PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De most mi lehet a baj? Mert semmit nem ír ki?:S:S
Csabesz100
:-) Oldalt nem látok! Hol tudom megnézni, hogy mekkora a felbontása? A ps azt írja ki, hogy 1920x1080! <#nemtudom>

PS3 ID: Csabesz82

predator0
Ha oldalt nincs fekete csík (hehe), akkor nem akkora a felbontása.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Amúgy annyira király a GT5 kormánnyal! Nem tudom abbahagyni...
Még mindig nem megy:'(:'(
Csabesz100
Letöltöttem egy FullHD-s filmet! Rámentem az információra a ps-en és a felbontáshoz azt írja ki, hogy 1920x1080, de mikor elindítom nem teljes képernyõn megy, hanem alul és felül is van fekete csík! Miért lehet ez? Elméletileg az ilyennek nem teljes képernyõn kellene menni?

Amse
😊 amúgy nem kaptam érte semmit 😞 pedig hibátlan kör volt

NEXUS6
Na asszem, most elindítom a Lock-On-t és minden utamba kerülõ gépet levadászok.<#gun>
Hgrrr...

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Megyugodtam!<#sniffles>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Amse
najó abbahagytam egy 54:39-el 😊

Amse
Már leírtuk párszor, hogy a HOME ban lévõ RED BULL AIR RACE lokációban van.

Amúgy most mentem egy 00:58:11-et és volt benne egy 3mp es bünti...

Ez milyen repülõs játék amirõl beszéltek?Vagy honnan van meg?Store?Mert nagyon felcsigázott az olvasottak láttán.
predator0
Nálam sokkal jobb vagy! <#eljen>
(Mondjuk amióta kijött a Home publik nem voltam fent, ergo ezzel a Red Bullos játékkal sem játszottam)

Ombika
Nekem is kurva nagy hianyom volt nelkule! 😞

NEXUS6
Jól van, alázzatok csak, a mai napom errõl szól!!!
<#rinya>

Még mindig nem jó a pslive... Kezdek kikészülni...<#zavart2>
NEXUS6
Na ez a PSL lassan olyan jó, mint a PSN.
Már megint nemmûxik.
<#hehe>

tomi890125
1:16ot mentem másodjára 😛

The Only One!

NEXUS6
Az kúl! 😉))
Asszem nekem is inkább 1:32 volt a legjobb. Szerintem egész jól röpködtem, kb 15 kõrt mentem. Csak azt nem tudom, hogy ahol mutatja, hogy milyen pozícióban kell átrepülni, azt, hogy tudom megcsinálni. Kell lenni valami oldalkormány gombnak is. Valszeg a hátsó shoulder gombok lehetnek. Majd kipróbálom.

Az 1 perc alatti idõ valszeg úgy van, hogy pontosan a megadott pozíció szerint repülsz át a kapukon és akkor nem kapsz 3 mp büntit.

Amúgy nem tudod, ad valami pólót/trófeát/redbúlt, akármit, ha bünti pont nélkül repülsz, vagy idõlimit alatt?

erik10
.. hidari.

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

cloud.strife
Vagy ha simán rányomsz egy melletted álló emberke nevére és utána nyomkodod jobbra-balra. Egyszercsak ott lesz a RBAR felirat. 😄

PSLive meg megy hamarosan, igaz KenChi-vel még nem beszéltem.

KZ2 felkonf videója meg kész van. 😄

www.digimomentsvideography.com

Ombika
Ahh itt lenne mar az ideje regiznem! 😊

brodix
Ha R3-at nyomsz,könnyebben elõ tudod csalogatni a Red Bull Air Race feliratot.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Amse
Odamész a gépekhez és megpróbálsz egy üres területet keresni. Ha nincs körülötted senki akkor alul elõjön a Red Bull Air Race felirat. Ha azt látod gyorsan nyomj egy X-et és mehet is a móka. Sajnos nagyon érzékeny a körülöttünk lévõkre és, ha valaki a közelben van az õ nevét írja ki és nem a RBAR-t.

brodix
Home-os Red Bull Air race vagy mi.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Én az újságban olvastam.
Következõ számban Multi test!

Ombika
Ti most milyen gamerol beszeltek?! 😮

tomi890125
hogy sikerült repülni? én az istennek se találom hogy kell

The Only One!

Hát nem tudmom lesz a szerverükkel miután majd kirakják a KZ2 video tesztet, ha már most is ennyit szarakszik <#falbav>. Addigra kéne vele csinálni vmit, mert akkor aztán biztos le lesznek terhelve. <#taps>
tarti19
Amse
Én is nyomtam Besenyeivel, de 1:20 lett a legjobbam... Gondolom te nem használtad a jobb analóg kart a gyorsításhoz. 😊 Amúgy 0:54-et is ment valaki mikor ott voltam. (mondjuk nem ellenõrizhetõ ez az eredmény csak saját bevallása szerint)

orskovacs
uncharted nekem amikor vizen kellett felfele menni jetsky-vel. de kétszer csinálta és abbahagyta. nem tom mi lehetett:S

PSN ID: orsko

NEXUS6
Aham.
Asszem 2.32 volt a legjobb idõ. Sajna ahol késben kellett repülni, ott mindenhol megkaptam a 3 mp büntit, szal van még mit fejlõdni.
😊))

tomi890125
sikerült már valakinek menni a homeos red bull air race repülõivel?

The Only One!

NEXUS6

Nálam se megy:S:S:S😞😞😞😞
Ombika
Nalam se megy, csak ures kepernyo, ismet server kin lehet! 😞

Amse
pslive megint nem megy vagy csak nálam van gond? timeout van nálam...

Amse
végefelé amikor kamera felé kell futni a kis genyók elõl? nekem ott fagyott le.

Ombika
Az tan hibas volt gyarilag 1 resznel es mai napig benne is maradt!

orskovacs
nekem uncharted fagyott le kétszer. azóta se csinálja

PSN ID: orsko

grizzly21
2-szorra fagy le a gta4 ps3mon..

Ez felettébb fura, de azért köszönöm. Akkor marad, hogy megnézem PC-n.

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

predator0
Sosem volt még olyan, hogy egy termékemért nekem kéne fizetnem és ettõl a figyelmeztetéstõl függetlenül sem lesz 😄😄 Azért köszi.

Hali all !!! Lenne egy figyelem felhívó üzim azoknak, akik bármiféle terméket árulnak neten. Ez az e-mail: [email protected] Pénzt és bankkártyaszámot akar, mi közbe magas összegeket ígér a termékekre. Fõleg PS3, Xbox 360, és Ipod hirdetésekre ír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csak óvatosan <#banplz>

PS3 Slim 320; PSN ID: HUN_Norberto13 (usa acc) X360-Slim 250; NorDaHun

Köszönöm a válaszokat!<#wink>

PS3 ID:ggeerryy87

Csabesz100
Nekem is ugyanez a problémám volt ezzel a filmmel! Nem tudtam megcsinálni, így megnéztem gépen!

Srácok van vkinek vmi 5lete, hogy az miért lehet, hogy egy divix film második felét nem játsza le a ps? Ezt idáig még nem csinálta ez az elsõ film (A Romok) aminek a második felével nem boldogul. Az a fura az egészben, hogy PC-n viszont gond nélkül megy. Ez vajon mitõl lehet???

\" örökké nem eshet.... \"

predator0
Semmilyen mappanevet nem kell adni, csak megkeresed a Saved Data Utility-ben a megfelelõ mentést, háromszöget nyomsz és Copy. Viszont az nem biztos, hogy a másik gépen mûködni is fog.
Bekapcsolás közben USB-s eszközökön kívül mást ne nagyon húzogass ki/be, szerintem. Kikapcsolt állapotban dugdorászod biztos nem lesz baja 😄

Hali Mindenkinek!! azt szeretném megtudni hogyha pendriveren szeretnék egy másik ps3 ra mentést vinni azt hogy kell csinálni milyen mappa nevet kell pd.re csinálni ?? meg még azt szeretném megkérdezni hogy az gáz ha az internetkábelt ki be húzgálom a gépbõl?

PS3 ID:ggeerryy87