PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
"Állunk át szép lassan az új szerverre, lehet valakinek nem jön be az oldal. Akkor Ctrl + F5, ha úgyse, akkor pár óra és be fog jönni neki."
"Ez extra kontrasztot és a szomszédos színek között is növelt eltérést ad a képnek, ezért néhány helyen becsíkosodik a színátmenet, viszont atomdúrván néz ki minden."
A KZ2 eszméletlenül kidolgozott, mindenhol magas felbontású textúrák, de van egy fajta sajátos grafikai stílusa, ami miatt szinte rajzos a megjelenítése. Ezért soha nem is lesz olyan naturalisztikus, mint a Crysis ahol direkt erre mentek rá.
Mondjuk egy iszonyat magas felbontású agyonshaderezett, fényképen alapuló textúrával simán lehet helyettesíteni valami technikailag sokkal bonyolultabb megoldást, mert az emberek szeme általában jobban harap a természetes dolgokra.
Persze megette a fene az egészet ha már magyarázni kell, olyan ez mint a szerelem, mert valami roppant ésszerû logikával még nem sikerült csajt az ágyba vinni.<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
A hiba valószínû okai:
nem létezik olyan nevû oldal, amire hivatkozott,
böngészõje nagyon régi verziójú, és nem képes megjeleníteni az oldalt,
az oldal korábban létezett, de tulajdonosa valamiért eltávolította, átnevezte.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
(1920x1200 fullon + AA-val próbáltam, hát nagyon ütött pár helyen)
Ez nem segít azon, hogy rövid volt, és hangulatra olyan meh... De legalább jól nézett ki <#conf>#conf>
shaken, not stirred
Másik, könyörgöm a demó pálya utáni videó az egy olyan helyszínt mutat ami nincs benne játszható formájában. Érvényesülnek benne azok a dolgok amik elvárhatóak egy 3-4 hónappal késõbbi buildben, de ennyi. Ne jelentsünk már ki olyanokat, hogy ez csak a demó ennél sokkal szebb lesz a végleges mert olyan szinten pofára fog esni 1-2 emberke aki erre számol ahogy az elõ van írva. De komolyan mindjárt elõkapom a fényképezõmet és elkezdek kilõni képeket.
De úgyse fogja ütni nálam az elmúlt 1 év legjobb grafikájú játékát 😊 (prince of persia - prodigy, az gyönyörûszép lett).
shaken, not stirred
A túlmisztifikálás, az én értelmezésem szerint sokkal többet tartana róla. Amúgy majd ha játszok vele, akkor majd folytatjuk 😊 . Remélem végre jövõ héten elviszem a gépet a szervízbe (kb 5-6 hónapja porosodik otthon), aztán elsõ dolgom lesz a kz2-t megvenni, elhiheted.
shaken, not stirred