PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem basztatok senkit, de szerinted mennyi helyet foglal kb a Killzone 2?Én olyan 25-30 gigára tippelem.Többiek?Alien?

Birom a kockalámákat a video végén. Mikor összel jött a gears 2 akkor nem voltak sehol mostmeg hogy jön a kz2 mindjárt ki van nyitva a csipájuk. Hulladék mind a három aki a végén játszik. És most nem a feszültséget akarom kelteni de amikor nekünk volt Gow2 a ps3-ra meg pont semmi én nem kedtem el a másik tábort basztatni miatta hogy milyen szar gépen nyomjátok már. Egyébként nekem teljes mértékben bejon a KZ2 szivesen játszanék vele és nagyon irigy vagyok (jo értelemben a ps3asokra). Na de mindegy ez van majdcsak jön valami még mindkét platformra ami ezt is veri. Amugymeg Jimnek üzenem: kétlem hogy kéne neki 4-5 Dl DVD- de ezt sem te sem én nem tudhatjuk pontosan, ami biztos hogy ps3-ona játékok a BR lemez töredékét használják csak.
predator0
Azért remélem sikerül majd részt vennem a próba kedvéért egy 16 fõs ember vs. 16 fõ bot csatában...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Istencsászár
32es multi? 60 fõs multi? hatalmas hent, sok értelme nincs😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

predator0
Állítólag még a DLC-k is ingyen lesznek 😞((((((((((((((((((((((((((

Alien!
egyébként volt már olyan walktrough videó 2006-ból,ahol fejtegették,hogy elég kemény a motor ,már ott szó volt a rengeteg fényforrásról,effektrõl,de gyanítõm,hogy a 20%-át a végén préselték bele,mert a szelet pl sose említették....

engem inkább a multi minõsége ütött meg,32 játékossal.....bazki per pillanat a cod4/5-el kenjük kisebb pályákon 12-en összesen....
ehhez még jön a proximity chat,hq mód,klán támogatás,ehhh...sokezígy.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
"Szavatosságról, amit el lehet mondani 10 pálya van a játékban. Pályánként körülbelül olyan 5-10 felvonással, ami a checkpointoknak felel meg. Legkönnyebb fokozaton körülbelül 6,5-7 óra alatt végigjátszani, a második fokozaton körülbelül olyan 11 óra, a harmadik fokozat legalább 15 óra."
+ ugye a multi része, ami timeless.

Annak örülök, viszont amit martin mondott, hogy easyn olyan 7h, normalon meg 11 körül van. Gondolom akkor easyn könnyed lövölde és normalon kell már odafigyelni igazán. Remélem a checkpoint rendszer is jól van megoldva, pontosabban sûrûn.

Nézd én csak a játékban lévõ széljárás miatt veszem...😄

predator0
Gáz, ha nekem a trophykon kívül amiatt kell, mert a szeles pályán a szikrákat is tök jól elfújja a szél? 😄😄

Na ez a videósteszt baromi jó lett. Fúú basszus milyen meleg már az a nyíilt terepes helyszín. A vége viszont elég szánalmasra sikerült. De, hogy néznek már ki a pályák, te jó ég, micsoda effektparádé. <#taps><#worship><#guluszem1>

Értem köszi. Hát nekem az ár a lényeges leginkább, ha nem lesz meg péntekre de 3-4-rel olcsóbb akkor maradok a külföldi boltnál.

A Game-rõl egészen biztosan tudom, hogy a megjelenés napján a kezedbe adja a postás a cuccot. A ShopTo-ról még nem rendeltem 0 day játékot, de elképzelhetõ, hogy ott is ugyanaz a helyzet.

Papesz

Waoh. Na meglessük.

predator0
Ez az új designjük, én is meglepõdtem elõször 😄

Psfanboy oldallal mi történt? Valami Joystick-ra dob át.....végülis mindegy az is jó.<#wow1>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Euró<#nevetes1><#vigyor>

fsgh
Hülye vagyok elírtam:S usához jó az enyém is. Miért mi van az EU-n ami nincs az usán és nem is lesz?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DoNorBi
tényleg jó az eu storehoz?
pontosan milyen visa kártyát rendeltél mert ami nekünk vannak azok csak az usához jó:S

Haverok, Buli, Fight Club!

fsgh
és csak romlik
1.00 GBP
=
335.656 HUF

Mostmár én is elkezdem figyelgetni. lévén hogy beszereztem egy visa electron kártyát!😊 És még az EU store-hoz is jó😊)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Egészen elképesztõ és csak nagyfelbontású textúrák vannak.Árnyék-fény játék kenterbe veri az összes létezõ gémet szerintem!Fotorealisztikus néhol helyen, a legtöbben.Ja és ha kijönne box-ra biztos kéne neki 4-5 DL-es lemez😄

NEXUS6
Ja, 50 centben én is fogadok, vazze!

Meraz király,...!
Óh, jeah...
a 8kerben is rengeteget elfognak adni belõle,
Meglásd!
Temeg mehetsz fela tetõre!
És Hiába hoznád
Miránk a frászt,
Mer pont 50 cent az ami
még egy killzont is lealáz!

Oh, jeah...
<#mf1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
dehogynem,attól nefélj....az infinity ward is odateszi magát a cod6-ban,mások is próbálkoznak tovább....szakmai részrõl pedig a sony végre bizonyíthatja,hogy az általában marketingfogásnak titulált csoda cell odabasz a high end pc-knek is,ha használják....btw 3rd party címek sose lesznek ehhez közeli minõségûek....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
50 centbe fogadok veled, hogy nem így lesz....... 😄😄

NEXUS6
Én kicsit atól félek, hogy annyira reménytelen lesz a verseny vele szemben, hogy sok cég meg sem próbálja. Lesz a KZ2, meg marad továbbra is a most már másodosztályú foci.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
btw azt nem gondoltam volna,hogy a multiban is tudják tartani a single minõséget....

Alien!
kemény a flame....érdekes,akkor nem csak szerintem kiemelkedó az audio része...

DoNorBi
jólvan este meglesem,erõsítõ on,függöny elhúzz,lámpa off.minta moziba😛

DoNorBi
😉

NEXUS6
De de deee!
Meg kell nézni!😊))

NEXUS6
Ez kúl volt!😊

(De a Halo jobb, most már ltisztán láccik😄DD)

predator0
Igen, de nem a játék miatt, ha ezt tudom, akkor inkább a flametopikba linkelem. Ja nem, én már kinõttem ilyenekbõl 😄

DoNorBi
annyira durva vagymi?😊

predator0
Utolsó 3 percet ne nézzétek meg...

Alien!
persze,de emiatt az amerikai taknyok úgy fogják venni,mint a dagadt szüleik a mogyoróvajat.

predator0
Éjszakai pályán sötét talajon, hasonkúszva játszani MGS4 feeling lesz, érzem... 😄

Istencsászár
A címe meg h ez a feka nyomorék a fõszereplõ a játékba biztosíték arra h csak leköpni érdemes ezt, nemhogy még játszani is vele... nincs bajom a feketékkel, csak ezeket a nyominger senki reppereket nem bírom.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

predator0
KZ2 magyar videoteszt (PSL természetesen)

tomy8614
egész kellemesnek tûnik. ha nem is alázza a kz2-t, de egy próbát megér (amíg nem jön az uncharted 2)

www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)

predator0
KZ2-t pontszámilagalázó játékban van co-op is!!!!!!!!!!! A titok megoldódott.

DoNorBi
dehogynem,még mást is akarok rendelni és azt már nagyon megérezném😄

NEXUS6
És milyen jól eljáccák a színészek!
Honnan szedtek ennyi embert ezekhez a videjókhoz, ez is már a rekhájpkampány része teccik lenni ?
<#idiota>

nemár azon a 700 forinton múljon 😊

DoNorBi
amíg nem megy le 310 alá nem rendelek semmiféle killzone-t,csak bízni tudok h megmanipulálják a forintot😄

predator0
"Sajnálattal értesítjük, hogy nem a játék collector's edition, hanem csak az ára."

Durva, tegnapelõtt még 306 volt. LOL Mozog össze-vissza.

DoNorBi
1.00 GBP = 332.370 HUF
ÁÁÁ már megint mitörténik a forinttal?<#wilting>

DoNorBi
"Will be dispatched as soon as we receive the product. "
Tehát ahogy megkapják küldik,én úgy veszem ki a szavakból.

predator0
Ezeket le szokták szedni.