89387
PlayStation3
-
#60646 sony ügyfélszoli, üllői úti viszonteladóba kell vinni, csak a gép + eredeti vinyó, amit nem tudok visszarakni -
#60645 Én kiszedtem, kicsit kiporoltam az ottani részt még régebben és visszarakva nem "szállt el" róla semmi.
Trófeákból maximum a két szinkronizálás között összegyűjtött cucc veszhet el. -
#60644 Trófeák acchoz kapcsolódnak azok nem fognak elveszni , de hdd tartalom már akkor elszáll ha megszakítod a kontaktust vagyis ha kiveszed. Kit hívtál pontosan , hiv. Sony ügyfélszolgálatot? Mit értesz ezen hogy méltányossági javítás? -
#60643 hívtam őket, csak a gép kell, megy külföldre, új burkolattal visszakapom.
lemez nem para. vinyót eredetit kell visszarakni. 14.700 méltányossági javítás. mentéseket buktam. trófea mihez kapcsolódik acchoz nem?! jelszavaim store-ra megvannak, gép eredeti dobozában, eredeti fóliával megy vissza.
mentem, peace -
#60642 Mivel már eltelt az 1 év, így már sajna nincs rá garid. De keress meg privben és mondok egy trükköt, amivel lehet sikerül megoldanod még garanciálisan. -
#60641 1 év a gari visszavigyem egyáltalán? ja igen most olvastam ok lesz ez, mindjárt hívom őket. vinyócsere a kérdés
-
0ckH4M #60640 Nekem meg szerdán adta fel a game a Street Fighter 4-t, úgyhogy elméletileg ma kéne megjönnie, de csak nem jön az a szemét postás... -
#60639 Ez nem jó hír. Pont most jött meg a Persona 4-ed is. Nekem is még a 60-as van, de eddig szerencsére minden oké. Lehet, hogy az áramszünet vágott oda neki. -
#60638 160-as vinyóval nem küldöm vissza, 60-assal vettem csak kicseréltem.
150-ért vettem, fölös 80-am meg most nincs újra.
sodji aztmondja system oprendszer... -
#60637 egyátalán miért kell a vinyódat visszaküldeni, mi köze a géphez? -
#60636 itt is volt áramszünet
agépnek semmi baja -
#60635 bekapcsol, piros lámpa villog, sárga felvillan, lekapcsol.
persona 4 lemez benn van még. semmi előjel. nemsokára volt egy áramszünet, lehet előtte kiakadt. ujjam bekapcsológombon, hátul táp kikapcs vissza, zöld lámpa bekapcsol, 2mp múlva sárga lámpa felvillan, majd a piros villog és lekapcsol.
venti vagy táp halt meg, előbbire gyanakszok, az olvasó penge.
160-as vinyót ki kell majd venni gondolom, vissza a 60-as. viszont mentéseimmel mi lesz? azt olvastam vinyó másik gépben nem működik. játékaimat store-ról letöltöm újra, azzal nem lesz gond. lemezzel se tudom mi lesz. elvileg gariban cserélik, lehet kapok cseregépet is. mindjárt felhívom őket, milyen utcába kell menni? google.
legalább használtam ez van -
Hugh Hefner #60634 meghalt? hogy tud megdögleni egy ps3? -
#60633 Az gáz! Ha jól emlékszek a Tiéd a 60-as változat volt még, igaz? Volt valami előjel? Nehezebben olvasott be lemezeket vagy valami hasonló? -
#60632 Na, meghalt a gép, jöhet a help -
#60631 Monster Hunter 3-at kifelejtetted. -
#60630 vagy a net szolgáltató szarakszik. -
#60629 Ingyen és bérmentve szarok a szerverek. Ez éppolyan előny, mint amilyen hátrány is :D -
Ombre977 #60628 Sziasztok!
Ha killzone2 multizni akarok mindig ezt a hibakódót dobja ki!
network error code 8013
Mi lehet a baj?egyszer tök jól tudok multizni egyszer fel sem enged! -
#60627 pénteki feladás megjött hétfőre, volt még persona 4 gameplay.co.uk-n, mázlikacsa! -
#60626 Egyertlemuen GOW III - ez az Istenkiraly jatek csak es kizarolag on PS3...
Errol a jatekrol a Pringelss jut az eszembe: "einmal gepopt, niemals gestopt!!!!!!" :D -
tibitoth #60625 http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=32448&r=top
mafia 2 kicsit jobb minosegben. -
Foxhound1980 #60624 Kreálj új usert és USA-ra regizd. -
Foxhound1980 #60623 Őőő... fene tudja, ha azt a pénzt illetve erőforrást kivonják mit kap a nép KZ2 címen. Mert mondjuk az, biztos, hogy atomdurva lett a cucc. Egyébként én is sajnálom, hogy nem egy exkluzív nem készült el miatta. Persze lehet az is benne volt, hogy ha robbantanak akkor legalább az Eight Dayst megcsinálják, mert ugye az már valóban készült és nem egy engine múvi volt belőle. Mindegy. most már felesleges ezen bánkódni... Ja, persze rohadjanak meg, hogy dobták a 2 gengszter gémet -
#60622 Lehet nem kellett volna ennyi eroforrast ra pazarolni, hanem befejezni pl. a Getaway-t. :/ -
Balli #60621 Hogyan tudok a storen vasarloni?
Mivel a magyar accountomhoz nincs store ezt igy hiaba toltenem fel, az angolt meg nem tudom hitelkartyaval mert a cim miatt nem fogadja el az adatokat (orszagkent a UK fix es nem tudom atallitani Mo-ra)
-
#60620 killzone 2 egy nagyon rossz játék.ez volt az első benyomásom a demo alapján.aztán rámentem még 1x és még 1x.szerintem meg is fogom venni,ha olcsóbb lesz,mert nagyon fasza kis game ez.igazi sony minőség.megéri ezért gépet venni.az unchartedről ne is beszéljünk.no. 1 számomra a mai napig.(bár kezdi szorongatni most a far cry,nekem nagyon bejött a cry,pedig sokan szidják ) -
#60619 az árát nem néztem :D -
Foxhound1980 #60618 130 dodó te jó ég. betegek ezek. -
0ckH4M #60617 Tudom, hogy a zacskós olcsóbb, mint a dobozos, csak kíváncsi lettem volna, hogy van-e valahol olcsóbban :-) De akkor maradok ennél. -
ggeerryy #60616 White Knight-ról valaki tud valamit ? nagyon jónak tűnik csak még nem hallottam róla semmit :S -
#60615 a zacskós a legolcsóbb sztem :D -
0ckH4M #60614 Valaki? -
#60613 Hugh Hefner: Uncharted, LBP, MGS4, Resistance 1-2, Motorstorm 1-2, Noby Noby Boy :DDD, Wipeout HD. Biztos van még csomó, amúgy nem tudom miket szeretsz.
EmThor: Ez szép, de 25-30 ezer ft??? -
Hugh Hefner #60612 azt az egyet pont láttam ps3-on mozgásban, nem mozgatott meg különösen. egyébként lehet egérrel és billentyűzettel játszani? sosem szoknám meg ezt az irányítást picmip 8 q3dm6 fl -
#60611 killzone 2 -
Hugh Hefner #60610 Tudtok mondani olyan playstation3 játékot, ami exclusive és jó? nézegettem neten listákat, de nem nagyon mondanak semmit a nevek. Mi az a játék, amit bánnék, hogyha nem ps3-at, hanem esetleg xbox360-at vennék? -
#60609 ghostbusters ce -
#60608 En onnan vettem, semmi baj vele! -
Immigrants #60607 Hát sztem a motogp-knek az a bajuk hogy év végén jön ki amikor már indul az új szezon és úgy kicsit uncsi hogyha a bancaja apriliával mész balaton racing team helyett(Talmácsi motorja)