PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fox:Nem tudtam, hogy így mûködik, de akkor is dicséretes!Veszélbe kerül a moderátori munkád az oldalon<#vigyor>#vigyor>.
Chris Lowe:Én se nagyon írok a fórumra.Csak megnézem a cikkeket, híreket, blogokat.Én is jobban szeretem ezt az oldalt így fórumilag<#wave>#wave>
Szar már akkor, ha egy játék a szar irányítástól lesz túlélõhorror, mert az hordozza magában a félelemfaktort.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Persze értem én, mi a cél és abba tökéletesen beleillik a fórum hsz-ek utáni pontgyüjtéses nyeremények és az ezáltal roppant mód felhigult társaság, meg a minél inkább szemellenzõs csakis ps-t hirdetõ hírek. Viszont nekem ez nem pálya, egyre kevesebbet megyek fel oda, gondoltam jobb visszatérni ide.<#wave>#wave>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Itt van a kemény munka gyümölcse<#taps>#taps><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
やられたらやり返す。倍返しだ!
úgy néz ki h kezd felnõni a társaság😛
Haverok, Buli, Fight Club!
😊
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
resi5:run and gun
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
De én sem hagyom ki, még ha február 29-ig tarta akkorsenem!!!<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
やられたらやり返す。倍返しだ!
KZ2 DEMO!!!!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 ID: iib
már nem emlékszem hogy a 4-ben is így volt?
やられたらやり返す。倍返しだ!
Azért a grafika baba. <#worship>#worship>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ha valakinek van kedeve egy kis multi mókára, Resistant2 vagy LBP-vel esetleg egy co-op-ra a RE5-el, az accom: jozf80 😊