PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a baja a PS3-nak. Amint bekapcsolom szalad a képe, de lemezt még bele sem raktam, nem látni az egészbõl semmit, kis idõ múlva megáll, de amint elindítom a játékot kis idõre megáll, de ezután újból rossz lesz. Lehet, hogy egy érintkezéssel lehet gond? A csatlakozókkal minden OK és a TV is rendben. Elõre is köszi a válaszokat.
Ritka rendes banda van az oldal mögött...
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Papesz
http://tv.gamestar.hu/video/killzone-2-gameplay-es-intro-hi-res
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
igaz duplázódtak a pontjaim😛
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
www.digimomentsvideography.com
Viszonylag hamar még októberbe vettem,de a multiplayert szerencsére csak decembertõl csapatom és azóta le is kopogom(koppkopp)nem laggol,jó perzse kifagyások voltak már...
Userkreáltba már szép a választék,persze amik télleg jók is
Haverok, Buli, Fight Club!
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Jól jártál volna,network-ön felvettelek volna mint friend de így nem érdekelszXD
tarti: Egyszer végigvittem és tervezem, hogy mégegyszer megteszem, mert a nemtudodfolytatni vége miatt több, mint a fél világ kimaradt. Így is 4x óra volt a végigjátszás.
Egyébként, ami jelenleg van: Army of Two, Prince of Persia, Fallout 3, The Bourne Conspiracy (from Fox; szégyellem, de ki sem probáltam még <#kuss>#kuss>), Star Wars: The Force Unleashed, Resistance: Fall of Man, Burnout Paradise). Plusz volt egy "rakat", amiket már eladtam 😄
a lényeg h a skate 2 demó alapján csalódás,jobbra számítottam...(az elsõ rész kimaradt)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Azért kapsz alul,felül csíkot mert olyan képaránnyal készült a film(2:40)
1:78 lesz ami neked kell,sajnos relatíve kevés filmet adnak ki így...
Viszont egy tanács a csík eltüntetésére psen:a film lejátszásakor állítsd be hogy zoomoljon a képre,elfogja tüntetni a sávokat.
Cserébe a kép széleibõl is lenyisszant egy csöppet,de legalább úgymond teljes képet kapsz.😉
PS3 ID: Csabesz82