PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Én már a Killzone 3-al is jáccottam és azt a maradék egy ember rakta össze. Sajna az engine ugyanaz maradt, de legalább kapott prémiumot!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Orbitális faszságokat én is össze tudok hordani.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

DoNorBi
usán vagy eu-n nincsen még fent?

Haverok, Buli, Fight Club!

Alien!
lehet

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Győri Devi
én most telepítem. Lehet online coopban nyomni nemtudod?

やられたらやり返す。倍返しだ!

Már megyek is. Thx.

Alien!
te mit hordasz itt össze? miért dobálnák ki õket?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

killzone2 iggen nagy gamma. mar jatszottam vele. ut mindent. de azert kicist szomorkas vaok azok irant akik keszitettek (nem a managment) hanem a sok grafikus meg kodolo akiket most doball ki a guriella/sony managmentje (biztos igy koszonik meg a sok eves es kivallo munkat). ahol ennyi emberke dolgozik, befejezes utan mindig kiszorjak oket (hogy sporoljanak) es igy megvonjak toluk a premiumot is amit kapnanak a projekt utan. mielott meg balvanyoznak a gammat ienen is gondolkozzunk el. (legalabbis en nagyon sajnalom oket)

PS3 ID: iib

Alien!
Resident Evil 5 fenn van a Japán store-on,full angol...

Az irányítást szoknom kell,de amúgy beszarás, hogy néz ki......

LeventeV
Final fantasy XIII, alig varom hogy jatszhassam, ev jateka lesz szerintem.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Szerintem mindenki várja már e remek játékokat 😊 ... mondjuk én még személy szerint a Final Fantasykat várom ..... ezért vettem ps3at 😄 nah meg az MGS4 miatt 😄 .... meg az összes többi jó játék miatt XD

PS3 ID:ggeerryy87

LeventeV
En is varom mar, mondjuk en pc-n fogom jatszani, de ha minden jol alakul akkor nyaron beszerzek en is egy ps3-at, hatha igaz amit pletykalnak es leviszik az arat tavasszal. A Tekken 6-ot meg a God of War 3-at mar jatszanam de nagyon.

wordsworth
Hmm nem vagyok valami nagy FPS fan de ez nekem is kell 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

DoNorBi
dehogynem én is várom mint újszülött az anyatejet,csak nincs pínzem mibõl megvenni ez a nagy tré😄

Sippie
na elõrendelem én is ÜK-nál... usából, usa verziók 15K körül mozognak, hát annyukat.
Okami Amaterasu
killzonenak kampány sem kell ,persze nem árt😛,lényeg h már nem sokat kell várni.,aki még nem vett volna fel friendlistbe megteheti.,bármilyen multik mókában benne vagyok.kivétel LOTR😄

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

predator0
Mert nem sikerült ideérnie, én meg vártam minden nap, mint kutya a kolbászt 😞 😄

Street Fighter 4 -et nem várja senki ? 😄 én már alig várom hogy meglehessen venni de nézem a hsz.eket és még meg sincs említve ..... csak én várom ? 😄

PS3 ID:ggeerryy87

LOL. Mert?

predator0
Sajna én az utolsó rendelésem után azt díjazom leginkább, ha egyáltalán megérkezik 😄😄

Díjaznám, ha péntekre kihoznák...

predator0
Jóvan, jóvan, nyertek, már elõrendeltem a fémtokosat (shoptoról persze), álliccsák le magukat 😄

Ha már ilyen kuss van!!

"A Sony Computer Entertainment brit részlege komoly összegeket pumpál a Killzone 2 reklámkampányába: kétmillió font segítségével próbálják növelni az érdeklõdést a játék iránt.

A promóciók széles körben láthatóak lesznek: felbukkannak majd a mozikban, a televízióban és a boltokban is, de online téren is komoly hadjáratra kell számítani.

A kritikusi oldalról egyébként a Sony nagy örömére eddig kiválóan segítik a játék premierjét: a Killzone 2 jelenleg 95 százalékos összesítéssel áll a Metacritic adatbázisában. Megjelenés február huszonötödikén."

KZ2 Reviews átlag

erik10
<#wow3>

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Már megy csak 1 percig volt gond😄
Ombika
Semmi baja sincsen!

Na fasza a pslive már megint nem megy:@
Sippie
ó je <#worship> a mesterlövészek minden vágya hogy felfedjék a saját kilétüket <#hehe>
DoNorBi
A DLC miatt fontos,mert az eu-s játékokkal csak is az eu-s tartalmak kompatibilisek,usán hiába veszem meg azokat nem fognak mûködni.

predator0
Az csak egy poén, hogy azt hidd elment a kép. Arról, hogy hideot ír ki video helyett a fejedhez csapsz, hogy bakker, átvertek 😊 Vagy rosszabb esetben nem vágod a viccet 😄

Kratos86
nem hiba - direkt van benne, az elsõ részben is volt ilyen

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

direkt

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Sziasztok!
MGS4-ben a mantis elleni boss harcnál a jobb felsõ sarokban megjelenõ zöld hideo kiírás és utána meg a bevillanó kojima logo az direkt van benne a játékban vagy valami hiba?
predator0
Semmire. A PS csak FAT32 fájlrendszerû vincsesztereket ismer fel/kezel, aminek többek között egyik tulajdonsága, hogy 4 gigánál nagyobb fájlokat nem lehet rajtuk használni.

szergej  orosz
Sziasztok, tegnap vettem egy WD 320gb My Passport külsö merevelemezt a ps-hez és nem tudok 4gb-nál nagyobb filmet rátenni.Esetleg mire kéne formáznom hogy ez lehetséges legyen?

PS3 40gb - SONY KDL-32S4000

LeventeV
Kosz.

Alien!
az komponens,de egyébként jobb....de vigyázz mert avval hangot nem viszel át!

predator0
Ha lenne hasonló magyar GoW2 videoteszt végén hasonló betéttel, akkor pont ott lenne 100 ezer kiakadó blog és bejegyzés, hogy mekkora szemetek mert ilyet mertek csinálni. Szóval szerintem ennyit errõl.
Egyébként lenne még valami, de azt nem írom le, mert gyáva vagyok 😄😄 Pedig kurva nagy 😊

LeventeV
Egy gyors kerdes. Ha SDTV-re kotom a PS3-at de nem AV kabellel hanem kompozittal (asszem ez a becses neve, a zold, kek, piros kabelek) akkor jobb lesz a kepminoseg mintha AV-vel kotottem volna?

Alien!
hát pedig nagyon így néz ki...😊 egyébként már most boritékolom,hogy az Uncharted 2-ben is megjelenik a változó idõjárás,nemvéletlenül hablatyoltak annyit a hóesésrõl...

link

"Vagy vegyél ps3-at,hogy ne maradj ki idén a nextgenbõl...😉"

Te kis gonosz, de hatalmas ez a mondtat.😉)
KZ2 videotesztben mennyire durva amikor a mesterlövészek lézerfényei áthatolnak a füstön.Áztákurváááá<#wow1><#wow1>

Alien!
figy amikor nektek volt geow2 akkor a ps3-ra is volt játék....ha nem lett volna, most 60ezerrel több lenne a zsebemben....btw ilyen õszt sem akarok többet,kicsit sok(k) volt....az meg,hogy a PSL ilyen videótesztet csinál,rás se ránts,mint az oldal neve is mutatja,nem a te közönséged.Vagy vegyél ps3-at,hogy ne maradj ki idén a nextgenbõl...😉

Alien!
igen,anno a demo pálya 2gb-ot nyomott,sztem a játék lehet 25-30gb....De sztem ezeknél az agyonpolírozott 7.1 tömöritetlenhangos játékoknál mindhez kell a BD..(Uncharted,MGS4,KZ2)....

Én is, fõleg az 1 megámmal. Biztos nem kerülne többe a villanyszámla mint a eredeti játék...<#vigyor3>

NEXUS6
Pedig deletõtteném!😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nem tudom sajnos. És az a gond, hogy alig lehet infót szerezni mivel ezeket le sem isosítják.

predator0
Namajd valami hülye úgyis felrakja netre a játékot és akkor megtudjuk a pontos választ 😄 Én 20-ra tippelek, ha már ilyet játszodunk.
Az LBP amúgy tényleg 40 giga vagy csak kamuztak? 😊

Ott a pont<#eljen>

Onnan, hogy én mondtam LOL Amúgy volt egy fejlesztõi interjú, hogy már az elsõ pálya 2 GB helyet foglal. Na most ha ezt beszorozza az ember 10-el + multi pályák, full hanganyag, cutscene-ek legalább van vagy 30GB.

Várom a szakikat akik azért tudnak következtetni a textúrákból, hangból, grafból, effektekbõl.Csak érdekel.

predator0
Erre honnan a francból tudsz következtetni? MGS4 volt kb. 32 giga, ami tele volt videókkal.