PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
egyszer használtam még anno de nem jött be,kíváncsi vok most hol tartanak...
Haverok, Buli, Fight Club!
Amúgy mijaz!?
<#idiota>#idiota>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
MKV2VOB
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
dehogynem olvastam vissza !
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
balljuggler, hun_tigoo + még ahány ezer nicked van: Feltételezem nem olvastál vissza itt sem: KATT
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
most látom!
neked 60gb-s géped van?
mesélj!
tartitól van?
üdv hun_tigoo
PootieTang: Nekem lejátssza a divx-es filmeket, viszont xvid-el szokott szórakozni. Nem ilyen kódolású filmet probáltál?
de nekem divxet se akarja.
az mind1 hogy mpg vagy avi?
lenne egy kérdésem:
PS milyen kiterjeszésû videókat játszik le?
mkv, divx tuti nem...
mp4-et még nem néztem...<#idiota>#idiota>
tarti: Akkor tök mindegy... mindent többféleképpen meg lehet oldani.
Igazad vann azzal a "varni kene vele" Predator. De haaaat hianyzik no...
élvezzem a játékot s ne kelljen szenvednem vele...
rágyúrmázok ezekre is😊
megoldom😊 írtam fallot 3-as topikba ott is válaszolhatnál nekem😛
Addig nem akarok nekifeküdni, amíg nincs kellõ infóm, mert beérve az elsõ nagyobb városba már nincs visszaút😊
Mire érdemes? Arra, ami tetszik. Ez egy RPG, az a lényege, hogy olyan karaktert készíts magadnak, amilyet szeretnél.
Ha a trófeák miatt kérdezed, akkor szerintem elsõdlegesen a Lockpicking, Science és Speech képességeket fejleszd.
figymár a tr4ófea patch a fallout 3-hoz mikor jött ki?
Lenne pár kérdésem, mire érdemes rágyúrni... arra rájöttem mi mit jelent, csak majd mi az ami hasznosítható a játék folyamán... kereskedelem meg a gyógyítás 40 felett van... de nem érzem,azt ez lett volna a jó döntés...😄
PSL jól behányt......
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
(Szerintem lassan ebben a topikban ez lesz a belépõszint <#vigyor2>#vigyor2>)
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
A sztorija egész tûrhetõ, szépen beleillesztették a filmes történetbe. Ha Star Wars rajongó vagy és bejön a hack&slash stílusú kombóvásárlásos téma, akkor megér egy próbát. Viszont a játék (szokás szerint, sajnos) nemkicsit túl lett hypeolva. Kicsit techdemo feeling, mert 3 engine-t gyúrtak össze benne (Havok, DMM, Euphoria).
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Hupsz, bizonyára meglepõdtél most!
Sajnos kicsit tovább tart a probléma megoldása, mint hittük.
A szolgáltató még két napot mondott, hogy teljesen rendbe hozzák az oldalt.
Komoly baj – remélhetõleg – nincs az oldallal, de azért tegyük össze a két kezünket!
Türelem Kedves Látogatok!
Megértéseteket köszönjük
a PlayStation.LIVE csapata
2009. január 20.
<#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#rinya>#rinya>