PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
vagy talán arra több a sansz, hogy inkább elérhetõvé teszik a home-ot más országbelieknek is
Sippie
hát pedig szvsz nem lesz nagyon magyar store. De ne legyen igazam
cloud.strife
Ez kicsit nevetséges.
Mivel a magyar accomat használom játékra és azon vannak a haverok is, így most akkor a Home miatt mindenki keresztbe-kasba jelölgesse meg a haverjait? Röhej... Remélem hamarosan lesz magyar Store mert ez kezd nagyon béna lenni.... 😞

www.digimomentsvideography.com

predator0
Tipp: Nézd meg, hogy annál a résznél, ahol belépnél a store-ba nincs-e egy új, Home menü. Ha ott van, akkor egyértelmû, ha nincsen, akkor talán UK vagy USA store-n keresd meg a Home-hoz tartozó letöltéseket.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

brodix
hello!
aki nem kapott beta code-ot,annak hogy kell letölteni?
csak kíváncsiságból kérdem.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

predator0
Mi volt a problémád?

de már nem is érdekel. éljen magyarország
most sem válaszol senki
a többivel sem tudom hogy kell, mert nem segít senki! már vagy két hete kértem segítséget!
Sippie
magyar accountal nem lehet fellépni.
Hát egyáltalán nemtudok. De olvastam cheh fórumokon hogy sokan nemtudnak ugyanis nekem cseh storeom van. Na mindegy remélem mihamarabb kijavítják. Addig meg megyek Burnoutozni<#vigyor3><#vigyor3>

PlayStation3 ID: zSul

Marha jó, hogy mindenki tudja használni a home-ot, csak én nem!
Sippie
szvsz szerintem vannak még leállások, merthogy béta, és folyamatosan kell foltozni a cuccost. Vagy egyáltalán nem is tudsz fellépni?
Heló. Nemrég írtam csak nemigen válaszolt senki. Olyan ír ki nekem a playstation home hogy the connection to the server was lost C-932. Ez mit jelent??? Másnál is volt ilyen????

Köszi a linket Predator. Ezt kerestem.
Amse
Köszi mind2õtöknek a segítséget, így már látja a pendrive-ot és sikerült az update is.
A wifi jel olyan 20% körül van, de a notim se mindenhol tud csatlakozni szóval szerintem a ps is ezért küszködik.

Sippie
megjött endwar <#taps>
2 nap alatt angliából, el sem hittem 😮
predator0
Amikor kilistáztatod vele az elérhetõ wifi helyeket, akkor emlékeim szerint kiírja a jel erõsséget is. A pendrive legyen fat32-re formázva. Ha csak a gyökérkönyvtárába másolsz médiafájlokat alapból nem fogja felismerni. Ebben az esetben háromszöget kell nyomni ahelyett, hogy x-et nyomnál az USB eszközön, és itt a Display All-t kell választanod. Így láthatod a fájlokat is. Ékezet ne nagyon legyen benne.
USB-rõl frissítés esetén a netrõl letöltött update fájlt a pendrive-on PS3 azon belül UPDATE könyvtárakba kell tenni. Nagybetû fontos. Csak így ismeri fel.

Sippie
Pendrive maradhat, csak FAT32-re formatáld, NTFS-t nem ismeri.
Amse
Hi!
Bocs a láma kérdésekért, de 50.000hsz között nehéz megtalálni a választ pedig kerestem...
Jól gondolom, hogy valószínûleg gyenge a wifi jel a PS-nek, ha csatlakozásnál (kulcs ellenõrzés vagy ip lekérés közben) timeout-al failed-et jelez vagy ennek lehet más oka is?
Frissíteni akartam a fw-t, de így csak a külsõ hordozóról való lehetõség maradt ami szintén nem jön össze, mert nem látja a 16gb-os pendriveom.
Mégsose csatlakoztattam semmit hozzá szóval lehet csak én vagyok amatõr, de se zenét se képet semmit nem talál szóval gyanítom, hogy nem is látja. Próbálkozzak másik pendrive-al vagy van megoldás?
Köszi a válaszokat elõre is!
Üdv!

Sippie
íjjj... akkor real triggerst nem rendelek onnan, a postaköltség több mint a cucc 😄
viszont, kaptam a postás itt hagyott egy értesítõt, rajta a shopto-s szöveggel. ez azért furcsa mert szerdán rendeltem, és már megjött volna 😮
Csabesz100
Sajnos a shopto-nál úgy van, ahogy tomy8614 írta! :-(

PS3 ID: Csabesz82

tomy8614
ha shopto-tól rendelted akkor 2 posta van. õk mindent külön csomagban adnak fel és mindenre külön postaköltség jön

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

Sippie
látom, köszi már elõrendeltem 😊 viszont, real triggerst is elõrendeltem, de mindegyiknek +3,50 font Postaköltséget számolt, nem lehet valahogy hogy egy csomagba küldjék, azzal még amit a cart-ba raktam? nem akarok mindegyikre 1000 Postaköltséget perkálni.
Heló!!! the connection to the server was lost C-931. Ezt írja ki a playstation home. Ez mi???

Sziasztok. Tegnap vettem egy gépet😊 Nagyon tetszik meg minden,de szeretném rádugni egy Creative Megaworks 550-es hangfalszettre. Nem kellene,hogy 5.1 legyen,mert ahhoz kéne erõsítõ. Ha simán a 2 rca-t alakítom át Jack-nek akkor elég durva alapzaj van sajnos. Hogy lehet ezt megoldani?
EmThor
predator0
Probáld meg másik kártyával. Nem mindegyiket fogadja el.

Kreeder44
mind a 2ttõn van... accom. de nem fogadja el a dombornyomásos kártyám mert ugye generátorral csináltam a lakcímet hozzá ezt ki lehet valahogy küszöbölni?

predator0
Nem semmi.... olyasmi gyûrûm nekem is van. Magyarországon (állítólag) egy helyen kapni.

Csabesz100
De még nem késtél le róla. Most is annyi még!

EmThor
EU verzióban artbook helyett van elf köpeny tû

EmThor
off, na ez gyûjtõi kiadás, 15k

lotr online

predator0
Hol akadtál el egyáltalán? Elsõ körben nézd meg, hogy ahhoz a játékhoz, amihez le akarsz tölteni valami kiegészítést melyik régióba tartozik (USA, EU) és azon a store-n probálkozz.

predator0
Itt a link azért.

Sippie
LOL 😄

apropó, a motorstorm 2 milyen játék? 😊 20 fontot megér? 😄
OliApa
Ki ez a picsa? Lara Croft muterja? <#guluszem1>
Sippie
és tényleg eurora vált... a picsába :S akkor ezt benéztem.
DarkSector
kártyával kell fizetned érte.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kreeder44
Valakí vésse már be nekem pls privátba, h hogyan tudok store-rõl letölteni addonokat a gameekhez....

Viszont szükség volt egy firmware frissítésre 😊
Mindenesetre köszi.
Ettõl függetlenül a ps3 network beállításainál továbbra is azt írja ki a gép, hogy a router nem támogat valami "data fragments" továbbítást, ezért gondok lehetnek bizonyos játékoknál. Na mindegy... Eddig úgy néz ki, mûködnek a dolgok.
Ombika
Szerintem a posta az unnepek miatt is lassabb, mert tulterheltek ugye!

Csabesz100
Pedig tuti, hogy ez van. Nekem is így szokott lenni. Ha csak nézegetem az oldalt, akkor font-on van, ha viszont bejelentkezek, akkor átáll euro-ra. Elõször engem is meglepett, de már hozzászoktam, hogy bejelentkezés után vissza kell váltanom font-ra.

EmThor
nem hiszem h 2008-ban szükség van router állításra netes játékhoz

Mint korábban írtam, nem fogadta el a bankkártyámat a PSN, úgyhogy e-bay-en vettem egy network cardot. E-mailen küldték a kódot 1-2 órán belül. Mûködik a dolog. Jó alternatíva a vásárláshoz.

Más. Régebben linkelt valaki egy olyan oldalt, ahol a különbözõ routerek konfigurálását írták le. Kiválasztottad a routert, azt, hogy mit akarsz elérni vele (pl.: ps3 netes játék) és köpte az adatokat. Akinek megvan a cím linkelje be legyen szíves.
EmThor
Épp' nézem a Két Torony 4. lemezét (hogyan készült) erre mi fogad?

4 zsíros Conquest trailer (felsõ 4. dec. 11.-i dátummal)

Itt meg némi friss írott anyag is.

EmThor
na, USA-n van fenn egy új LOTR trailer, gametrailers-en már fenn van 1-2 hete, "good to be bad" fantázianevû, de 107 centin lesz ez az igazi 😊

ja, meg van ilyen is ingyé:

--> Mercenaries 2 Blow It Up Again Content Pack (free)

Mercenaries 2: World in Flames is ready to blow it all up… again!
File size: 389 MB

EmThor
az jó ár, vigyétek

Sippie
nem hiszem, mitõl állítódna át? már a preorder részen jobboldalt át volt rakva 25 fontra aztán csak lestem hogy mivan. De egész nap összevissza ugrált az ára az tény.
Logitech Formula EX.Nem vág földhöz anyagilag és szerintem elég jó ár/érték arányban.