PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
De, ha csak ott van?

Amse
Ehhez nyom valaki egy tippet mit hogyan állítsak be, hogy szeresse a PS3?
Köfi

predator0
Ott 3 ezer forinttal drágább, nem éri meg nekem 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Amse
Elõször meg akartam kérdezni hány éves vagy, de aztán megnéztem az adatlapodon. <#shakehead>

Buuum heccsáttt!
Ez most komoly? Képet!
DoNorBi
ááá löjjetek le!!!<#mf2>

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
na meglesem,mit hoztak össze<#eljen>
egyszer használtam még anno de nem jött be,kíváncsi vok most hol tartanak...

NEXUS6
Miért, nem megy a PSL???
Amúgy mijaz!?
<#idiota>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Amse
nálam megy <#wilting>

DoNorBi
ha még1x beirjátok h nem megy a PSL akkor falnak megyek!<#falbav><#nevetes1>

Alien!
ehhh....kemény újjítás van mkv2vob fronton....AVCHD usb mód....huhh...kemény.....tesztelje mindenki....

MKV2VOB

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Vedd meg ÜK-tól. Én is onnan rendeltem. Emlékszem mikor megjött a futár nem csöngetett csak üvöltött a kapu elõttXDXD
predator0
Már két hete visszakaptam a pénzemet 😄 Idõközben elfogyott nekik a termék, szóval csak a pénzemet kaptam meg... Ja, és Ferihegyen ha jól tudom megint sztrájkolnak azok a nyomingerek.

Még mindig nem jött meg? Nem hívtad õket?
balljuggler
itt balljuggler a nicjókem és amikor amoda átmentem akkor a psn-idm kellett megadni...több nix..😄😄😄
dehogynem olvastam vissza !

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

predator0
Keypados dolog betette a kaput egy idõre 😄 Majd talán csütörtökön bekapcsolom a gépet.

balljuggler, hun_tigoo + még ahány ezer nicked van: Feltételezem nem olvastál vissza itt sem: KATT

balljuggler
én pokerrel mulatom az idõt

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Ja azok már nállam is elõjöttek...😄😄😄 nemsokára megyek GT5P-zni. Pred veled mi van? 1000 éve nem voltál online.
balljuggler
jol rá fanyarodtunk most a hugyos körtére mi??

balljuggler
sajna tudom....de mi a fax lehet...már ugy szétoltanám mindenki agyát...elvonási tünetek

predator0
Fogadjunk azt még te sem tudtad, hogy nem megy a PSL... <#zavart2>

Már mindenki tudja. Nem kell viccelõdni. Amúgy ja tõle van😄
balljuggler
jéééé
most látom!
neked 60gb-s géped van?
mesélj!
tartitól van?
üdv hun_tigoo

Még mindig nincs pslive😞😞😞😞😞
predator0
Kikapcsolt állapotban elvileg addig kell nyomni a bekapcsoló gombot, ameddig be nem jön.

PootieTang: Nekem lejátssza a divx-es filmeket, viszont xvid-el szokott szórakozni. Nem ilyen kódolású filmet probáltál?

köszi
de nekem divxet se akarja.
az mind1 hogy mpg vagy avi?
zsolt1983
DivX - OK
MP4 - OK
mkv. - nem OK

hello srácok!
lenne egy kérdésem:
PS milyen kiterjeszésû videókat játszik le?
mkv, divx tuti nem...
mp4-et még nem néztem...<#idiota>
zsolt1983
kosz a vlaszt. es a reqoveri menut hogy hozom elloo ???

predator0
Kikapcsolt állapotban addig nyomja a bekapcsoló gombot, ameddig nem kezd csipogni. Ez a képbeállításokat alaphelyzetbe állítja. Ha ezzel sem javul meg a dolog, akkor valami egyéb gebasz van, amit max. a recovery menuben lehetne buherálni.

tarti: Akkor tök mindegy... mindent többféleképpen meg lehet oldani.

zsolt1983
Segitsegre van szuks. Van egy PS3 40GB -os amin ha bekapcoslod egy szurke kep jon be a SONY logoval. es utnana semi sem tortenik. Tudja valaki mi a baja ? Esetleg FirmWare hiba ? Segitsetek hogy lehet azt javitani ?

zsolt1983
Egyet kell ertenem Predatorral.
Igazad vann azzal a "varni kene vele" Predator. De haaaat hianyzik no...

tarti19
trófeára én itt nem gondolok😊
élvezzem a játékot s ne kelljen szenvednem vele...
rágyúrmázok ezekre is😊
megoldom😊 írtam fallot 3-as topikba ott is válaszolhatnál nekem😛
Addig nem akarok nekifeküdni, amíg nincs kellõ infóm, mert beérve az elsõ nagyobb városba már nincs visszaút😊

predator0
December 15-én, ha jól látom.
Mire érdemes? Arra, ami tetszik. Ez egy RPG, az a lényege, hogy olyan karaktert készíts magadnak, amilyet szeretnél.
Ha a trófeák miatt kérdezed, akkor szerintem elsõdlegesen a Lockpicking, Science és Speech képességeket fejleszd.

tarti19
dolgoznak rajta...😄
figymár a tr4ófea patch a fallout 3-hoz mikor jött ki?
Lenne pár kérdésem, mire érdemes rágyúrni... arra rájöttem mi mit jelent, csak majd mi az ami hasznosítható a játék folyamán... kereskedelem meg a gyógyítás 40 felett van... de nem érzem,azt ez lett volna a jó döntés...😄

predator0
Szerintem értelmesebb lenne akkor felhozni ezt a témát, ha már megy 😊

DoNorBi
na akkor írány az mgs 4 the boss extreme fokozatba!<#eplus2>

DoNorBi
helyes,majd akko küldjük😉

zsolt1983
a ps.live meg mindig nem mukodik. a feneeebeee

Alien!
hi mindenkinek!

PSL jól behányt......

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

spatz
Azért Én büszke voltam magamra<#nevetes1>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

predator0
Üdv a klubban <#wave>
(Szerintem lassan ebben a topikban ez lesz a belépõszint <#vigyor2>)

spatz
Tegnap megcsináltam a Platinum trófeát az Uncharted-ben. <#vigyor2><#hehe> Azért Crushing módban volt egy-két helyen meglepetés....

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

predator0
Ha jól emlékszem kétszer vittem végig. Ha lettek/lennének benne trófeák, akkor szerintem többször is kijátszom, de így nem volt rá okom.
A sztorija egész tûrhetõ, szépen beleillesztették a filmes történetbe. Ha Star Wars rajongó vagy és bejön a hack&slash stílusú kombóvásárlásos téma, akkor megér egy próbát. Viszont a játék (szokás szerint, sajnos) nemkicsit túl lett hypeolva. Kicsit techdemo feeling, mert 3 engine-t gyúrtak össze benne (Havok, DMM, Euphoria).

Kratos86
Én egy hónapja vettem meg a keypad-ot és nem bántam meg! Nagyon jó vele írni,persze kicsit szokni kell! Rögtön a HOME-ban próbáltam ki és így már könnyebb volt beszélgetni az emberekkel és jol össze lehet hangolni a joy-al! Dead Space-ben nem fogsz csalódni!!! 😊

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Amse
Amúgy berendeltem uberkonzolból egy kisebb adag jóságot. Mirrors Edge + Dead Space, Hdmi 1.3 kábel, Sony Wireless keypad. Nem tudom milyen lesz az a keypad, de jónak tûnik és már megelégeltem, hogy mire beírok valamit kontrollerrel már nem aktuális.

Kratos86
na f@sza, még 2 nap pslive nélkül <#szomoru1>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Amse
ÁÁÁ

Hupsz, bizonyára meglepõdtél most!
Sajnos kicsit tovább tart a probléma megoldása, mint hittük.
A szolgáltató még két napot mondott, hogy teljesen rendbe hozzák az oldalt.
Komoly baj – remélhetõleg – nincs az oldallal, de azért tegyük össze a két kezünket!

Türelem Kedves Látogatok!

Megértéseteket köszönjük
a PlayStation.LIVE csapata

2009. január 20.

<#shakehead><#sir><#rinya>

Amse
Ki kéne próbálni másik vagy más fajta kábellel, hogy kizárd a csatlakozó hibát. Nem tudom milyen TV-d van, de egy jobb LCD tv-nél van hdmi és komponens csatlakozás is amikkel ki lehetne próbálni. Ha mindenhol csinálja valószínû hardveres baja van és mehet a szervizbe.