PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel a magyar accomat használom játékra és azon vannak a haverok is, így most akkor a Home miatt mindenki keresztbe-kasba jelölgesse meg a haverjait? Röhej... Remélem hamarosan lesz magyar Store mert ez kezd nagyon béna lenni.... 😞
www.digimomentsvideography.com
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
aki nem kapott beta code-ot,annak hogy kell letölteni?
csak kíváncsiságból kérdem.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PlayStation3 ID: zSul
A wifi jel olyan 20% körül van, de a notim se mindenhol tud csatlakozni szóval szerintem a ps is ezért küszködik.
USB-rõl frissítés esetén a netrõl letöltött update fájlt a pendrive-on PS3 azon belül UPDATE könyvtárakba kell tenni. Nagybetû fontos. Csak így ismeri fel.
Bocs a láma kérdésekért, de 50.000hsz között nehéz megtalálni a választ pedig kerestem...
Jól gondolom, hogy valószínûleg gyenge a wifi jel a PS-nek, ha csatlakozásnál (kulcs ellenõrzés vagy ip lekérés közben) timeout-al failed-et jelez vagy ennek lehet más oka is?
Frissíteni akartam a fw-t, de így csak a külsõ hordozóról való lehetõség maradt ami szintén nem jön össze, mert nem látja a 16gb-os pendriveom.
Mégsose csatlakoztattam semmit hozzá szóval lehet csak én vagyok amatõr, de se zenét se képet semmit nem talál szóval gyanítom, hogy nem is látja. Próbálkozzak másik pendrive-al vagy van megoldás?
Köszi a válaszokat elõre is!
Üdv!
viszont, kaptam a postás itt hagyott egy értesítõt, rajta a shopto-s szöveggel. ez azért furcsa mert szerdán rendeltem, és már megjött volna 😮
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mindenesetre köszi.
Ettõl függetlenül a ps3 network beállításainál továbbra is azt írja ki a gép, hogy a router nem támogat valami "data fragments" továbbítást, ezért gondok lehetnek bizonyos játékoknál. Na mindegy... Eddig úgy néz ki, mûködnek a dolgok.
PS3 ID: Csabesz82
Más. Régebben linkelt valaki egy olyan oldalt, ahol a különbözõ routerek konfigurálását írták le. Kiválasztottad a routert, azt, hogy mit akarsz elérni vele (pl.: ps3 netes játék) és köpte az adatokat. Akinek megvan a cím linkelje be legyen szíves.
4 zsíros Conquest trailer (felsõ 4. dec. 11.-i dátummal)
Itt meg némi friss írott anyag is.
ja, meg van ilyen is ingyé:
--> Mercenaries 2 Blow It Up Again Content Pack (free)
Mercenaries 2: World in Flames is ready to blow it all up… again!
File size: 389 MB