PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Probáld ki az RE5 demoját. Ha ezután is gondod lesz a KZ2 irányíthatóságával (mondjuk nekem enélkül sincs), akkor nem tudok rajtad segíteni 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

zippofcy
Ez konkrétan ennek a játéknak a baromsága, próbáld ki a Resistance2õt is.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Ombika
<#eljen>

Amse
Köszi szépen!

Ombika
Kenchi irta:

"Állunk át szép lassan az új szerverre, lehet valakinek nem jön be az oldal. Akkor Ctrl + F5, ha úgyse, akkor pár óra és be fog jönni neki."

Amse
😄

Ombika
Eddig csak komolytalan valaszok jottek,h nem ered fel a szeket, de leosztottam! 😊

Amse
Köszi!

Amse
A TV-n van gondolom ilyen opció:
"Ez extra kontrasztot és a szomszédos színek között is növelt eltérést ad a képnek, ezért néhány helyen becsíkosodik a színátmenet, viszont atomdúrván néz ki minden."

Sippie
mi az a media opció?
Ombika
Megtettem, ha jott valasz irok!

Amse
Akinek megy a PS Live kérdezzen már rá, hogy miért nem megy egyeseknél...

Majd a véglegesnél is leesel a székrõl, de ott + majd úgy kapkodod össze mindenedet😉)

NEXUS6
Hát az én monitoromon is alapból elég szürkék voltak a KZ2 videók, aztán bekapcsoltam a "media" opciót és majd leestem a székrõl. Ez extra kontrasztot és a szomszédos színek között is növelt eltérést ad a képnek, ezért néhány helyen becsíkosodik a színátmenet, viszont atomdúrván néz ki minden.

A KZ2 eszméletlenül kidolgozott, mindenhol magas felbontású textúrák, de van egy fajta sajátos grafikai stílusa, ami miatt szinte rajzos a megjelenítése. Ezért soha nem is lesz olyan naturalisztikus, mint a Crysis ahol direkt erre mentek rá.

Mondjuk egy iszonyat magas felbontású agyonshaderezett, fényképen alapuló textúrával simán lehet helyettesíteni valami technikailag sokkal bonyolultabb megoldást, mert az emberek szeme általában jobban harap a természetes dolgokra.

Persze megette a fene az egészet ha már magyarázni kell, olyan ez mint a szerelem, mert valami roppant ésszerû logikával még nem sikerült csajt az ágyba vinni.<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Nekem már jó lett.Nézz rá!

Alien!
biztos ip szerint szelektálnak....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CTRL+F5-re is hozza az oldalt?

Na ilyenrõl sem hallottam még.

Ombika
Nalam megy mindenrol! A hiba on keszulekeben van!

Nálam csak IE-rõl megy, Firefox-ról nem..

<#wow1>

Kratos86
UK

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Attelee
Haliho!Melyik Store-n van fennt a Killzone2???

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

predator0
Nálam is megy, nemértem 😄 Egyébként lehet most költöztetik át a szervert.

Frequency
Nem tudom köze lehet e annak hogy nekem ma frissített a Firefox.Próbáld frissíteni,mert az oldalnak semmi baja.

5c0rp330n
abban a videóban nekem sokkal inkább rosszabbnak tûnt a grafika, mint maga a játék 😊

Frequency
Semmi baj az oldallal,nálam megy.

Amse
tényleg:
A hiba valószínû okai:
nem létezik olyan nevû oldal, amire hivatkozott,
böngészõje nagyon régi verziójú, és nem képes megjeleníteni az oldalt,
az oldal korábban létezett, de tulajdonosa valamiért eltávolította, átnevezte.

Amse
Na lefutott már a KZ2 demo téma? Kicsit túl sokat olvastam már róla...

404-en van.

predator0
Nekem megy. Lehet azért, mert kiszedtem a KZ2 topikot a kedvencekbõl 😄

Alien!
pslive megint betérdelt...kemény.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

A TV-t hozzá kell ezek a beállítások után állítani. Nekem is ez volt még a PS3 kezdeti idõszakában. Ha nem állítja az ember fullra az RGB-t közel sem kapja meg azt a színkészletet amit valójában tartalmaz a játék.

Johnny23
Nekem is LCD van, de ha bekapcsolom a Super White-ot, meg az RGB FULL-t,akkor sokkal rosszabb (sötétebb) lesz a kép, szal nekem jobb alapon<#whatever>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Azért a warheadban van pár dolog ami elég odabaszósan néz ki. Simán hozza a kz2 szintjét, pár dologban meg veri. (pl külsõ terek)

(1920x1200 fullon + AA-val próbáltam, hát nagyon ütött pár helyen)

Ez nem segít azon, hogy rövid volt, és hangulatra olyan meh... De legalább jól nézett ki <#conf>

shaken, not stirred

Igazad van de én max 1368x768-ban játszom, igaz ott full semmi rece, de még csak zizegés se.Ez lehet az oka.Tv-m most természetes beállításon van, meg belövöm a full rgb-t + super white-ot<#eljen>

Na elindítom a demót. géppel megpróbálok pár képet kilõni és review buildal összenézni.

Alien!
relatív....sztem nem,csak élesebb,a crisys-ban pl egyszerûbb az animáció....próbából felraktam az alant látható konfigra,720p-ben fullban kb 2-3fps,lowban kb 24,de akkor kb a 2004-es farcry szintjét se hozta,sõt ocsmány volt. semmi olyan átütõ dolgot nem láttam mint mondjuk a kz2-ben,de az analóg effektek ott is vannak.

Mi szebb? Crysis/Warhead?

Alien!
általában azoknak savanyú a látvány akik játszanak pc-n 1920x1080ban 16xAA,16x aniso mellett...bár ott közel semolyan összetett a látvány,de legalább nincs rece.

Tûrhetõ? Te nem akarok itt látatlanban ítélni de sztem baromi szarul lehet belõve a TV-d eleve...

Alien!
az rgb-t állítsd fullra,az asszem a display menüben van

Hali!Cloud meg Chriss is megmondta, hogy a végleges sokkal szebb.Ennyi<#puszi>😊)

Na beállítottam video settings-ben az rgb-t/de az nem csak BD-re meg DVD-re vonatkozik?/Beállítottam a képet természetesre, levettem az élességbõl és egész tûrhetõ lett.Tényleg ugranom kéne vagy 30 évet a jövõbe😊)

Reggelt! GT-s rivjúval indítottam. Jim, áruld már, hogy kb az 5x 3mp-es bevágásokból te, hogy tudtad leszûrni, hogy szebb. Kb ennyit látszik a demóban szereplõ két helyszín. Megjegyzem nüánsznyi különbségeket véltem felfedezni, a belsõ tereken talán kevesebb a koszolás a képen.
Másik, könyörgöm a demó pálya utáni videó az egy olyan helyszínt mutat ami nincs benne játszható formájában. Érvényesülnek benne azok a dolgok amik elvárhatóak egy 3-4 hónappal késõbbi buildben, de ennyi. Ne jelentsünk már ki olyanokat, hogy ez csak a demó ennél sokkal szebb lesz a végleges mert olyan szinten pofára fog esni 1-2 emberke aki erre számol ahogy az elõ van írva. De komolyan mindjárt elõkapom a fényképezõmet és elkezdek kilõni képeket.

Csak a tech demonstrációkból indulok ki amiket láttam és olvastam 😊 (volt egy jó pdf- azt még anno is linkeltem).

De úgyse fogja ütni nálam az elmúlt 1 év legjobb grafikájú játékát 😊 (prince of persia - prodigy, az gyönyörûszép lett).

shaken, not stirred

Alien!
jaaa...hogy temég nem is toltad...... akkor minden elismerésem,hogy így vágod a dolgokat<#worship><#worship><#worship>

Kuriózum, de én is ezt mondtam, vagy nem? 😊

A túlmisztifikálás, az én értelmezésem szerint sokkal többet tartana róla. Amúgy majd ha játszok vele, akkor majd folytatjuk 😊 . Remélem végre jövõ héten elviszem a gépet a szervízbe (kb 5-6 hónapja porosodik otthon), aztán elsõ dolgom lesz a kz2-t megvenni, elhiheted.

shaken, not stirred

Csibe001
Pedig szerintem az nem realizmus irányítás terén ami van...persze, legugolok s alig bírok normálisan célozni, pedig más játéknál nem szokott gond lenni.Szerintem lassú, még az érzékenységet maxra húzva is.Persze ez csak az én véleményem.
Nem vagyok annyira elvakult, lehet azért van. 😄