PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem jön be a Home! Mindegy, majd holnap. Inkább Pure-ozok még egy kicsit, az úgyis jobban bejön! :-)
PS3 ID: Csabesz82
na aszongyák fenn van a home, 77mb
kormány -> logitech driving force pro, logitech driving force gt
Uncharted 2 -> Marco Polo elveszett hajója után folyik majd a hajsza, Claudia Black társaságában

kormány -> logitech driving force pro, logitech driving force gt
Uncharted 2 -> Marco Polo elveszett hajója után folyik majd a hajsza, Claudia Black társaságában
Szerintem ha veszel, akkor vedd a Logitech G25-öt. Nem olcsó, de ez a legjobb! Írtad, hogy nem a legjobb, legdrágább kell, de ha egyszer pénzt szánsz rá, akkor szerintem hosszú távra érdemes beruházni! Nem fogod megbánni! Nekem is ez van (annyira rákattantam, hogy még ülést is vettem hozzá :-) ), elõször furcsa volt, de ha megszokod, utána a joy-t el is felejted autós játékokhoz!
Kormányban mit ajánlatok, mit vegyek? Nem kell a legprofibb, csak ki szeretném próbálni ,milyen kormánnyal játszani, még sosem volt kormányom se pc-n, se ps2-ön.
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
Akkor én baromi béna vagyok 😊 Szerintem még sehol sem vagyok 4 óra játék után.
Ráadásul itt van még további 4 új játékom, aminek neki kellene állni, meg jön Little Big Planet is, meg talán Resistance 2. is befut valamikor.
Ráadásul itt van még további 4 új játékom, aminek neki kellene állni, meg jön Little Big Planet is, meg talán Resistance 2. is befut valamikor.
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
install miatt ne aggódj, vagy van, vagy nincs, ha van gyorsabb a cucc, tomb raider kb. 7-8 óra átlagos játékidõvel bír
Ez van, kedves Predator😊
már egy pár ember, akik kérdeztek egy-két dolgot a rendeléssel kapcsolatban rendesen lefõttek hogy a kosárban sokkal több lett az ára. elfelejtettem mondani nekik elõre. 😊 persze mikor elsõnek rendeltem nekem is okozott néhány nehéz percet.
Koszi akkor bebuktam chimera ruhat 😄
PSN : Kufi-
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
A Tomb Raider: Underworld megvan valakinek?
😊 Gondolom, mert olvastam pár hsz-ben.
Szóval az érdekelne, hogy ez a játék se másol fel semmi játékadatot elsõ indításkor mint pl. az Uncharted. Mert csak ennél a két játékomnál tapasztaltam, hogy a mentéseken kívül a "játékadat" menübe nem másoltak fel pár MB, vagy GB-ot. Az Underworld tényleg nem másol fel semmit, vagy csak a vinyómon kevés a hely (kb. 3 G😎 és azért nem telepít? Vagy ha kellene neki a hely, akkor nem is tudnék játszani, ameddig nem törölnék vmit?
A játékadatok ha jól tudom a gyorsabb futtatásért felelnek, nem pörgeti jobban a lemezt ennek hiányában a gép? Nem használódik el a fej jobban?
Ja és a COD: World at War telepít elsõ futtatáskor, vagy csak a mentést rakja fel?
Köszönöm szépen elõre is a választ!
Egyébként nagyon jó game az új TR most vagyok mexikóban. Kb. milyen hosszú a játék? Még hány helyszín várható? Köszönöm!
Lenne egy kérdésem:
A Tomb Raider: Underworld megvan valakinek?
😊 Gondolom, mert olvastam pár hsz-ben.
Szóval az érdekelne, hogy ez a játék se másol fel semmi játékadatot elsõ indításkor mint pl. az Uncharted. Mert csak ennél a két játékomnál tapasztaltam, hogy a mentéseken kívül a "játékadat" menübe nem másoltak fel pár MB, vagy GB-ot. Az Underworld tényleg nem másol fel semmit, vagy csak a vinyómon kevés a hely (kb. 3 G😎 és azért nem telepít? Vagy ha kellene neki a hely, akkor nem is tudnék játszani, ameddig nem törölnék vmit?
A játékadatok ha jól tudom a gyorsabb futtatásért felelnek, nem pörgeti jobban a lemezt ennek hiányában a gép? Nem használódik el a fej jobban?
Ja és a COD: World at War telepít elsõ futtatáskor, vagy csak a mentést rakja fel?
Köszönöm szépen elõre is a választ!
Egyébként nagyon jó game az új TR most vagyok mexikóban. Kb. milyen hosszú a játék? Még hány helyszín várható? Köszönöm!
Azért láttad többnek, mert amikor elõrendelted, akkor fontra volt állítva az oldal nálad, utána meg euróra! Ha kivetted elõrendelésbõl, akkor buktad ennyiért! Erre figyelj oda legközelebb!
Nézd meg, hogy a játékod milyen régiós. EU vagy USA. Abból a store-ból kell venned a cuccot is. Különben nem fog menni.
Jim: Hát ezt akkor érdemes volt megvenned...
Jim: Hát ezt akkor érdemes volt megvenned...
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
sziasztok kene egy kis help.
Letoltottem(vettem) egy costume-ot LBP-hez de ha felinstalallom nem talalom sehol a jatekba.Hogy lehet elohivni?
Koszi elore is.
Letoltottem(vettem) egy costume-ot LBP-hez de ha felinstalallom nem talalom sehol a jatekba.Hogy lehet elohivni?
Koszi elore is.
PSN : Kufi-
Srácok!!
Kihagyhatatlan ajánlat!!!10k-ért zsír új Tomb Raider Underworld!!!Mint a fóliás, csak az már hiányzik róla.1X volt a gépben, 2 napos!!Most jobban kellene a pénz, ezért eladó!!Elõreutalással, postát állom!!!
Kihagyhatatlan ajánlat!!!10k-ért zsír új Tomb Raider Underworld!!!Mint a fóliás, csak az már hiányzik róla.1X volt a gépben, 2 napos!!Most jobban kellene a pénz, ezért eladó!!Elõreutalással, postát állom!!!
295Ft körül van a Font!!!OMFG!!!O-o
Néztem az LBP-t is, de nem láttam benne fantáziát! Mindenki dicséri, de engem valahogy nem fog meg! Lehet, hogy csak ki kellene egyszer próbálni! Hm...
A MGS4-is megvan megjelenés óta, de az sem volt szerintem 30 percnél többet a gépben! Pedig szép, jó, de mindig jött valami más!
A MGS4-is megvan megjelenés óta, de az sem volt szerintem 30 percnél többet a gépben! Pedig szép, jó, de mindig jött valami más!
Akkor még nem aggódok! Remélem nem hitte azt a postás a borítékra, hogy trombita?! <#wow2>#wow2>
oké, mindenképpen.<#integet2>#integet2>
Én másodikán rendeltem onnan valamit és az sem jött még meg. Ugyanaz a postásunk 😄😄
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
jaja, nekem meg idõm van kevés mostanában, kezdõdik a vizsgaidõszak.<#duhos2>#duhos2>
egyébként a LBP is elfogyott. 😊
egyébként a LBP is elfogyott. 😊
Nem tudjátok, hogy mi van mostanában a GAME-mel? Dec. 5-én postára adtak 2 játékot és még most sem ért ide! Csak nem nyelte be a posta?!
még elõbb vissza kell szereznem a régi dvd lejátszómat. úgy voltam vele nem kell az nekem. 😊 egyébként csak bátyámnál van, õ se használja, csak érte kéne mennem, de ma lusta voltam.<#vigyor5>#vigyor5>
Igen, igazad van, de annyira nem létszükség a játék. Csak azért rendeltem meg, mert gondoltam 7000-et megér nekem. Még így is van itthon olyan játék, ami kijátszásra vár! MGS4, Midnight Club, Viking, Ferrari Challenge, COD4, plussz most jön (remélem holnap befut) a Tomb Raider és a Motorstorm Pacific Rift.
3-4 ropival drágábban ha megrendelted volna tegnapelõtt, péntekre már nagy valószínûséggel a kezedben lett volna 😄
legalábbis így lenne korrekt. 😊
De még csak elõrendelésben van, nem tudom kifizetni! Nem kínál fel olyan lehetõséget! <#nemtudom>#nemtudom>
Sajnos nem tudom hogy ilyenkor mi a helyzet, mert én is csak olyan játékokat rendeltem az oldalról amik készleten voltak. Gondolom a pénzt csak akkor vonják le ha újra készleten lesz és emailt is akkor küld. Egyébként az ár ilyenkor garantált? ha készletre kerül drágábban, akkor is a rendeléskori árat vonják le? más oldalakon hogy mûködik az ilyen?
Hello! Na psliveról gondoltam benézek. Mi a helyzet itt?
Hi All!
Egy kis segítség kellene! Tegnap elõrendelésbe tettem a Resistance 2-t a shopto-n, mikor 19.99-ért adták! Ezt mikor kell vagy lehet kifizetni? Értesíteni fognak mail-ben? Vagy ez ilyenkor hogy mûködik náluk? Nem volt még ilyen rendelésem, eddig mindig csak raktáron lévõket rendeltem!
Egy kis segítség kellene! Tegnap elõrendelésbe tettem a Resistance 2-t a shopto-n, mikor 19.99-ért adták! Ezt mikor kell vagy lehet kifizetni? Értesíteni fognak mail-ben? Vagy ez ilyenkor hogy mûködik náluk? Nem volt még ilyen rendelésem, eddig mindig csak raktáron lévõket rendeltem!
továbbra se várjunk világmegváltást (7-8 pontot jósolok)
eurogamer conquest preview
eurogamer conquest preview
megjött az echochrome trophy patch
EU
Playable Content
Astro Tripper full game (£3.19/€??)
Puzzle Quest: Challenge of The Warlords full game (£15.99)
Jet Rider 2 PS1 game (3.99)
Add-on Content
Tom Clancy's EndWar "Escalation Pack" (£7.99)
LittleBigPlanet "Street Fighter" costume pack (£4.79)
4x LittleBigPlanet "Street Fighter" costumes (£1.59 each)
LittleBigPlanet "Santa costume part 1" (free)
Rock Band DLC (listed after the break)
Guitar Hero World Tour DLC (listed after the break)
Videos
Crash Commando trailer
Prince of Persia Theatrical trailer
Prince of Persia TGS trailer
Prince of Persia Developer's diary 1
Soldner-X Himmelssturmer trailer
Shoot! episode 4 "Prison Food"
Wallpapers and Themes
GTI Club+ wallpaper
3x Tom Clancy's EndWar wallpapers
+ rock band + GH dlc-k
EU
Playable Content
Astro Tripper full game (£3.19/€??)
Puzzle Quest: Challenge of The Warlords full game (£15.99)
Jet Rider 2 PS1 game (3.99)
Add-on Content
Tom Clancy's EndWar "Escalation Pack" (£7.99)
LittleBigPlanet "Street Fighter" costume pack (£4.79)
4x LittleBigPlanet "Street Fighter" costumes (£1.59 each)
LittleBigPlanet "Santa costume part 1" (free)
Rock Band DLC (listed after the break)
Guitar Hero World Tour DLC (listed after the break)
Videos
Crash Commando trailer
Prince of Persia Theatrical trailer
Prince of Persia TGS trailer
Prince of Persia Developer's diary 1
Soldner-X Himmelssturmer trailer
Shoot! episode 4 "Prison Food"
Wallpapers and Themes
GTI Club+ wallpaper
3x Tom Clancy's EndWar wallpapers
+ rock band + GH dlc-k
haverom ps3-ma nálam van egy pár napra, most próbálgatom háát kellemes csalódás <#vigyor2>#vigyor2>
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
www.digimomentsvideography.com
alapból tiltanám 1 ip-rõl a több nick-et, nem ez lenne az elsõ eset 😊
nekem is van itt még kb 1-2 regem, de sosem használtam.
tegnapi Killzone 2 (1up??) reakció

nekem is van itt még kb 1-2 regem, de sosem használtam.
tegnapi Killzone 2 (1up??) reakció