is így szoktam használni és rendben vannak a filmek. Más programot nem ismerek, ami esetleg engedné a több hangsávot.
- Video Transcoding: never
- Output File Extension: vob
Én is így szoktam használni és rendben vannak a filmek. Más programot nem ismerek, ami esetleg engedné a több hangsávot.
Aha. És mire jobb átalakítani??? Mert én mpgre alakítom.
PlayStation3 ID: zSul
A program csak 1 db hangsávot enged hogy a filmen maradjon. A Configuration fülön a Preferred Audio Language-nek állítsd be a HUN-t.
Heló. Már a múltkor is kérdeztem csak senki nemválaszot. Szóval leszedtem Az elit alakulat c. filmet 720p. Magyar és angol hangsáv is van rajta. A film .mkv formátumban van. Nah miután átalakítom az MK2VOB programmal, hogy vigye a PS3 és kiégetem akkor csakis az angol hangsáv marad rajta. Próbálom átváltani magyarra de nemlehet. Milyen megoldást javasoltok??? Vagy más programot??? Kérlek segítsen akinek van tapasztalata. Köszönöm
PlayStation3 ID: zSul
Progresszív jobb, viszont Killzone 2 támogatni fogja hivatalosan az 1080i-t😊.Tedd automatára.
melyiket érdemesebb használni.,720p 1080i?
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
Na megjött a 13000valahány pontos<#gonosz1>#gonosz1>
Ez csakis sárgakazettás gépre jön majd<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
Ez csakis sárgakazettás gépre jön majd<#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor>
Tarti, lesz letölthetõ tartalom, szal úgy vegyél mert nem tudom lesz-e idén magyar store, elvileg tavasszal várható és akkor mint a lengyelek UK-ból vásárolunk
Nem tudna valaki kisegíteni egy USA regios Motorstormmal? Adnám a hibátlan EU Motorstormomat meg még valamit. <#confused>#confused><#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom>
Akkor remélem én holnap megkapom a játékot.Grat!<#eljen>#eljen>
Ma megjött elsõ game.co.uk rendelésem 😊 Mirror's Edge és Tomb Raider Collectors, hibátlanul, igaz két külön levélküldeményként. Gyorsak voltak, csütörtökön rendeltem meg.
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
Ja azt tudom te😊.Vasárnap hajnali 3kor live meg minden, de ilyen egy hülye reklámot😄
videojáték díjazó mûsor + itt mutatják be elõször a világon a GoW 3 ingame jelenetet, unch2 ingame jelenetet + pletyka is van
Hát ez meg mi a szar? xD
próbáld ki másik eszközzel, hogy mûködik-e, lehet a bemenet ment tönkre..vagy dugd át a másikba és úgy próbáld meg, hogy megy-e a PS3.HDMI-t nem szabad ki-be huzogatni,ha megy a tv!
Jack Black b+
😄 de ezekbõl van még 😊 nem is tudtam ekkora esemény ez, valahol utólag megnézzük hétfõ délelõtt vagy még éjjel live
😄 de ezekbõl van még 😊 nem is tudtam ekkora esemény ez, valahol utólag megnézzük hétfõ délelõtt vagy még éjjel live
megcsinaltam de csak scart on megy hd-re atalitom semmi sekep sehang es nemtudom miert 😞((